Allah kolaylıklar versin hepsinehoşgeldin gııııııverdim de güzelim bu aralar durdum zaten metabolizma doğru düzgün bişey değilki aldığını direk depo yapıyor azcuk ara verdim ben stres yaptımmı veremiyorum oğluşum iyi canım askerliği yarıladık hayırlısıyla bitecek inş....bugün sabahın 5 buçuğunda telefon çaldı baktım vanın kodu bir gün aklımı alacak bu çocuk niye o saatte aramış dersen nöbetten dönüyormuş yatmadan anacığımın sesini duyam demiş biz sıcacık yatağımızda yatarken onlar vatan bekliyor rabbim cümlesini korusun
tuzsuz işe yarıyormuki acaba :26:ben tuzuyla denemiştim gayette güzel 5cm fazla incelmiştim ilk kullandığımda ama tabi 5cm yetmeyyoooooo :84::84::84::95:Sende benim gibi yap o zaman canımtuzunu sürmedim ben öyle kuru kuru taktım
Sende benim gibi yap o zaman canımtuzunu sürmedim ben öyle kuru kuru taktım
sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir
öğlen 2,5 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 çatal makarna maydanoz 1kaşık şeker attığım çay
akşamda karnıbahar yemeği düşünüyorum bu gün fena değilmiyim ne
selam kızlar nasılsınız?
hertarafım tutuldu bnm gene yaasabahtan beri kendimi kaldıramıorum püff
Baharcım sendede her çeşit spor aleti , aparatı mevcut maşallah. Yatırımı bunlara yapmışsınKomşu filan olsaydık diyorum yani
tuzsuz işe yarıyormuki acaba :26:ben tuzuyla denemiştim gayette güzel 5cm fazla incelmiştim ilk kullandığımda ama tabi 5cm yetmeyyoooooo :84::84::84::95:
5 cm kaç ayda 5 cm inceldin peki ay çok şaşırdım kaç aydır rejimdeyim 13 kilo verdim sadece 4-5 cm incelmişim :44: sen ne kadar zamanda inceldin deyiverhele bacım
merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek
merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek
Canım sorma ya nelere para vermedimki ben zayıflamak hep aklımın bir köşesinde ama icraat yoktu ama artık var belki 6-7 ayda 10 kilo vercem ama sonuç olarak vercem
Dediğin gibi keşke komşu olsaydık o zaman daha çok motive olurdukşişman komşu aranıyor
çok sağolun arkadaşlar okuyorum hep genelde muhabbetlere giremiyorum bebiş kucağımda sürekli şimdide hastalık vurdu nefes alırken göysüm ağrıyor o derece. umarım bebişlerimiz bu sıkıntılı günleri atlatırlar. bana olsun ona olmasın yerter ki
Geçmiş olsun cnm bendede var bi kırıklık totomu kaldırıpta spor yapasım gelmiyo bugünlerde. Havalar düzelince şöyle günlük güneşlik , enerjimizde artıcak sanırım
çok sağolun arkadaşlar okuyorum hep genelde muhabbetlere giremiyorum bebiş kucağımda sürekli şimdide hastalık vurdu nefes alırken göysüm ağrıyor o derece. umarım bebişlerimiz bu sıkıntılı günleri atlatırlar. bana olsun ona olmasın yerter ki
Geçmiş olsun cnm bendede var bi kırıklık totomu kaldırıpta spor yapasım gelmiyo bugünlerde. Havalar düzelince şöyle günlük güneşlik , enerjimizde artıcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?