Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar,

Bir yemek yedim, hem de diyetime uygun, gonlum rahat...
6 kasik bulgur pilavi = 3 dilim ekmek
8 kasik yalanci patlican oturtma
3 kasik yogurt = yarim porsiyon sut....

Yani masamda 3 tabak vardi... Gozum de karnim da tam doydu... Ama oglen zeytinyagli kabak yemistim, icim kazindi...

Bu arada diyetisyen bana, ev ahalisinin de kilo problemi yasamamasi icin 1 kilo sebzeye 1 corba kasigi yag koymami soyledi..

Evet hayat devam ediyor ama ben hayatın ucundan kıyısından tutamıyorum, akıp gidiyor ve ben uzaktan bakıyorum ona gibi geliyor..

Mutlucum sanırım çok doğru bir tespit bu..
Tatilden hiçbişey anlamadım, onun hayal kırıklığı galiba.. Şimdi sen diyince düşündüm de, evet öyle olmalı..
Bugün kuzenimle konuştum, hafta sonu kızı bana bırak sen biraz takıl,gez, dinlen dedi. Hiç bırakmadım kızımı bugüne kadar, biraz vicdan azabı çekerim ama mecburum yapmaya, yoksa aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor..
Sağol canım

Butterfly, seninkisi ortayas bunalimi biraz...Yani insan cocukken astronot olmayi, manken olmayi, artist olmayi ve basbakan olmayi ozgurce hayal edebiliyor. ama yas ilerleyip de hayattaki kazanimlar gelistikce, bakiyorsun ki kucaginda bir cocuk, yas olmus otusbes, kilo olmus yuz, artik hayal bile kuramayacagini kabullenmen gerekiyor... Hayatta gelip gelecegim bu mudur yani demeye basliyorsun.. Bu yastan sonra ne daha guzel bir vucudun olacak ne kirisiksiz bir cildin, ne daha fazla paran olacak ne de daha iyi bir evin, cocuk omrunu kemirecek ve yaslanip gideceksin diye dusunmeye basliyorsun...

İste orta yas hayatinla, kendinle yuzlesme cagidir... Hayallerin kisitlanmistir, geldigin yer, gidecegin yerin gostergesidir artik...

Ama merak etme, bu herkesin ortak surecidir... Algilanmasi ve kabullenilmesi gereken bir donemdir... 2 yas krizi veya bulug cagi gibi bu da gelisim sureclerimizden biri...

ya ne güldüm deli,

kabul etmiyoruz topikçek, hem yüz kiloyu hem bu bunalımları, vericez kilocukları, gerdirecez göbecikleri yaptıracaz estetikleri alla alla, bikini de giyecez. çocuklar ömrümüzü kemirse kemirse 2-3 yıl onları da verecez kreşe ohhhh, kariyerlere devam millet 50 den sonra üniversiteye gidiyor. neolcak. aşacaz. tabi 3 çocukla zor

Ha sanilmasin ki ben bu donemi cillop gibi atlattim...
6 ay antidepresan tedavisi gordum, yesil receteyle hem de... uzerine is yerimi kapattim, kizimi alip 40 gun bodrum'a tasindim.... Tazelendim.

donuste de uc yil icinde iki bebek aldim kucagima.... Anam dedim ben tek cocukla ne rahatmisim, simdi tek cocugu kulagima ilac diye damlatirim....

Simdi cok kiziyorum mesela kendime, hayatimin en guzel gunleri kilolarla gecti diye... Otuzlarimi bu kulfetle yasadim ben ne salakmisim...

sen şimdi bu saaten sonra teniste şampiyon olman zor başlamamı diyosun.
of gizli yeteneğim oydu belkim. geç kaldım yaaaa

Mutlu, topik ahalisi olarak estetik cerrahala pazarlik edelim, 10 tane gobegi toptan kaca toplarsin diyelim....

Ya da daha iyisi, 50'sinden conra ben bir tip okuyim, estetik cerah oliym, gobeciklerinizi bedava topliym...

ben de dün ayağıma oje sürerken bir an 2 senemi kaybetmişim gibi hissettim. poffff 2 yıl yok. sen 3 çoçukla iyisin. ben 3 çocukla direk tımarhanelik olurum 1 i ile ne telaşlandığımı gördün.

kariyer kısmı ben de muallak bilmiyorum neresinden tutsam. o kısımda henüz kafa yormuyorum ama bu yazı iyi değerlendirmem şart. kışa enerji ve pozitiflik depolamam lazım.

Mutlucum benim yetenegim de su balesiydi ama sence kacirdim mi firsati yoksa kassam olur muyum?

nediyosun bayılırım izlemeye neolacak kas, hiç olmadı antronor olursun. ay ne hoş suda kuğu gibi süzülürsün. ben pozitifim kızım başlayalım senin havuzun benim raketim var heyyyooooo.

Mutlu, topik ahalisi olarak estetik cerrahala pazarlik edelim, 10 tane gobegi toptan kaca toplarsin diyelim....

Ya da daha iyisi, 50'sinden conra ben bir tip okuyim, estetik cerah oliym, gobeciklerinizi bedava topliym...

arada diyorum acaba kazanırmıyım tıpı çalışsam diye ya olmaz der şimdi senin depresif tarafın, valla 50 yi bekleyemem ben 2 sene sonra yatarım masaya. ona göre.

Valla ben de estetik yapgiricam, bu gobekler bu bacaklar insani cabayla adam olmayacak yoksa....

Beni Turk doktorlarina emanet edin, sekillendirsinler....

Mutlu kiz, cerrah olursan bana indirim yap bari... Ben diyet bolumunu okiyim... Gerci muhendisliklerden daha fazla puan istiyormus artik....

sen şimdi bu saaten sonra teniste şampiyon olman zor başlamamı diyosun.
of gizli yeteneğim oydu belkim. geç kaldım yaaaa

ay siz ikinizin de Allah iyiliğini versin emiiii çok güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün inşşşş şimdiiii ben ne olsam 36 da kadrolu öğretmen olmayı başarabilen bennn ben ne olsam düşündüm de roket uzay astronotluk bana da cazip geldii de deniz su da güzel ben de dalgıç mı olsam rekor denemesi falan yapsam nasılsa göbeğimizi toplayacak leah var sağolsun fazlalılarımda kalmayacak daha güzel dalarım oleyyyyyy

kızlarrr selammm ben geldimmm ay haftasonu netim çöktü giremed
m telde salaklastı anlayamadım bi türlu herkeste bi rehavet bi rehavet ne bu böyle haydin hepberaber silkelenek bakemmmmm ki bende öyleyim haftasonu piknik gibi bişi yaptık köye gittik orda mangal falan sadece 2 parca mangal yedim yarım tabak ta pilav kaçamağım sadece bu oldu he birde bi bardak kola var:) su yerine içtim ya saymıyom nedense:)))))) herkescikler tatilde ben kukuman kuşu gibi çalışıyom hemide regli oldum felaket ağırıyo karnım e bi ay geip bi ay gelmiynce ödetiyo bi şekilde sizler nassınız bacılarım iyisinizdir inşallahhhhhhhh mutluş gelmedi mi kocişin daha

hg pinarım iyi yapmışsın olsun o kadar da olacak afiyet olsun cnm benim ben de regli oldum çok ağrılı geçti bugün hep yattım of offf neyse biraz hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…