hesaplamarı yaptım canım
BMI 1854
Günlük enerji ihtiyacı 2410
anlamadım ben bunu
ben ne zamandan buyana ihtiyacım olandan 1000 cal eksik alıyorum
ama ilk 2 ayda 7 kg verdiğimden sanra çok az kilo verdim
benim tartıda bana 1610 olarak gösteriyor
offff kafam fena karıştı yaaaa
Eğer diyet yaparken kalorini birden azalttıysan böyle durumlar olabilir. Ara ara aldığın kalori miktarını değiştir. Mesela ir gün 1400 al, başka gün 1800, başka gün 1200. Faydası olabilir. Ayrıca kilo verme bir noktada duruyor. Sabretmek lazım, pes etmemek lazım. Sonra yine kilo vermeye başlarsın aynı hızla
hoşgeldin.inşallah allah gönlüne göre verir.bozuk moralle diyet olmaz..ilerde kucağına alacağın bebeğinin hayali sana gereken motivasyonu verir.sen yeterki işi sıkı tut.Selam kızlar,
Ben de yarın ciddi bir diyetle yine aranıza katılmak istiyorum, artık zamanı geldi de geçiyor bile. Kilo verip mutlu olmak istiyorum artık. Bu yıl da Allah nasip ederse bebeğimi kucağıma almak istiyorum a
rtık, bana da aranızda yardımcı olun lütfen, bu aralar moralim çok bozuk bu yüzden
slm kizlar bugünde sporumu yaptim cok sükür basim agriyodu aslinda yapmamayi düsünüyordum ama ikide yapmisim 70 dk leslie
(300 dk oldu benim kizlar cok mutluyum kendimle gurur duyuyoru hep böyle devam ederim ins)
Kilona göre günlük kalori ihtiyacının 1600 kalori olması mümkün gelmiyor bana. Şu linkten bir hesaplar mısın kalori ihtiyacını. Önce bazal metabolizmanı hesaplayacaksın, sonra bazal metabolizmanı da girerek günlük kalori ihtiyacını hesaplayacaksın.
Bazal metabolizma hızı hesabı için
Dilara Koak - MEZURA - Bazal Metabolizma Hz Hesaplama
Günlük kalori ihtiyacı için
Dilara Koak - MEZURA - Gnlk Enerji htiyac
O hesaplamalara inanmayın derim ben çünkü dietisyende aletle ölçülen bm hızım 1420 çıktı sitedeyse 1800 lerde. Saçma bence . Anca bi erkeğim bm hızı o kadardır
TEBRiKLER.....çok mutluyum biraz önce tartıldım 89.8 di hemde regl oldumhalde yarın iki ay olcak iki ay 9 kilo vermişim ilk defa
gel canım herkese açık burası....Kızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii
saferan senin doktor senin günlük kalorini kaç kaloriyapmıştı bana yazsana :126:benbugünü sporum 60 dakika oldu dünde ancak 30 dakika yapabildim cumaya 300dakikayı tamalayamayacaağım galiba kemiklerim ağrıyor:84::84:
kalori alın ama düzgün şeyker yemeye çalışın her öğün mutlaka sebze salata çorba ekmek protein ve yoğurt mutlaka olmalı....O yemekler aklında olduğu sürece vücudun insülin salgılıyor zaten. Hepsinden birer tane ye. Aklında kalmasın, çok sorun değil :)
Tombulkelebekim sen günlük kalori ihtiyacını hesapladın mı? Bazal metabolizma hızını? Sadece %30'luk bir kalori kısıtlaması yeter bence. Az kalori alma. İstediğini ye ama %30'luk kısıtlama yap yeter
çok değil canım üzüülme....Kahvaltı 401 cal.
simit 1 ad. 280 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 411 cal.
haşlanmış yumurta 1.5 ad. 115 cal.
sütaş - tereyağı 10 gr. 74 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
İkinci Ara Öğün 101 cal.
sucuklu kaşarlı tost (beyaz ekmek) 0.25 ad. 101 cal.
Akşam Yemeği 485 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
fındık 20 gr. 130 cal.
TOPLAM KALORİ 1398 cal.
beni haftanın yüz karası ilan edebilirsiniz
biraz yediklerini değiştir canım....hesaplamarı yaptım canım
BMI 1854
Günlük enerji ihtiyacı 2410
anlamadım ben bunu
ben ne zamandan buyana ihtiyacım olandan 1000 cal eksik alıyorum
ama ilk 2 ayda 7 kg verdiğimden sanra çok az kilo verdim
benim tartıda bana 1610 olarak gösteriyor
offff kafam fena karıştı yaaaa
günaydıııııın..............gece yatmayın sabah kalkmayınuykucular sizi uyanın bakemmmm:76::76:
günaydın kızlar... dün 30 dk spor yapabildim... toplamda 210 dk oldu. 300'e doğru adım adım...
günaydın kızlar... dün 30 dk spor yapabildim... toplamda 210 dk oldu. 300'e doğru adım adım...
akşam 45 dk, yarın sabah da 45 dk yapmayı düşünüyorum... böylelikle kınamalardan kurtulmayı planlıyorumyarın sabaha kadar 90 dk yapabilecekmisin çok ya kınayacaz anlaşıldı
az kaldı kalmasına da insan uzun süre spor yapmayınca ve birden yüklenince zor geliyo... daha dinç olmam lazımken sürekli yorgun hissediyorum
az kaldı desene ......
akşam 45 dk, yarın sabah da 45 dk yapmayı düşünüyorum... böylelikle kınamalardan kurtulmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?