of offf spordan yana benim de çok derdim var bir türlü yapamıyorum işten gelince kendimi çok yorgun hissediyorum havalar az düzelseydi yürüyüşe başlarım diye ümit ediyorum bu gece -14 derece kayseri bir ortim vardı bana bi doping verdi sonra ortadan kaybolduyok mu bana bi ortii yaa
kızlar nıye kımse bana cvp vermıyo tamam yenı geldım ama bu kadarda dıslanılmazkı
tam yerine geldinmerhaba kizlar
öncelikle 5 dakika öncesinde kesfettim topiginizi,bir 100++olarak yazma ihtiyaci hissettim
sizler gibi benimde en buyuk hayalim zayiflamak ve obez katagorisinden kurtulmak
yeniyim sitede,kurallariniz nedir bilmiyorum.tabiki sitenin kullaniminida
zayiflamayi bunca zaman bir görsellik icin istemis,ama simdi anne olabilmek icin isteyen birinide araniza alirmisiniz??????????????????:26::26::26::26::26:
cumadan cumaya ne kadar spor yaptığımızı toplayıp kilo bildirimi yaparken onuda söylüyoruz hedef 300 dk yı bulmaya çalışıyoruz (ne kadar yaparsak kardır)kızlar bu kılo yarısını anladım da spor yarısını anlayamadm o nası oluo:26:
yavrucuğum benim kemik yaşım seninkinin iki misli olmasaydı ortağın olurdum..ama ben haddimi bilirim.bilmesemde kemiklerim bana bildirir..
cnm benim eşimde bıraktı sigarayı şu haplar varya onlardan kullandı 4 aydır içmiyorr
ama abur cubur dersen son gaz devam edıyorr sigara bitti cips kola kuruyemiş başladıı
cnm hap kullanmiyor daha birakmadida ama ins birakir bugün 4 tane icmis sadece paket almiyo artik bugün arkadaslari sen böle yersen sisersin demisler eve geldi hemen kaslarina calisti kilo manyagi ya 183 boy 70 kilo hemen biraz kilo alsa yemez yarin aksam dikkat eder yani ama ins hem dilo alir hemde birakir
inş. bırakır cnmm çok kötü sigaraya yaşamakkk
bende cok üzüldüm ya mekani cennet olsun insallah
ayrica sen motivemi kaybediyon baanmi öyle geliyor ???
bugün pek keyfin yok
ben anlatim ozaman
sabah
2 tane ince kesilmis kasar
1 kupa cay 2 sekerli
1 yumurtadan omlet
2 tane kepek ekmegi
ara
yesil elma
öglen
1 tabak kremali mantar corbasi
ara
yesil elma
aksam
1 kase yogurt
1 tabak tarhana corbasi
1 tabak pirasa yemegi pirincli
2.5 litre su
300 ip atlama
canim isterse 3 mil yapacam ama sporla basim dertte ya adapte olamiyorum bir türlü
bir hesapladimda söyle asa yukari 953 kalori almisim
280 kaloride yakmisim
nasil sizce :)))
canım ya öncekı guun 60 dk yurudum bır guzel terlerdım sonra ekmek almaya gıttım markete
kafam usumus basım felaket agrıyor o yuzden pek bakmadım dun anam 60 dk yuruyunce ınsanın dermanı kesılıyor valla
ayrıcaaa kendım ıcın kaybetsem senın ıcın kaybetmem motıvasyonumuuu devammm devammmmm
yarın cumaaa cok güzel bir rakam görecegizzz inşallahhhhh
merhaba kizlar
öncelikle 5 dakika öncesinde kesfettim topiginizi,bir 100++olarak yazma ihtiyaci hissettim
sizler gibi benimde en buyuk hayalim zayiflamak ve obez katagorisinden kurtulmak
yeniyim sitede,kurallariniz nedir bilmiyorum.tabiki sitenin kullaniminida
zayiflamayi bunca zaman bir görsellik icin istemis,ama simdi anne olabilmek icin isteyen birinide araniza alirmisiniz??????????????????:26::26::26::26::26:
hoş geldin cnmm inş. muradına erersın bır bebek sahıbı olursun cnmmm rabbım yardımcın olsunn
80dk leslie yaptim toplamda 540 dk oldu kop kooooooooooopp
ohh ohhh sen bu hafta 1incinin de 1 incisi olacaksın gıbı gelıyor bana hadii süpersın vallaa bravo sanaa
kızlar bu kılo yarısını anladım da spor yarısını anlayamadm o nası oluo:26:
cnm hafta boyunca herkez yaptıgı sporun suresını yazıyor cuma cunu kım daha fazla yaparsa o birinci oluyorr sende baslaa cok guzell not et butun sporunu yuruyüşünü sende katıll
Arkadaşlar iyi akşamlar.Benim bugünkü menüm...SABAH..1dilim kepek ekmeği ,1dilim salam ,1dilim sucuk,1kibrit kutusu peynir ARA 4ertane fındık ,badem , ceviz ÖĞLEN yok ARA1portakal , AKŞAM 3 lahmacun ,bol yeşillikle SONolarak 40 ar dakika ara ile biberiyeli çay.Diyet şimdilik çok iyi gidiyor.Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.100 ün altına düştüğüm gün sokaktaki çocuklara hayır dağıtıcam...
Allah ıyılıgını versın arkadasımm ınşş en kısa surede dusersinnn
kızlar nıye kımse bana cvp vermıyo tamam yenı geldım ama bu kadarda dıslanılmazkı
ben her soruna cvb vermeye calısıyorumm bende yenıyıym anlıyoum senıı cnmm
yaa siz çok azimlisiniz,
ben bu sabah 2 dilim tost yedim ve 2 bardak kola içtim .
spor yapmak zaten çoook zor geliyor !
offfffffffff!
günaydın kızlar... akşam 60 dk eliptik bisiklet ile ancak toplamda 90 dk spor yapabildim...
ayyy evt tatlım ya cevremdekı herkes grıp ve cok uzun suredır durumları aynı ne daha agırlasıo nede hafıflıo allahtan ben sıfayı kapmadım henuz
bıde tatlım cok merak ettım burcun ne bı tahmınım var ama bakalım dogru cıkcakmı
Arkadaşım sen intihar mı ediyorsun?...2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot )
Yeşil çayın bu kadar içilmesi iyi değil bir de üstüne 2 kupa slim çay ve de üstüne thylol hotBir de arkadaşım helva biraz ağır bir yiyecek değil mi, sen genelde helva yiyorsun sanırım seviyorsun... Bir de ben de bugün kaçırdım yahu... Bu misafirliklere gitmek beni bitiriyor... Yine kurabiyeler, pudinglerrr
yaa siz çok azimlisiniz,
ben bu sabah 2 dilim tost yedim ve 2 bardak kola içtim .
spor yapmak zaten çoook zor geliyor !
offfffffffff!
yarın cuma acı varmı acı nasıl durum
Günaydın doğacım, ekincikçim ve diğer tüm arkadaşlarım. Bizler için güzel bir gün olur İnşallah. Bugün Perşembe olmasından dolayı Cmaya hazırlık babında daha bir sıkmamız gerekiyor kemerleri kızlar... Hadi göreyim sizleri. Yarına çok güzel bildirimler yapalım...
hem de nasıl zaten doğrudürüst spor yapamadım, azıcık kaçamaklarım da var, neyse artık bu hafta da böyle geçer önümüzdeki maçlara bakıcaz, bi de benim orti aldı başını gitti, ben kaldım yaya...yarın cuma acı varmı acı nasıl durum
bu aralar bende bir süt aşermesi başladı anlatamam, hem de yağlı süt istiyo canım... şaşırıp kalıyorum bu nasıl iş... biraz önce yine kocaman bir kupa süt içtim... 3 yaşındaki yeğenim bile benim kadar süt içmiyordur.:26: :26: :26: :26:Günaydın doğacım, ekincikçim ve diğer tüm arkadaşlarım. Bizler için güzel bir gün olur İnşallah. Bugün Perşembe olmasından dolayı Cmaya hazırlık babında daha bir sıkmamız gerekiyor kemerleri kızlar... Hadi göreyim sizleri. Yarına çok güzel bildirimler yapalım...
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Ben 4-5 gündür giremiyorum. Spor yok diyebiliriz bu hafta soğuktan hiçbişey yapasaım gelmiyor anca yürüyorum ama oda düzensizyarın sabah bakıcaz artık duruma. Yeni gelenler olmuş hemde baya fazla. Hepsine hoşgeldiniz diyorum Birde herkes ortak bulmuş kendine. Banane bende isterim
Canım 19 Temmuz doğumluyum Yengeç burcuyumsen ne tahmin etmiştin merak ettim :26:
Canım hepsini üst üste içmedim ama günde 3 kupa yeşilçay içilebiliyor ben kupalarımda büyük zaten dün suyuda abarrttım çayı dabugünde öyle çok çay içicem ki vucutta şişlik kalmasın yarına hazırlık
Tahin helvası kahvaltılık çok seviyorum evet küçük bir parça atıyorum ağzıma bazen küçükten biraz büyük bir parçabaktım çok kalorili birşey değilmiş zaten :81: sıkıntı yok
bu aralar bende bir süt aşermesi başladı anlatamam, hem de yağlı süt istiyo canım... şaşırıp kalıyorum bu nasıl iş... biraz önce yine kocaman bir kupa süt içtim... 3 yaşındaki yeğenim bile benim kadar süt içmiyordur.:26: :26: :26: :26:
inşallah güzel bir gün olur cnmm yarınn bombaa haberler beklıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?