- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
maaşallah değişim harika......kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...
yaza kadar 70li kilolara inebilirsiniz canlarrha gayret
motiveee- azimmmmmm şişman hatun kalmasıınn :92::92::92::92:
87 kilo
sonra 63 kilo
tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın
benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...
tabii gitcek boşunamı çabalıyoruz.....bravo çok güzel vermişsin ya bakıyorum hep altmışlı kilolara düşmüşsünüz hayal edemiyorum şu an ama gidicek bu fazlalıklar inş
biz her iyiniyetli yaklaşıma açığız...samimiyetin için teşekkürler...diğer topiklerden daha samimi geliyorsunuz bana, bazılarınızı da tanıyorum
koyayım dedim belki bugün yapacağınız bir kaçamağı yapmassınız bugün
umarım yanlış anlamamışsınızdır kızlar :87::87: öpüyorumm
ben yaklaşık 3 aydır sabahları kahvaltıda yeşilçay karanfil tarçın demliyorum bazen 5i 1 yerde katıyorum siyah çayı zaten sevmem bu daha çok hoşuma gidiyor .. ..ayrıca aç karnına 1 bardak ballı elma sirkeli su 1bardak ılıksu aksatmıyorum...tavsiye olunur mutlaka faydası oluyordur.....yok canım yeşilçay la limon atıyordum tek ben tok tutuyor ama sonradan mideme gelmedi bıraktım diğerlerini katınca tadı kötü oluyor
19 Temmuzda 99 olmak istiyorsam ayda 3 kilo vermem gerekiyor yapabilirim yaa yapmalıyımdiyetisyen randevusunu cumaya aldım sabah tartılıp gidicem bakalım orda ne kadar farklı çıkacak ayyy diyetisyen bana ayda 3 kilo verdirebilirmi ki acaba :97:
19 Temmuzda 99 olmak istiyorsam ayda 3 kilo vermem gerekiyor yapabilirim yaa yapmalıyımdiyetisyen randevusunu cumaya aldım sabah tartılıp gidicem bakalım orda ne kadar farklı çıkacak ayyy diyetisyen bana ayda 3 kilo verdirebilirmi ki acaba :97:
Gördüm gördüm vaaay masumm rumuzlu bayan nasıl olmuş dimimaşallaaaahhhh hepsinee
26 kilo verip nasıl değişmişlerben 15 kilo verdim benden başka kimse farketmiyor bile
sen farkediyorsun ya gerisi önemli değil başkaları farketmese de olur hem 15 kilo ne demek az mı ne kadar çok bedeninden 3 tane 5 kiloluk yağ bidonunun gittiğini düşünsene daha önce ben başarmıştım 85-88 arasında gidip geliyordum hep 62ye kadar düşmüştüm ama hamilelikte fazla fazla geri aldım 85 lik halimi özlüyorum şimdi ama bu sefer çok inat ettim kesin vericem eminim ki sen de verirsin ayda 3 kilodan daha fazlasını da verirsin çünkü kilolu insanlar zayıflara göre daha çabuk kilo veriyor azmin zaferini hep beraber yaşayacağız inşallah
iyi akşamlar kızlar... bugünlük benden bu kadar... bu akşam kızkardeşimde yemekteyim eve ne kadar geç gidersem gideyim spor yapıcam söz veriyorum...v v v v
ortammmmm batuhannn ne yaptın bu gun cnmm neler yedin nasıl hıssedıyorsun kendıınıı ıyı gıdıyorr degılmıııı ben sevdım bu işi yaa cok guzel bi sorumluluk hıssedıyorum sana böyle devam eder umarımmm:90::90::90:
kızlarr tamı tamınaa 999 cal almıışım bugunn
60 dk yürüyüş yaptımm -------400 call inş. cumaya ıyı bır rakam görecegimm
Gördüm gördüm vaaay masumm rumuzlu bayan nasıl olmuş dimimaşallaaaahhhh hepsinee
26 kilo verip nasıl değişmişlerben 15 kilo verdim benden başka kimse farketmiyor bile
ortammmmm batuhannn ne yaptın bu gun cnmm neler yedin nasıl hıssedıyorsun kendıınıı ıyı gıdıyorr degılmıııı ben sevdım bu işi yaa cok guzel bi sorumluluk hıssedıyorum sana böyle devam eder umarımmm:90::90::90:
kızlarr tamı tamınaa 999 cal almıışım bugunn
60 dk yürüyüş yaptımm -------400 call inş. cumaya ıyı bır rakam görecegimm
Bugün 2-2.5 Lt su içtim 1.5 LT yeşilçay içtimunutmuşum wcye gitmeyi artık parolam şu
Çalııışşşş metabolizmaammmm çaaalııııışşşşş
alinti yapmisim ama cevap yazmamisim tombikkelebek insallah
istedigini basarirsin 3 kilo ayda verilmeyecek bir kilo degil umarimda yaparsin
ki diyetisyenede gidecekmisin basarilar diliyorum
slm kizlaar....
bugünkü
sabah bir tane yumurta kirdim kizimla yedik
1 tane kepekli tost ekmegi
ara biraz bulgur yaninda
bir kasik yogurt
öglen
bir tane kepekli ekmege
nutella sürdüm kizimla yedik
aksamda
1 tabak sebze türlüsü
biraz yogurt
ara bir tane cilekli yogurt
7 tane ceviz
2 litre suyu tamamlicam ins
osmana bakarkende spor yapicam
selam kızlar annemin taşınma telaşı yüzünden uğrayamadım bi kaç gündür. yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. ve rakibem olan toksini tebrik ediyorum çünkü bu taşınma işi yüzünden ne spor yaptım ne de sağlıklı beslendim. ama bugünden itibaren eliptik bisikletime geri dönüyorum. o yüzden toksincim kork benden tatlım. baharcım sen de benim gibi sporu serdin galiba... hemen iyileş de 300 dakika yarışlarımıza dönelim. hepinizi öpüyorum...
Sağol canım ya inşallaaahh başaracağız hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?