defne joy a cok üzüldüm allah rahmet eylesınnn
Menüm
Sabah 10:00
1 kk peynir, 1 kk kaşar,1 kk helva, 4 zeytin , 2 kaşık krem peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 15:30
1 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk helva
Akşam 18:00
5 kaşık pilav, 1 kepçe kurufasülye, 1 kase salata, 1 dlim çavdar ekmeği
2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot)
Spor yok yataktan kalkmaya mecalim yok. Bu grip keçi gribi çıktı çok inatçı geldi gitmiyor burnum silmekten yara oldu ya kulaklarım kaşınıyor offf iyileşmem lazım ben hasta olmayı sevmiyorrrummmm
Menüm
Sabah 10:00
1 kk peynir, 1 kk kaşar,1 kk helva, 4 zeytin , 2 kaşık krem peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 15:30
1 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk helva
Akşam 18:00
5 kaşık pilav, 1 kepçe kurufasülye, 1 kase salata, 1 dlim çavdar ekmeği
2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot)
Spor yok yataktan kalkmaya mecalim yok. Bu grip keçi gribi çıktı çok inatçı geldi gitmiyor burnum silmekten yara oldu ya kulaklarım kaşınıyor offf iyileşmem lazım ben hasta olmayı sevmiyorrrummmm
bir hesapladimda söyle asa yukari 953 kalori almisim
280 kaloride yakmisim
nasil sizce :)))
merhaba kizlar
öncelikle 5 dakika öncesinde kesfettim topiginizi,bir 100++olarak yazma ihtiyaci hissettim
sizler gibi benimde en buyuk hayalim zayiflamak ve obez katagorisinden kurtulmak
yeniyim sitede,kurallariniz nedir bilmiyorum.tabiki sitenin kullaniminida
zayiflamayi bunca zaman bir görsellik icin istemis,ama simdi anne olabilmek icin isteyen birinide araniza alirmisiniz??????????????????:26::26::26::26::26:
merhaba kizlar
öncelikle 5 dakika öncesinde kesfettim topiginizi,bir 100++olarak yazma ihtiyaci hissettim
sizler gibi benimde en buyuk hayalim zayiflamak ve obez katagorisinden kurtulmak
zayiflamayi bunca zaman bir görsellik icin istemis,ama simdi anne olabilmek icin isteyen birinide araniza alirmisiniz??????????????????:26::26::26::26::26:
toksincim evet bu hafta erken havlu attım, ama haftaya görüşücez tatlım...
bir hesapladimda söyle asa yukari 953 kalori almisim
280 kaloride yakmisim
nasil sizce :)))
hayirli kasamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
3dilim kepekli tostekmegi
1tabak menemen
1bardak cay
1 fincan kahve
ara
10badem
ölen
1tabak müsli
200gr ligt sütle
ara
150gr yogurt
aksam
balik
bol salata
1fincan kahve
ara
1portakal
200gr yogurt
1fincan bitki cayi
35dak sporrr toplam 270dakk
hosgeldın tatlım ınsallah hem zayıflar hemde anne olursunmerhaba kizlar
Arkadaşım dikkat ediyorum da senin beslenme şeklin bana çok uyuyor ve bana göre epeyce dengeli. Tebrik ediyorum...
hosgeldin cnm tam yerindesin gelelim kurallara yediklerimizi yaziyoruz her cuma sabah tartiliyoruz ve kilomuzu ögleye kadar yaziyoruz haftanin 1.cisini seciyoruz ve ayin 1.cisini he birde spor yarisi yapiyoruz
Ben de tamda böyle birisiyim arkadaşım, bende senin gibi anne olma hayalindeyim ve bunun için kilo vermeye çalışıyorm... Diyet bu arada kaçıyor ama gene de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte. Senin kilon tam olarak kaç?
hosgeldın tatlım ınsallah hem zayıflar hemde anne olursun
cnm senin isinde zor hem is hem cocuk ,ev isi rabim kolaylik verdsin sana
sağol canım yaaaa
bu aralar soğuktan mı, yorgunluktan mı bilemiyorum
kendimi çok halsiz hissediyorum
evram ve sana hastayım
sporunuzu sürekli yapıyorsunuz
offfff yaaaa bende bir başlasam
şu durgunluğu üzerimden atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?