Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlaaar..kilo vereneleri ve sporcuları tebrik ederimm...

ortağım aradım ama bulamadım sen kaç dakka yaptın spor??
ben şuan öle şiş hissediyorum ki iğne batsa patlıcaaamm...

Canım azmettikten sonra yapılamayacak bişey yok ben olsam 132 silmez hedefimi biraz daha açardım ki unutmamayım hem zorlandıgın zamanlarda sana daha da motivasyon olur ''okadar kilo verdim bunuda başarırırm'' gibi

günaydınn kızlaaar..kilo vereneleri ve sporcuları tebrik ederimm...

ortağım aradım ama bulamadım sen kaç dakka yaptın spor??
ben şuan öle şiş hissediyorum ki iğne batsa patlıcaaamm...

Günaydın canım bu hafta topikin regl haftası zannımca hep beraber şiştik :)

Sakin ol canım kimse için kendini mahvetme değmez boşver çıksınlar hayatından zaten seni üzen kişi senin dostun olamaz öyleyse salla gitsin sen önüne bak hayallerine bak zayıfla zayıfladıkça herşey daha güzel olucak.

Canım spor 520 dk. ama gr veremedim graaammm

Bazen takılıyo canım kilo verme duruyo sen benim gibi vaz geçme

geçn yıl 20 kilo vermiştim 85 inmştim takıldı baya takıldı 2 ay klo veremeyince bende bıraktım sonuç tekrar aldım şimdi bidaha başladım iyice bi toparlasam kendimide spora yeniden başlasam süper olcak

Canım azmettikten sonra yapılamayacak bişey yok ben olsam 132 silmez hedefimi biraz daha açardım ki unutmamayım hem zorlandıgın zamanlarda sana daha da motivasyon olur ''okadar kilo verdim bunuda başarırırm'' gibi

Canımcım bende öyle diyordum ama bir zamanlar 132 kilo olmak psikolojimi olumsuz etkiliyor bitti gitti bir daha o rakamları göstermesin Allahım bana onun için yeni bir başlangıç yapıcam 115le

Yok canım ben rejimde değilim yeme alışkanlığımı değiştirdim onun için bırakılacak birşey yok bu hafta olmadı belki ama haftaya bu haftanınkiyle beraber en az 1.5 kilo vereceğim allahın izniyle :81:

kılom 100,4
spor 230 dk

batuhan oratkım en kısa sureede toplanıp dönücem kusura bakma ama sen sen motıvasyonunu kaybetme arkadasım yakında sürekli girecegim topıke

Selam kızlar geçm kaldım

geçen gafta 92,700 dü regl oldum sanırım ondan şiştim 93,300 +600

neyse önümüzdeki haftalara bakıcez inşallah

aynen öyle önümüzdeki maclara bakacaz sykma tatli canini

kılom 100,4
spor 230 dk

batuhan oratkım en kısa sureede toplanıp dönücem kusura bakma ama sen sen motıvasyonunu kaybetme arkadasım yakında sürekli girecegim topıke

canimsin olurmu öyle sey kendini bir toparla ben buralardayim ortagim
hic suclu felanda hissetme kendini senin icin motivemi kaybetmiyecem allahin izniyle
sen geldiginde ayni bu sekilde bulacaksin beni tatlim

ay kızlaaaar geçen hafta arkadaşımdan özenip gittim takma kirpik aldm sırf hevesten yani, aslında pek ihtiyacım yok yeterince uzun kendi kirpiklerim yani takmayla aralarında neredeyse yok denilecek kdr az bi fark var ama olsun heves ettim birazdan annemle dışarı çıkıcaz bende fırsat hadi dedim takıyım şunları aman allahıııııııııım kabus gibi ne kdr zor bunu yapıştırması yada bnm kullandığım yapıştırıcıda iş yok takıcam derken cımbızla gözümü çıkarcaktım az daha :26: derseniz aradaki fark ne oldu peki? sadece daha dolgun göründüler üstelik en uzunlarını almıştım yani 3 4 kat rimel sürsem aynı oldu neyse annemde hazırmış bis gidioruuuuuuuuussss akşam görüşürz kıslaaar

kızlar hepinize iyi hafta sonları... hadi herkesler spor yapsın haftasonu... tabii ki ben de... öpüyorum sizleri

45 Dk. tempolu yürüyüşüm var ama tabi cumaları biraz abartıyorum yerken olsun yarın telafi ederiz

ah canım en yakın kilo benmişim ama arayı açtım verdiğim kilolarla ...önce gerçekten iste devletede gitsen olur ben gidiyorum çok iyi diyetisyenim.......
Sende 10 kg vermişsin tebrik ederim İnşallah hep birlikte vericez bu kiloları ve çıtır kızlar olucaz Sende sanırım İstanbuldasın. Hangi devlet hastahanesine gittiğini ve doktorunun ismini öğrenebilirmiyim?

monami canım hoşgeldin ve umarım arkadaşlığımız kalıcı olur...
Hoşbulduk canım. Çıtırcık olana kadar burdayım artık

Canımmm hoşgeldinn...
inan bana kilolar obez sınırına dayandıktan sonra ister 100 ol ister 150 yaşadıklarının hepsini yaşıyoruz hepimiz...............

Hoşbulduk canım tavsiyelerin ve desteğin için çok teşekkür ederim
Araştırıyorum şuan düzgün bir diyetisyen bulur bulur bulmaz kapısına dayanıcam Ama tabiki bugün itibariyle dikkat etmeye başladım. Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık suyumu içtim kahvaltımı yaptım. Dışarı çıkıp biraz yürüyüşümü yapıp marketten taze sebzemi meyvamı aldım. Olucak inşallah. Çıtırcık olucaz hepimiz.

kız benim fotomu nerden buldun avatar yaptın hoş geldin
Hoşbulduk

Hoşbulduk canım. İstemezmiyim ya istiyorum tabi. Uzun zamandır istiyorum ama başaramayacağımı düşünüp bir türlü harekete geçemiyordum. Sizlerin sayesinde burası sayesinde kararımı verdim ve burdayım. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşüp çıtır bayanlar olacağız. Diyetisyen konusundada yukarda cherry_pie'a dediğim gibi şuanda araştırıyorum.

Profilsiz ve Monami arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz... İnşallah hep beraber mutlu mesut yakarız karayağlarımızı...
Hoşbulduk canım inşallah inşallah

Seda Sayanın programındaki çocuğu izledinizmi halimize şükürler olsun 20 yaşında 270 kilo yavrum yaa ben çok üzüldüm ağladım Allahım yardımcısı olsun inşallah zayıflayabilir
Kanallara bakarken denk geldim bende izledim biraz. Yavrum ya inşallah kurtulur kilolarından. Geçen akşam haberlerdede bir bayan vardı tam hatırlamıyorum kilosunu ama 185 ti sanırım. Trafik kazası geçirdikten sonra kilo almaya başlamış. Yerinden bile kalkamıyordu. Birsürü insan battaniyeye sarıp ambulansa taşıdılar hastahaneye götürmek için. Kapıları söktüler çıkarabilmek için. Ne kadar kötü hissediyordur kendini kim bilir. Dediğin gibi halimize şükürler olsun ne durumda olan insanlar var

Süper çok sevindim senin adına haftada 1 kilo muhteşeeeemmm :81: ben tartılmaya korkuyorum yaaa biraz bekliyorum vücudumun şişi insin diye sabahları şiş uyanıyorum sizde şişlik olmuyormu :26:

Saol baharcım bende uzun zamandır haftada 1 kg verememiştim. Bende ödem olmuyo canım kullandığım ilaçlardan dolayı. Bitsede kurtulsam gerçi ödem daha iyidir ilaç kullanmaktan :26:

factorb canım tebrikler birer birer gidiyo kilocuklar, bunun sırrı ne, söyle biz de nasiplenelim

Teşekkür ederim canım. Sırrı şu bana göre. Ben çok okuyorum çok araştırıyorum çok eğitici program seyrediyorum. O yüzdende artık kendime bir düzen oluşturdum. Suyu hiç ihmal etmiyorum ama maden suyuda içiyorum gün içinde. Akşam yemeğinden sonrada yeşil çay portal fix menüm birde her fırsatta hareket ediyorum sporun dışındada çok hareketliyim artık. Zaten bildiğimiz şeyler canım. Uyguladığımızda gidiyo kilocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…