Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aranıza yenı katıldım bugun yani diyetsyene basladım 6.cı haftam bu ve diyetisyene baslamadan önce tam 107 kiloydum ve yaşımın küçük olmasndan dolayı bundan cok ama cok rahatsızdım sanki herseyden herkezden kaçıyordum eve kapandım tam 2 sene ve hıc basımı kaldırmadan uyudum ve bu bana cok fazla kilo aldırdı suan 100 kiloyum 5 haftada 7 kilo bunada şükür ama motive olamıyorum cok sabırsızım biran önce vermek istiyorum biraz umutsuzum

senin adına cok sevindim darısı bana

işin kötüsüde hiç destekcim yok bunu tek basıma üstesinden gelmeye calısıyorum

hoş geldin düzenli olarak buraya gelirsen iyi olur hepimiz birbirimizin destekcisiyiz bizim desteğimiz sana yeter yeterki sen iste

tebrik ederim kızlarrrr
yena gell de toparla bizi çok az kilo veriyoruuz yeni yıl bize gaz veremedi kızlar ya çoğumuz hasta geçirdik bu hafta toparlanalım artık

Ne kadar çok kaynatmışsınız öle oku oku bitmedi Bugün yeniden motive olmuşken lesliemi yapmışken kapı çaldı. Hollandalı komşum çikolatalı pastaya benzer bişey yapmış. Bi tabağa baktım yesemmi yemesemmi diye gittim geldim ama değişik bişey merakta ediyorum. Mis gibide kokuyo aldım 2 çatal ama tuttum kendimi yemedim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…