Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tursariiiiiiii haaadddi seni bekliyoruuummmmmmm sen bu sauna şortla kaç ayda 5 cm inceldin ??? tuzlu suyu sürüyordun kaç saat kalıyordu üzerinde :44:

Tursariiiiiiii haaadddi seni bekliyoruuummmmmmm sen bu sauna şortla kaç ayda 5 cm inceldin ??? tuzlu suyu sürüyordun kaç saat kalıyordu üzerinde :44:

cnm bende bugün sauna esofmanla spor yaptim önemli olan incelmen sen yapta incelirsin onu giyince yaglarini yakiyomus diye biliyorum bende o yüzden giyiyorum dogrumu acaba ben tuzu hic duymamistim

Son düzenleme:
5 cm kaç ayda 5 cm inceldin peki ay çok şaşırdım kaç aydır rejimdeyim 13 kilo verdim sadece 4-5 cm incelmişim :44: sen ne kadar zamanda inceldin deyiverhele bacım
bir haftada 5cm den fazla olmuştu hatta ama nerden baksan üç sene oldu şimdi kullansam ne kadar olur bilmiyorumvarsa tuzu kullan bence bununla beraber en az 8 bardata su tüketiyorsun ama

merhaba kızlar bende hastalar kervanına katıldım. fena halde öksürüyorum başımda çatlıyor bebeğimde diş yardı tam olduk ailecek
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

var anacım böyle yerler diyet yemekleri yapıp kapına kadar getiriyorlar ama sonra kendin yemek yapmadığına pişman oluyormussun tuzlu oluyor yani biraz
bugün diyetisyen günümdüüüüü

ve sonuç...... 87.7

giden;900 gram az ama sevindim iştee
tepriklerrrrrrrr

Valla büyüdü yaaa ama tursari yok yanıt vermemiş çok merak ettimmm ona göre tuzlu suyunu sürüp kullanacam
ya kusura bakma yafyumm yaaa bakamadım kardeşim netteydi benim sayfada açık kalmış sorry pardon özür:78:
canım Allah kolaylık versin moralini yüksek tut kesinlikle sıkıntı yapma demesi kolay biliyorum ama yinede sıkıntı yapma. eğer senin için uygun zaman buysa mutlaka Rabbim 2 yumurtaya bile gerek kalmadan verir senin kucağına bir bebiş merak etme sen gönlünü ferah tut benim teyzemde uğraşıyor bilirim sıkıntını yeterki moralin yüksek olsun herşey senin moraline bağlıdualarım seninle

sorma canım

benim iki tane kızım var

birisi 1. sınıfa diğeri ikinci sınıfa gidiyor

bazen kafayı yiyecekmişim gibi oluyor

Allah herkese kolaylık versin
ne tembelliği yaaa sen beni görsen o zaman ne dersin acaba bir çocuğum var 3 yaşında ve evdeyim yinede tembellik yapıyom ev islerinde sakın böyle söyleme bidaha benim zoruma gidiyor yaffff :78::78:

evettt bencede
KIZLAARRRRRRRRRRR KIZLAAAAAAAAAAR KIZLAAAAAAAAAR
bugün ben 70 dk leslie 10 dk plates yaptim (TOPLAMDA 380 oldu yarinda 400 tamamlarim ins)
vayttt beaaa efferimmmmm
cnm bende bugün sauna esofmanla spor yaptim önemli olan incelmen sen yapta incelirsin onu giyince yaglarini yakiyomus diye biliyorum bende o yüzden giyiyorum dogrumu acaba ben tuzu hic duymamistim
bu termal sauna short farklı bununla beraber birde lut gölü tuzu veriyorlar bir haftada 5 10 cm arası incelme sağlıyor ama ben ilk çıktığında orjinal üünü almıştım halaa tuzundan bile var diğerleri nasıl bilemiyorum:97:

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün yoğunluk sebebiyle size yazamadım ama kalori takibine üye oldum ve yediklerim ve günlük egzesizlerimle berabe 1500 kalori almış oluyorum bu da fazla kaçmış bugün, yarından itibaren daha sıkı devam etmeliyim...

Günaydınnn hanımlar. İlk bildirimi ben yapıcam
Kilo : 76.6 Geçen haftaki kilo : 77 Giden 400 gr Sporsa 120 dk sadece
Kurabiyelerin sayesinde böyle oldu biliyorum bide pizza yemiştim :78: sporda yok denicek kadar az malesef. Napalım gitsinde gram gram gitsin dimi ama

Günaydınlar ve hayırlı cumalar!
Beyzusum yatmadan kilomu bildireyim.sonra çok geç kalıyorum..
kilo:92.600
spor yok..
kızlar son üç aydır bu rakamlardan çıkamadım.ne yapsam olmuyor.

iki gün evvel eda teyzemin bahçesinden ebegümeci ve yabani maydanoz topladım.bol soğanla kavurup sarmısaklı yoğurtla yedim.yanına da nohutlu tavuk çorbası..aralar mandalina(hala ağaçta var.)yeşil çay..ama şişkinliğim bayağı azaldı.

Ya canım deniyorum deniyorumda ama bi türlü beğenemedim tadını acı gibi geliyo Ama bende çok istiyorum alışmak keşke başarabilsem

önce kuru üzümle dene.şekersiz çayı içmeden evvel bir kuru üzüm ye adından çayı yudumla.ben iki üç tane kuru üzümle çayı içiyorum.birde fazla koyu olmasın..bir de böyle dene..

arifeebe nerdesiin.....7. takıma uğramıyorsun ceza puanı alıyorsun ...bugün kilo bildirmeyi unutma 12 ye kadar.......
günaydın kızlaaar...............

şu aralar o kadar yoğunum ki giriyorum okuyorum çıkıyorum kafamı kaşıyacak vaktim yok yediklerimi bile yazamıyorum ne zamandır kilo olarak ta kilom yine değişmedi 100 kg bu sporda 120 dakika ancak

günaydın kızlar nihayet cuma günü geldi ve 300 dakikalık spor maratonunu bu sabah bitirdim.
kilo : aynı 78.1
spor:300 dk

Hiç bozma moralini canım. Olacağı varsa tek yumurtadada olur. Sen elinden geleni yaptın geriside Allahın takdiri ilahisi. Ben olacağına inanıyorum ne bilim içime öyle doğuyo
İnşallah canım olur ..............

günaydın kızlar hastalıklarla dolu kötü hafta geçirdik ve ben malesef ne bulrsak onu yediğim için kilom aynı biraz tatlı yedim onun için verememişim almadık ya bunada şükür

Günaydın Kızlar
Sıcaktan şişmiyim diye gece yatarken kaloriferin vanasını kapattım ama yine de kar etmemiş dün ne gördüysem bugün hala o var baskülde gece uyandım tartılacam diye heyecandan uyuyamadım şimdi uyandım ancak sporda yapamadım doğal olarak :26: Ama bu hafta 360 dakika yapacağım geçen pazar 120 görmüştüm onu verdim sanırım neyse yılmak yok yola devam :96:
Kilom : 118.3
Spor : 240 Dk.

günaydın kızlaar.......
geçen hafta..............133.8
bu hafta....................133.7

spor..........................90 dk

sadece 100 gram ama olsun ben genelde p .tesileri farkı görüyorum..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…