geçmiş olsun allah şifa versin annene
cnm annene cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
benim bildigim kadara maya kilo yapiyormus cnm
kalp kötü hastalık bende de var 20 yaşında bile degilim allah kimseye vermesin
Ben çok mutluyum kimseee üzülmesin benceeee
Baskülde 132 gördüğüm günü hatırlıyorum artık 118 görüyorum şaka maka 14 kilo eksilmiş kimse zayıflayamıyorum diye üzülmesin az gidiyor belki ama sonuç olarak gidiyor sadece sabır ve istikrar lazım lütfen herkes yapamadıklarına değil yapabildiklerine baksın bardağın dolu tarafına yaniherşey güzel olacak buna bizim vucutlarımızda dahil
Valla insanın tansiyonunu çıkarıyor :26: ama ben yaza kadan fıstık gibi olcaaamonun için yazın giymeme gerek kalmayacak Doğumgünümde ( 19 Temmuz ) 99 olabilmeyi hedefliyorum Allahın izniyle :81:
senin adına cok sevindim darısı bana
hoş geldin canım yaşın kaç kaç kilosun
16 yasındayım ve 100 kiloyum
bende 16 yaşındayım kilo verirsin ben başladıgımda 98.8 kiloydum şuan 89.5
valla motiva oluyorum yorumları okudukca bi inatla basladım kilo vermeye ınsallah devamınıda gelir bazen pes etcek duruma geliyorum:44:
bende bazen çok istiyorum bazen vaz geçiyorum bunun için küçük hedefler seç
işin kötüsüde hiç destekcim yok bunu tek basıma üstesinden gelmeye calısıyorum
hoş geldin düzenli olarak buraya gelirsen iyi olur hepimiz birbirimizin destekcisiyiz bizim desteğimiz sana yeter yeterki sen iste
tesekkürler hosbuldum nasılsın
iyiyim cnm bende yeniyim sayilir kilo verdikcede daha iyi oluyorum ins sende amacina ulasir ve mutlu olursun
HAFTANIN BİRİNCİLERİ...........DOĞA3...CİNDYBLACK...ERVAMM.........1.000 gr
HAFTANIN İKİNCİSİ...............YARDIM..........................................0.900 gr
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........TOKSİN...........................................0.700 gr
TEBRİKLER GÜZELLER.ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN.(HER HAFTA)
işin kötüsüde hiç destekcim yok bunu tek basıma üstesinden gelmeye calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?