Çok güzel bir haber. Çok tebrik ederim. Sonuna kadar aynen devam etmeni dilerim :)
Çok güzel bir haber. Çok tebrik ederim. Sonuna kadar aynen devam etmeni dilerim :)
Yaz canım ne demek :)Canım rumuzun altındaki hedeflerini yazmışsın çok hoşuma gitti bende yapacağım izninle
çok mutluyum biraz önce tartıldım 89.8 di hemde regl oldumhalde yarın iki ay olcak iki ay 9 kilo vermişim ilk defa
Tebrikler cnm 9 lu rakamlardan 8 lere inmişsininşallah 7 leride görürsün
Kızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii
gel canım ne demek hoş geldin sefalar getirdinKızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii
Kızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii
ayyy ben bugünlerde tatlı sakıza sardım yaaüstünde şekersiz tatlandırıcılı dio ama kalori filan yazmıyo inşallah kilo yapıcı etkisi filan yoktur. Ama çok güzellerrr yaaa helede çileklisi :78:
Canım geri dönmüyorsun amaaa ben takip ediyorum ara ara girip girip tekrar kayboluyorsungitme kal bizimleee hem bak şurda iki haneli rakamlara ne kalmış ki kalori sayımı yapmanı öneririm 2-2.5 lt su içmeni öneririm ve tabiki spor bak biz haftalık 300 dakika yarışındayız sende katıl bize hep beraber zayıflamaya devam edelim
bi bardak ilik lilmonlu sogan suyu
bugünkü menüm
kahvalti
iki dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
1 kup kusburnu
ara mandalina
yesil cay
bir tabak pirasa
bir kase yogurt
kepekli tost ekmeginden yapilmis yarim tost
2 tam ceviz 5 findik 2 kuru kayisi
1 portakal
1 kup yesil cay
1 kup isirgan
1 kup yesilcay
icmeyi düsünüyorum
1,5 litre su ins icerim bide (70 dk spor yapmayi düsünüyorum)
Bunu nasl içiyorsun? Miden bulanmıyor mu? :26:
evde birsürü misafir var ve istemeyeceğim kadar poğaça kurabiye profiterol yememek için odama kaçtım ama elimde değil ya annem misafir var diye yemekte yapmadı dün yaptığım spor yüzünden bütün vucudum ağırıyor sporda yapmak gelmiyor içimden havada çok kapalı offff napcam ben yaaaa baskülde de +1 gördüm zaten sevmiyorum kendimi
Ne bileyim arkadaşım kimse yazmayınca hani insan destek bekliyor ya burada o nedenle yazdım bu mesajı... Tamam bu defa ben de yarın sabahtan itibaren yazacağım ve de elimden geldiği kadar yürüyüş yapacağımm, madem sen diyorsun bende geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?