1 ay step aurobik yaptım sadece o dönemde geçen mart ayında, birde leslie filan yapıyordum ama düzenli değil, yoo sarkmadı, ama gevşiyor haliyle, löp löp sarkık bir deri yok hiç, benim etim sıkıdır belki o yüzden, şimdi 2 haftadır spor yapıyoruz 45dk 1 saat arası belim 3 basenim 1 cm inceldi çok faydası oluyor heyecanla gidiyorum spora
slm kizlar....
90 dk leslie yaptim toplamda 415 dk kop koooooooooooopppp
merhaba kızlar nasılsınız
ben haftasonunun yorgunluğunu bir türlü atamadım
buralarada gelemedim
ne kadar çok şeyler yazılmış
darkolive'de buralara uğramış
herkese müthiş doping olmuş gibi geldi bana
inşallah bizlerde süper dönüşler yaparız
ervammmmmmm kız ayağının altına adımı yaz da bende şu spor olayına döneyim.resmen ölü toprağı var üstümde..evvelsi gece bie saat e-walker de çabaladım.sonrası iki gün et kesiği oldum.aslında 15 dakikayla başlasam..yok vur dediler mi öldüren cinstenim..sonrası m......k yoluna gitti niyazı
İnşallah canım yaaa bizde seneye topice boy boy resimlerimizi ekleyeceğiz şu kadar kilo verdim diye Allah verdiğimiz kiloları kalıcı daim etsin inşallah
ervammmmmmm kız ayağının altına adımı yaz da bende şu spor olayına döneyim.resmen ölü toprağı var üstümde..evvelsi gece bie saat e-walker de çabaladım.sonrası iki gün et kesiği oldum.aslında 15 dakikayla başlasam..yok vur dediler mi öldüren cinstenim..sonrası m......k yoluna gitti niyazı
Canım hiç korkma benim ablam 125 le doğuma girdi hemen o günde kalktı kafana öyle kötü şeyler sokma olmaz Allahın izniyle bişeyhepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız benım sıkıntım hamılelıkte kılo almak deıl saglık konusunda endıselıyım okadar kulaktan dolma laflar duydumkı yok kıloluların cocukları ölü dogar yok kalp krızı rıskı olur annede falan fılan benım korkum bu yınede cok tesekkur ederım iiceceler
kızlaaaar...................az önce tartıldım.................................
:92::92::92: :87::87:
132.8
1 kiloya yakın vermişim
toksincim evet bu hafta erken havlu attım, ama haftaya görüşücez tatlım...sporum 235 dakk oldu cnm saglikli besleniyorummm kacamak yapmicamASIL sen benden kork yakalayamassin beni
sen o 3 kiloyu bir haftada verirsin istersen19 Temmuzda 99 olmak istiyorsam ayda 3 kilo vermem gerekiyor yapabilirim yaa yapmalıyımdiyetisyen randevusunu cumaya aldım sabah tartılıp gidicem bakalım orda ne kadar farklı çıkacak ayyy diyetisyen bana ayda 3 kilo verdirebilirmi ki acaba :97:
çaylar hakkında bi görüşelim hemşerimmaaşallah değişim harika......
tabii gitcek boşunamı çabalıyoruz.....
biz her iyiniyetli yaklaşıma açığız...samimiyetin için teşekkürler...
ben yaklaşık 3 aydır sabahları kahvaltıda yeşilçay karanfil tarçın demliyorum bazen 5i 1 yerde katıyorum siyah çayı zaten sevmem bu daha çok hoşuma gidiyor .. ..ayrıca aç karnına 1 bardak ballı elma sirkeli su 1bardak ılıksu aksatmıyorum...tavsiye olunur mutlaka faydası oluyordur.....
emin ol verirsin yeter ki iste...
ortammmmm batuhannn ne yaptın bu gun cnmm neler yedin nasıl hıssedıyorsun kendıınıı ıyı gıdıyorr degılmıııı ben sevdım bu işi yaa cok guzel bi sorumluluk hıssedıyorum sana böyle devam eder umarımmm:90::90::90:
kızlarr tamı tamınaa 999 cal almıışım bugunn
60 dk yürüyüş yaptımm -------400 call inş. cumaya ıyı bır rakam görecegimm
bide o 16 kilonun seninle beraber yaza girdiğini düşünayyyy kızlar zıkkımın koru gıbı deedıgım ıcın gulmussunuz ama vallahı oyle yaaa cok fena ama ayıptır solemesı ınsanı cok sık tualete cıkarıodeger yanıııı
bıde resım koyan bazı arkadasları gordum cddn cok vermısler ınsallah bızde yaza dogru resımlerımızı koyucak zamana gelırız gercı ben hesaplıyorum hesaplıyorum ısın ıcınde cıkamıyorum ayda 4 kılo versem bıle yaza 4 ay kaldı 16 kılo eder ufffffffffff her turlu sısko patates olarak yazı karsılıcam
bende öyle yaptım 40 dk yürüdüm ama 3 defa ara verdim kız altını doldurdu gel agladı gel ayagını bandın üstüne attı durdurslm kizlaar....
bugünkü
sabah bir tane yumurta kirdim kizimla yedik
1 tane kepekli tost ekmegi
ara biraz bulgur yaninda
bir kasik yogurt
öglen
bir tane kepekli ekmege
nutella sürdüm kizimla yedik
aksamda
1 tabak sebze türlüsü
biraz yogurt
ara bir tane cilekli yogurt
7 tane ceviz
2 litre suyu tamamlicam ins
osmana bakarkende spor yapicam
azzz yiyorsun hasta olacaksın :94:Arkadaşlar bu günkü menüm şuydu..SABAH..bir dilim kepek ekmeği 2 kaşık lor peyniri ARA bir bardak meyva suyu ÖĞLEN..yok ARA 3 er adet fındık ceviz ve badem..AKŞAM..DAVETTE OLDUĞUM İÇİN FAZLA KAÇTI.:26: bir kase köfteli çorba ,3kaşık kıymalı patates kavurması, 2kaşık pirinç pilavı ARAmeyve...Ayrıca 4tane biberiye çayı...Hepinize iyi akşamlar...:80::80::80:
günaydınn güzel bayanlarrrr
şimdi tartıldım vee kılom 93,7
allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80:
seneye bile kalmaz inş hedefi yüksek tutalım yeter :))
şahsen kendi adıma şunu diyorum ben bu 50 kiloyu 9 ayda aldım , ee 9 ayda da vermem lazım ( gerçi 9 ay geçti ve sadece 20 ye yakın gitti) alması kolay da vermesi zor işin o yanını görmezden geliyorum , inanırsam olacak onu biliyorum...
allah hepimize yardım etsin
ayyyy kızlar zıkkımın koru gıbı deedıgım ıcın gulmussunuz ama vallahı oyle yaaa cok fena ama ayıptır solemesı ınsanı cok sık tualete cıkarıodeger yanıııı
bıde resım koyan bazı arkadasları gordum cddn cok vermısler ınsallah bızde yaza dogru resımlerımızı koyucak zamana gelırız gercı ben hesaplıyorum hesaplıyorum ısın ıcınde cıkamıyorum ayda 4 kılo versem bıle yaza 4 ay kaldı 16 kılo eder ufffffffffff her turlu sısko patates olarak yazı karsılıcam
ayyyy aynen bende bı yandan yurıcem bı yandan aglıcam
kızlar bende menumu yazımm
sabah
kalkarkalkmaz 2 bardak lahana suyu 1 tane portakal
1 haslanmıs yumurta 2 kasık yogurt 4 zeytın 2 dılım ekmek
ara yok
ogle 3 kasık patates puresı -lıght olanından- yanında 1 kasık acılı ezme 1 kasık haydarı yarım kasık kısır yarım kasık amerıkan salatası bol yagsız tuzsuz sebze sogus 200ml taze sıkılmıs portakal suyu
ara 1 tane tulumba tatlısı(sevmedıgım ender tatlılardandır ama canım cektı bırden napım
aksam bızım yorenın bı yemegı turkce karsılıgını bılmıyorum ama cok hafıf hep ot ve sebzenın azıcıkta yagsız kıymanın kullanıldıgı bı yemek
ara 1 nar
ayrıca bırazdan spora baslıcam yaklasık 2 saat yanı 10 km yurucem kızlar hadı hepınız opuldunuz
Günaydın Kızzlaaaarr
Şimdi tartıldım veee basküldeee 116.8 gördümkaç yıldır 116 görmemiştim hatırlamıyorum bile çooook sevindim cumaya kadar o 800 grmıda versemdeeee 115 görsem benden mutlusu olmaz herhalde
Bu arada gece sürekli kulaklarım kaşındı uyuyamadım ama boğazımın ordan kaşınıyor kaşıyamıyorum grip oldum da ondanmı acaba delirmek üzereyim deli gibi kaşınıyor ya
E güzel bir yönteme benziyor bendemi denesem
Burdayım canım ama salıdan sonra yokum hafta sonuna kadar diet tam gaz gidiyor seninde süper ama spor yapamıyorum içimden gelmiyor çarşambada yatılı misafirlerim geliyor ma diete devam inşallahhhh.
QUOTE]
Orticim ben denemeye çalıştım zor gerçekten yapması ama öyle iyi hissettim ki elimden geldiğince bunu yapmaya ve hayatıma oturtmaya çalışacağım... Sen de kendini fazla özletme amaaa
Günaydın Kızzlaaaarr
Şimdi tartıldım veee basküldeee 116.8 gördümkaç yıldır 116 görmemiştim hatırlamıyorum bile çooook sevindim cumaya kadar o 800 grmıda versemdeeee 115 görsem benden mutlusu olmaz herhalde
Bu arada gece sürekli kulaklarım kaşındı uyuyamadım ama boğazımın ordan kaşınıyor kaşıyamıyorum grip oldum da ondanmı acaba delirmek üzereyim deli gibi kaşınıyor ya
Arkadaşım seni canı gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?