Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftaya bende Şeytanin bacağini Kırabilirsem Başlıcam Spora
Tebrikler..

Güzel bilgiler bunlar uygulamak lazım, 2-2,5 Litre su diyor gazlı icecekler uzak durun diyor ama ben su yerine soda icmeyi cok seviyorum :78:

Çok sevindim canım bak üzülmene değmedi bile

Canım avatar ekledikten sonra alttan değişiklikleri kaydet diyormusun ??? :44:

Sağol arkadaşım bu arada ben avatarı değil profil resmini değiştiriyormuşum sürekli... Şimdi oldu sağol yardımın için...

Arkadaşım biz yaptık daha önce sıkıntımız vardı çok biliyorsun, şimdi onun ardından çok iyi bir ferahlığa girdik Rabbim'e çok şükür duydu sesimizi, ama kilo için de olur sonuçta sağlık istiyorsun sabır diyebilirsin, nefsime karşı...

Işte budur yaaa

Evet aynen budur

Dua her zaman iyidir, sacma olacagini düşünmüyorum sonucta hepimiz sağlık sıhat icin de dua ederiz. Dua hem insanı rahatlatıyor, huzur veriyor.
Ben bu konuyu daha önce cok araştirmiştim.

Dua edersin ama sonuça ulaşmak icin caba sarf edeceksin, bir mucize beklemek hata olur zayiflama konusunda.

Birde şöyle birşey var hani Dua edersin ve icinden neden olmadi diye hayıflanırsın ya, sen bılemezsin ki belki olmamasi senin icin daha hayırlıydı veya henüz zamanı gelmemişti.

Tabiki ama Dua etmeni tavsiye ederim. Rabbimizle ileişime geciyoruz Dua ile. Hayırlı olacak olan Dualarmızı Kabul eylesin.

benimkide tefal aldım alalı bozuk servisle baya uğraştım dünyanın parasını vermiştim o zaman 2 kilo eksik 4 kg fazla tarıyor ikinciye çıktığında aynı sayıyı göremion

Valla ben değil Annem almişti bir kac yıl oldu, bozuk çıksaydı herhalde saticinin kafasında kırardı

benim tartım da tefal 6 aydır kullanıyorum bi sorun çıkmadı. kilo verince yeşil yeşil ışıklar yakıyo kilo alınca kırmızı ışık yanıyo sabit kaldığında turuncu ışıklar yanıyo.. eğlenceli bi tartı.. seviyorum tartımı

eline sağlık beyzus ablam.....kilo veren çıtırları.....sporda derece yapan fıstıkları tebrik ediyorum....
olaya bakın spoda derece yapmışım kiloda sonuncu pöh...

tombulkelebekim ekincik haftaya yine nasip olur birincilik :2 7: tbrkler cnm
faktorb cnm sende az daha gayretle 300dak tamamlarsin cnm tbrklerr cnm
saferancim tbrkler az daha gayretle 300dak tamamlicaksin cnm
he spor salonuda olmasa yerimden kımıldamayı canım istemiyor.....
benimkide tefal aldım alalı bozuk servisle baya uğraştım dünyanın parasını vermiştim o zaman 2 kilo eksik 4 kg fazla tarıyor ikinciye çıktığında aynı sayıyı göremion
benim ki arzum digital... memnunum hiç bozulmadı kaç senedir ... beni bile tartıyor....

derece girenleri, sporcularımızı, kilo verenleri çok tebrik ediyorum maşallah hepinizeee

benim morlaim bozuk biraz ya adetim 5 gün sürdü benim. çok kısa değil mi sizce? arkadaşımla konuştuk az önce onun 8-9 gün sürüyormuş normal süre ne kadar olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…