allah kabul etsin ayse ben de kara kara dusunuyom 8.8.11 hastanede olcam nasil tut cam orucumu bebisde emzircem rabbim insallah kolylik verir
yatla, insan marmaris cıvarına giderde yunanistan adalarına geçmezmi, elbet geçer düşünceli, kocacığımda geçmiş. yarabbim bana sabır akıl fikir ver. bir de ben sana demiştim diyor. rahat adam. olamadım şöyle offffffffffffffff.
hayırdır cnm neden hastanede olucaksın
emzirirken tutmayı dene ama sütün falan azalırsa tutma bence
:)))))) ya tabi ben de öyle görüyorum da böyle toplaşmalı gezmeli kankalık da ayrı güzel ya:) kaç senedir çok nadir yaşadım işte en son geçen arkadaşın atanmasını kutlarken mesela. bi de tatile gitçez güzel geçse bari.Evet yektaa uğramıyoe pek..Okuyup çıkıyor ama görüyorum ben..:)
eşimle aynı şirkette çalışıyorduk orda göz koyduk birbirimize zaten.:) Dolayısıyla ortak bir kaç dostumuz var. öyle olunca anlaşmak çok daha iyi olyor..
Birde zamanında üyeydik bir yere.:) ORdan var bir kişi hala görüştüğümüz öyle işte..3-4 aile yetiyorda artıyor bile..Yaşam mücadelesi içinde sıkı sık görüşmüyoruz ayda yılda bir..
Kankam yok deme sanalda olsa bizde senin kankanız ya..ben öyle görüyorum valla seni bilemiycem.:).
Canım telaşlanma ilaçla tedavi olursun..Endokrine git muhakak erteleme..
geçmiş olsun canım..
oyy oyyy çok sıcak odam klima falan da yok piştim yaaa
eve gidip soğuk suyun altına girmek istiyorum
allahım yrn son inş. tatile gitmek için sabırsızlanıyorum :))
özlersiniz dimi beni :))))
yatla, insan marmaris cıvarına giderde yunanistan adalarına geçmezmi, elbet geçer düşünceli, kocacığımda geçmiş. yarabbim bana sabır akıl fikir ver. bir de ben sana demiştim diyor. rahat adam. olamadım şöyle offffffffffffffff.
60:60 pardon canım bizim burda derken gaziosmanpaşanın neresinden kızz bende oralardanım...
dilenciii,saat beşte değilmi biletin daha varmış..KAç saat sürüyor.?
Otobüste meyvesuyu ve kek veriyorlarmı hala.? .:))))
Mutlu yaa içeri alırlarsa kaçak diye.:)))
ŞAka yapıyorum..
:)))))) ya tabi ben de öyle görüyorum da böyle toplaşmalı gezmeli kankalık da ayrı güzel ya:) kaç senedir çok nadir yaşadım işte en son geçen arkadaşın atanmasını kutlarken mesela. bi de tatile gitçez güzel geçse bari.
özleriz tabiiiiiiiii
kızlar ben de 5 te biniyorum otobüse. artık ne zaman gelirim allah kerim. net bulursam yazarım, öpüyorum hepinizi kg almayın ben yokken patır patır eritinkendinize iyi bakın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:82:
ay sorma veriyolar ya beleş diye yemeden de edemiyorum napsak ki:)
2 saat yol sürüyor sonra da servisle eve. ama 75 olamadım ona yanarım. sahi bu bildirim işi nolcak ya ancak 77 oldum ben yarın aynı geç. diğer haftaya kadar gelirim gelemzsem sne yine aynı geç listedne çıkmak uğursuzluk getiriyo bana:)
deliiiiiii,
valla kopma olayı psikolojik güzelim. benim dün sinirlerim bozuktu işte kocama kızdıım için falan. 150 dk yürüdüm hızımı alamayıp ama yürürken kağnıdan az hızlıydım. buralardan sıkıldığımı düşünüyordum. neyaparsam yapayım karnımın düzelmeyeceğini, bacaklarıma kadar sarkacağını, asla sağlıklı bir görüntüm olamayacağını falan. işte bu sağlıklı yaşam yolculuğumda mental olarak bir kalenin düşmek üzere olduğunun belirtileri. yine bir bütün olmam gereken vucudumu karşıma almaya başladığımın göstergesi. sanki vucudum başka aklım başka. nekadar uğraşırsam uğraşayım kilo veremem, versem de güzel sağlıklı bir vucudum olamaz cümlesini 5 defa aklından geçir, neden uğraşıyorum ki neden yürüyorum sonucuna bağlıyorsun. düşmanım sanki çatlak içinde kalan sarkık vucudum.
kopmamak gerek özetle. daha doğrusu sıkı durmak parçalanmamak lazım. hem mental hem vucut olarak. hem de bir bütün olarak bu yolculuğa devam etmek lazım.
elimizdekilerle başlamak gerekli beni taşıyan sağlıklı sayılabilecek bir vucudum var. yürüme işini hayatıma güç bela sokmama rağman sevmeye başladım, midem 110 kiloya göre daha küçük, daha kolay doyuyor önemli bir hormonal yahut duygusal dalgalanma yaşamazsam deli gibi acıkmıyorum. bayaaaa yol aldım özetle. geçen hafta kilo veremeyip 300 gr üstüne alıp bildirim yapmıştım. bu beni üzdü, ve kırdı. ama ne dedik 3 kilo değil 30 kilo vercek ekip olarak, ilk tökezlemekte benim deyimimle parçalanmak, seninkiyle kopmak yok. daha çok harelet daha dikattli beslenme. 1-2 seneyi göze aldıysak bu hafta kilo aldım lafı çok ama çok komik.
bir iyimserlik örneği,
benim durumum da yıllarca taş gibi olan kaslı vucudum 2 senelik hareketsizlikten sonra tamamen yağa dönüştüğü için kilo kaybıyla bıngıl bıngıl sallansa da sürekli şikayet ettiğim bacak kalınlığımdan kurtulmak için bir çıkış olabilir bu hal. nasıl mı kaslarımı tekrar yapılandırıcam . 85 kiloya kadar yürüyüş,yüzme giibi sporlay yapıp, 85 kilonun altına kaslarımı sekillendireceğim. yere değecek olan karınd erime bir kez daha şans vereceğim bakalım zayi olmadan kurtulacak mı.
kısaca iyimser olmamız, savaşçı olmamız, kendimize ve vucudumuza inanmamız şart.
ayrıca olaya hem kuşbakışı hemde en küçük ölçekte yaklaşmayı öğrenmemiz. en küçük kalori alışımızda paniklememek ama 1-2 senelik bir zaman içinde doğru beslenmeyi öğreneceğimize güvenmek zorundayız. günlük her attığımız adıma sayip çıkmamız. bir koşu ekmek almak bile bize 1-2 sene içinde ne güzellikler yapacak kimbilir. hergün cayımıza attığımız sekerlere hayır diyerek 1 ay içinde bile -500 gr ile ödüllenebiliriz.
böyle ablalar. ben çatlamış sarkmış vucudumu seviyorum. zor oluyor ama bu vucut bana ummadığım güzellikleri yaşamam için lazım, daha sağlıklı olarak. o yuzden her tökezlemede yok su tuttum yok şu bu demeden vardır vucudumun bir bildiği demekle herduruma hazırlıklı oluyor, butunluğu koruyoruz.
Tamam aynı yazarım..Kilo alırsan diskalifiye olursun deermişim..:)))
alıp işkence yaparlarsa tamam.
pasoportlar falan tamam canım adam yaşa basarmı. birde 2 günlüğüne süpriz olay kimbilir nezamandır belli saf mutlu da herşeye inanır offfffffffffffff.
yaaa valla tek olsan neyse de evde bi bebeğin var içi rahat edip nasıl gidiyo anlamadım
cnm eger bi mahsuru yoksa senin eşin ne iş yapıyo
valla benim eşim de bende asla birbirimiz olmadan bi yere gidemiyoruz
ben ondan önce yatıyorum mesela
diyorum ki beni uyut öyle kalkar izlersin tv
garibim o da yatıyo bende kalkıyo sonra
tabiki bizimde kendimize ayrı zaman ayırmamız lazım ama sana da müsade edecekmi arkadaşlarınla gitsen tatile
hayret bişey al eşini çocugunu bundan güzel tatil mi olur ki anlamıyorum yaa
valla ben olsam çoktan beni aldatıyosun triplerine girmiştim helal olsun sana sabırlısın yine
Ben Ramideyimsende rami de de bayılayım şuracıkta.
Yan komşum çıkarmışsın
aboo yandık desene:) ya gidecğeeimiz arkadaş tam mangalcı, bi de 105ten düştüm ya manken oldun onlara göre:) ne diyeti diyip duruyolar. du bakalım ben ayar çekicem artık:)) ben de vedalaşıyom da daha otobüse var gerçi
:)
----------
ayşecim ne unutması ayol:) öperim:**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?