Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ortim benim moralini bozmak için değilde paylaşmak için sölüyorum dikkat et die..
benimde çok fena oluyodu mide yanmaları ondan sonra da bulantılarım başladı kusmalar falan tabi ben hamileyim zannettim doktora gittik hemen ultrosona falan girdim nurtopu gibi safrakesesi taşlarım varmış..
ilaç falan kullandım şimdi yok o yanmalar bulantılar..yediklerinin etkisiyle safra kesesi salgısı değişiklik gösteriomuş o yüzden yanmalar olabilirmiş..
mesela geçen gün 2 kase mercimek çorbası içtim dedim ya mesela mercimeği hiç sevmez o mide yanmaları.
yanmalara da en iyi gelen bence talcid çiğneme tableti..

öncelikle hoş geldin elmasirkesine iyi dayanabiliyorsun valla ben denedim içemedim birtürlü bi ara kekik suyu bile içmiştim iğrençti valla

Hoşbulduk,teşekkür ederim hepinize.Birkaç yorum daha vardı fakat tümünü alıntı yaparak birebir teşekkür etmeyi beceremedim Elma sirkesinin kokusu gerçekten dayanılmaz fakat bal sevimlileştiriyor bir şekilde.Bu arada 10 dakikadan fazla kalmayı deneyim ben de bari sporda

Maşallah kilo gidişi çok istikrarlı kelebek,tebrik ediyorum.Ne kadar sürede verdin acaba bu 16 kiloyu?

Maşallah kilo gidişi çok istikrarlı kelebek,tebrik ediyorum.Ne kadar sürede verdin acaba bu 16 kiloyu?

Hoşgeldin nev, bende senin gibi yeni üyelerdenim..
burda müthiş bi motivasyon ve işbirliği var pişman olmıcaksın inş sende zayıflıcaksın,zayıflıycaz hepbirlikte

Ya bu benim yemek borusu yangınını bitki çayları yapıyor olabilirmi ??? bugün yine aynı yanıyor

yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun

benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir

bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman

KAHVALTI

domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
ekmek - kepekli kızarmış 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.

1. ARA ÖĞÜN

portakal 1 ad. 50 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

brokoli çorbası 1 por. 130 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.

2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

mantar güveç 1 por. 190 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.

sporum bugün iyi degil ama idare eder
belki birazdan yaparim yazarim
30 dakikka ip atladim
su 2 litre

ay ben öldümmm kurtarın benii
ortiim leslie yaptım ama 15 dakka yapabildim zaten öksürüyodum nefes nefese kalınca tıkandım aslında daha yapçaktım yatakodasında yaptım orda geniş alan var die tam 15. dakikada ayağımın altından halı kaymasınmı..kafa göz yaycaktım vallahi zor tutundum

reflünün esas sebebi zaten stress yapma olmazsa doktora danış bitkisel hafif sakinleştiriciler var onlardan kullana bilirsin

Bakalım geçmezse doktora gidicez artık

Canım yemekten en az 2 saat sonra spor yapmalısın yoksa yedikten sonra yaparsan miden bulanır zaten

Talcid yok yaaa bugün evden de çıkmadım ki keşke gidip alsaydım ama işte akşam olunca azar zaten ağrılar sızılar neyse sodayla yatıştırmaya çalışıcaz artık

Canım ben hazirandan beri rejimdeydim ama geçen bu 8 ay içinde 4 ay dikkat etmişsem 4 ay etmemişimdir :78:

yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun

benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir

Sağol canım çaylardan sanırım son günlerde çok içiyorum ya ondandır herhalde :44:

bende yaziim o zaman menümüü

Kahvaltı:
2 dilim fırında çavdar ekmeği(üstünde peynir,dereotu,maydanoz,domates,yumurta karışımı)
1 bardak normal çay
domates,salatalık,2 zeytin

Ara:yarım dilim ç.ekmeği tahin pekmez

Öğlen:
1 kase domates çorbası
Koca bi kase az makarnalı tavuklu bol yeşillikli salata

Ara:Form çay

Akşam:
Öğlen salatayı o kadar çok yapmışım ki kalanını akşam yedim

bol bol su içtim,yatana kadar da form çay ve soda içerim biraz

ay 15 dakka da leslie yaptım

Menümü paylaşayım bende
Sabah
1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta,1 kk helva,5 zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir,2 dilim light ekmek
Ara
3 kaşık yoğurt
Öğle
6 kaşık eti form müsli,1 bardak yy süt
Akşam
1 porsiyon bulgur köftesi

2.5 lt su,2 soda,2 kupa yeşilçay
55 dk leslie + 45 Dk horon = 100 dk.
Haftalık Toplam = 325 Dk.

kelebeğim maşallah yaa şu senin sporuna bende yapmak istiyorum...
aynı saatlerde sen ne yapıosan bende onu yapçam işte ama horon tepemem bizim evin heryeri tahta alt komşu değil bi alttaki bile gelir evi yıkıyosunuz die:18:

İyi akşamlar kızlar, maalesef benim orti bu aralar safra kesesi ameliyatı olduğu için genel olarak hepinizle paylaşıyorum yaptıklarımı... Bugün 45 dakika yürüdüm ve yediklerimi yazayım...

Sabah: omlet, çok az peynir ve 5 adet siyah zeytin, şekersiz çay
Öğlen: yok
İkindi: 4 parça patates ve iki yemek kaşığı pilav yedim...
Akşam: çok az yağla yapılmış mercimek köftesi...
gece: 1 bardak süt

Kızzzlaaaarrr aranızda 42-43 numara giyen varsaaa vee uzun çizme istiyorsaaa bana msj atsın fiyatı ve nasıl temin edeceği hakkında bilgi vereyim :81:

Ortakımmm beğendinmi leslieyi ???

Beğendim çok eğlenceli hele bide tutturup aynı anda yapınca ordaymışsın gibi oluyo sanki leslinin arkasında gibi..ama tabi acemiyim yetişmek için biraz debelendim..bide el ayak uyumunu pek sağlayamadım:):)
ama ilk ya şimdi ondan gün geçtikte iiyice alışçam..yazdım ya bide düşüodum 15 dakkada kaldım yarın tamamlarım inşallah hepsini

Afiyet olsun löp löp et olMASIN yediklerin:)
ortağına geçmiş olsun diliyorum nasılmış konuştun mu hiç??
Bende olcam safra kesesi ameliyatı azcık korku var..

ben de yazayım :)
geç kalkmıştım dolayısıyla kahvaltı yok
öğlen: 1 tbk şehriyeli tavuk çorbası, bir porsiyon karnıbahar mantarla karışık ve yanında 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portkal
akşm: bir kase yoğurt

ben de yazayım :)
geç kalkmıştım dolayısıyla kahvaltı yok
öğlen: 1 tbk şehriyeli tavuk çorbası, bir porsiyon karnıbahar mantarla karışık ve yanında 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portkal
akşm: bir kase tavuk çorbası

ve 50 dk spor

Son düzenleme:
bugünkü

sabah
2 dilim kepekli undan yapilmis ev pizzasi
az papates kavurmasi
az yogurt
2 fincan cay

ara
7 tane yarim ceviz

ögle
1 dilim pizza (sabahtan kaldi)

aksam
1 tabak taze fasülye
salata

ara
1 tane cilekli yogurt
1 elma

2 litre su yemegi düsünüyorum ara ögünüde yemedim daha
[/COLOR][/COLOR]

allah korusun kiz gecmis olsun sakin bidaha halinin üstünde yapma 15 dakikada böyle olduysan
1 saate ne hale gelirsin mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…