Ben reflümü olucam acaba ya çalıştığım dönemde de stresten ötürü çok kötü yanmalar yaşıyordum şirket doktoru napsa geçmiyordu ama işi bırakınca bitmişti yine neyi sorun etti bu bilinçaltımmm stresss yapma yaaaa 2 gündür anam ağladı
15 dakika horon teptim daha da devam ederdim de ezan okunmaya başlayınca bıraktım kaldı öyleakşamda 30 dakika leslie yapacağım
öncelikle hoş geldin elmasirkesine iyi dayanabiliyorsun valla ben denedim içemedim birtürlü bi ara kekik suyu bile içmiştim iğrençti valla
Maşallah kilo gidişi çok istikrarlı kelebek,tebrik ediyorum.Ne kadar sürede verdin acaba bu 16 kiloyu?Ben reflümü olucam acaba ya çalıştığım dönemde de stresten ötürü çok kötü yanmalar yaşıyordum şirket doktoru napsa geçmiyordu ama işi bırakınca bitmişti yine neyi sorun etti bu bilinçaltımmm stresss yapma yaaaa 2 gündür anam ağladı
15 dakika horon teptim daha da devam ederdim de ezan okunmaya başlayınca bıraktım kaldı öyleakşamda 30 dakika leslie yapacağım
Maşallah kilo gidişi çok istikrarlı kelebek,tebrik ediyorum.Ne kadar sürede verdin acaba bu 16 kiloyu?
Ya bu benim yemek borusu yangınını bitki çayları yapıyor olabilirmi ??? bugün yine aynı yanıyor
reflünün esas sebebi zaten stress yapma olmazsa doktora danış bitkisel hafif sakinleştiriciler var onlardan kullana bilirsin
evet ortağız anlaşmamızı yaptık
inşallah canımcım çok sağlıklı huzurlu bi şekilde çatır çatır kurtulcaz kilolardan
ben geldim artık kocamı işe gönderdim akşam yemeğimi hala yiyiyorum şuan bilgisayar karşısında
leslieleri de indirdim bu akşamdan itibaren bende başlıyorum spor kariyerime
yemekten ne kadar sora yapılmalı acaba bu egsersizler??
Ortim benim moralini bozmak için değilde paylaşmak için sölüyorum dikkat et die..
benimde çok fena oluyodu mide yanmaları ondan sonra da bulantılarım başladı kusmalar falan tabi ben hamileyim zannettim doktora gittik hemen ultrosona falan girdim nurtopu gibi safrakesesi taşlarım varmış..
ilaç falan kullandım şimdi yok o yanmalar bulantılar..yediklerinin etkisiyle safra kesesi salgısı değişiklik gösteriomuş o yüzden yanmalar olabilirmiş..
mesela geçen gün 2 kase mercimek çorbası içtim dedim ya mesela mercimeği hiç sevmez o mide yanmaları.
yanmalara da en iyi gelen bence talcid çiğneme tableti..
Maşallah kilo gidişi çok istikrarlı kelebek,tebrik ediyorum.Ne kadar sürede verdin acaba bu 16 kiloyu?
yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun
benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir
Menümü paylaşayım bende
Sabah
1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta,1 kk helva,5 zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir,2 dilim light ekmek
Ara
3 kaşık yoğurt
Öğle
6 kaşık eti form müsli,1 bardak yy süt
Akşam
1 porsiyon bulgur köftesi
2.5 lt su,2 soda,2 kupa yeşilçay
55 dk leslie + 45 Dk horon = 100 dk.
Haftalık Toplam = 325 Dk.
Ortakımmm beğendinmi leslieyi ???
İyi akşamlar kızlar, maalesef benim orti bu aralar safra kesesi ameliyatı olduğu için genel olarak hepinizle paylaşıyorum yaptıklarımı... Bugün 45 dakika yürüdüm ve yediklerimi yazayım...
Sabah: omlet, çok az peynir ve 5 adet siyah zeytin, şekersiz çay
Öğlen: yok
İkindi: 4 parça patates ve iki yemek kaşığı pilav yedim...
Akşam: çok az yağla yapılmış mercimek köftesi...
gece: 1 bardak süt
ay ben öldümmm kurtarın benii
ortiim leslie yaptım ama 15 dakka yapabildim zaten öksürüyodum nefes nefese kalınca tıkandım aslında daha yapçaktım yatakodasında yaptım orda geniş alan var die tam 15. dakikada ayağımın altından halı kaymasınmı..kafa göz yaycaktım vallahi zor tutundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?