Hiç yok canım yaaa. Ramazan bayramındada tatile gitmiştik ve ben denizin en ucuna gelene kadar pareyomla örtüyordum kilolarımı. Çok kötü bir psikolojie düşün o psikolojide resim çektirmemem gayet normal. Ve tatil dönüşü gitmiştim doktora
Ben de katıldım bayanlar. Umarım kurtulurum şu yağlardan
geride kaldı artık o psikolojiiiii
bu yaz artık salına salına gezersin plajlarda
benimde plaj resimlerim hep otururken çekilmiştir....
ayakta resim çektirme cesaretini bulamamıştım kendimde
seni çok iyi anlıyorum
merhaba kızlar nasılısınız?
ben bu sabah çok sevindim
çünkü tartıda 82.2 yi gördüm
umarım cuma günü daha fazla -de olurum
birde arkadaşın çocuğu oldu
bugün onun için bir hırka başladım
ebruli ipten örüyorum
aşağıdaki linkteki örnekten
Kara Kuzumla Yaşadıklarımız: Bebek Hırkası
nasıl güzel mi?
Hala salına salına gezicek kiloda değilim ama inşallah yaza kadar 6 lı rakamlara düşerim ve bebekte yokken henüz güzel bir tatil yaparım eşimle. Bu aralardada bi kaplıca tatili olsa süper olurdu. Hatta şimdi bi bakiyim ben kaplıcalarabelki eşim izin alabilirde gideriz
bende gece tüm örgü örneklerini veren siteleri karıştırıyorum.şimdide öğrenmek gerek.malum ilerde torun gelebilir.ben fazla örgü bilmiyorum.
lunaazul sun pamukkaleye yakınmısın?benim askerim orda..jandarma.şimdi çavuş olmuş.
inşallah canım
bana kaplıca tatili deme sinirlerim bozuluyor
afyondan bir kaplıca ayarlayalım dedik
villa tipi
yeme içme sana ait 250 günlük dendi
hayallerim çöpe gitti
bilmiyorum yinede içimde kaldı gitsem mi acaba???
gözün aydın canım böyle şeye üzülürmü insan hiç.. biraz zor olur ama iyiki olmuş dersin....bebeği olsun diye çabalayan bu kadar insan varken allaha şükret canım....kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
inşallah canım
bana kaplıca tatili deme sinirlerim bozuluyor
afyondan bir kaplıca ayarlayalım dedik
villa tipi
yeme içme sana ait 250 günlük dendi
hayallerim çöpe gitti
bilmiyorum yinede içimde kaldı gitsem mi acaba???
dediğin gibi dublex villa içinde havuzu hamamı var kendin dolduruyorsun hergün , restaurant var ama extra tabi. Kendimiz alışveriş yapıp yemeğimizi kendimiz yapmıştık ama annem ve teyzem vardı4 kişi kalmıştık gecelik 100 tl idi. Afyon Gazlıgölde. Suyu çok şifalı. Tesiste güzeldi. Ama bu sefer eşimle yanlız gidicez o yüzden yemek filan uğraşmak istemiyorum tatilde.
gözün aydın canım böyle şeye üzülürmü insan hiç.. biraz zor olur ama iyiki olmuş dersin....bebeği olsun diye çabalayan bu kadar insan varken allaha şükret canım....
ablamlar her zaman kütahyaya gider simava orası gayet uygun araştır istersen...
ben örgü örmeyi çok severim
öğren bencede
torunlara örgü örmek çok büyük bir zevktir eminim
ben şimdi kendi kızlarıma örüyorum
ama arkadaşlarımın bebekleri olduğu zaman küçük bir hediye babında onlarada örmeye çalışıyorum
pamukkale benim bulunduğum yere 70-80 km kadar var ablacım
askerin rahattır orada sen hiç canını sıkma
ben mefruşat kursuna gitmiştim.adanadayken..nevresim,süslemeler falan..örgüde basit olanları biliyorum.bir patik var çok hoşuma gidiyor.böyle sandalete benziyor.ondan öğrenmek istiyorum.gelinime çeşit çeşit yapacağım.ama benim anlayacağım gibi anlatan yok...
askerim de diyor çok rahat diye.ama bana sor??gelinim de hala alışamadı..
Lunaazul Bak 2009 şubatında buraya gitmiştik işte bahsettiğim yer. Arabayla gelirseniz girişte bi alışveriş yapıp tatil boyu çıkmazsınız villadan. Havuzları gayet büyük. Evler oldukça kullanışlı ve yerden ısıtmalı. İstersen restoranttanda yemek yiyebiliyorsun. Oda fiyatları yemek fiyatları hepsi var burda istersen bi bak.
Başaranlar Termal , Termal , Kaplıca, Şifa
14 şubat 1 nisan arası 4 kişilik villa 100 tl. AAAAAA süpermiş. Eşinde haklı bence heryerin yemeği yenmez. Ama 5 yıldız filan bi otel olursa açıkbüfe yenir o zaman. Ben et yemiyorum ama açıkbüfelerdede. Güvenemiyorum çünküBu linklediğim otelin villalarının havuzları gayet büyük. Birde bu şekilde olursa evinde havuzun oluyo ama otel olursa herkesin girdiği ortak havuza giriyorsun. Odalarda termal su ve küvet oluyo ama küçücük küvet bi işe yaramıyo tabi.
Lunaazul Senin dediğin yer eğer yemek dahil değil 250 ve 175 e indilerse çok pahalı. Bu tarz villalar genelde aşağı yukarı aynıdır fiyatlarıda aynı olması gerek. Onlar abartmış bence. Birde heryerin suyu farklı önemli olanda o bence. Kaplıcaya şifa için gidilir çünkü. Afyon sandıklı ile gazlıgöl suyu farklı mesela yakın yerler olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?