günaydın kızlar... orticim dün yaptığım 45 dakikalık eliptik bisiklet ile toplam 225dk oldu.
bi de yaramazlık yaptım nutella kazası yaşadım, neyse regl olduğum için şimdilik görmezden gelelim diyorum..
bugün kendimi cezalandırıcam ama nasıl yapayım bilemedim.eve gidince mutfak dolaplarını sileyim diyorum ama akşama kadar daha iyi bir fikri olan varsa yazsın. :26: :26: :26:
rabbim kolaylik versin insallah cabuk alisirsin kiz bu arada iyi zayiflarsin :112::112:Günaydın hanımlar. Bugün yine bahardan kalma bir hava var burda ama ben implant ameliyatı olucam bugün çok korkuyorumkemiği delicekler ve vida yerleştiriceklermiş. Bi an önce olsun bitsin bari. Korkunun ecele faydası yok malesef
canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm
yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun
benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir
bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman
canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm
Spor yapmak şart vucudu güzelleştirmek için leslie de bunun en kolayı canım ben bademin gece 2de-3te leslie yaptığını hatırlıyorum isteyen her şekil yapar sende yapacaksın biliyorum izinli olduğun gün başlarsın gerisi gelir zaten
Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.merhaba banu, iletin çok uzun olduğu için alıntı yapmadım..
ben dün katıldım aranıza okudum biraz forumu, geçmiş olsun safra kesesi ameliyatı olcakmışsın
bende geçen hafta çok fena mide bulantısı ve kusmayla gittim hastaneye..tabi ben hamileyim sandım ama bende de safra kesesi taşı varmış..bi an önce ameliyat dediler bana da.ailede bide 4 kişi ameliyat oldu genetikmiş.
çarşamba günü başka bi doktora daha gidicez..bide bi ilaç varmış safra kesesinde taşı küçültüomuş ama vadesi uzunsanırım.. hemen bebek istediğimiz için galiba bende ameliyat olucam bi an önce hamilelikte sorun olmasın die
Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.Ben biliyorum canım, ben de sana katılayım bari
Orticim sen sağ salim ameliyatını ol ve topikimize gel de ben sensizliğe katlanırım...Ahh ortim ahh iki gündür benim çok kaçtı ya hep dışarıda hep misafirlikteydik...:78: Misafirliğe bile gitmek istemiyorum artık... :85:Ne olacak halimiz böyle acaba...
Kız haftadamı 30 saattttpardoin sporumuda yazim
120 dakika yürüyüs
30 saat ip atlamak
3 litre su
Katılıyorum canım.inat ettim canım sonunda galip geldim haklısınHepimiz kaçırıyoruz zaman zaman ipin ucunu şekerim. Yarından itibaren toparlarsın yine üzülme. Birde ben şöyle düşünüyorum. Hep dikkat hep dikkat değilde arada bir normal yeme düzenine dönmek bünyeyi şaşırtıyor bence iyi geliyor yani. Ama tabi şekerli ve yağlı gıdaları abartmadan
Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bileİyi akşamlar kızlar, maalesef benim orti bu aralar safra kesesi ameliyatı olduğu için genel olarak hepinizle paylaşıyorum yaptıklarımı... Bugün 45 dakika yürüdüm ve yediklerimi yazayım...
Sabah: omlet, çok az peynir ve 5 adet siyah zeytin, şekersiz çay
Öğlen: yok
İkindi: 4 parça patates ve iki yemek kaşığı pilav yedim...
Akşam: çok az yağla yapılmış mercimek köftesi...
gece: 1 bardak süt
Afiyet olsun löp löp et olMASIN yediklerin:)
ortağına geçmiş olsun diliyorum nasılmış konuştun mu hiç??
Bende olcam safra kesesi ameliyatı azcık korku var..[/QUOTE
Sağolasın arkadaşım, yürüdüm bugün olmaz İnşallah...
Ortim maalesef onun telefonu yok bende konuşamadım hiçbir türlü, İnşallah iyidir... Sen de ol arkadaşım, hamilelikle karıştırma ileride...
Canım tek çaresi ameliyat başka yolu yok o ilacı içerken hamile kalman yasak zaten birde kesin değil.yarın doktora gidioz bakalım hem kadındoğuma hem gast.ye ne dicekler..ona göre martta ameliyat ya da bebiş inşallah=)
yaa sorma bende kendi tuzağıma düştüm kocama yaptığım tatlıdan yedim allahtan sütlü tatlı bide çok yemedim:26:
Canım çok üzüldüm başınız sağolsun.
iyidir orticim napayım iş güç işte sen neler yapıyosun bakimslm orti kiz nbr seni asagida görüyom neler yaptin :112:
iyidir orticim napayım iş güç işte sen neler yapıyosun bakim
billurcum iyiyim tatlım sen neler yapıyosun, bi ara kayboldun, uzak kaldın topiğimizdenekincik napıosun? görüşemiorz hiç...
oh maşallah, oldum olası bayılırım bebek odalarına, regarenk cıvıl cıvıl, var mı aklında bi şeylerkizima bebek odasi bakiyom dekorasyon felan netten 24nisanda yas günü var o zamana hazirlamak isdiyorum acayip enerjikim :122::122::122:
billurcum iyiyim tatlım sen neler yapıyosun, bi ara kayboldun, uzak kaldın topiğimizden
oh maşallah, oldum olası bayılırım bebek odalarına, regarenk cıvıl cıvıl, var mı aklında bi şeyler
geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:
geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:
:26: Aaaaa başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin çok üzüldümGeride kalanlara Allah sabır versin.
rabbim kolaylik versin insallah cabuk alisirsin kiz bu arada iyi zayiflarsin :112::112:
rabbim kalanlara sabir versinnn cnm
başın sağolsun allah sabır versin sizlere
Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.
Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.
Kız haftadamı 30 saatttt
Katılıyorum canım.
Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile
Canım tek çaresi ameliyat başka yolu yok o ilacı içerken hamile kalman yasak zaten birde kesin değil.
Canım çok üzüldüm başınız sağolsun.
canım başınız sağolsun
hepiniz saolun arkadaslar bu acı cok baska bır acı dayanılamaz
çok tatlıymış walla bi de güle güle kullansın bebişinBaby- & Kinderzimmer Wohnen Online Shop - Kaufen beim QUELLE Versand
ya cnm ben yurtdisindayim ya tr deki gibi cok degisik yok burda ama bu masa sandalyayi ve oyuncak kutusunu cok begendim almayi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?