Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aldım kaydettim canım Migros uygun olur benim için şimdi Ankamall oldu ordan bahsediyorsun sanırım sana başka yer aratmayım ama eceyle de konuşalım o ne der acaba

canım bayram günleri orası çok kalabalık olur bilmem hç denk geldinizmi?ankara halkının sanki çoğu ordadır.biz
memlekete gitmediğimiz zamanlarda oraya bir kere gittik nefes alamadım resmen.annemle konuştum ısrar ediyor gelin diye bizim son ana kadar belli olmaz bana göre hareket etmeyin.siz yer belirleyin de ben eşimi ikna edersem ankamala da gelirim sizi az bi vakitte olsa görürüm.

Banucum iyi geceler...

Mesajımı okudunmu.?
Okudum canım...
Bende açılmadı bende severim bu tarz siteleri orta okuldayken annemler adımı noel baba koymuştu herkes hediye alırdım onları eve gelir kendim paketlerdim ahh eski günler keşke gene o günlerdeki gibi dertsiz tassaız olsaymışım
Sorma biz tutamıyoruz ondan bekliyoruz sonra kızıyoruz aman sende kontrol ettir ufacık bir kan tahliliyle anlaşılıyor.
Umutcum araştırdık ama evimize yakın jimnastikle ilgili bir aktivite bulamadık keşke olsaydı çok iyi olurdu aslında.
umutt telefonumu msj attım canım
eğer çankaya civarında buluşursak ece de gelebilir
ben de çankayada oturuyorum ama sana uygun olması da önemli nereleri biliyorsun ankarada
Ankara zirvesiiiiiiiii süper.
Listen çok güzel bende çok midem kazınınca sarı leblebi kuru dut yabanmersini azcık ceviz karışımı yapıyorum kendimi iyi geliyor hem tatlı krizini kesiyor hem açlığı bastırıyor.

Ebru yeni tartı aldı onda tartıldım tok karnına 109.5 çıktım kendi tartımda bir 107 bir 108 çıkıyorum şimdi ben hangisine inanıyım böylede oldumu sinirlerim çok bozuluyor tekrar kilo almam sebe zaten bu tartılar uff yani canım sıkıldı şimdi hemde çok ben artık 99 olmak istiyorum......

bunca emegin karsilgini tartida göremedigim zaman cok pis bozuluyorum ama neyse bakalim yarin ne göstercek tarti

tok karnina oldugu icin olmasin bazan olabiliyor öyle acken ve tokken tartilmak arasinda farkedebiliyor bozma moralini hemen

Sağol canımmm

sakın canını sıkma.kendine tez zamanda simbo fln bir tartı edin .ilk işin olsun hatta.sinbo çok güzel tartıyordu dijital olan ama 2 yılda çıka çıka üstüne bozdum.90 üstündeyken 2 kiloya kadar yanlış gösteriyordu çocukları doğru.şimdi beni de doğru gösteriyor ama ben 97 iken gittim hemen yeni tartı aldım.ama tartıyı netten sipariş etmiştim geldi önce saç kurutma mak.yollamışlar.geri gönderdik yni ürünün gelemsi 3 hafta oldu bi geldi bozuk.Allah tan tefal hemen ankarada hallettik te kavuştum tartıma ama o 3 haftada kızaraktan kilolarıma kilo kattım.tartının ne suçu varsa.bi de hamile pantolonlarıma bile girince nefes alamaz hale gelince anladım işin vehametini ama artık almıştım kiloları ...offf offf. sakın yanlış yapma sakın.109 da olsan şuanda belki geçen hafta 111 flndın?biliyon mu sanki ebrunun tartıda?o nednle nefsine uymaaa kızarım bak

Benimkinin annesi de kızkardeşi de ben bildim bileli sarışınlar ondan alışkın sanırım,seviyor adam sarıyı.Hatta ben açık buldum rengi zor alıştım ruslar gibi filan dedim koyultutum diye söyledim yok dedi böyle iyi Rus mu seviyor nedir benim adam

Canım o resim modacı Gülşah Saraçoğlu'nun resmiydi,hatunu çok beğenmiştim o yüzden resmini koymuştum.Ayrıca o hatun benden küçük baya :))) Benim yaşım 37 tatlım olgun sayılırım yani

Canım o resim modacı Gülşah Saraçoğlu'nun resmiydi,hatunu çok beğenmiştim o yüzden resmini koymuştum.Ayrıca o hatun benden küçük baya :))) Benim yaşım 37 tatlım olgun sayılırım yani

hadi canımmm37 olamazsınnn ben 24-25 diyecektim en fazla cidden.hatta ya daha azsa bozulurmu diye söylemedim

Sağol canım aynen dediğin gibi çok motive ediyor,bu hafta sporumu arttırdım bu gazla

Ayy maşallah ya bıcır bıcır ne tatlıdır şimdi o valla senin gibi hatunlara hayranım hem 3 çocuk hem ev hem koca hem de kendinle ilgileniyorsun.Allah güç sağlık versin maşallah 41 kere arkadaşım sana ve senin gibilere

Yok valla ilbatumcum maşallahın var

sabah:
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
6 lıght zeytin
2 dilim salam
1 çay kaşıgı incir reçeli
1 kupa açık çay (şekersiz)

ara:
1 mandalina
2 adet etı fınger bıskuvi

öğle:
2 dilim lıght ekmek
1 kupa tarhana çorbası
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates

ara da tekrar 5 adet etı fınger yemeyi düşünüyorum

yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok mu yemişim

canım ya kendi tartından başkasında tartılma ben dedim ya geçen gün mutfakta koydyğum karosu bile aynı 1 karo oynatmam :))) sıkma canını bence

Yok valla ilbatumcum maşallahın var

canım valla çok yakışmış bu arada 37 yaşındayım demişsin ama hiç o kadar göstermiyorsun inan fıstıksın maşallah... benim eşimde sarışın sever bu renge boyatınca bayağı bozuldu :) bende bir ara seninki gibi boyatmış ve aynen kendimi ruslara benzetmiştim hele beyaz tenlide olunca tamdım yani :)

inşallah böyle gider canım ya eski halime dönmem gerek ...... okullar şubatta açılınca arkadaşların gözlerinin yerinden oynamasını istiyorum 13 şubata kadar 69-70 olmam gerek :)))
hesabıma göre:
kasım sonu:80
aralık sonu:75
ocak sonu:70
şubat 12 ki benim doğum günüm :))) 68 olsaaaaa süper olmaz mı?

selam kızlar bayram alışverişini tamamladım geldim şimdi çarşıdan moralim yerine geldi panik atak filan kalmadı bugün ....
bende geçen hafta sonu yemeği azda olsa kaçırdım birde adet olunca hemen basküld 115 gördüm bu hafta ancak aldığımı verdim yine, hep dikkat etmek gerekiyor ölçüyü kaçırdınmı basküle yansıyor

salam sucuk ne kadar lezzetlilerse o kadarda kalorililer ama 2 dilimden birşey olmaz ,bence menün gayet güzel ama protein bakımından eksik sanki sence nasıl?
bence bisküvi yeme yarını düşün :))) süt ayran vb iç... meyvede olabilir bak...

ne güzel demek tamam ben daha tamamlamadım cmt inşallah, sizde güle güle giyin inşallah
hepimizin aynı emin ol azcık kaçırınca hemen tartı artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…