Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende işin aslı 1 haftadır 85 civarı dolandım durdum

ama sorun vücudumun su tutmasıymış

dün sabah 84.700 düm

bu sabah 83.400

bu ödem beni mahvetti....

artık bundan sonra toparlarım

kh diyetini bende düşünüyorum ama benim biraz kolestrolüm yüksek

ondan biraz çekindim

gerçi yakınlarda kan tahlili yaptırmadım

yaptırsam bir değerlere baksam kh da tam benlik

Kilo veren ve spor yapan herkesi kutluyorum darısı haftaya bizim başımıza

Bugünlük 80 dakika bir koşuşturmaca içinde yürüyüüşüm var fatura ödeyeceğim para çekeceğim yatıracağım diye koşa koşa gezdim resmen tabiiikiiiii termal souna şortumla artık şort değil :76: geniş kalıplı bel kemeri denebilir

insallah cnm hic kacamak yapmassan veriyorsun ama bir kacamak 1haafta geri atiyor insani ayyyy cok su ictinmi su icdiysen wc aramadinmi ben bir ara sauna esofmanimi altinida üsdünüde giydim yürüyordum cok fena oldum az daha bayilcaktim bidaha 2sini giymiyorum sade altini giyorum sende kendine dikkat et aman bayilma biryerlerde cnm
haatta sauna esofmanimi kisaltim short yaptim senin gibi altinada lastik diktim

Son düzenleme:

kollestrol varsa düşünme canım çünkü hep o tür şeyler var

birde şöyle bir durum var ben et yemeyi abarttığım zaman kilo veriyorum.

birde sevdiğim için ne güzel gider

birde şöyle bir durum var ben et yemeyi abarttığım zaman kilo veriyorum.

birde sevdiğim için ne güzel gider

et tavuk balık sınırsız ama 1 kesme şeker12 şekersiz içemiyorum bende tatlandırıcıyı ikiye bölüyorum her seferinde birini atıyorum 3 ü geçmiyorum

Şimdiye kadar 1.5 lt bitirdim su akşama 2.5 olur WC sorunu yaşamadım henüz :44:
Bende ilk aldığımda afakanlar bastı diye çıkarıp atmıştım 2 yıldır giymiyordum.
4 saat oldu giydiğim çıkaracağım şimdi bayılmadan çıkarayım akşama dışarı çıkacağım giyer çıkarım hem Erzurumun soğuğunda sıcak tutuyor

et tavuk balık sınırsız ama 1 kesme şeker12 şekersiz içemiyorum bende tatlandırıcıyı ikiye bölüyorum her seferinde birini atıyorum 3 ü geçmiyorum

ben şekersiz içiyorum zaten

ama tatlandırıcı kullanma yaaa

hımmm ekmek falada sınırlı değilmi bu diyette

ben o zaman tam anlamıyla uyamam buna

beni aşar gibi geliyor

ben şekersiz içiyorum zaten

ama tatlandırıcı kullanma yaaa

hımmm ekmek falada sınırlı değilmi bu diyette

ben o zaman tam anlamıyla uyamam buna

beni aşar gibi geliyor

evet 1 dilim 12 puan 2 tene yesen 24 al yarısı bitti gerçi ben harfiyen uymuyorum kafama göre takılıyorum
hele senin pişirdiğin mercimek cıssss bakliyatın puanı yüksek

Şort sırılsıklam olmuş resmen öğlen yemeği çok kaçırdım çıkarmasam bayılacakmışım çıkarınca kan beynime hücum etti sanki ama iyiyim şimdi
Allahım bize sağlıkla zayıflamayı nasip etsin inşallah

aMA LUNİŞ BENİM HAKKIMDAN ANCA KH GELİR yemezsem veriyorum

:
cnm sen soguk havada giyiyorsun ben yazin sicaginda giymisdim cok fenalasmisdim

:

cnm sen soguk havada giyiyorsun ben yazin sicaginda giymisdim cok fenalasmisdim

Valla insanın tansiyonunu çıkarıyor :26: ama ben yaza kadan fıstık gibi olcaaam onun için yazın giymeme gerek kalmayacak Doğumgünümde ( 19 Temmuz ) 99 olabilmeyi hedefliyorum Allahın izniyle :81:

Valla insanın tansiyonunu çıkarıyor :26: ama ben yaza kadan fıstık gibi olcaaam onun için yazın giymeme gerek kalmayacak Doğumgünümde ( 19 Temmuz ) 99 olabilmeyi hedefliyorum Allahın izniyle :81:

cnm SIKI diet yaparsan verirsin ben inaniyorum kacamaksiz ama cikolata felan yok faktorun dedigi gibi regl dönemine kendimizi ayarliyoruz evde kuru meyva sakliyoruz ve onlari yiyoruz cikolata beyaz un yaglari sisiriyor cnm 2ay dikkat et bak kilo vermesen bile acayip yaglarin ufalcak cnm

Ben çok mutluyum kimseee üzülmesin benceeee
Baskülde 132 gördüğüm günü hatırlıyorum artık 118 görüyorum şaka maka 14 kilo eksilmiş kimse zayıflayamıyorum diye üzülmesin az gidiyor belki ama sonuç olarak gidiyor sadece sabır ve istikrar lazım lütfen herkes yapamadıklarına değil yapabildiklerine baksın bardağın dolu tarafına yani herşey güzel olacak buna bizim vucutlarımızda dahil

bugünkü

bir bardak limonlu sogan suyu
kavrulmus patates
domates
tavada peynirli yumurta
2 fincan cay

ara 1 tane 0 yagli yogurt

bol lahanali bulgur pilavi
ayran

1.5 litre su
1 fincan yesilcay
1 fincan isirgan
1 fincan kusburnu

bir de portakal yerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…