Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar
aksamki kacamakla bu kadar oluyo ancak

86.2 kilo
390 dk spor

plates yapiyodum kizim durmadi topumda yok zaten biraktim bende aslinda 400 tamamlamak istiyodum haftaya artik ins
tebrikler harikasın biz 300 dk spor yapalım derken sen 400 dk'yı zorlamıssın maşallah
bu arada artık herkesler birlikte spor yapalım spor yapmayan kalmasın bi hedef belirleyelim yine ortak kararımız olsun herkes o hedefi tutturmaya çalışsın olur mu kızlar? en azından hedefi tutturamazsak bile bu gazla biraz spor yapmış oluruz, o da yanımıza kar kalır...

Canım ben 360 diyordum ama çok geldi bana :44: yine 300 diyelim haftada 5 saat ediyor az değil isteyen daha fazlasını yapar ama hedefi 300 koyalım ne dersiniz hatunlar :26:

tombul kelebekim bende öyle yazabilri miyim ismimin altına çok güzel duruyor inşallah yaptığımız gibi olur. :82:

beyzus ablacım heralde geç kalmadım kilom 122 aslında şişlik var dün kısır yedim çünki wcyede çıkamıyprum yani dün daha 121 di...
sporda 120 dakika 3mille leslie
sabah misafirim vardı kızımıda şimdi uyuttum ondan giremedim şimdi işler beni bekliyor

1 Zeynep957 92,6 - 0.600
3 Arifeebe AYNI
4 toksin 80.9 - 0.700
5 yağmurgözlü İZİNLİ
6 Blackandwhıte İZİNLİ
7 BEYZUS İZİNLİ
8 Doga3 94.00 -1.000
9Cindy blac 89.5 - 1.000
10 Okur 95.8
11 Derin 122 +0.500
12 Tombulkelebek 118.3 +0.100
13 YENA İZİNLİ
14 Ekincik 78.1 0.000
15 Lunaazul 83.4 -0.100
16 Billurs 94.5 -0.500
17 YARDIM 87.7 -0.900
18 ervam 86.2 -1.000
19 FactorB 76.6 -0.40
20 Dalokaysmom ?
21 banu145145 AYNI
22 Nursena AYNI
23 saferan 133.7 -0.100
24 CanMel 112.5[/COLOR][/I][/B] ................................

Son düzenleme:
HAFTANIN BİRİNCİLERİ...........DOĞA3...CİNDYBLACK...ERVAMM.........1.000 gr

HAFTANIN İKİNCİSİ...............YARDIM..........................................0.900 gr

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........TOKSİN...........................................0.700 gr

TEBRİKLER GÜZELLER.ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN.(HER HAFTA)

SPORCULARIMIZ

1 Cİ.....................ERVAMM................390 DAK

2 Cİ.....................EKİNCİK.................300 DAK

3 CÜ....................OKUR.....................290 DAK

TEBRİKLER ...HEPİNİZİ KUTLUYOR VE ÖPÜYORUM....

Benim gibi 100gr vermeyip listeye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Arkadaşlar bir yerlerde hatam olmuşsa yazın lütfen...Akşam düzeltirim......Daha alışamadım ve exel bilmediğim için tablo yapamadım ama sizler için öğrenirim....
Öptüm hepinizi.Akşam görüşürüz.....

Ablacım ellerine sağlık

sen bu kadar emek veriyorsun teşekkür ederizz...

Ben biraz önce düzeltme yaptım ama umarım yanlış anlaşılmamıştır....

Kızlar bu ara yaban mersinine dadandım

normal şartlarda kuru meyve yemem ama bunu sevdim

hafif mayhoş tadı var ve şimdi internetten araştırdım faydalıymışta.

benim gibi kuru meyve yemeyenler için işte faydaları

Yüksek ve alçak boylu ile tavşan gözü olmak üzere 3 ayrı türü bulunan yaban mersininin, kansere karşı vücudu koruyan enzimleri aktif hale getirdiği, kan şekerini düşürüp bağırsak metabolizmasını düzenlediği, kalp krizi riski ile HIV virüsünün tekrarlanmasını azalttığı, göz yorgunluğunu giderdiği, şeker hastalığından kaynaklanan görme bozukluklarını engellediği bildirildi. Kaynakwh webhatti.com: Yaban mersini

Yaban mersininin, meyvesi, çiçekleri, yaprak ve köklerinden yararlanıldığını belirten Çelik, ''Yapılan araştırmalarda 145 gram yaban mersinin 21 gram karbonhidrat, 1 gram protein, 0.5 gram yağ, 19 miligram C ve 145 IU A vitamini ile 85 kalori içerdiği belirlenmiştir. Sodyum içermeyen, mineral ve vitaminlerce zengin olduğu belirlenen yaban mersininin insan sağlığı açısından çok yararlı olduğu ortaya konulmuştur'' dedi. Kaynakwh webhatti.com: Yaban mersini

Çelik, sakinleştirici özelliği bulunan, iltihaplar için dezenfektan özelliği taşıyan yaban mersininin besleyici olmasına rağmen kalori ve sodyum içeriğinin düşük olduğunu da vurguladı.

tebrikleeeeeeeeeeeerrrr
iki katagoriedede birinci olmusum yuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiii
kop kooooooooppppp

kilo veren hekezi kutlarim

doğacım nedense senin kilo vermeni ben senden daha çok istiyorum

o yüzden hemen atladım arkadaşım 1 kilo verdi diye

ayrıca 1.liğinide kutlarım

darısı sspordaki birinciliklere

Son düzenleme:

tebrikler

ellerine saglik ablacim bizim icin ugrasiyorsun
kilo veren arkadaslara tebriklerrrrrrr
bende ilk 3ce girmisim wawwwwww tahmin etmiyordum

doğacım nedense senin kilo vermeni ben senden daha çok istiyorum

o yüzden hemen atladım arkadaşım 1 kilo verdi diye

ayrıca 1.liğinide kutlarım

darısı sspordaki birinciliklere

canımmmmmm aslında ben 2 kilodan fazla verdim bu hafta geçen hafta utancımdan izinliydim 97 olmuştum nerdeyse ben bir haftadır kh ye başladım bana iyi geliyor veremesem söylemiycektim
ben sendende bekliyordum olsun haftaya verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…