bugün diyetisyen günümdüüüüü
ve sonuç...... 87.7
giden;900 gram az ama sevindim iştee
bugün diyetisyen günümdüüüüü
ve sonuç...... 87.7
giden;900 gram az ama sevindim iştee
baharın gözler büyüdü
Herkese iyigeceler. Benim uyku saatim geldi. Banu cum senin içinde dua edicem uyumadan. Yarın güzel bir gün olsun hepimiz için
Sizin evde biri yumurtanın ya beyazını yemiyo büyük ihtimal yada sarısınıBende küçükken sarısını yemezdim hiç ortasındaki sıvıdan dolayı
merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek
Sağol canım bu aralar dualara çok ihtiyacım var benim için iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Bugün doktora gittim gene 2 yumurta ama bir iyi yanını yumurtalar büyüyor pazartesi toplıycam dedi toplıycam dedi de 2 tane hayırlısı artık inşallah döllenir inşallah tutar ne diyim canım sıkkın açıkçası bir doktorumdan nefret ediyorum o da beni çok etkiledi sanırım off ya ben burda yazıyorum kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın kızlar hepinizi öpüyorum
O hesaplamalara inanmayın derim ben çünkü dietisyende aletle ölçülen bm hızım 1420 çıktı sitedeyse 1800 lerde. Saçma bence . Anca bi erkeğim bm hızı o kadardır
günaydın kızlar... dün 30 dk spor yapabildim... toplamda 210 dk oldu. 300'e doğru adım adım...
tebriklerslm kizlar spor yaptim bu gün 300dakk doldurmak icin60 dakka daha yaptim oldu 210 dakk ha gayret 90 daha var aksamada 90 yaparmiyim bakalim
merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek
slm kizlar yuvarladiklarimi yazayim
1fincan kahve
1dilim cavdar ekmegi
3ince dilim ligt peynir
ara
1bardak soya sütü ligt
3tane ceviz
ölen
1bardak kusburnu cayi sekersiz
1tabak menemen
1bardak papatya cayi sekersiz
aksam
1tabak pirasa yemegi
1tabak bol salata
ara
yarim nar
1avuc sekerdik
1dilim ananas
15dakka spor toplam 225dakka oldu
helallll........................
kiz gaza getirip durma cok yorgunumbeynim yap az daha spor diyor ama vucut cok yorgun
kalk kalkk hadiiiii
sana diyorum ama ben oturuyorum
ne kadannnn fena tembelim ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?