Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yavrucuğum benim kemik yaşım seninkinin iki misli olmasaydı ortağın olurdum..ama ben haddimi bilirim.bilmesemde kemiklerim bana bildirir..

tam yerine geldin
kızlar bu kılo yarısını anladım da spor yarısını anlayamadm o nası oluo:26:
cumadan cumaya ne kadar spor yaptığımızı toplayıp kilo bildirimi yaparken onuda söylüyoruz hedef 300 dk yı bulmaya çalışıyoruz (ne kadar yaparsak kardır)

yaa siz çok azimlisiniz,

ben bu sabah 2 dilim tost yedim ve 2 bardak kola içtim .

spor yapmak zaten çoook zor geliyor !

offfffffffff!

Günaydın doğacım, ekincikçim ve diğer tüm arkadaşlarım. Bizler için güzel bir gün olur İnşallah. Bugün Perşembe olmasından dolayı Cmaya hazırlık babında daha bir sıkmamız gerekiyor kemerleri kızlar... Hadi göreyim sizleri. Yarına çok güzel bildirimler yapalım...

Canım 19 Temmuz doğumluyum Yengeç burcuyum sen ne tahmin etmiştin merak ettim :26:

Canım hepsini üst üste içmedim ama günde 3 kupa yeşilçay içilebiliyor ben kupalarımda büyük zaten dün suyuda abarrttım çayı da bugünde öyle çok çay içicem ki vucutta şişlik kalmasın yarına hazırlık
Tahin helvası kahvaltılık çok seviyorum evet küçük bir parça atıyorum ağzıma bazen küçükten biraz büyük bir parça baktım çok kalorili birşey değilmiş zaten :81: sıkıntı yok

yaa siz çok azimlisiniz,

ben bu sabah 2 dilim tost yedim ve 2 bardak kola içtim .

spor yapmak zaten çoook zor geliyor !

offfffffffff!

kola çok kalorılıymış cnm ende burada ögrendim ama baska sebeblerden dolayı en sevdıgım kolayı 4 ay dır içmiyorumm

yarın cuma acı varmı acı nasıl durum

inşallah güzel bir gün olur cnmm yarınn bombaa haberler beklıyorummm

yarın cuma acı varmı acı nasıl durum
hem de nasıl zaten doğrudürüst spor yapamadım, azıcık kaçamaklarım da var, neyse artık bu hafta da böyle geçer önümüzdeki maçlara bakıcaz, bi de benim orti aldı başını gitti, ben kaldım yaya...
bu aralar bende bir süt aşermesi başladı anlatamam, hem de yağlı süt istiyo canım... şaşırıp kalıyorum bu nasıl iş... biraz önce yine kocaman bir kupa süt içtim... 3 yaşındaki yeğenim bile benim kadar süt içmiyordur.:26: :26: :26: :26:

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Ben 4-5 gündür giremiyorum. Spor yok diyebiliriz bu hafta soğuktan hiçbişey yapasaım gelmiyor anca yürüyorum ama oda düzensiz yarın sabah bakıcaz artık duruma. Yeni gelenler olmuş hemde baya fazla. Hepsine hoşgeldiniz diyorum Birde herkes ortak bulmuş kendine. Banane bende isterim

:85:
Canım bende az önce seni düşünüyordum kalbim temizmiş çıkmış gelmişsin en son eşinle bir seyahete gitmiştin sanırım ondan sonra kayıplardasın nasılsın bakalım nerelerdesin nasıl geçti kısa seyahatin :87: burdan uzaklaşma sakın kilo vermeye rejime devam değilmi

Ayy sevindim arkadaşım. Ben bi an bu kadar sıvıyı yükleme mi yaptın dedim. Ama bitki çaylarının sürekli tüketilmesi de çok iyi değil diyor doktorlar yaa, kararsız kaldım ben de bu konuda, napçez bacım? Helva hiç bakmadım kalorisine ağır bişey diye düşündüm. Çok kalorili değilse ben de yiyebilirim o zaman, yuppiii...

Arkadaşım ben yağlı sütle yağsız sütün ayrımını pek farkedemiyorum valla tat olarak. Sen nasıl ille de yağlı aşeriyorsun, şaşırdım valla, süpersinnn

inşallah güzel bir gün olur cnmm yarınn bombaa haberler beklıyorummm

İnşallah gülmacım ama bu haftadan da pek umudum yok. Bir de hiç su içesim gelmiyor benim kızlar, günde iki bardak su ya içiyorum ya içmiyorum nasıl yeneceğim ben bu problemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…