harikasınız kızlar
evram, toksin, doğa, spor yapan herkesi kutluyorum
benim gibi tembellere
benim aynı: 82.8
ama bu hafta o kadar karışık bir yemek durumu olduki
almadığıma şükür diyorum
beyzuşum kaç kilosun merak ettim bi tartılsanaaaaa:26::26:
çizelgen 105 de kalmışda onun için sordum 2 kilomu verdin bir haftada
tesekur ederım tatlım senı ayrıca tebrık etmek ıstıyorum ama masallah en cok sen verdın galıba
annam sen benim ortiye bak beni uyutp kilolar vermis :)))
tebrik ediyorum seni canim benim insallah böyle devam eder cok kalmadi haftaya iki sayili rakamlari görecen ooooooooooooooohhhh sefamiz oldun
bende bildirim bakim
gecen hafta kilom 99.5
simdi 99
spor var ama hesaplamadim
Kilo veren herkesi kutluyorum hanımlarmotivasyonumuz hiç eksilmesin Haaa bide şöyle düşünüyorum amma az amma çok veriyoruz sonuçta bu karda kışta bu kiloları. Eğer kışın bunu başarabiliyorsak yazın daha kolay başarırız diye düşünüyorum. Çok süperiz çokkkkkkkkkk
tünaydin kizlar.......
gecen hafta 84.2
bu hafta 83.2
giden karayag 1000 kg mutluyum ama bu kadar spora cikolata yemeseydim keske ya :84::84::84:
Yakalicaksın yakında bende yarım yarım sende 1 -1 gidiyo kilocuklar. 70 de buluşucaz sanırımKondisyon konusunda haklısın hayatım ama bu işte bişey var yani nerdeyse 1.5 saat leslie ne demek. Yürüyüş olsa inanırım ama leslie mümkün değil bence. Çok fit vücudu olan bir sporcu yapar anca diye düşünüyorum 1.5 saat leslie kii o bile zor gibi. Belkide yanlış yazmıştır ama bilemicem :44:
yanlis deyil yapiyorumcnm hatta pazarteside iki saat yapmistim nerdeyse bendeki leslie zormu kolaymi bilemiyorum 68 dk olan 45dk ve 35 dk olanlar var kimse üstüne alinmasin lütfen lütfen lütfen ama bizim topigimiz biraz tembel bence spor konusunda herkez kilo vermek istiyo ama kimse spor yapmiyo ben ayni zamanda 2.takimada dahil oldum ve ordaki arkadaslar beni ikiye katliyo demekki yapilabilir biseymis demekki ordaki arkadaslarda yapiyor
cnm vaktın varsa elın boşsa neden olmasın bencee karşılıgınıda almışsın zateen bravo tebrik ederim senii
ee biraz koca totoları kıpırdatmak lazım ıyı kılo vermek içinnn
olsun canım aklında kalıcanatünaydin kizlar.......
gecen hafta 84.2
bu hafta 83.2
giden karayag 1000 kg mutluyum ama bu kadar spora cikolata yemeseydim keske ya :84::84::84:
inşallah beyzuşumAşkımmmmm;
96,500 okka çekiyorum....MAALESEF......:18::18::18::18::18:
Tekrar 93 e düşene kadar çizelgemi değiştirmiyorum belki gaza gelirim.....
aynen dün eşime döğüşecek yer arıyorum ona göre dedimacayip sinirliyim önüme gelen herkesi ısırıyorum, regl olucam galiba.. 300 gr da almışım oofff offf, kilo veren herkesi kutluyorum benimle arasını açan ortimi de kutluyorum, ama önümüzdeki haftaya full motivasyonla geliyorum...
olsun valla ben seviniyorum gramda olsa damlaya damlaya göl olurKızlar maalesef sadece 200 gr yine bu hafta çünkü su içmedim hiç iki misafirlikte kaçırdım ve spor sıfır. :26::26::26::78::78::78: Yani 98.5 den 98.3 ancak. Offffffff ama form olarak zayıflamış görünüyorm herkes de bunu söylüyor. Pantolonlarım da şimdiden bollandı. Bu arada Nilgün ablanın dediği çok doğru ama biz türk toplumuna göre değil etle pilav ya da ekmek yememek... Ben beceremedim yani. Neyse kızlar napalım yılmıcam işte savaşa devam... Bu arada kilo veren herkesleri tebrik ediyorum. İnşallah haftaya süper bi bildirim yapabilirim.
yanlis deyil yapiyorumcnm hatta pazarteside iki saat yapmistim nerdeyse bendeki leslie zormu kolaymi bilemiyorum 68 dk olan 45dk ve 35 dk olanlar var kimse üstüne alinmasin lütfen lütfen lütfen ama bizim topigimiz biraz tembel bence spor konusunda herkez kilo vermek istiyo ama kimse spor yapmiyo ben ayni zamanda 2.takimada dahil oldum ve ordaki arkadaslar beni ikiye katliyo demekki yapilabilir biseymis demekki ordaki arkadaslarda yapiyor
beyzuşcumm senı görüyorum asagıdaa nasılsın hayatımm
tabiki cnm istedikten sonra yapiir spor neden olmasin insan herzaman ayni olmaz bazen az yaparsin bazen cokervanım ahh yazın böyle miydik biz?herkes kıraktı... en başta gelenler arasında bende varım maalesef (((
olsun canım aklında kalıcana
inşallah beyzuşum
aynen dün eşime döğüşecek yer arıyorum ona göre dedim
olsun valla ben seviniyorum gramda olsa damlaya damlaya göl olur
canım resimlerini büyütürmüsün demiştim okudunmu??
kızlar cıdden spor konusunda bızım topıc bıraz tembel mı neama yınede masallah herkes bı guzel kılosunu vermıs demekkı sporla verdıgımız rakamlar 2 ye katlanıcak
gercı benım 570 dk vere vere 300 gram vermısım ama olsun artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?