- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Tursariiiiiiii haaadddi seni bekliyoruuummmmmmm sen bu sauna şortla kaç ayda 5 cm inceldin ??? tuzlu suyu sürüyordun kaç saat kalıyordu üzerinde :44:
bir haftada 5cm den fazla olmuştu hatta ama nerden baksan üç sene oldu şimdi kullansam ne kadar olur bilmiyorum5 cm kaç ayda 5 cm inceldin peki ay çok şaşırdım kaç aydır rejimdeyim 13 kilo verdim sadece 4-5 cm incelmişim :44: sen ne kadar zamanda inceldin deyiverhele bacım
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinmerhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek
var anacım böyle yerler diyet yemekleri yapıp kapına kadar getiriyorlar ama sonra kendin yemek yapmadığına pişman oluyormussunÜşeniyorum yemek yapmaya :78: tek olunca. Eşim sebze filan yemiyo zaten onun yemeklerini ayrı yapıyorum. Hazır diyet yemekleri çıkarsalarya şöyle az zeytinyağıyla pişmiş, meysiminde toplanmış sebzelerden filanlütfen birileri diyet yapanlarıda düşünsünnn
tepriklerrrrrrrrbugün diyetisyen günümdüüüüü
ve sonuç...... 87.7
giden;900 gram az ama sevindim iştee
ya kusura bakma yafyumm yaaa bakamadım kardeşim netteydi benim sayfada açık kalmış sorry pardon özürValla büyüdü yaaa ama tursari yok yanıt vermemiş çok merak ettimmm ona göre tuzlu suyunu sürüp kullanacam
canım Allah kolaylık versin moralini yüksek tut kesinlikle sıkıntı yapma demesi kolay biliyorum ama yinede sıkıntı yapma. eğer senin için uygun zaman buysa mutlaka Rabbim 2 yumurtaya bile gerek kalmadan verir senin kucağına bir bebiş merak etme sen gönlünü ferah tut benim teyzemde uğraşıyor bilirim sıkıntını yeterki moralin yüksek olsun herşey senin moraline bağlıSağol canım bu aralar dualara çok ihtiyacım var benim için iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Bugün doktora gittim gene 2 yumurta ama bir iyi yanını yumurtalar büyüyor pazartesi toplıycam dedi toplıycam dedi de 2 tane hayırlısı artık inşallah döllenir inşallah tutar ne diyim canım sıkkın açıkçası bir doktorumdan nefret ediyorum o da beni çok etkiledi sanırım off ya ben burda yazıyorum kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın kızlar hepinizi öpüyorum
ne tembelliği yaaa sen beni görsen o zaman ne dersin acaba bir çocuğum var 3 yaşında ve evdeyim yinede tembellik yapıyom ev islerinde sakın böyle söyleme bidahasorma canım
benim iki tane kızım var
birisi 1. sınıfa diğeri ikinci sınıfa gidiyor
bazen kafayı yiyecekmişim gibi oluyor
Allah herkese kolaylık versin
evettt bencedeBen 10 yıldır şekersiz içiyorum çayı alışınca insan içine çok az şeker düşsede rahatsız oluyor. Çayın tadı şekersiz alınıyor deneyin kızlar bence böyle daha güzel çay ama ben zaten uzun zamandır siyah çay içmiyorum bitki çaylarından siyah çaya sıra gelmiyor
vayttt beaaa efferimmmmmKIZLAARRRRRRRRRRR KIZLAAAAAAAAAAR KIZLAAAAAAAAAR
bugün ben 70 dk leslie 10 dk plates yaptim (TOPLAMDA 380 oldu yarinda 400 tamamlarim ins)
bu termal sauna short farklı bununla beraber birde lut gölü tuzu veriyorlar bir haftada 5 10 cm arası incelme sağlıyor ama ben ilk çıktığında orjinal üünü almıştım halaa tuzundan bile var diğerleri nasıl bilemiyorum:97:cnm bende bugün sauna esofmanla spor yaptimönemli olan incelmen sen yapta incelirsin onu giyince yaglarini yakiyomus diye biliyorum bende o yüzden giyiyorum dogrumu acaba ben tuzu hic duymamistim
iyi geceler kızlar:126:
Ya canım deniyorum deniyorumda ama bi türlü beğenemedim tadını acı gibi geliyoAma bende çok istiyorum alışmak keşke başarabilsem
arifeebe nerdesiin.....7. takıma uğramıyorsun ceza puanı alıyorsun ...bugün kilo bildirmeyi unutma 12 ye kadar.......
günaydın kızlaaar...............
İnşallah canım olur ..............Hiç bozma moralini canım. Olacağı varsa tek yumurtadada olur. Sen elinden geleni yaptın geriside Allahın takdiri ilahisi. Ben olacağına inanıyorum ne bilim içime öyle doğuyo
canım Allah kolaylık versin moralini yüksek tut kesinlikle sıkıntı yapma demesi kolay biliyorum ama yinede sıkıntı yapma. eğer senin için uygun zaman buysa mutlaka Rabbim 2 yumurtaya bile gerek kalmadan verir senin kucağına bir bebiş merak etme sen gönlünü ferah tut benim teyzemde uğraşıyor bilirim sıkıntını yeterki moralin yüksek olsun herşey senin moraline bağlıdualarım seninle
Soğal canım bu işe başlamadan bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum ilaçlardaki hormonlar mahvetti resmen duygu seli yaşıyor insan başlamadan önce tutmazsa bir daha birdaha diyordum ama çok zor bir işmiş Rabbim inşallah ilk seferde verir.
günaydın kızlar 94 kiloyum nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?