Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi gel sende beraber yapalim var ya insan bir kalkinca geriside gelyior cnm hadiiiiiiiiiii

buradan kalkıp mutfağa gitmem lazım

beni bekliyor bulaşıklarr

yemekten sonra hemen dersin başına geçtik kaldı bulaşıklar

aman yaaaa sevmiyorum huyumu yaawwww

çok tembelim bennnnnnn:2:

Hiç bozma moralini canım. Olacağı varsa tek yumurtadada olur. Sen elinden geleni yaptın geriside Allahın takdiri ilahisi. Ben olacağına inanıyorum ne bilim içime öyle doğuyo

buradan kalkıp mutfağa gitmem lazım

beni bekliyor bulaşıklarr

yemekten sonra hemen dersin başına geçtik kaldı bulaşıklar

aman yaaaa sevmiyorum huyumu yaawwww

çok tembelim bennnnnnn:2:

Zaten çalışıyosun canım evde dinlenmek hakkın. Bide ev işi yemek vs. bide çocuklar offf çalışan bayanların işi çok zor helede anneyse

Zaten çalışıyosun canım evde dinlenmek hakkın. Bide ev işi yemek vs. bide çocuklar offf çalışan bayanların işi çok zor helede anneyse

sorma canım

benim iki tane kızım var

birisi 1. sınıfa diğeri ikinci sınıfa gidiyor

bazen kafayı yiyecekmişim gibi oluyor

Allah herkese kolaylık versin

Toksin alışabildinmi şekersiz canım. Bitki çayı zaten şekersiz içiliyoda ama çay hiç içilmiyo yaaa

Son düzenleme:
Toksin alışabildinmi şekersiz canım. Bitki çayı zaten şekersiz içiliyoda ama çay hiç içilmiyo yaaa

Ben 5-6 aydır şekersiz içiyorum çayı

ve çay içmeyi çok seven birisi olarak

ben bile alıştım çayın bu haline

kendinizi içebilirim diye şartlandırın

bitki çaylarını şekersiz içebilmenizin nedeni

daha önce onları şekerli olarak içmediğiniz için

beyniniz size oyun oynuyorrrrrr

bugünkü

2 fincan cay
domates
kavrulmus patates
haslanmis yumurta
2 kepekli tost ekmegi

yesil cay
portakal

ya aksam ablam geldi oturmaya yemek yiyecektim kalti e haliyle biraz kacamak oldu 1 avus cips 3-4 kestane 1 tanede kurabiye ve 1.5 portakal bide cay ay yarin cok cikmasam bari 70 dk leslie 10 dk da plates yaptim sabah

Ya canım deniyorum deniyorumda ama bi türlü beğenemedim tadını acı gibi geliyo Ama bende çok istiyorum alışmak keşke başarabilsem

Ya canım deniyorum deniyorumda ama bi türlü beğenemedim tadını acı gibi geliyo Ama bende çok istiyorum alışmak keşke başarabilsem

cnm karanfilli dene bide ben 1kere basardim bitki caylarinda pek aramiyorumda kara cayda ariyom :18:

karanfil iyi fikir

üstekil çayınıza 6/7 tane karanfil atarsanız bardağınıza

enerjinizi artırıyor

kızlar ben gideyim mutfağı toplayayım

yine gelirim belki

yarın işede gidicem ama uykum yookkkk

neyse sonra görüşürüz.....

cnm karanfilli dene bide ben 1kere basardim bitki caylarinda pek aramiyorumda kara cayda ariyom :18:

Ben kaçamaksız diyet yaptığım zaman kuru meyvelerle gideriyordum şeker ihtiyacımı cnm. Sende denesene araöğünlerde hem hurma hamile ve emziklilere çok faydalı. Ayrıca dut kurusu, erik kurusu kayısı kurusu filan yanında 2 tane cevizle veya 10 tane bademle hem tok tutar

tskler cnm denerim hayirli geceler kizlar ben kactim uyucam sabah kalkip 300dakk doldurcam tabi yapabilirsem yorgunlukdan

Ben 10 yıldır şekersiz içiyorum çayı alışınca insan içine çok az şeker düşsede rahatsız oluyor. Çayın tadı şekersiz alınıyor deneyin kızlar bence böyle daha güzel çay ama ben zaten uzun zamandır siyah çay içmiyorum bitki çaylarından siyah çaya sıra gelmiyor

tskler cnm denerim hayirli geceler kizlar ben kactim uyucam sabah kalkip 300dakk doldurcam tabi yapabilirsem yorgunlukdan

Benim listemde şöyleydi eğer denemek istersen 5 hurma veya 4 kuru kayısı veya 1 kuru incir veya bir avuçiçi kuru üzüm veya kuru erik. Yani canım 1 araöğünde istediğinden bu ölçülerde tüketebilirsin yanındada 10 fındık veya badem yada 2 ceviz

KIZLAARRRRRRRRRRR KIZLAAAAAAAAAAR KIZLAAAAAAAAAR
bugün ben 70 dk leslie 10 dk plates yaptim (TOPLAMDA 380 oldu yarinda 400 tamamlarim ins)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…