Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün bi karar verdim :44: biraz diyete ara vermek istiyorum. Fazla sıkıntı bana iyi gelmiyor şu diyet psikolojisinden biraz soyutlanmak istiyorum hemde 76 kilonun tadını çıkariyim biraz Kendimide sınamak istiyorum bakalım diyetim bana kalıcı olarak bişeyler katabilmişmi? Sizcede iyi olurmu benim için?

Her bünyede çok sürecek diye bir şey yok arkadaşım,normal 5 gün de ama önceden daha uzun sürüyordu diyorsan o zaman doktora gitmelisin bence...

Tarsuricim, bende eski ben değilim bugün kendi davranışlarımdan bunu çıkardım...

güzel kilo vermişsin zaten ki bu kıloda artik kilolu bile degilsin balik etli diyelim

500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler

kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun

çok gü
zel kilodasın bence keşke bende senin gibi olabilsem kilonu koruyabilirsen bence ara ver ama(senin kocandı sanırım ) kacanın getirdiği baklavalar cıssss

arkadaşlar kilo vermemek bile bizim için bir artıdır vücut kışın kendisini korumak için yağ depolamaya çalışır kilo veremesek bile artı olmayalım da yarabbi şükür

ben de spor salonuna gidiyorum koşu bandında sıkıntıdan patlıyordum bitse diye sonunda çözümü buldum kitap okuyorum bi baktım 40 dk geçti sana da tavsiye ederim canım....
Tefalin hangi modeli canım linklermisin?
link nasıl veriliyor geçen sordum kimse tınlamadı...sen söyle bari....
arkadaşlar kilo vermemek bile bizim için bir artıdır vücut kışın kendisini korumak için yağ depolamaya çalışır kilo veremesek bile artı olmayalım da yarabbi şükür

öylemi dersin........

kelebekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

Vallaaa bende yaşadım sabah baskülde aynı hayal kırıklığını nedenini bilemiyorum ama verememişim 2-3 haftadır bu kilodayım vucut sabitliyor sanırım amannnn birdaha 120lere çıkmayayımda yavaş yavaş gitsin napalım Allah büyüktür

kızlar iyi akşamlar

bugün kursum olduğu için kilo bildiriminde bulunamadım

ama geçen hafta 83.400 düm

bu hafta 82.900 oldum

yani giden 500 gr.

azar azar gidiyor ama gitsin yeter ki

kilo veren vermeyen herkesi

Son düzenleme:
dur bakalım nolcek diyetisyenin sana vereceğibir liste ama yüzün üzerinde olduğun için ilaç falan verebilir çünkü bana vermemişti bi kilo limiti varmış dedi bi zamanlar daha kolay olabilir senin için

yaa koşu bandı bende vardı çoooooookkkkkk sıkıldım ondan hatta doğru düzgün kullanmadım bile sayılır bende eliptik bisiklet aldım o daha zevkli ve daha ucuz hem koşar gibi kullanıyorsun hemde bisiklet gibi kullanabiliyorsun
doğru söze ne hacet önce tefekkür sonra dua önce işimizi sağlama almamız lazım biz zaten bunu yapıyoruz tefekkür ediyoruz diyet yaparak geriye dua kalıyor
çok sıkıcı bende çok sıkılıyordum

Son düzenleme:
link vermek için

mesaj yazdığımız kısmın üstünde

iki tani dünya gibi bir şey var

altında yan durmuş 8 olana tıkla

vermek istediğin linki oraya yapıştır

böyle yapılıyor benim bildiğim

Nursena çok gü
zel kilodasın bence keşke bende senin gibi olabilsem kilonu koruyabilirsen bence ara ver ama(senin kocandı sanırım ) kacanın getirdiği baklavalar cıssss

Saol canım bende senin gibi düşünüyorum. Yanlış hatırlıyorsun sanırım benim kociş hiç yemez tatlı ve abur cubur. Anca yemeğini yesin çayını içsin o kadar. Ama bana alırdı gelirken. Artık anlaştık haftada 1 kez getiriyo oda bitter çikolata

Son düzenleme:
blogcu.com

mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum

yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor

hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?

Zeynep abla şimdi ilk kez kuru üzümle çay içiyorum. Nasıl özlemişim yaa çayı kuru üzümlede fena olmuyormuş saol ablacım tavsiyen için

Şeker gibi bir eşin var anlaşılan kıskandım valla, bana hep Odunlar ras geliyor..

kızlar bugün sabah 7 de evden çıktık.9 da mahkememiz vardı.sağolsun yurdumun hakimi 11 de geldi.neyse dava sonuçlandı.vasiliği aldım.ama kararın çıkması 1 aydan fazla sürermiş.ksrsrdsn sonra maaşımız daki tedbir kalkacak.buna da şükür.ordaki bir bayan 3 yıldır annesinin vasiliği için uğraşıyormuş.benimki 2 duruşmada sonuçlanınca çok şaşırdı.en yüce makamdan torpilliyim...

blogcu.com

mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum

yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor

hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?

Tencere önemli canım hem sağlık açısından hemde iyiisi olursa senelerce kullanılır. Tabii çelikten bahsediyorum. Annemin emsan seti vardı hala taş gibi üzerine ne tencereler geldi geçti ama onlar hala sapasağlam. Tabii çok eski bir marka emsan ama yenilerdende güzeller var ben Türk malından şaşma derim ya Emsan yada Karaca

daha yeni girebildiğim için özür diliyorum.Beyzusum kusuruma bakma olurmu?
Kilo:92.4
spor:maalesefffff
tüm kilo verenleri,spor yapıp benim gibi miskinleri utandıranları tebrik ediyorum..

Ne demek bebeğim.....Birazdan ekleyeceğim listeye...Sen ne yaptın bu gün mahkeme kararı ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…