Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısınız bunada şükür çok sevindim gitsinde dediğiniz gibi damlaya damlaya göl olacak :)

Herkese iyigeceler. Benim uyku saatim geldi. Banu cum senin içinde dua edicem uyumadan. Yarın güzel bir gün olsun hepimiz için

Sağol canım bu aralar dualara çok ihtiyacım var benim için iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Bugün doktora gittim gene 2 yumurta ama bir iyi yanını yumurtalar büyüyor pazartesi toplıycam dedi toplıycam dedi de 2 tane hayırlısı artık inşallah döllenir inşallah tutar ne diyim canım sıkkın açıkçası bir doktorumdan nefret ediyorum o da beni çok etkiledi sanırım off ya ben burda yazıyorum kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın kızlar hepinizi öpüyorum

Akşamüstü AVM ye gittim hızlı hızlı yürüdüm 60 dakika kocaaaa binaaa gez gez bitirdim
Ama 300 dakika tamamlanamadı yarın sabah kalkınca yapacağım ya da yatmadan önce leslie yapabilirim 60 dakikam kaldı 300 için hadi bakalım

Kilotakibi sitesi açılmıyor sabahtan beri Bende menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta,1 salatalık,1 domates,3 dilim light ekmek,3 kaşık çökelek
Ara
1 dilim light ekmek,1 kk peynir,10 gr krem peynir,5 siyah zeytin
Öğle
3 tane haşlanmış patates,2 kaşık yoğurt
Akşam
1 kabak dolması,1 küçük patates,1 dilim light ekmek,2 kaşık yoğurt

2.5 lt su,1 ısırganotu çayı,1 lipton form çayı,1 doğa pyhto slim çay
15 DK kondisyon bisikleti + 10 dakika dans + 60 dakika yürüyüş = 85 dakika

Sizin evde biri yumurtanın ya beyazını yemiyo büyük ihtimal yada sarısını Bende küçükken sarısını yemezdim hiç ortasındaki sıvıdan dolayı

nerden bildin küçük oğlan sarısını yer beyazıda bana kalıyor

yok canım kafamız şişmiyor hepimiz burada terapide gibiyiz anlatıyoruz arkadaşlarımızda allah razı olsun iyiler dinleyip rahatlıyoruz canınnı sıkma kısmetse olur

teşekkür ederim doğacım bende sevindim. bakalım moralim bozuldukça başarı öyküleri okuyorum çok iyi oluyor bizde birgün yazarız inşallahh oralara

O hesaplamalara inanmayın derim ben çünkü dietisyende aletle ölçülen bm hızım 1420 çıktı sitedeyse 1800 lerde. Saçma bence . Anca bi erkeğim bm hızı o kadardır

valla o sitenin hebaplaması pek almıma yatmadı

eşimin alması gereken kalori benden daha az çıktı

günaydın kızlar... dün 30 dk spor yapabildim... toplamda 210 dk oldu. 300'e doğru adım adım...

tebrik ederim canım

slm kizlar spor yaptim bu gün 300dakk doldurmak icin 60 dakka daha yaptim oldu 210 dakk ha gayret 90 daha var aksamada 90 yaparmiyim bakalim
tebrikler
merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek

geçmiş olsun canım

6/1/2011 Perşembe
Kahvaltı 349 cal.
yağda yumurta 0.25 ad. 30 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
sütaş - tereyağı 15 gr. 111 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 15 cal.
yaban mersini 25 gr. 15 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 869 cal.
sardalya 1 por. 160 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1.5 por. 300 cal.
ay çekirdeği 50 gr. 289 cal.
TOPLAM KALORİ 1233 cal.

yediklerim bunlar ama yine memnun değilim

çünkü bugün spor yapamadım

büyük kızım performans ödevi vardı tüm günüm onu yapmakla geçti

terziye gittim geldim sinir oldum

pantolan diktirdim iş için

ama yine becerip dikememişler

bulamadım düzgün terzi

en sonundan kendim dikmeye başlıcam pantalonlarımı

slm kizlar yuvarladiklarimi yazayim
1fincan kahve
1dilim cavdar ekmegi
3ince dilim ligt peynir
ara
1bardak soya sütü ligt
3tane ceviz
ölen
1bardak kusburnu cayi sekersiz
1tabak menemen
1bardak papatya cayi sekersiz
aksam
1tabak pirasa yemegi
1tabak bol salata
ara
yarim nar
1avuc sekerdik
1dilim ananas

15dakka spor toplam 225dakka oldu

helallll........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…