merhabalr kızlar semiran geldiiiiii nasılsınız benim de pek keyfim yok hem moralmen hem de vücutça regli oldum çok karnım ağrıyor midem bulanıyor artımın birazı gitmiş 92.100 geldim sabah düzenim yerine geldi gibi ramazana ben de 89 la girmek istiyorum yaradan yardımcımız olsun inş...
merhabalarr cnm asumanım ben de aynen ole neden farkında olmazmışız ya ben 110 kiloda gözlerim yumuk yumukmuşşş nefesimi alamıyordum ayaklarımın ağrısı cabası çok şükür ki bişi olmadı kalp şeker tansiyon vs.. ama olmayacak demekte değil tabiki de verelim de herşey normale dönsün istiyorum inş hep birlikteee....kızlar ne ilginç bi iki haneli rakamları göreyim diye başlıyosun sonra 90lardan bıkıp 80leri istiyosun sonu yok bunun ver ver bitmiyo amma da almışız bazen çok kızıyorum kendime gözün körmüydü diyorum 113 kilo olana kadar
geçen gün göbeğime bakıyorum kızım karşımda şuna bak dedim hala kocaman sonra daha önceki koskocaman göbeği hiç görmüyordum demi dedim güldü yavrum ne desin çok şükrediyorum bu günüme geç de olsa bişeyler yapmaya başladığım için
mutlucum aslında kendimizi düşünmüyoruz hep başkaları için yaşıyoruz değil mi kendimizi düşünsek acı çekmeyeceğiz aslında ama kuzeni görmek için eşin tatile gidiyor sen onun kuzenine ayıp olacak diye evi bekledin kırılmamak elde değil ki sen bence hemen hazırlan ve annenlere git neden hala bekliyorsun ben de onu anlamadım hadi bacım gitt dinlen sen de stresini at durma evde yanlız yanlızaslında sanırım ablam ağabeyim eşleri çocuklar annem hepsi altınolukta yazlıktalar o yüzden bozuluyorum galiba ortam çok eğlencelidir aralarda kavga da olsa. orda olabilirdim eşimin kuzeni gelecek fransadan ille tanışıcam dedim. ayıp olur şimdi dedim o yüzden gitmedim onun burukluğu. ben düşünüyorum da kimse beni sallamıyor ona çok kırıldım.
inecek gidecekkkk kilocuklarr sen de bu azim varken kim tutar yürü be mutluşummmmBen de Ayni durumdayim 113 kiloyu gormemek icin kacak dovustum resmen inanmak istemedim salladim gobeyimi gezdim, hamile kiyafetleride olmamaya baslayinca sikintilandim birde oglani yatagina koyamiyordum gobegimden emzirken cocuk bir tepenin ustunde gibi duruyordu dizlerimde agrilar baslamisti. Simdi oglum en
Az 12-13 kilo kaldir indir daha yurumedi de sicakta kuak zor diyorum ki kendime iyiki attim bu 15-20 kiloyu yoksa bir de tepemde daloki 25-30 kilo agirlik extra. Allahim ne olur 60 lari da nasip etsin dusun 50 kilo bir insaninecek sirtimizdan
ben tam göbeğindeyim depresyonun da çıkaranım yok ole savsaklıyorum buraya bağlandım kendimi ayakta tutmaya çalıyorum ama napalımm bu hayat devam ediyorrrrrr ve bizim de sorumluluklarımız var yapacak bişey yok kendi doktorumuz kendimiz olacağız bacım ayakta durmalıyız..Merhaba kızlar
Motivasyonum yerlerde..
Kendimi çok mutsuz ve üzgün hissediyorum. Net bir sebebi yok aslında ama çok umutsuzum. Neden böyle oldum bilemedim
Tatil öncesi zorla verdiğim kilolar geri geldi, işle ilgili iyi gitmeyen bir çok şey var, genel yaşam şeklim çok canımı sıkıyor, kendime hiç vakit ayıramadığım için inanılmaz bunalmış durumdayım.. Pazar günü eşime yalvardım resmen evde 1 saatcik yanlız başıma kalabilmek için..Kızı al biraz dışarı çıkın dedimİstedim ki, kendi kendime kalayım biraz, sağımda solumda sürekli birşeyler soran birileri, sürekli yapışık durumdaki kızım, dırdır eden annem, habire bişeyler bekleyen eşim olmadan.. Sadece 1 saat istedim.
Sağolsun eşim aldı gitti kızı ama sadece 15 dk sürdü.. 15 dk sonra eli yüzü çamur içinde getirdi kızı.. Gece yatarken eşimden ve bana yapışık durumdaki kızımdan bile çok bunaldım. Zaten sıcak, zaten günlerdir adam gibi uyku yüzü görmedim, kızımda yapıştıkça yapıştı. imdaaat diye bağırmak geldi içimden..
Sanırım bir depresyonun eşiğindeyim :26:
geçmiş olsun özlemcim cnm inş merve ablada da tartı güler onun tartı bana hep gülüyor gerçi de ben merzifona geldim ayın 5 kadar da merve ablaya gidemeyeceğim slm sole benden de öptm ikinizi deslm kızlar umarım keyifler yerindedir benim pek yerinde değil oğlum alerji oldu gecen hafta cildiyeye götürdüm hic fayda etmedi dahada arttı vucudu hep kabardı bugün akşam 7 de alerji uzmanı bir profa göstericem inşallah bir an önce vucudundaki o kızarıklıklar biter gider bu arada sabah tartıldım 78.2 geldim cumadan bu yana 500 gr gitmiş bugün diyetisyen randevum var bakalım onun tartıda kaç çıkcam benden haberler böyle