Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eğer diyet yaparken kalorini birden azalttıysan böyle durumlar olabilir. Ara ara aldığın kalori miktarını değiştir. Mesela ir gün 1400 al, başka gün 1800, başka gün 1200. Faydası olabilir. Ayrıca kilo verme bir noktada duruyor. Sabretmek lazım, pes etmemek lazım. Sonra yine kilo vermeye başlarsın aynı hızla

zaten düzenli bir rota izlemiyor aldığım kaloriler

genelde 300 gr falan vererek giderdim

ama 2 haftadır kendimde bir şişkinlik hissediyorum

ve bu şişkinlikten kurtulamıyorum

ayrıca verdiğin cevaplar için teşekkür ederim

iyi geceler hatunlar.bitürlü fırsat bulamıyorum yaa okadar yoğunumki bu aralar anlatamam.tam fırsat buluyorum ozamanda yazılarınızı okuyamıyorumne kaaa konuşuyonuz yafffoku okuu bitmeyyo ama şahanesiniz maşallahhh hepinize süpersinizzzzzzpüyorumm sizleriiiii yaa hakikaten bunları içten söylüyorumm inşallah siziin furyanıza bende katılıcam az kaldı bir kilo vermeye başlıyayım o zaman görün siz beni fişşek olacam inşallahhhhhhh.

Son düzenleme:
slm kizlar bugünde sporumu yaptim cok sükür basim agriyodu aslinda yapmamayi düsünüyordum ama ikide yapmisim 70 dk leslie

(300 dk oldu benim kizlar cok mutluyum kendimle gurur duyuyoru hep böyle devam ederim ins)

slm kizlar bugünde sporumu yaptim cok sükür basim agriyodu aslinda yapmamayi düsünüyordum ama ikide yapmisim 70 dk leslie

(300 dk oldu benim kizlar cok mutluyum kendimle gurur duyuyoru hep böyle devam ederim ins)

ahh ah bende bir zamanlar 87 ye inmiştim inşallah yine inecem daha fazlasınıda yapıcaz inşallah hepberaberya bu arada kimsecikler gelmiyor herhalde bu saatlerde

hoşgeldin.inşallah allah gönlüne göre verir.bozuk moralle diyet olmaz..ilerde kucağına alacağın bebeğinin hayali sana gereken motivasyonu verir.sen yeterki işi sıkı tut.
Nursena;senin de işin zor.hele heleiki çocuk ve sorunları yalnız başına yüklenmek..allah yardımcın olsun..nöroloji her konuda rapor verdiği halde bu konuda vermiyor.üroloji de..elişnden tutup destekle kalkabildiği için yatalak kabul etmiyorlar..

Canım bende bunları hesapladım da anlamadım bana da açıklarmısın ne kadar kalori almam gerektiğini :44:
Bazal Metabolizma Hızı : 2367
Günlük enerji İhtiyacı : 4260

Gecenin 4ünde uyandım yatakta döndüm dolandım uyuyamadım sinir oldum
Kimsecikler yok tabiki
Ödem atmam lazımmmmmmm :44:

O hesaplamalara inanmayın derim ben çünkü dietisyende aletle ölçülen bm hızım 1420 çıktı sitedeyse 1800 lerde. Saçma bence . Anca bi erkeğim bm hızı o kadardır

gece yatmayın sabah kalkmayınuykucular sizi uyanın bakemmmm:76::76:

çok mutluyum biraz önce tartıldım 89.8 di hemde regl oldum halde yarın iki ay olcak iki ay 9 kilo vermişim ilk defa
TEBRiKLER.....
Kızlarrrr diyorum aranıza katılayım diyorum yarın ama kimse bana ne bi cevap veriyor ne kale alıyorrr, neden böyle yapıyorsunuz arkadaşlarrr, benim de sizler gibi desteğe ihtiyacım var flan diyorum yaniii
gel canım herkese açık burası....

kalori alın ama düzgün şeyker yemeye çalışın her öğün mutlaka sebze salata çorba ekmek protein ve yoğurt mutlaka olmalı....
çok değil canım üzüülme....
biraz yediklerini değiştir canım....
gece yatmayın sabah kalkmayınuykucular sizi uyanın bakemmmm:76::76:
günaydıııııın..............

günaydın kızlar... dün 30 dk spor yapabildim... toplamda 210 dk oldu. 300'e doğru adım adım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…