Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar yuvarladiklarimi yazayim
sabah
1dilim cavdar ekmegi
3kasik kadar tavuk kavurmasi
3dilim ligt peynir
1fincan kahve sekersiz
3denede ceviz
ara
1bardak soya sütü
ölen
1tabak kabuska
3yesil zeytin
aksam
1yarim tabak suluköfte (kepekli unla yapilmis)
1tabak buharda haslanmis brokoli ligt yogurtlu ,sarimsakli
1tabak patlican yemegi(ufaK tabakla)
1tabak kuru fasülye yumurtali
150gr ligt yogurt
ara
1dene 3ü1arada
2bardak cay karanfilli sekersiz
2mandalina

45dakkada spor yazmistim ama bidaha yazayim
toplam 135dakk spor yapdim insallah 300dakk doldurcam

Son düzenleme:

süpersin

karanfilli çayda gözümden kaçmadı

3 ü 1 aradayı da bıraksan mükemmel olacak

İyiakşamlar kızlar nasılsınız? Bugün bende menümü yaziyim
Sabah : 1 + çeyrek simit , köy peyniri , şekersiz çay
Ara : yoğurt elma
Öğleyin : Salata z.yağlı , ızgara tavuk göğsü , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 avuç ayçekirdeği
Ara : tahin + pekmez 1 dilim k. ekmeği (Tatlı krizim tuttu yine ama 1 er kaşıktan yaptım
Akşam : Salçalı , üzeri lorlu spagetti ve yeşillik
Ara : Kivi + yeşil çay
Ara : yy süt ile nescafe

iki haftadır haftasonları çok kaçırıyorum bütün hafta toplamaya uğraşıyorum mahvoldum yaaa....

Kim kaçırmıyorki canım yaa bende dün götürdüm pizzaları ve bugünden itibaren menülerimi yazmaya karar verdim belki faydası olur da kaçaklarım azalır

Saol canım bi deniyim limonda bekletmeyi inşallah işe yarar. Benim hormonlardanmıdır nedir millete kokmayan şeyler bana kokar tavuk ,yumurta bazen yoğurt bile kokuyo. Mandal takıcam artık burnuma :2:

süpersin

karanfilli çayda gözümden kaçmadı

3 ü 1 aradayı da bıraksan mükemmel olacak

Evet toksincim lunaazul haklı bende çok severim ama içmiyorum artık 3 ü birarada. Hem nescafe çay gibi değil şekersizde güzel oluyo. Ama kremada yasak. Ben 1 çay bardağı yy süte 1 çay kaşığı nescafe koyuyorum güzel oluyo. Başlarda biraz yavan geliyo tabi 3 ü biraradanın yanında ama sonra alışıyosun. Şimdi hoşuma gidiyo. Bu arada süpersin spor konusunda. Ben cuma yaptığım 45 dk ile duruyorum hala 2 gündür tık yok 4 gün yapmam lazım 45 er dk.

selam kızlar
sabah: 30 gr kdr peynir, 1 domates, 5 zeytin, yarım yumurta, 1 sivri biberve 1 dilim esmer ekmek
öğlen: 1 bardak süt ve yanında kurabiye
ara: 1 avuç beyaz leblebi
akşam: 1 kaşık yoğurt, 1 tabak fasulye çorbası, sulu köfteninde köftesinden 4 tane

tskler cnm biliyorumda jokerim emir_bebek:) var diye iceyim dedim aksam yemeginden sonra uykum gelmisdi ,bende lunaazulu okudukdan sonra icmedim karanfilli cay icdim sekersiz

Toksinlere karşı beyaz lahana
Yarım litre suda altı-yedi adet beyaz lahana yaprağını tüm olarak ağzı kapalı bir tencerede, kısık ateşte haşlayın.
Bir bardak lahana suyunu sabah-akşam tok veya aç karnına için.
Bu işlemi beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verin ve tekrar beş gün uygulayın. Böylece toplam 10 günlük kür tamamlanmış olur.
10 günlük kür için ihtiyacınız olan miktarı tek bir defada değil, her gün taze hazırlayın.
Toksin atıcı ve bağırsak kanserini önleyici bu 10 günlük kürü bir yıl boyunca üç-dört kez yapabilirsiniz.

Kızlar bu İbrahim Saraçoğlunun toksin arındırma kürü. Bu arada lahana , marul gibi sebzelerin beğenmeyipte attığımız en dış yaprakları en faydalı kısımlarıymış bunuda yeni öğrendim :44:

tskler cnm biliyorumda jokerim emir_bebek:) var diye iceyim dedim aksam yemeginden sonra uykum gelmisdi ,bende lunaazulu okudukdan sonra icmedim karanfilli cay icdim sekersiz

Hmmm anlıyorum haklısın cnm bu arada boza sütü arttırıyomuş onuda içebilirsin arada için

bugünkü

patates kavurmasi
peynir
tavada yumurta
cay

0 yagli yogurt

taze fasülye
bir dilim ekmek
patates kavurmasi

hepsinde azar azar yedim
isirgan cayi iciyorum simdide

bozada cok kalori var diye okumusdum biri yazmisdi cnm ben yurtdisindayim nerden bulayim cnm

Çok kalori varmı bilmiyorum canım bozada ama soya sütü yazmışsın sen artık üretilen bütün mısır ve soyalar GDO lu o yüzden dikkat et canım. Gerçi artık herşeyde var GDO Türkiyede. Üzerinede yazmıyolar bilemiyoruz ALLAHa emanet yaşıyoruz burda. Belki ve inşallah orda öyle değildir.

Hayirli Akşamlar Lady's, nasilsiniz ?? nasil gidiyor Diet ??

Ben Stepper almayi düşünüyorum Eve TV karşisinda yaparim diye düşünüyorum Film izlerken.

bugün ki tuhaf menüm

işte olduğum günler böyle acayıppp oluyorrr9/1/2011 Pazar
Kahvaltı 170 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
kaşar peyniri 0.25 kib. kut. 30 cal.
İlk Ara Ogun 170 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
Öğle Yemeği 247 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
İkinci Ara Öğün 324 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
haşlanmış yumurta 2 ad. 154 cal.
Akşam Yemeği 367 cal.
dardanel kaptan memo ton balığı (160gr) 1 kutu 232 cal.
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
TOPLAM KALORİ 1278 cal.

Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;

Ayol bana sahip çıkan yokmuuuuuuu.Ben buralarda cozuttum da cozuttum....Allah beni islah etsin inşallah....

Büyük müyük demeyin beni kınayın lütfen aklım başıma gelsin..Şuurumu kaybettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…