Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii

Kızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii

Canım o kadar çok gelen giden yazan varki kim kalıcı kim değil bilinmiyo. Sen birileri sana bişey yazacak diye beklersen olmaz. Sen yaz. Sık sık gel. Sonra tanıştıkça herkeste sana cevap verir. Eğer sen karar verdiysen, beyin olarakta kendini hazırladıysan başla tabii canım. Herkes yardımcı olur. Menülerini paylaşırsan yanlışlarını veya eksiklerini söylerler. Hoşgeldin :13:

bi bardak ilik lilmonlu sogan suyu
bugünkü menüm

kahvalti
iki dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
1 kup kusburnu

ara mandalina
yesil cay

bir tabak pirasa
bir kase yogurt
kepekli tost ekmeginden yapilmis yarim tost

2 tam ceviz 5 findik 2 kuru kayisi

1 portakal
1 kup yesil cay
1 kup isirgan
1 kup yesilcay
icmeyi düsünüyorum

1,5 litre su ins icerim bide (70 dk spor yapmayi düsünüyorum)

Son düzenleme:

Canım geri dönmüyorsun amaaa ben takip ediyorum ara ara girip girip tekrar kayboluyorsun gitme kal bizimleee hem bak şurda iki haneli rakamlara ne kalmış ki kalori sayımı yapmanı öneririm 2-2.5 lt su içmeni öneririm ve tabiki spor bak biz haftalık 300 dakika yarışındayız sende katıl bize hep beraber zayıflamaya devam edelim

ayyy ben bugünlerde tatlı sakıza sardım yaa üstünde şekersiz tatlandırıcılı dio ama kalori filan yazmıyo inşallah kilo yapıcı etkisi filan yoktur. Ama çok güzellerrr yaaa helede çileklisi :78:

Aramıza hoş geldin :)

Şu an diyet yapıyor musun? Spor? Diyet hikayeni anlat istersen. Senin hakkında biraz bilgi sahibi olalım :)

Bugüne kadar hangi diyetleri denedin? Nasıl sonuç aldın? Neden kilo aldın?

ayyy ben bugünlerde tatlı sakıza sardım yaa üstünde şekersiz tatlandırıcılı dio ama kalori filan yazmıyo inşallah kilo yapıcı etkisi filan yoktur. Ama çok güzellerrr yaaa helede çileklisi :78:

İnsan yemek yemeyi düşündüğü zaman bile insülin salgılıyor. Tatlandırıcılı ürünleri çok kalorisi yok ama yine de insülin salgısına neden oluyor. Ben önermem.

Ne bileyim arkadaşım kimse yazmayınca hani insan destek bekliyor ya burada o nedenle yazdım bu mesajı... Tamam bu defa ben de yarın sabahtan itibaren yazacağım ve de elimden geldiği kadar yürüyüş yapacağımm, madem sen diyorsun bende geliyorummm

Bunu nasl içiyorsun? Miden bulanmıyor mu? :26:

saferan senin doktor senin günlük kalorini kaç kalori yapmıştıbana yazsana :126:benbugünü sporum 60 dakika oldu dünde ancak 30 dakika yapabildim cumaya 300dakikayı tamalayamayacaağım galiba kemiklerim ağrıyor:84::84:

O yemekler aklında olduğu sürece vücudun insülin salgılıyor zaten. Hepsinden birer tane ye. Aklında kalmasın, çok sorun değil :)

Tombulkelebekim sen günlük kalori ihtiyacını hesapladın mı? Bazal metabolizma hızını? Sadece %30'luk bir kalori kısıtlaması yeter bence. Az kalori alma. İstediğini ye ama %30'luk kısıtlama yap yeter

Meyra nerede? Hiç yazmıyor :26: Bir sorun yoktur inşallah

O zaman bende sana kocaman bir hoşdöndün diyorum :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…