Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tskler cnm ya evde iki tane büyük patlican var sadece bana evet tarifini yazarmisin iki taneden olamzmi ?:82:

yağmurgözlümm gııı naber maşallah bayaa kilo vermişsin görmeyeli oğluşun döndümü ne kadararı kaldı yada öyle sorayım

Isırganotu çayımı içiyorum şimdi akşamda gidip carrefourdan DOĞA nın Phyto SLİM alıcam içinde kiraz sapından tuttt ödem söktüren herşey var öneririm herkeşlere akşam içeyimde belki sabaha kadar söker ödemimi şimdi farkettim yemek yemeyi unutmuşum :26:

oohhhhhhh ohhh maşallahh yandan yandan afferin ekincikimize süpersinn feda olsun canım bisikletin sana

Son düzenleme:
tskler cnm ya evde iki tane büyük patlican var sadece bana evet tarifini yazarmisin iki taneden olamzmi ?:82:

büyükse olur canım.büyük ocağı üstüne koy güzelce közle ve soy.sonra onu bir diş sarımsakla bigüzel ez bi tutamda tuz koy iyice ezilincede bir kase yoğurtla karıştır. içine ne kadar istersen o kadar yoğurt ekle sarımsakta ekleyebilirsin. dilediğin gibi yani istersen üstüne
az yağda pul biber yak biraz yada yine biberi yak patlıcanı söyle bi kavurur gibi bir kere çevir tavada öylede yapabilirsin sonra yoğurtla karıştırben çok seviyorum valla bazen ben yoğurtsuz üzerine nar ekşisi döküp yiyorum bayılıyorum valla üç öğünde bile yerim

Son düzenleme:

ben diyette olduğum dönemde liptonun formunu içiyordum oda şahane tavsiye ederim. birde yeşil çay gündz istediğin kadar tüket akşama ödem mödem kalmaz ben çok seviyorum yeşil çayıönce bi garip geldi ama alışkanlığa bağlı şimdi bayılıyom yeşil çaya

Liptonun şeftalili form çayını içiyorum ama içinde sinemaki olduğu için haftada 1 yada 2 kere içiyorum. Yeşilçayda Doğadan Koleksiyon yapmış içinde 5er tane ballı portakallı yaseminli ginkgolu falan var bende onu severek içiyorum ama sade yeşilçayı sevmiyorum böyle meyvelisini içiyorum ama umarım bunlarda etkilidir :26:

bakalım yarın ne olcek çok herak ediyom baya göbüşüm falan geriledi ama inşallah tartıyada yansır bu:97::18:

yok ben onları hiç denemedim ama benim yeşil çayım libyadan geliyor biraz buruk bi tadı var ama ben seviyorum yada dediğim gibi belkide alıştım önceden hele daha koyu içerdim şimdi normal :44:inşallah faydası olur onunda doğadanın yeşil çayını bende beğenmemiştim belki farklıdır.ama çaykurunkiyle aynı hemen hemen benim içtiğim yeşilçay.bu bana iyi gelcek beni zayıflatacak dersen olur merak etme bu beynimiz neye inanıyorsa o oluyor valla olumlu olalım hep inşallah

Voit marka acaba nerde tamir ederler neyse ben onu bir araştırayım :44: Vallaaa bu azim hiç bitmesin artarak devam etsin inşallah
mutlaka vardır servisleri voit bilindik bir marka çnkü bi bak netten bence

Son düzenleme:

bende onun başka çeşidini söyleyim patlıcanı közledin doğradın 1 soğanı doğra sıvı yağ la kavur üstüne kabuğu soyulmuş domates doğra(yoksa salçada olabilir)domateside kavur patlıcanı at karıştır sarımsakda koyabilirsin için güzel olur istersen üzerine kıyma kavurup dökebilirsin

Yine yıllar önce aldığım termal sauna şortum var ama kullanmıyordum bacaklarını kestim geri kalan kısmını basen ve mide bölgeme geçirdim terletecek tam süper olacak

sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir
öğlen 2,5 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 çatal makarna maydanoz 1kaşık şeker attığım çay
akşamda karnıbahar yemeği düşünüyorum bu gün fena değilmiyim ne

yağmurgözlümm gııı naber maşallah bayaa kilo vermişsin görmeyeli oğluşun döndümü ne kadararı kaldı yada öyle sorayım

hoşgeldin gııııııverdim de güzelim bu aralar durdum zaten metabolizma doğru düzgün bişey değilki aldığını direk depo yapıyorazcuk ara verdim ben stres yaptımmı veremiyorum oğluşum iyi canım askerliği yarıladık hayırlısıyla bitecek inş....bugün sabahın 5 buçuğunda telefon çaldı baktım vanın kodu bir gün aklımı alacak bu çocuk niye o saatte aramış dersennöbetten dönüyormuş yatmadan anacığımın sesini duyam demişbiz sıcacık yatağımızda yatarken onlar vatan bekliyor rabbim cümlesini korusun

Yine yıllar önce aldığım termal sauna şortum var ama kullanmıyordum bacaklarını kestim geri kalan kısmını basen ve mide bölgeme geçirdim terletecek tam süper olacak

kızz bahar ne güzel fikir ondan bende de var kullandınmı diye sor 3,5 i geçmez tuzunu sür bekle şortu giy falan zamanı bol olanlara göre bişey ben uğraşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…