hadi gelsende beraber yapalim var ya insan bir kalkinca geriside gelyior cnm hadiiiiiiiiiii
Sağol canım bu aralar dualara çok ihtiyacım var benim için iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Bugün doktora gittim gene 2 yumurta ama bir iyi yanını yumurtalar büyüyor pazartesi toplıycam dedi toplıycam dedi de 2 tane hayırlısı artık inşallah döllenir inşallah tutar ne diyim canım sıkkın açıkçası bir doktorumdan nefret ediyorum o da beni çok etkiledi sanırım off ya ben burda yazıyorum kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın kızlar hepinizi öpüyorum
buradan kalkıp mutfağa gitmem lazım
beni bekliyor bulaşıklarr
yemekten sonra hemen dersin başına geçtik kaldı bulaşıklar
aman yaaaa sevmiyorum huyumu yaawwww
çok tembelim bennnnnnn:2:
Zaten çalışıyosun canım evde dinlenmek hakkın. Bide ev işi yemek vs. bide çocuklar offf çalışan bayanların işi çok zor helede anneyse
Toksin alışabildinmi şekersiz canım. Bitki çayı zaten şekersiz içiliyoda ama çay hiç içilmiyo yaaa
Toksin alışabildinmi şekersiz canım. Bitki çayı zaten şekersiz içiliyoda ama çay hiç içilmiyo yaaa
Ben 5-6 aydır şekersiz içiyorum çayı
ve çay içmeyi çok seven birisi olarak
ben bile alıştım çayın bu haline
kendinizi içebilirim diye şartlandırın
bitki çaylarını şekersiz içebilmenizin nedeni
daha önce onları şekerli olarak içmediğiniz için
beyniniz size oyun oynuyorrrrrr
Ya canım deniyorum deniyorumda ama bi türlü beğenemedim tadını acı gibi geliyoAma bende çok istiyorum alışmak keşke başarabilsem
Ya canım deniyorum deniyorumda ama bi türlü beğenemedim tadını acı gibi geliyoAma bende çok istiyorum alışmak keşke başarabilsem
cnm karanfilli dene bide ben 1kere basardim bitki caylarinda pek aramiyorumda kara cayda ariyom :18:
cnm karanfilli dene bide ben 1kere basardim bitki caylarinda pek aramiyorumda kara cayda ariyom :18:
Ben kaçamaksız diyet yaptığım zaman kuru meyvelerle gideriyordum şeker ihtiyacımı cnm. Sende denesene araöğünlerde hem hurma hamile ve emziklilere çok faydalı. Ayrıca dut kurusu, erik kurusu kayısı kurusu filan yanında 2 tane cevizle veya 10 tane bademle hem tok tutar
kızlar ben gideyim mutfağı toplayayım
yine gelirim belki
yarın işede gidicem ama uykum yookkkk
neyse sonra görüşürüz.....
Hoşgeldin BEYZUS ablageçmişi okuyosun sanırım.
tskler cnm denerim hayirli geceler kizlar ben kactim uyucam sabah kalkip 300dakk doldurcamtabi yapabilirsem yorgunlukdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?