önce kuru üzümle dene.şekersiz çayı içmeden evvel bir kuru üzüm ye adından çayı yudumla.ben iki üç tane kuru üzümle çayı içiyorum.birde fazla koyu olmasın..bir de böyle dene..
Günaydın Kızlar
Sıcaktan şişmiyim diye gece yatarken kaloriferin vanasını kapattım ama yine de kar etmemiş dün ne gördüysem bugün hala o var basküldegece uyandım tartılacam diye heyecandan uyuyamadım şimdi uyandım ancak sporda yapamadım doğal olarak :26: Ama bu hafta 360 dakika yapacağım geçen pazar 120 görmüştüm onu verdim sanırım neyse yılmak yok yola devam :96:
Kilom : 118.3
Spor : 240 Dk.
geçen hafta :90.5
bu hafta :89.5:122::122::122:
giden : 1000 gr
Tebrikler çok iyi gidiyorsun
Tebrikler cnm ama çok kısa ve öz olmuş. Giden 1 kilomu onu yazsaydın barispor ?
selam Lady's
bir kac yazamadim,çok yoğundum ama bu sabah sevindim, 112,5 kg olmuşum ama bu 2 hafta icinde tabiki
Annemin sağlık sorunlari vardi, Kalbden şüphelendiler ama ALLAHa sükür öyle değilmiş gerci hala Doktor Hastane uğraşiyoruz ama iyi çok şükür.
Şimdi yine Hastaneye gideceğiz yine fazla zamanim yok...
Hepiniz öpüldünüz...
selam Lady's
bir kac yazamadim,çok yoğundum ama bu sabah sevindim, 112,5 kg olmuşum ama bu 2 hafta icinde tabiki
Annemin sağlık sorunlari vardi, Kalbden şüphelendiler ama ALLAHa sükür öyle değilmiş gerci hala Doktor Hastane uğraşiyoruz ama iyi çok şükür.
Hepiniz öpüldünüz...
amannnn beğenmiyormusun almamışın üstüne yarım kilo vermişsin daha ne olsun haftaya daha fazla verirsingünaydın kızlar
kilo vermeyi başaran herkesi tebrik ediyorum
ama ben sadece 500 gr verebildim94.5
120 dk spor yapabildim sadece(
moralim çok bozuk
şubatın 2 haftası 85 olmam lazım inş hep böle giderr
cnm annene cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versinselam Lady's
Hepiniz öpüldünüz...
kızlar saç için bi tarif buldum bir bardak süte bir tatlı kaşığı maya.. her gün içilmesi gerekiyomuş ama sizce maya kilo yapar mı? bilen birileri var mıııııııııııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?