Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

harikasınız kızlar

evram, toksin, doğa, spor yapan herkesi kutluyorum

benim gibi tembellere

benim aynı: 82.8

ama bu hafta o kadar karışık bir yemek durumu olduki

almadığıma şükür diyorum

tskler cnm isn sende baslarsin spora seni yakaliyodum az kalsa ama cikolata kirizine girdim yaaaa:84::84::84::84::84::84:

Güzeller;

Tüm arkadaşlar bildirim yapmadığı için liste yayınlamıyorum.Biraz daha bekleyelim tüm arkadaşlar gelsin...

acayip sinirliyim önüme gelen herkesi ısırıyorum, regl olucam galiba.. 300 gr da almışım oofff offf, kilo veren herkesi kutluyorum benimle arasını açan ortimi de kutluyorum, ama önümüzdeki haftaya full motivasyonla geliyorum...

çizelgen 105 de kalmışda onun için sordum 2 kilomu verdin bir haftada

cnm benım kılo küsüratlı oldugu için 4 hanelı oluyor aslında orada da 103 yazıyor ama sıkısık bır sekılde tam gorunmuyorr

tesekur ederım tatlım senı ayrıca tebrık etmek ıstıyorum ama masallah en cok sen verdın galıba

bılmıyorum ama baya gayretlıydım bana goree teşekkür ederım daha cok baslarda oldugum ıcın kolayca gıttı ıns, sonrasında da boyleolur

canım ortımm 2 kılo verdıysem bunun 1 kılosu senın inş. 21 haneler duserım haftayaa ılk bahara ve yazz bomba gıbı gırmek ıstıyorumm zayıflayıp şımartılmak ıstıyorummm

destegın ıcın cok saol ortımm ıyıkı varsınnn

bende senı tebrık edıyorumm cnmm

evet yaa yazın sıcakta daha da ıyı gıder kılolarrr

tünaydin kizlar.......

gecen hafta 84.2
bu hafta 83.2
giden karayag 1000 kg mutluyum ama bu kadar spora cikolata yemeseydim keske ya :84::84::84:

maşallahh maşalllahhh

Kızlar maalesef sadece 200 gr yine bu hafta çünkü su içmedim hiç iki misafirlikte kaçırdım ve spor sıfır. :26::26::26::78::78::78: Yani 98.5 den 98.3 ancak. Offffffff ama form olarak zayıflamış görünüyorm herkes de bunu söylüyor. Pantolonlarım da şimdiden bollandı. Bu arada Nilgün ablanın dediği çok doğru ama biz türk toplumuna göre değil etle pilav ya da ekmek yememek... Ben beceremedim yani. Neyse kızlar napalım yılmıcam işte savaşa devam... Bu arada kilo veren herkesleri tebrik ediyorum. İnşallah haftaya süper bi bildirim yapabilirim.

yanlis deyil yapiyorumcnm hatta pazarteside iki saat yapmistim nerdeyse bendeki leslie zormu kolaymi bilemiyorum 68 dk olan 45dk ve 35 dk olanlar var kimse üstüne alinmasin lütfen lütfen lütfen ama bizim topigimiz biraz tembel bence spor konusunda herkez kilo vermek istiyo ama kimse spor yapmiyo ben ayni zamanda 2.takimada dahil oldum ve ordaki arkadaslar beni ikiye katliyo demekki yapilabilir biseymis demekki ordaki arkadaslarda yapiyor

cnm vaktın varsa elın boşsa neden olmasın bencee karşılıgınıda almışsın zateen bravo tebrik ederim senii

ee biraz koca totoları kıpırdatmak lazım ıyı kılo vermek içinnn

cnm vaktın varsa elın boşsa neden olmasın bencee karşılıgınıda almışsın zateen bravo tebrik ederim senii

ee biraz koca totoları kıpırdatmak lazım ıyı kılo vermek içinnn

tskler cnm evet karsiliginida aliyorum ne demis atalarimiz ne ekersen onu bicersin

Son düzenleme:
tünaydin kizlar.......

gecen hafta 84.2
bu hafta 83.2
giden karayag 1000 kg mutluyum ama bu kadar spora cikolata yemeseydim keske ya :84::84::84:
olsun canım aklında kalıcana
Aşkımmmmm;

96,500 okka çekiyorum....MAALESEF......:18::18::18::18::18:

Tekrar 93 e düşene kadar çizelgemi değiştirmiyorum belki gaza gelirim.....
inşallah beyzuşum
aynen dün eşime döğüşecek yer arıyorum ona göre dedim
olsun valla ben seviniyorum gramda olsa damlaya damlaya göl olur

canım resimlerini büyütürmüsün demiştim okudunmu??

ervanım ahh yazın böyle miydik biz? herkes kıraktı... en başta gelenler arasında bende varım maalesef (((
tabiki cnm istedikten sonra yapiir spor neden olmasin insan herzaman ayni olmaz bazen az yaparsin bazen cok

büyüklerine bakarim cnm gördüm yüklicem ins

kızlar cıdden spor konusunda bızım topıc bıraz tembel mı ne ama yınede masallah herkes bı guzel kılosunu vermıs demekkı sporla verdıgımız rakamlar 2 ye katlanıcak
gercı benım 570 dk vere vere 300 gram vermısım ama olsun artık napalım

tabrikler cnm sende benim gibi yediysen cikolatalari dengelemissindir yilma cn devam sporun cok faydasi var gercektende [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…