Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolaylıklar versin hepsine ve korusun rabbimm ben olsam kalayı basmıştım tamam araması iyide insanın aklı hep kötüye çalışır ya o bakımdna yani
Sende benim gibi yap o zaman canım tuzunu sürmedim ben öyle kuru kuru taktım
tuzsuz işe yarıyormuki acaba :26:ben tuzuyla denemiştim gayette güzel 5cm fazla incelmiştim ilk kullandığımda ama tabi 5cm yetmeyyoooooo :84::84::84::95:

ben bikaç gündür oruçluyum canlarım oyüzden şimdi bildireyim kilomu sabahla akşam farketmedi malesefaynıyım farkeden bişey yok yani az yememe rağmen yinde fark yok neden :84::84::84::95::95::95luyor böyle bilmiyorum mesela dün bu saatlrde üç dört kaşık pilav ve yarım tabak nohut daha sonrasında bir muz yedim sonra şekersiz çay üç bardak bayaa az yemişim yaa oda sıcaklığındaki hamur kadar yumuşadım ama üzülmüyorum devamçünkü henüz düzgün bir diyete başlamadım bi diyete başlıyayım ozmaman korkun benden kilolarımm

Uzun zamandan beri liste yazmıyorum. Bugün başlayayım dedim.

Kahvaltıda yediklerim

2 bardak şekersiz çay - 3 cal ( Çayın da kalorisi varmış, şaşırdım )

2 adet siyah zeytin - 20.7 cal

75 gr tam yağlı beyaz peynir - 197.25 cal

3 dilim kepekli ekmek - 165 cal

Günün geri kalanında yediklerim

1 adet portakal jöleli Eti Cin - 128 cal

1,5 adet peynirli poğaça - 300 cal

1 küp şekerli çay - 20 cal

Toplam: 834 cal

Saat 18' ye kadar bir şeyler daha yiyicem. Biraz protein ve meyve yemeyi düşünüyorum daha iyi bir liste olması için
100 dk yürüyüş yaptım ek olarak, çok mutluyum

Sizin evde biri yumurtanın ya beyazını yemiyo büyük ihtimal yada sarısını Bende küçükken sarısını yemezdim hiç ortasındaki sıvıdan dolayı

selam kızlar nasılsınız?
hertarafım tutuldu bnm gene yaa sabahtan beri kendimi kaldıramıorum püff

Geçmiş olsun cnm bendede var bi kırıklık totomu kaldırıpta spor yapasım gelmiyo bugünlerde. Havalar düzelince şöyle günlük güneşlik , enerjimizde artıcak sanırım

Baharcım sendede her çeşit spor aleti , aparatı mevcut maşallah. Yatırımı bunlara yapmışsın Komşu filan olsaydık diyorum yani

Canım sorma ya nelere para vermedimki ben zayıflamak hep aklımın bir köşesinde ama icraat yoktu ama artık var belki 6-7 ayda 10 kilo vercem ama sonuç olarak vercem
Dediğin gibi keşke komşu olsaydık o zaman daha çok motive olurduk şişman komşu aranıyor

tuzsuz işe yarıyormuki acaba :26:ben tuzuyla denemiştim gayette güzel 5cm fazla incelmiştim ilk kullandığımda ama tabi 5cm yetmeyyoooooo :84::84::84::95:

5 cm kaç ayda 5 cm inceldin peki ay çok şaşırdım kaç aydır rejimdeyim 13 kilo verdim sadece 4-5 cm incelmişim :44: sen ne kadar zamanda inceldin deyiverhele bacım

merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek

merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek

Bende yazıcaktım arada bi görüyorum aşağıda ama sesin çıkmıyor. Bakıp kaçıyosun Dalokayın annesi Bugünlerde herkeste var bir rahatsızlık sanırım. Geçmiş olsun

Hahhahahhaha Gel Baharcım komşu olalım o zaman. Burda her köşe başında bi park ve parkta spor aletleri var. Ben hiç gitmedim spor için ama markete giderken görüyom bizim burada şişman komşu çok

çok sağolun arkadaşlar okuyorum hep genelde muhabbetlere giremiyorum bebiş kucağımda sürekli şimdide hastalık vurdu nefes alırken göysüm ağrıyor o derece. umarım bebişlerimiz bu sıkıntılı günleri atlatırlar. bana olsun ona olmasın yerter ki

Üşeniyorum yemek yapmaya :78: tek olunca. Eşim sebze filan yemiyo zaten onun yemeklerini ayrı yapıyorum. Hazır diyet yemekleri çıkarsalarya şöyle az zeytinyağıyla pişmiş, meysiminde toplanmış sebzelerden filan lütfen birileri diyet yapanlarıda düşünsünnn

Geçmiş olsun cnm bendede var bi kırıklık totomu kaldırıpta spor yapasım gelmiyo bugünlerde. Havalar düzelince şöyle günlük güneşlik , enerjimizde artıcak sanırım

çok geçmiş olsun kızlar, havalar gerçekten berbat dikkat edin kendinize

çok geçmiş olsun kızlar, havalar gerçekten berbat dikkat edin kendinize

buarada bgnkü menüm
sabah: 1 domates, 1 salatalık, 5 s.zeytin, t.peyniri kbrt kutusndan az büyk ve bitanede sivri biber.
öğlen: 2 tane kepekli bisküvi ve 2 tane mandalina
akşm: 2 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık z.yağlı fasulye ve 3 kaşıkta yoğurt.
allahııım inş gece acıkmam

bugün diyetisyen günümdüüüüü

ve sonuç...... 87.7

giden;900 gram az ama sevindim iştee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…