süpersinmaşşallah hep böyle devam edersen seni üç aya kalmaz mezun ederiz burdan :82: patlıcanlı biley demişsin benim aklıma patlıcan ezmesi geldi ben bayılırım ama yemek yerine geçmez sadece sen yiyeceksen yoğurtlusunu dene derim şahane oluyor gayette güzel doyuruyor ama en az üç yada dört tane patlıcan közlemen lazım
ekincik sağolsun o soktu aklıma benimde spor olayını 300 dakikasını tamamlamayan kınanıyor ona göre
Kondisyon bisikletim bozuldutabi alışkın değil bu tempoya 2 yıl önce almıştım toplasan 3 saat sürmemiştim 1 haftadır üstünden inmiyorum bozuldu vallaaa 15 dakika yapabildim sonra da kalkıp dans ettim 10 dakika kadar şimdi saçıma turplu su sürdüm 1 saat sonra yıkayacağım sonra leslieye başlayacağım 105 dakikam var 300 tamamlamak için :81: tabikiiii yapacağım akşama sırf yürümek için avmye gideceğim :76:
oohhhhhhh ohhh maşallahh yandan yandanafferin ekincikimize süpersinn feda olsun canım bisikletin sana
tskler cnm ya evde iki tane büyük patlican var sadece bana evet tarifini yazarmisin iki taneden olamzmi ?:82:
Isırganotu çayımı içiyorum şimdiakşamda gidip carrefourdan DOĞA nın Phyto SLİM alıcam içinde kiraz sapından tuttt ödem söktüren herşey var öneririm herkeşlere akşam içeyimde belki sabaha kadar söker ödemimi şimdi farkettim yemek yemeyi unutmuşum :26:
Valla gitti bisiklet napcaz şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz
Neyse leslie ablamız sağolsun
ben diyette olduğum dönemde liptonun formunu içiyordum oda şahane tavsiye ederim. birde yeşil çay gündz istediğin kadar tüket akşama ödem mödem kalmaz ben çok seviyorum yeşil çayıönce bi garip geldi ama alışkanlığa bağlı şimdi bayılıyom yeşil çaya
tamir ettirirsi bence sende bu azim varken sana lessli de yeter yafyumm
bakalım yarın ne olcek çok herak ediyom baya göbüşüm falan geriledi ama inşallah tartıyada yansır bu:97::18:
yok ben onları hiç denemedim ama benim yeşil çayım libyadan geliyor biraz buruk bi tadı var ama ben seviyorum yada dediğim gibi belkide alıştım önceden hele daha koyu içerdim şimdi normal :44:inşallah faydası olur onunda doğadanın yeşil çayını bende beğenmemiştim belki farklıdır.ama çaykurunkiyle aynı hemen hemen benim içtiğim yeşilçay.bu bana iyi gelcek beni zayıflatacak dersen olur merak etmeLiptonun şeftalili form çayını içiyorum ama içinde sinemaki olduğu için haftada 1 yada 2 kere içiyorum. Yeşilçayda Doğadan Koleksiyon yapmış içinde 5er tane ballı portakallı yaseminli ginkgolu falan var bende onu severek içiyorum ama sade yeşilçayı sevmiyorum böyle meyvelisini içiyorum ama umarım bunlarda etkilidir :26:
mutlaka vardır servisleri voit bilindik bir marka çnkü bi bak netten benceVoit marka acaba nerde tamir ederler neyse ben onu bir araştırayım :44: Vallaaa bu azim hiç bitmesin artarak devam etsin inşallah
tskler cnm ya evde iki tane büyük patlican var sadece bana evet tarifini yazarmisin iki taneden olamzmi ?:82:
yağmurgözlümm gııı nabermaşallah bayaa kilo vermişsin görmeyeli oğluşun döndümü ne kadararı kaldı yada öyle sorayım
Yine yıllar önce aldığım termal sauna şortum var ama kullanmıyordum bacaklarını kestim geri kalan kısmını basen ve mide bölgeme geçirdimterletecek tam süper olacak
kızz bahar ne güzel fikir ondan bende de var kullandınmı diye sor 3,5 i geçmez tuzunu sür bekle şortu giy falan zamanı bol olanlara göre bişey ben uğraşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?