Kızlar bi galeta keşfettim tadı çok güzel. Ben araöğünlerde galeta yemiyordum ama alternatif oldu. Bimde ekmecik markası kepeklisini aldım ben süper. bir bardak ayran veya çayla beraber harika bir araöğün oluyor. Tavsiye ederim
cnm ben artik 3ü1arada ve yulafli bisküvi almiyorumyoksa dayanamiyorum cnm bazende tadini cikarmak lazim hayatin cnm ya misafirlikde iceriz evde bulamayiz 3ü1aradayi , insallah almamissindir , hmm galete yazmissin domatesmi demek isdiyorsun
canim özür ya pc acikti basinda degildim yazini yeni gördümorticimm ne yaptın bu gunn
ben şimdiye kadar 901 cal aldım daha yurumedım:84::84: buu gun mısafırım vardı ama aksamda bıraz daha yerım yemem lazım yoksa gece yemelerıne tekabül eder
şimdide yürümeye gidiyorumm
senı gordum asagıda cvb yaz da oyle gıdeyım barıı
Merhaba güzel hanımlar......
Yarın için herkese üstün başarılar diliyorum.Umarım gayretlerin karşılığı alınır...
Ben bu aralar pek ortalarda yokum.Misafirlerim var diye ne diyet yapabiliyorum nede düzenli topiğe gelebiliyorum.Her gün düzenli okuyorum ama birşeyler yazmaya yüzüm yok maalesef....
Yeni arkadaşlarımız katılmış..Hepiniz hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz.İnşallah istediğiniz kadar zayıflarsınız.......
ERVAMM........Maaşallah diyorum sana başkada bir şey demiyorum.Allah gayretinin karşılığını kat be kat versin inşallah.....
cnm ben artik 3ü1arada ve yulafli bisküvi almiyorumyoksa dayanamiyorum cnm bazende tadini cikarmak lazim hayatin cnm ya misafirlikde iceriz evde bulamayiz 3ü1aradayi , insallah almamissindir , hmm galete yazmissin domatesmi demek isdiyorsun
Canım akrabaların zayıfladığını farkettiler mi ?? Neler söylediler seni görünce
tam yerine geldin
cumadan cumaya ne kadar spor yaptığımızı toplayıp kilo bildirimi yaparken onuda söylüyoruz hedef 300 dk yı bulmaya çalışıyoruz (ne kadar yaparsak kardır)
inş. bırakır cnmm çok kötü sigaraya yaşamakkk
canım ya öncekı guun 60 dk yurudum bır guzel terlerdım sonra ekmek almaya gıttım markete
kafam usumus basım felaket agrıyor o yuzden pek bakmadım dun anam 60 dk yuruyunce ınsanın dermanı kesılıyor valla
ayrıcaaa kendım ıcın kaybetsem senın ıcın kaybetmem motıvasyonumuuu devammm devammmmm
yarın cumaaa cok güzel bir rakam görecegizzz inşallahhhhh
hoş geldin cnmm inş. muradına erersın bır bebek sahıbı olursun cnmmm rabbım yardımcın olsunn
ohh ohhh sen bu hafta 1incinin de 1 incisi olacaksın gıbı gelıyor bana hadii süpersın vallaa bravo sanaa
cnm hafta boyunca herkez yaptıgı sporun suresını yazıyor cuma cunu kım daha fazla yaparsa o birinci oluyorr sende baslaa cok guzell not et butun sporunu yuruyüşünü sende katıll
Allah ıyılıgını versın arkadasımm ınşş en kısa surede dusersinnn
ben her soruna cvb vermeye calısıyorumm bende yenıyıym anlıyoum senıı cnmm
desteginiz icin cok tesekkur ederim kizlarrallah razi olsun
herkese merhaba,ben geldim kizlar:80::80::80::80::80:dun size bugun tartilacagimi söylemistim.tartildim sonuc 112 kiloyum malesef
ama verecegim insallah hepsini
birde suu alta kilonuzu ve hedefinizi yazan tickeri nasil yapiyorsnuz..az bilgisaray özurluyumdurde
Canım hoşgelmişsin
Üzülme bak şuan senin kilonda olmak isteyen çok bayan var biride benimsen burdan kopma hepberaber veririz kilolarımızı sıkma canını bak seneye hiçbirşey kalmayacak bu yağlardan
boyunu ve yaşını paylaşırmısın :26:
hosbulduk canimöncelikle seni tebrik ederim cok guzel kilo vermissin menunde cok guzel
beni uzen nokta sanirim tarti bozuk yada pili bitiyoryarin sabah baska bir tartida daha tartilacagim insallah daha fazla cikmam
insallah canim,en azindan yaza su obez katagorisinden kurtulsam yeter yaniiii
canim ben 25 yasindayim,bunca zaman hep görsellik icin kilo vermek istedim,ama simdi bebegim olsun istiyorum ve onun icin ciktim yolaa...
evliyim,hep kilolu idim ama velendikten sonra,simarip kiloma kilo eklemeyi basardim
boyum:1,70 falan canim
herkese merhaba,ben geldim kizlar:80::80::80::80::80:dun size bugun tartilacagimi söylemistim.tartildim sonuc 112 kiloyum malesef
ama verecegim insallah hepsini
birde suu alta kilonuzu ve hedefinizi yazan tickeri nasil yapiyorsnuz..az bilgisaray özurluyumdurde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?