Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım vücut mutluluk hormonu bile üretse su tutabiliyormuş. Öle dedi bi ikimizin eli boş galiba topikte hep aynı kanalları seyrediyoruz bide ben artık sabahları eşimi uğurladıktan sonra ENDER SARAÇın programı başlıyo. Çok faydalı bilgiler ve bide hergün şişmanlatmayan sağlıklı yemek tarifleri veriyo tavsiye ederim. Sabah 08.45 te başlıyo TNT de. Kağıdı kalemide yanına almayı unutma Bugün bir uzman dietisyen konuğuydu. Metabolizma hızlandıran çay tarifi verdi

Ben geçmişi okuyana kadar yatma saatim geliyo yaa. Neyse fıstıklar yarın görüşürüz yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz bu arada. Aranızdan bana uygun bi orti çıksın lütfen :) yaşım 31 ona göre sipariş veriyorum. Birde bu hafta hiç durmuyorum yerimde bol bol yürüyüş. Bakalım cumaya ne olucak

hmm guzelmiss ama o saaate ben uykuda olurum yawwww denk gelirsem bakarim cnm tsklerrr :112:

Anaaaaaammmm ben acıkmaya başladım hemencek uyuyım sabah kalkıp leslie yapacağız yine dinç uyanmam lazım herkeşlere iyi geceler hatun kişiler :80:

Günaydınlar güzel hatunlar...
bugün açılışı ben yapayım dedim. sohbetlerinize çok dahil olamadığım için üzülüyorum ama gün içinde iş temposu akşamları da yorgunluk derken bazen hiç giremiyorum bazen de sadece geçmişi okumaya zaman bulabiliyorum...
2. günümü de hasarsız atlatmış bulunmaktayım çok şükür ama spor yok hala... eve gidip yemek yedikten sonra acayip bir ağırlık çöküyor şu leslie ablanın bi müdavimi olabilsem süper olacak onun için de bi atılım yapmam lazım da nasıl? :44:
spor yapabilir bir de yediklerimi buraya yazabilirsem tamamdır artık
şu an zor da olsa şekersiz yeşil çayımı yudumlayarak ve maalesef sabah aceleyle başka bişi bulamadığım için aldığım bol yağlı!! 1 dilim peynirli kol böreğini ısırarak diyetime devam etmekteyim ama gün içinde telafi edeceğim o böreği, çıkaracağım acısını... herkese mutlu, bol neşeli ve az kalorili günler dileyerek günlük stresli iş akışıma dönüyorum...

bence de beraber yapalım süper motivasyon olur...

Günaydınlar güzel hatunlar...
bugün açılışı ben yapayım dedim. sohbetlerinize çok dahil olamadığım için üzülüyorum ama gün içinde iş ..........................

Spor yapmak şart vucudu güzelleştirmek için leslie de bunun en kolayı canım ben bademin gece 2de-3te leslie yaptığını hatırlıyorum isteyen her şekil yapar sende yapacaksın biliyorum izinli olduğun gün başlarsın gerisi gelir zaten

Günaydın topikdaşlarım
Erzurumda güneşli faakat ayazzz dolu bir sabah
Bugün dışarıda çok işim var umarım hava ısınır biraz :44:
Yatak keyfi yapıyorum yeni uyandım 9 da kalkıp leslie yapmayı düşünüyorum 5 dakika daha keyif yapayım baarrriiii

oh ne iyi oldu artık hep buralarda olursun takıma gelmeyide unutma ama ... bi fikrim daha var seninle orti olalımmı canım herkes orti oldıu burda ben tek laldım kilo farkımız olsada yolarkadaşı olabiliriz.....
Kızzzlaaaarrr aranızda 42-43 numara giyen varsaaa vee uzun çizme istiyorsaaa bana msj atsın fiyatı ve nasıl temin edeceği hakkında bilgi vereyim :81:
nerde oluyormuş ben merak ettim yazsana.....
bugün dedim tam bir diyete başlayayım dedim benim ağa gitmiş baklava almış e tabi benim kalori doldu ama dayanamadım yedim ne yapayım çok canım çekti ne yapayım ama yarın söz tam başlayacağım

canın sağolsun gözünde kalmasın ......

günaydın kızlar... orticim dün yaptığım 45 dakikalık eliptik bisiklet ile toplam 225dk oldu.
bi de yaramazlık yaptım nutella kazası yaşadım, neyse regl olduğum için şimdilik görmezden gelelim diyorum..
bugün kendimi cezalandırıcam ama nasıl yapayım bilemedim. eve gidince mutfak dolaplarını sileyim diyorum ama akşama kadar daha iyi bir fikri olan varsa yazsın. :26: :26: :26:

eniyi ceza spor olur canım fazladan spor yap.....:27:

benim anneme gitmem lazım kızlar sonra görüşürüz.......bye......

Günaydın hanımlar. Bugün yine bahardan kalma bir hava var burda ama ben implant ameliyatı olucam bugün çok korkuyorum kemiği delicekler ve vida yerleştiriceklermiş. Bi an önce olsun bitsin bari. Korkunun ecele faydası yok malesef

Bugün netbookuma format attırıcam diye dün içini boşaltıyordum ama leslieyi yedeklemeyi unutmuşum sabah netten online izledim 30 dk yapabildim neyse format attırayım yenisini indiricez artık napalım

Allaaah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla hallederler sende pek birşey hissetmeden atlatırsın inşallah

benim eşime de yapılacak ama bi türlü gitmiyor gidemiyor yaniiii ben tv de gördüm hissetmiyor hasta demişlerdi

yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun

benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir

bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman

canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…