- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
ortim ben gelemedim bugün hiç menümü yazayım hemen sora geri gitçem morallerim çok bozuk doktora gittik bugün kist varmış yumurtalıklarımda bakalım beni neler beklio...
menü:sabah
1 karışık tost bi ayran
akşam: menemen 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz form çay
spor falan yapamadım saat 11den bu saatlere kadar sokaklardaydık..
neyse herkese iyi geceler
ervaaammm beni geçecekmisin yoksam :18:
Nisanın sonuna kadar max. kaç kilo verilebilirya da benim bünyem kaç kilo verir
bugün ikmizinde menüleri pek iç açıcı değil sanırım:)
neyse bende bilgi okuyorum çikolata testleriyle alakalıı...benim sağlığıma bi tesiri olmadı şimdi de bebiş olayını etkiliomuş onu araştırıorum..öptüm o zaman sizleri ii geceler
benide araniza alirmisinizbende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sart sizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ?
Sağol canım çok şükür ateşim düştü ama şu boğaz ağrısı hiç geçmiyor geçsede şu ameliyatta bitse off aynen canımcım bende dietteyken asla misafirliğe gitmiyorum çünkü bizim milletimiz ısrarla zorla yediriyor.Banucummm Ortim benimmmm... :13:Merak etme elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum...Ateşlenmene çok üzüldüm, geçmiş olsun canımcım, umarım bir an evvel iyileşirsin... Misafirliğe gitmeyeceğim bir süre...Ne desem çok yediriyorlar ve kızıyorum...
İyi akşamlar;
Hepiniz iyisiniz inşallah.....
Ben pek gelemiyorum topiğe.Malum misafirlerim var.Annem çok yaşlı sürekli gözüm üzerinde olmalı.Pek nete giremiyorum.Kuzenim benim yerime nette fink atıyor.Geçen akşam baktım ;geçmiş kayıtlarından KK ya girmiş.Hala arkadaşlarını buldum gel gel diyor...İyi ki bir şeyler yazmaya kalkmamış...
Misafirlerimi nasipse cuma günü evlerine götüreceğim.Şimdiden arabanın içini annem için hazırladım.Sultan Sülüüman'nın tahtı gibi hazırlıyorum arka koltukları sultanlar gibi yolculuk ediyor.Ha birde arabayı ben kullanırsam uzun yola gidiyor yoksa gitmez haspam.Neyse demem o ki yakında free olacağım ve artık siz benden bıkacaksınız.Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?