Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalr kızlar semiran geldiiiiii nasılsınız benim de pek keyfim yok hem moralmen hem de vücutça regli oldum çok karnım ağrıyor midem bulanıyor artımın birazı gitmiş 92.100 geldim sabah düzenim yerine geldi gibi ramazana ben de 89 la girmek istiyorum yaradan yardımcımız olsun inş... merhabalarr cnm asumanım ben de aynen ole neden farkında olmazmışız ya ben 110 kiloda gözlerim yumuk yumukmuşşş nefesimi alamıyordum ayaklarımın ağrısı cabası çok şükür ki bişi olmadı kalp şeker tansiyon vs.. ama olmayacak demekte değil tabiki de verelim de herşey normale dönsün istiyorum inş hep birlikteee....
mutlucum aslında kendimizi düşünmüyoruz hep başkaları için yaşıyoruz değil mi kendimizi düşünsek acı çekmeyeceğiz aslında ama kuzeni görmek için eşin tatile gidiyor sen onun kuzenine ayıp olacak diye evi bekledin kırılmamak elde değil ki sen bence hemen hazırlan ve annenlere git neden hala bekliyorsun ben de onu anlamadım hadi bacım gitt dinlen sen de stresini at durma evde yanlız yanlız
inecek gidecekkkk kilocuklarr sen de bu azim varken kim tutar yürü be mutluşummmm
ben tam göbeğindeyim depresyonun da çıkaranım yok ole savsaklıyorum buraya bağlandım kendimi ayakta tutmaya çalıyorum ama napalımm bu hayat devam ediyorrrrrr ve bizim de sorumluluklarımız var yapacak bişey yok kendi doktorumuz kendimiz olacağız bacım ayakta durmalıyız..
geçmiş olsun özlemcim cnm inş merve ablada da tartı güler onun tartı bana hep gülüyor gerçi de ben merzifona geldim ayın 5 kadar da merve ablaya gidemeyeceğim slm sole benden de öptm ikinizi de

çok sagol sarıcivcivim cildiye bana daladoy diye bi şurup advantn diyede bi merhm verdi ama hiç bi işe yaramadı dahada artı bebeğimin alerjisi bayağı yayıldı bacaklar kolar gövde bide şişti hep ateş atıyo akşam 7 yi bekliyorum bi an önce gitsemde göstercem yavrucum kurtulur inşallah bende 78 kiloyla nişanlamıştım evlenirkende 73 kiloydum evlendikten sonrada bi diyet 60 kiloya kadar düşmüştüm üniversiteydenken 67 72 arası gidip gelirdim sonra okul bitti eşimle tanıştım onunla sürekli dışarda yemek yemekten 78 kiloya kadar çıkmıştım nişanlanırken öyle nişanlanmıştım:)

çok sagol semirancım merve ablanın tartısı benimkinden 1 kilo eksik tartıyo onda 77 küsür gelirim bu kez selamını söylerim canım bende seni öptüm

butterflycııım,

şimdi sen tatilden geldiğin için bu depresyona giriyorum olayın normal sanki. o çok beklediğin tatil iyisiyle kötüsüyle tamamlandı küçüçük cocukla zaten dinlenmiş olman zor, şimdi çıkış için hayalleri de elinden aldılar. tattil de bitti, işe adapte olmak 1-2 haftanı alacak, üstüne sıcaklıkta çok arttı buara.

bence (benim çalışırken yaptığım bişi) en yakın tatili planlamaya başla, 5 yıldızlı otele gidecek durumunuz olmasa farklı bir kaçamak bulursun kesin, hiç beceremeyecek durumdaysan hemen kısa bir alışveriş turu, yahut sinema molası bile iyi gelir.

semoşşşşş, bırak canım depresyonu felan. sen gününü gün et. tüm tatil merzifondamısın???
bizi babamız götürecek altınoluğa araba kapıda ama korktum. heralde doblonun tamamını dolduracaz. giderken pazar götürürüm dedi. neyse artık herşeyde var bir hayır. şu ağustoz 80lerle gelsinnn yaaaaaaaaaaaaaa

benim kızımı ilk defa parka götürmüştüm ilk defa kumlara ellemişti çocuğum:) ve o günden sonra parmaklarında alerjik şişmeler olmuştu:) doktorumuzda şaşırmıştı ne kadar hassas teni demişti:) annesine çekmiş narin kızım:)))
o gün bu gündür kumlu parklara uğramam ama tiksiniyorum yani:) bazen düşünüyordum da acaba hani kedi kumu varya onlardan mı alsam kızım rahatça oynasın diye :)))
sonra eşim çok gülmüştü bu fikrime:))

aynı kilolarda nişanlanıp evlenmişiz:)
ben hamileliğimide doktorum kontrolünde harika geçirmiştim hepsi hepsi 7 kilo alarak doğuma gitmiştim doğumdan sonrada 4 ü gitmişti 3 ü de ilk hafta gitmişti. doğuma giderken bile kimse hamile olduğumu anlamıyordu hahahaha çok gülüyordum:))
ama emzirme döneminde herhalde bi saldırma zamanı yaşadım gece bile kalkıp cips çikolata yediğimi biliyorum yani(
eşimde saolsun kilomuu hiç sorun etmeye etmeye bu hale getirtti beni. bide ıvır zıvıra bayıldığımı bildiği için her ama isnisnasız her akşam ellrinde poşetler ıvır zıvır doluydu( alma yaa diyincede ben sen seviyosun mutlu oluyosun diye alıyorum diyodu:)) demekki yerken nasıl bi mutluluk görüyorsa adam yüzümde:)))))
ayyy neyse bulaşıklarım yıkanmış makinem beni çağırıyor bi koşu boşaltiim geliorum

Kiz mutlu, altinoluk suyu soguk olur....

Sakn orda formati bozma, ailece yene balli kahvaltilar, mangallar, misir hasladim kizim, kek yaptim ablam...... Herseyden tadimlik, agustosta seksenleri kesin gorecwksin merak etme..3 gun once 5 gun sonra ... 2yillik yolculugumuzda farkeder mi? Etmez....

Yanniz ordayken ben seni ozliycem bea... Fazla da giremezsin kesin, telden filan....

Yaz bitiminda hepimiz 80 altinda olacagiz.... Superiz...

Ben kizimin dogumgunu olan 9 kasim tarihinde 70 hedefimi de devirmeyi dusunuyorum. Diyetisyen bana 70 dedi ama ben icin icin 50lerimi hYal ediyorum... Yirmi yil oncesinin modasi da olsa, saglam gardrobum var 36 38 beden.... Hayal dunyasi iste....

ayy 9 kasım benimde doğum günüm:) demekki kızın akrep burcu kimse pek sevmese de ben burcumu çok seviyorum:) hiç düşünmemiştim doğum günüme hedef koymayı:) ben evlilik yıl dönümümüzee hedef koymuştum:) eşim beni yeniden balayına götürebilirmiş:) bende gelinliğimi giyerim dedim:) işte ona sığmayı hatta daraltmayı hedefliyordum:)
ama şimdi 9 kasımı hedefliim en iyisi. doğum günümde yeni küçük bedenli cicilerle kutlarım:))

slm kızlar inatçı oglumu ikna edip dr götürdüm 5 çeşit ilaç verdi şekerli şeyler yemesin dedi benimki yolda beni kandırmaya çalışıyor dondurmada şeker yok alalım ben yermiyim

bu gün derini gören varmı camiye anons yaptırcam valla çabuk nerdeyse çıksın gelsin artık bu kadar naz yeter zaten çok tatlı kızı naz var ik inaz olmaz şimdi

bu gün derini gören varmı camiye anons yaptırcam valla çabuk nerdeyse çıksın gelsin artık bu kadar naz yeter zaten çok tatlı kızı naz var ik inaz olmaz şimdi

evet yaa derin bi ben artık yokum dedi ve gitti :O
ama derin sen gerçekten çok güzel bir kadınsın ve yanlış bi tartılma ile hiç vazgeçilirmi bu yoldan hayatım
hepimiz geri dönmeni ve yeniden kararlı bir şekilde yeniden başlamanı bekliyoruz
fadime abla sen bi anons yaptır en iyisi yoksa derin duymuyo biziiiiii:)

yok cnm perşembe ankaraya geçiyoruz 1 hafta falan kalırız yeğeni bırakacağız hem de değişiklik olsun bakalım açılacak mıyım yoksa daha kötü mü olacağım göreceğiz geçecek elbette mutlucum ama bunu şimdi yaşıyorum elden bişi gelmiyor düzelirim sanırım bekleyip göreceğizzz

annem besin teknolojisi mezunu belki daha önce söylememiştim hatırlamıyorum:)
geçtiğimiz hafta sonu onun ders notları geçti elşime. bize göre olanlardan bi kaçını sizlerle de paylaşiim

30 dk ev işi yaparken ne kadar kalori harcıyoruz?

bulaşık yıkamak(tabii elde) :) = 35 kcal
örgü örmek = 40 kcal
cam silmek = 50 kcal
ütü yapmak = 60 kcal
yemek pişirmek = 60 kcal
elektrikli süpürge ile süpürmek = 100-150 kcal
merdiven çıkmak = 200 kcal

bu işleri 30 dk boyunca yapınca işte bukadar kalori harcıyormuşuz:)

durun azıcık daha karıştıriim notları:)

yemek tarifleride yaziimmi?
bazılarının kalori değerleride var:)

hoşgeldin ececimmm

eşkişehirn nersindesin cnmm

45 yürüdüm
hoşbulduk canım biraz geç cevap verebildim sorry

ece73,
profil resmin sana ait değilmi.?
çocukların senin aynın..:)

eskişsehirden OKUR diye bir arkadaşımız daha vardı burda, ikinci doğumun yaptıktan sonra koptu burdan...
evet yenacım o benim herkes ban benzetir gerçektende doğru bi saptamaokur u tanımıyorum ama kallisim var eskişehirden...

Öğlen yemeğimi yeni yedim 1 tatlı kaşığı yağla semizotu pişirdim içinede sarımsaklı yoğurt 1 dilim ekmek çokda güzel doyurdu.Sabah tartıldım 1 haftada tam 1 kilo gitmiş şimdi düşünüyorum artık havalar iyice ısındı düşünüyorum sporu nasıl yapıcam diye klimam var ama onun karşısındad terlenmez terlesende hasta eder inşallah her hafta 1 kilo veririm 5 eylüle kadar 99 olmam lazım.

pazar günü hiç gelemedim ama aklım burdaydı yediklerimi aklımda tutmaya çalıştım çok hareketli bir gün geçirdim alışveriş yaptım göbeğim sağolsun heryerde kendini fazlasıyla hissettirdi ve yediklerime dikkat etmem gerektiğinin daha çok farkına vardım evde bol salaş salaş dolaşınca alışıveriyosun bu duruma.
sağlıklı beslenme konusunda arızalıyım kabul etmem gerek düzensiz besleniyorum kilolarımın çoğuda bundan kaynaklı ama burada bulunmamın önemli sebeplerinden biride bu sizlerin yediklerinizin bana yol göstermesi ...
belki biliyorsunuzdur ama paylaşayım böyle bir site buldum gün içindeki yediklerinizin kalorisini hesaplıyor bu işimi daha kolaylaştırıyor.http://www.kalorisepeti.com/kaloricetveli.php
cumartesi ebru şallının paylaştığım plates hareketlerinin 40 dakikasını yapabildim halen bacak kaslarım ağrıyor kesinlikle etkili saat 17 30 da tekrar yapıcam.
sabahtan beri yediklerime gelince;sütlü meyvveli nesfit ,2 fincan çay,yanında üç küçük kurabiye,çocuklara kızarttığım patatesten 4 dilim,5 fındık.akşama cacık ve tavuk göğsü haşlama yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

harikasın ağzından bal damlıyor.

haklısın valla ablamlarda olayın kopması için alt yapı var. bir de deniz acıktırır. orada şöyle bir düzen oluyor. iki kez deniz 8-10 ve 18-20.00 arası o yüzden bol bol yüzüp dengelemem azcık sıkılaşmam lazım. deniz eskisi gibi soğuk değil. 10 sene öncesi girmeye cesaret gerekiyordu. şimdi hoop alışıyosun.

bende neler neler vardı 36-40 arası herşeyi dağıttım bir tek annemin diktiği şeyleri ayırdım bu senenin modası fırfırlı çiçekli elbiseler, puantiyelile. hatta şu arabalrın tepesinden magnuma koşan kızın elbisesinin neredeyse aynısı bile var da o kız yok. neyse. ben zayıflasam heralde alışveriş merkezini satın alırım, o derece açım standart beden birşeyler almaya. büyük beden hatta battal beden olmak çok zormuş. pazarda bir şey soruyorum(yine daha iyi) adamlar suratıma bakıp aaa hanfendi o size olmaz yahut o kadar büyük beden üretilmiyor lafları. zor yani.
bu sene senin diyetisyenin dediği gibi 70 ile kapatsak ooooo ne süper olur. benim zor. ama sen yaparsın. ama dediğin gibi 2 ay önce 2 ay sonra ohhh bulacaz 70 leri.

Pazar günü çok güzel bir gün geçirdim fakat eşimle alışveriş merkezine gidince moralim çöktü eşim kendine güzel kıyafetler aldı bende sinir oldum ama belli etmeden adam ısrar ediyor sende alsana kendine diye ben yok yaz bittiyor benim var yalanlarını attım halbuki nasıl ihtiyacım var ama beden yok olanlarda hiç güzel değil valla sinirden terlik alıcaktım onu bile almadım ya ben ne zaman narin bir insan olucam artık tak dedi valla bu sefer bırakmıycam dietimi.
Dondurmayı çok seviyorum onunda lıght olanını aldım ama haftada bir veya iki kere yiyeceğim taylan kümeli tarif vermişti 1 elma pişirin kabuklarını soyup içini alıp 1 veya 2 top lıght dondurma üstüne tarçın tatlı isteğinizde kaybolur demişti çarşamba günü inşallah yapıcam kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…