Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sıcaktan şişmiyim diye vanayı kapatmış alemsin valla bahar. Sen bu kadar sporla illaki vermişsindir canım ama dediğin gibi geçen haftaların cezasını çekiyoruz bende öyle. E malum yılbaşı atlattık bunada şükür. Eğer sporuna devam edersen ben haftada -1 kilo göreceğine eminim. Hadi bide 500 gr olsun canım ayda 2 kilo eder 10 ayda 20 kg demek buda 2 haneli rakamlar demek

45 dk leslie yaptım kendimi süper hissediyorum :92: Tabi başlangış böle hızlı oluyo ama bikaç gün sonra başlıyorum tembelliğe. Hergün yapmam lazım pazarları hariç. Pazarları off günüm Ha bide 3 mile fast 43 dk filan sürüyo ben 45 e tamamladım 6 gün tam yapabilsem 270 dk yapar. Haydi kızlar kalkın şşşşşş bu hafta topikçe dökülmüşüz gibi zaten bikaç kişi var kilo veren bu hafta acısını çıkaralım

günaydin kizlar
aksamki kacamakla bu kadar oluyo ancak

86.2 kilo
390 dk spor

plates yapiyodum kizim durmadi topumda yok zaten biraktim bende aslinda 400 tamamlamak istiyodum haftaya artik ins

günaydın kızlar
kilo vermeyi başaran herkesi tebrik ediyorum
ama ben sadece 500 gr verebildim 94.5
120 dk spor yapabildim sadece (
moralim çok bozuk

Son düzenleme:
slm kizlar bu hafta su topladigimi saniyordum ama öle deilmis
gecen hafta 81.6kg
bu hafta 80.9
verilmis kilo 700gr
yapilan spor 250dakkk
haftaya insallah 300dakk yapicam

Tebrikler cnm ama çok kısa ve öz olmuş. Giden 1 kilomu onu yazsaydın bari spor ?

yılbaşı öncesi hafta çok fenaydım yedim yılbaşında 97 olmuştum kızlarrrr ben diyetimi değiştirdim bana iyi kilo verdiriyor daha arada bir gün bozdum dahada fazla olabilirdi belki

selam Lady's
bir kac yazamadim,çok yoğundum ama bu sabah sevindim, 112,5 kg olmuşum ama bu 2 hafta icinde tabiki

Annemin sağlık sorunlari vardi, Kalbden şüphelendiler ama ALLAHa sükür öyle değilmiş gerci hala Doktor Hastane uğraşiyoruz ama iyi çok şükür.

Şimdi yine Hastaneye gideceğiz yine fazla zamanim yok...

Hepiniz öpüldünüz...

haaaaaa bu arada ıspor mu dedin o nekiyeniliyomu içiliyomu

geçmiş olsun allah şifa versin annene

kalp kötü hastalık bende de var 20 yaşında bile degilim allah kimseye vermesin

günaydın kızlar
kilo vermeyi başaran herkesi tebrik ediyorum
ama ben sadece 500 gr verebildim 94.5
120 dk spor yapabildim sadece (
moralim çok bozuk
amannnn beğenmiyormusun almamışın üstüne yarım kilo vermişsin daha ne olsun haftaya daha fazla verirsin
şubatın 2 haftası 85 olmam lazım inş hep böle giderr

sen onuda geçersin bu azimle

mrb hatunlarr kızzz tutsarii gelmişsinn hoşgeldin cnmm beyzuş nerelerde acabaa ???

kılom 95,8
spor 290 dk
hepinizi öpüyorum cnlarımm benımmmm

kızlar saç için bi tarif buldum bir bardak süte bir tatlı kaşığı maya.. her gün içilmesi gerekiyomuş ama sizce maya kilo yapar mı? bilen birileri var mıııııııııııı??

Son düzenleme:
cnm annene cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
kızlar saç için bi tarif buldum bir bardak süte bir tatlı kaşığı maya.. her gün içilmesi gerekiyomuş ama sizce maya kilo yapar mı? bilen birileri var mıııııııııııı??

benim bildigim kadara maya kilo yapiyormus cnm

güneydın kızlarrr

sabah tartıldım verdiğim sadece 100gr

ama dün84.700 olduğum düşünülürse iyi vermişim değilmi

vücudum su tutmuş anlaşılan

dün bol su ve yeşil çay içtim

ve giden1.300 ama sayılmaz

geçen haftaya göre giden sadece 100gr:84:

Lut gölü tuzumu sürdümmm termal sauna şortumuda giydim marketede gittim geldimmm ohhh eritiyormuş yorumlarını okudum tekrar tursari haftada 5 cm deyince gözlerim açıldı hergün kullanacağım leslieyide bununla yapacağım erisinnnn midem belim basenim
Mide simidim 120 cmdi ilk başladığımda bugün ölçtüm 115 cm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…