yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun
benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir
bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman
canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm
rabbim kolaylik versin insallah cabuk alisirsin kiz bu arada iyi zayiflarsin :112::112:
Saol tatlım ama iptal ettik randevuyu yarına erteledik. Ama öyle dişetini kesip yapmayacak doktor. Son teknolojiyle olcek şekerimo yüzden hemen uyuşukluğun geçer geçmez normal yeme düzenine dönebilirisin bi sakıncası yok demişti doktorum. Ama 1 kg da fazladan gitse hiçte fena olmazdı hani
geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:
Tebrikler canım....
yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun
benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir
bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman
canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm
Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.
Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.
Kız haftadamı 30 saatttt
Katılıyorum canım.
Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile
Canım tek çaresi ameliyat başka yolu yok o ilacı içerken hamile kalman yasak zaten birde kesin değil.
Canım çok üzüldüm başınız sağolsun.
yok 30 dakika sadece
geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:
tebrik ederim kazasiz belasiz kullan insallah
Banucum sen nasılsın? Ameliyatın iptal olmuş sanırım hayırlısı olsun. Valla bilmiyorumki ne olacak bu halimiz. Daha bu yaşta doktor doktor geziyoz. Tv ye çıkıyoya 90-100 yaşında dedeler nineler. Hayatlarında doktora gitmemişler. Hayret ediyorum yaa. Allah sonumuzu hayretsin :26:
ervammm tebrikler canım
ortim ben gelemedim bugün hiç menümü yazayım hemen sora geri gitçem morallerim çok bozuk doktora gittik bugün kist varmış yumurtalıklarımda bakalım beni neler beklio...
menü:sabah
1 karışık tost bi ayran
akşam: menemen 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz form çay
spor falan yapamadım saat 11den bu saatlere kadar sokaklardaydık..
neyse herkese iyi geceler
Baharcım sana bişey sorcaktım kaç gündür unutuyorum. Senin saç maşan varya ondan memnunmusun? Bende bi tane alsam iyi olacak ama düzleştirenden değil. Bukle yapan varya ondan istiyom. Zaten benim saç iri dalga. Hemen şöle bi 2 dakkada şekil vermek için önerirmisin seninkini? Birde çok fonksiyonluları var sanırım seninki onlardanmı? Bişey dahasaçı yıpratıyomu bukle yapan modeli?
ortim ben gelemedim bugün hiç menümü yazayım hemen sora geri gitçem morallerim çok bozuk doktora gittik bugün kist varmış yumurtalıklarımda bakalım beni neler beklio...
menü:sabah
1 karışık tost bi ayran
akşam: menemen 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz form çay
spor falan yapamadım saat 11den bu saatlere kadar sokaklardaydık..
neyse herkese iyi geceler
Ben menümü yazmıyım bugün dışardaydım ve pekte sağlıklı şeyler yemedim açıkçası1.5 lt su içebildim henüz
30 dakika leslie + 30 dakika tempolu yürüyüş = 60 dakika
Haftalık toplam = 385 Dk.
tebrik ederiiiiiiiiiimmm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Tebrikler canım....
Tebrik ederim canımSevgililer günüde geliyo artık bi araba alır enişte
ervammm tebrikler canım
selam kizlar günüm disarda gecti bugün ve hic düzgün uyamadim
dikkat edemedim beslenmeme
kacamak yapmadim ama düzgün biseyde yemedim
insallah kepiniz iyisinizdikr
cok üzüldüm canim ne kadar asi cektigini tahmin edebiliyorum allah rahmet eeylesin
basin sagolsun allahtan sabir diliyorum tüm aylene
Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.
Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.
Kız haftadamı 30 saatttt
Katılıyorum canım.
Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile
yok 30 dakika sadece
tebrik ederim kazasiz belasiz kullan insallah
OoOoOoOoOoOoOoOoooo... Tebrik ediyorum arkadaşım,Allah güle güle kazasız belasız kullanmayı [B
..m..m.mm. . g nasip etsin...[/B]
tskler kizlar bide direksiyonu alirsam ins kullanirim hayirlisiyla kim tutar beni ozamanya ins oda cok yakinda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?