Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu yaa içeri alırlarsa kaçak diye.:)))

ŞAka yapıyorum..

Son düzenleme:
dilenciii,saat beşte değilmi biletin daha varmış..KAç saat sürüyor.?

Otobüste meyvesuyu ve kek veriyorlarmı hala.? .:))))

Son düzenleme:
:)))))) ya tabi ben de öyle görüyorum da böyle toplaşmalı gezmeli kankalık da ayrı güzel ya:) kaç senedir çok nadir yaşadım işte en son geçen arkadaşın atanmasını kutlarken mesela. bi de tatile gitçez güzel geçse bari.
oyy oyyy çok sıcak odam klima falan da yok piştim yaaa
eve gidip soğuk suyun altına girmek istiyorum
allahım yrn son inş. tatile gitmek için sabırsızlanıyorum :))
özlersiniz dimi beni :))))

özleriz tabiiiiiiiii

kızlar ben de 5 te biniyorum otobüse. artık ne zaman gelirim allah kerim. net bulursam yazarım, öpüyorum hepinizi kg almayın ben yokken patır patır eritin kendinize iyi bakın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:82:

yaaa valla tek olsan neyse de evde bi bebeğin var içi rahat edip nasıl gidiyo anlamadım
cnm eger bi mahsuru yoksa senin eşin ne iş yapıyo
valla benim eşim de bende asla birbirimiz olmadan bi yere gidemiyoruz
ben ondan önce yatıyorum mesela
diyorum ki beni uyut öyle kalkar izlersin tv
garibim o da yatıyo bende kalkıyo sonra

tabiki bizimde kendimize ayrı zaman ayırmamız lazım ama sana da müsade edecekmi arkadaşlarınla gitsen tatile
hayret bişey al eşini çocugunu bundan güzel tatil mi olur ki anlamıyorum yaa

valla ben olsam çoktan beni aldatıyosun triplerine girmiştim helal olsun sana sabırlısın yine

dilenciii,saat beşte değilmi biletin daha varmış..KAç saat sürüyor.?

Otobüste meyvesuyu ve kek veriyorlarmı hala.? .:))))

ay sorma veriyolar ya beleş diye yemeden de edemiyorum napsak ki:)

2 saat yol sürüyor sonra da servisle eve. ama 75 olamadım ona yanarım. sahi bu bildirim işi nolcak ya ancak 77 oldum ben yarın aynı geç. diğer haftaya kadar gelirim gelemzsem sne yine aynı geç listedne çıkmak uğursuzluk getiriyo bana:)

hayırlı yolculuklar dilencimmmmmmm
iyi bak kendine umarım gzl bi tatil geçirirsin bizi unutma bizde seni özlicez:))

Tamam aynı yazarım..Kilo alırsan diskalifiye olursun deermişim..:)))

canım çatlaklara bir nebzede olsa yosun sabunu iyi geliyor tavsiye ederim...aktarlarda bulabilirsin...bende kollarım ve iç bacaklarımdan şikayetçiyim ama yinede bu günüme şükrediyorum yavaş yavaş toparlanıyor vücudum geçen gün elime akupunktura gittiğim dönemdeki seans listesi geçti 127 kiloymuşum o zamanki resimlerime bakamıyorum bile ne kadarda kendimi bırakmışım depresyon ve romatizma ilaçlarından nasılda şişmişim oğlum gelsinde o resimlerimi eklerim...

yeni bir resim ekliyim boydan değil ama idare eder

Son düzenleme:

Tamam aynı yazarım..Kilo alırsan diskalifiye olursun deermişim..:)))

aboo yandık desene:) ya gidecğeeimiz arkadaş tam mangalcı, bi de 105ten düştüm ya manken oldun onlara göre:) ne diyeti diyip duruyolar. du bakalım ben ayar çekicem artık:)) ben de vedalaşıyom da daha otobüse var gerçi
:)

----------

ayşecim ne unutması ayol:) öperim:**

alıp işkence yaparlarsa tamam.
pasoportlar falan tamam canım adam yaşa basarmı. birde 2 günlüğüne süpriz olay kimbilir nezamandır belli saf mutlu da herşeye inanır offfffffffffffff.

Öyle düşünme sürprizdir bencede..

Sen çok sıkıldın bu duruma,arkadaşın yokmu sana gelsin kalsın dedikodu yapın kız kıza..

yakın olsaydık gelirdik sana ben dilencii .dilencii türkü söylerdi çay içerdik kısır yapardık 4 kaşık yerdik..:))

yok güzelim aldatılma falan derdim değil içi nasıl rahat ediyor 1 yaşında bebekle beni bırakmaya ona takıldım resmen. ablamlara yakınız çok ama onlarda yok şuan. tek takıldığım o.ben yalnızlıktan falan da korkmam. o da gayet iyi bilir.ama endişe ap ayrı bişi.

bol et yenen diyet vardı onu yap sende ful protein diyeti. yav takılma ona buna ama bolllll yüz.

Dilencimmmm canım sana hayırlı yolculuklar tekrar
Umarım çok iyi vakit geçirirsin hayatım. Kendine iyi bak gelince de bizi şaşırtırsın iyi anlamda tabi

kısss yağmurgözlü ne havalı çıkmışın öyle..yesinler senin havanı.:))

Öpüyorum canım seni gıdından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…