Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo ve spor bildirimini buraya yazıyorsun canım YENA ya da Beyzuş listeye ekler zaten

YENA da gelse biran önce de kadro eski haline dönse eksikliği çok belli YENAmızın

Kızlarrr sevgili eşim biraz evvel geldi ve özür diledi, hatasını kabul etti...

Bir de arkadaşım bu profil resmini değiştirmek istiyorum değiştiremiyorum ben nasıl oluyor anlamadım değişiyo gibi oluyo yineaynı resim çıkıyor hep

HAFTANIN KİLO VERME ŞAMPİYONLARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ..............TOKSİN..............-1.100

HAFTANIN İKİNCİSİ...............ARİFEEBE............-1.000

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........NURSENA.............-0.500

Son düzenleme:
HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ........TOMBULKELEBEKİM-EKİNCİK-TOKSİN.......300 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ........FACTORB............................................180 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ....SAFERAN.............................................150 DAK

Tüm arrkadaşlarımızı kutluyorum canı gönüldennnn

Çok sevindim canım bak üzülmene değmedi bile

Canım avatar ekledikten sonra alttan değişiklikleri kaydet diyormusun ??? :44:

voit marka 400 liraya almıştım geçen sene

ekincik toksin

evet baharcım her nekadar kilo veremesek de sporda birinci olmak iyi geldi seni de toksini de kutluyorum yaşasın 300 dakika kardeşliği

tebrikler

Kızlar birşey soracağım zeynep abla olsa o bilirdi herhalde :44: "Salât-i Tefriciye"yi (4444) duasını okuyup zayıflamayı istesek Allahtan çokmu saçma olur ??? Az önce telefonda bir arkadaşımla konuştum o okumuş ve ayrıldığı sevgilisinin ona dönmesini istemiş ve çocuk dün aramış kızı :44: bende merak ettim de :44:

ay ay birinci olmusummmmmmm hemde regl döneminde
arifeebecicmmmmm devam cnm böle tbrklerrrrr
nursenacim tbrkler cnmm

tombulkelebekim ekincik haftaya yine nasip olur birincilik :2 7: tbrkler cnm
faktorb cnm sende az daha gayretle 300dak tamamlarsin cnm tbrklerr cnm
saferancim tbrkler az daha gayretle 300dak tamamlicaksin cnm

tartım bozuk ne alayım diye sormuştum canım siz ne kullanıyosunuz

Benimki Mehtap marka digital olandan üstündeki mor çiçekleri beğenip almıştım ve gayet iyi durumda şimdilik pili bitiyor 2 ayda bende gittim 5-6 tane pil aldım canım sıkıldıkça pilini değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…