allah korusun kiz gecmis olsun sakin bidaha halinin üstünde yapma 15 dakikada böyle olduysan
1 saate ne hale gelirsin mazallah
gecmis olsun bide pump it up var onuda denemeni tavsiye ederim
oda süper bisey ben youtubeden indirdim
bazi hareketleri cok komik ama eglenceli bende aylarca lesli yaptim sykildim simdi onu kesffetim degisiklik istersen bende denemeye deger
iyi olur degisiklik daima iyidir bence denemeye deger
kiz cabucak zayiflayip beni kiskandirma
evet yeşil çay beşibiyerde falan bende mide yanması yapıyor
günaydın kızlar, maşallah enerjiniz bol olsun, herkeslerden enerji fışkırıyo, ben yine yorgunluk abidesi olarak kalktım. orticim walla geçen hafta sana bayağı hava attım bu hafta için ama bu hafta da yetişemicem galiba sana. dün 15 dk twister 45 dk eliptik bisiklet yaptım toplamda 180 dk oldu. neyse daha hafta bitmedi dimi
Canım ben hazirandan beri rejimdeydim ama geçen bu 8 ay içinde 4 ay dikkat etmişsem 4 ay etmemişimdir :78:[/QUOTE .!.:Maşallah canım benim,inşallah hızlı ve sağlıkla devam eder.İstikrar zafer getiriyor bir kere daha sende gördüm ve çok takdir ettim
Afiyet olsun löp löp et olMASIN yediklerin:)
ortağına geçmiş olsun diliyorum nasılmış konuştun mu hiç??
Bende olcam safra kesesi ameliyatı azcık korku var..[/QUOTE
Sağolasın arkadaşım, yürüdüm bugün olmaz İnşallah...
Ortim maalesef onun telefonu yok bende konuşamadım hiçbir türlü, İnşallah iyidir... Sen de ol arkadaşım, hamilelikle karıştırma ileride...
Sağolasın arkadaşım, yürüdüm bugün olmaz İnşallah...
Ortim maalesef onun telefonu yok bende konuşamadım hiçbir türlü, İnşallah iyidir... Sen de ol arkadaşım, hamilelikle karıştırma ileride...
bugün dedim tam bir diyete başlayayım dedim benim ağa gitmiş baklava almış e tabi benim kalori doldu ama dayanamadım yedim ne yapayım çok canım çekti ne yapayım ama yarın söz tam başlayacağım
ay bunlar çok hızlı ve seksi seksi dansedio=)))ben bunu evde yalnızken yapmam geceleri yaparım
20 dakika horonumu teptimşimdi yeşilçayımı içeyim de sonra devam edeyim tepinmeye hedefim büyük benim kilom çoookkk ayda en az 5 kilo verebilirim hedef yükselttim hanımlar ayda 5 kilo vermem lazımmmm artık umarım gider gider gider bidaha da geri gelmeeeezzzz
yok 15 dakkada değil sorun boğazımda gıcık var die tıkandım bide o halıyı kaldırcam bi daha yaparken altında kaydırmaz var ama işe yaramadı
Maşallah canım benim,inşallah hızlı ve sağlıkla devam eder.İstikrar zafer getiriyor bir kere daha sende gördüm ve çok takdir ettim
kurutup ye bence öyle cig biraz migde bulandirici olabilir ki bunu sende fark ettmisin zaten
canim alisveris konusunda yardimci olamiyacam malesef
ama 10 kilo ayda cok fazla bunun geri dönüsümüde okadar cabuk olabilirki
farkina bile varamayiz
bende saglikli beslenmene devam et 1 hafta icinde bunu tartiya yansidigini göreceksin kolay gelsin sana ayrica egzersizinide sakin unutma bu cok önemli
yağ yakımı 20 dk dan sonra başlıyormuş
Baharcım ayda 4 kilo diyo uzmanlar maksimum biliyorsun. Ama sen bilirsin tabii yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?