Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

19 Temmuzda 99 olmak istiyorsam ayda 3 kilo vermem gerekiyor yapabilirim yaa yapmalıyım diyetisyen randevusunu cumaya aldım sabah tartılıp gidicem bakalım orda ne kadar farklı çıkacak ayyy diyetisyen bana ayda 3 kilo verdirebilirmi ki acaba :97:

maaşallah değişim harika......
bravo çok güzel vermişsin ya bakıyorum hep altmışlı kilolara düşmüşsünüz hayal edemiyorum şu an ama gidicek bu fazlalıklar inş
tabii gitcek boşunamı çabalıyoruz.....
biz her iyiniyetli yaklaşıma açığız...samimiyetin için teşekkürler...
yok canım yeşilçay la limon atıyordum tek ben tok tutuyor ama sonradan mideme gelmedi bıraktım diğerlerini katınca tadı kötü oluyor
ben yaklaşık 3 aydır sabahları kahvaltıda yeşilçay karanfil tarçın demliyorum bazen 5i 1 yerde katıyorum siyah çayı zaten sevmem bu daha çok hoşuma gidiyor .. ..ayrıca aç karnına 1 bardak ballı elma sirkeli su 1bardak ılıksu aksatmıyorum...tavsiye olunur mutlaka faydası oluyordur.....

emin ol verirsin yeter ki iste...

Kendi söylediğime kendim güldüm yazın 3 günde 2.200 vermiştim yine yapabilirim spor spor spor lazım banaaaa

Gördüm gördüm vaaay masumm rumuzlu bayan nasıl olmuş dimi maşallaaaahhhh hepsinee

26 kilo verip nasıl değişmişler ben 15 kilo verdim benden başka kimse farketmiyor bile

sen farkediyorsun ya gerisi önemli değil başkaları farketmese de olur hem 15 kilo ne demek az mı ne kadar çok bedeninden 3 tane 5 kiloluk yağ bidonunun gittiğini düşünsene daha önce ben başarmıştım 85-88 arasında gidip geliyordum hep 62ye kadar düşmüştüm ama hamilelikte fazla fazla geri aldım 85 lik halimi özlüyorum şimdi ama bu sefer çok inat ettim kesin vericem eminim ki sen de verirsin ayda 3 kilodan daha fazlasını da verirsin çünkü kilolu insanlar zayıflara göre daha çabuk kilo veriyor azmin zaferini hep beraber yaşayacağız inşallah

iyi akşamlar kızlar... bugünlük benden bu kadar... bu akşam kızkardeşimde yemekteyim eve ne kadar geç gidersem gideyim spor yapıcam söz veriyorum...vvvv

İnşallah canım yaaa bizde seneye topice boy boy resimlerimizi ekleyeceğiz şu kadar kilo verdim diye Allah verdiğimiz kiloları kalıcı daim etsin inşallah

ortammmmm batuhannn ne yaptın bu gun cnmm neler yedin nasıl hıssedıyorsun kendıınıı ıyı gıdıyorr degılmıııı ben sevdım bu işi yaa cok guzel bi sorumluluk hıssedıyorum sana böyle devam eder umarımmm:90::90::90:

kızlarr tamı tamınaa 999 cal almıışım bugunn
60 dk yürüyüş yaptımm -------400 call inş. cumaya ıyı bır rakam görecegimm

insallah cnm hepimiz iyi rakamlar görürürz aminnn

Gördüm gördüm vaaay masumm rumuzlu bayan nasıl olmuş dimi maşallaaaahhhh hepsinee

26 kilo verip nasıl değişmişler ben 15 kilo verdim benden başka kimse farketmiyor bile

evet kilo verince ne kadar genclesmislerrrrrr bizde vercez insallah hayir demeyi ögrencez amannn onlar körrrrrrrrrr görmezler ama 2kilo alsak sen sismanladinmi derlerrrrrrrrrrrrrr uyuslarrrrrrrr onlarr ama morellerimizi bozamazlar ben biliyom kac kilo verdigimi degisdigimi onlarrrrrrr umrumda deilll :82::82:

Son düzenleme:
Bugün 2-2.5 Lt su içtim 1.5 LT yeşilçay içtim unutmuşum wcye gitmeyi artık parolam şu

Çalııışşşş metabolizmaammmm çaaalııııışşşşş

neler yemedimki dermisim

sabah güzel bir kahvalti yaptim valla nutella yedim aylardir ilk kez ama 10 gr felandi kalori hesapladim 30 kalori civariymis :)))
sonra cay istim peynir yedim
ama sabah söyle baktimda 200 kalori almisim

sonra öglende
yagsiz makarna yedim
yesil salata yedim

aksamda

birtane schnitzel yedim
yogurt esliginde

aralardada elma yedim

2 litre su istim
2 kupa dogadan form istim
sonrada kendime ip aldim ve 100 kere atladim pestilim cikti
ama devam edecem ip atlamaya bakalim nekadar faydasini görecem
tabiki güzel böyle bana sadik kal bende sana ki bizde resim ekleyelim dimi ama kiskandim valla
ayrica tebrik ediyorum seni az kalorie almisin zaten hemen hemen hepsinide eritmisin

Bugün 2-2.5 Lt su içtim 1.5 LT yeşilçay içtim unutmuşum wcye gitmeyi artık parolam şu

Çalııışşşş metabolizmaammmm çaaalııııışşşşş

kiz nasil tutuyon okadar siviyi icinde ben az bi fazla icim cikamiyorum ordan

alinti yapmisim ama cevap yazmamisim tombikkelebek insallah
istedigini basarirsin 3 kilo ayda verilmeyecek bir kilo degil umarimda yaparsin
ki diyetisyenede gidecekmisin basarilar diliyorum

ayyyy kızlar zıkkımın koru gıbı deedıgım ıcın gulmussunuz ama vallahı oyle yaaa cok fena ama ayıptır solemesı ınsanı cok sık tualete cıkarıo deger yanıııı
bıde resım koyan bazı arkadasları gordum cddn cok vermısler ınsallah bızde yaza dogru resımlerımızı koyucak zamana gelırız gercı ben hesaplıyorum hesaplıyorum ısın ıcınde cıkamıyorum ayda 4 kılo versem bıle yaza 4 ay kaldı 16 kılo eder ufffffffffff her turlu sısko patates olarak yazı karsılıcam

slm kizlaar....

bugünkü

sabah bir tane yumurta kirdim kizimla yedik
1 tane kepekli tost ekmegi

ara biraz bulgur yaninda
bir kasik yogurt

öglen
bir tane kepekli ekmege
nutella sürdüm kizimla yedik

aksamda
1 tabak sebze türlüsü
biraz yogurt

ara bir tane cilekli yogurt
7 tane ceviz

2 litre suyu tamamlicam ins
osmana bakarkende spor yapicam

ayyyy aynen bende bı yandan yurıcem bı yandan aglıcam
kızlar bende menumu yazımm
sabah
kalkarkalkmaz 2 bardak lahana suyu 1 tane portakal
1 haslanmıs yumurta 2 kasık yogurt 4 zeytın 2 dılım ekmek
ara yok
ogle 3 kasık patates puresı -lıght olanından- yanında 1 kasık acılı ezme 1 kasık haydarı yarım kasık kısır yarım kasık amerıkan salatası bol yagsız tuzsuz sebze sogus 200ml taze sıkılmıs portakal suyu
ara 1 tane tulumba tatlısı(sevmedıgım ender tatlılardandır ama canım cektı bırden napım
aksam bızım yorenın bı yemegı turkce karsılıgını bılmıyorum ama cok hafıf hep ot ve sebzenın azıcıkta yagsız kıymanın kullanıldıgı bı yemek
ara 1 nar
ayrıca bırazdan spora baslıcam yaklasık 2 saat yanı 10 km yurucem kızlar hadı hepınız opuldunuz

sporum 235 dakk oldu cnm saglikli besleniyorummm kacamak yapmicam ASIL sen benden kork yakalayamassin beni

gelelim yediklerime
sabah
1tabak müsli
200gr ligt yogurt
ara
200ligt yogurt
ölen
1minik tabak kisir
50gr sucuk
2yumurta
aksam
1kocamannnnnnnn tonbalikli salata (kirmizi lahana,bol soganla)
bol tabasco soslu(acibiber ve sirkeli sos)
ara
1fincan kahve
1kusburnu cayi
1meyve (daha yemedim )

sporr30dakk toplammm 235dakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…