salam sucuk ne kadar lezzetlilerse o kadarda kalorililer ama 2 dilimden birşey olmaz ,bence menün gayet güzel ama protein bakımından eksik sanki sence nasıl?
bence bisküvi yeme yarını düşün :))) süt ayran vb iç... meyvede olabilir bak...
salam sucuk sosis çok seviyorum ve eve de sürekli alıyordum haftasonları kahvaltıda hepsinden de olurdu ama artık eve de almamaya karar verdik sonuçta zararlı oldugunu biliyoruz ama lezzetli işte
meyvem vardı dalopta birileri yemiş önümde duran bayat bisküvilere gözü diktim o yüzden
protein eksik mi hmm ne yesem ki acaba ?
canım ya kendi tartından başkasında tartılma ben dedim ya geçen gün mutfakta koydyğum karosu bile aynı 1 karo oynatmam :))) sıkma canını bence
canım valla çok yakışmış bu arada 37 yaşındayım demişsin ama hiç o kadar göstermiyorsun inan fıstıksın maşallah... benim eşimde sarışın sever bu renge boyatınca bayağı bozuldu :) bende bir ara seninki gibi boyatmış ve aynen kendimi ruslara benzetmiştim hele beyaz tenlide olunca tamdım yani :)
inşallah böyle gider canım ya eski halime dönmem gerek ...... okullar şubatta açılınca arkadaşların gözlerinin yerinden oynamasını istiyorum 13 şubata kadar 69-70 olmam gerek :)))
hesabıma göre:
kasım sonu:80
aralık sonu:75
ocak sonu:70
şubat 12 ki benim doğum günüm :))) 68 olsaaaaa süper olmaz mı?
akşam eve gidince nohut yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum
Olur tabi olmaz mı :))) sen yaparsın arkadaşım ben sende o azmi görüyorum maşallah :)
sabah:
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
6 lıght zeytin
2 dilim salam
1 çay kaşıgı incir reçeli
1 kupa açık çay (şekersiz)
ara:
1 mandalina
2 adet etı fınger bıskuvi
öğle:
2 dilim lıght ekmek
1 kupa tarhana çorbası
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
ara da tekrar 5 adet etı fınger yemeyi düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok mu yemişim
bende kendimde o azmi görüyorumda ya zamanla yağlarım isyan ederde yoooooo gitmiyoruz derlerse diyede ödüm kopuyor :)))) sağol canım benim.......
Yok yok öyle kötü şeyler getirme aklına bu yağları sen yaptıysan yine sen verirsin canım.Yağlardan güçlüyüz işte o kadar
Yok yok öyle kötü şeyler getirme aklına bu yağları sen yaptıysan yine sen verirsin canım.Yağlardan güçlüyüz işte o kadar
ne güzel demek tamam ben daha tamamlamadım cmt inşallah, sizde güle güle giyin inşallah
hepimizin aynı emin ol azcık kaçırınca hemen tartı artıyor
nihayet kapılarımı sildim ayyy sil sil bitmedi 10 tane kapı valla ter attım şimdi bebişi yıkayıp evi süpürüp sileceğim :) azcık mola vereyim dedim :)))
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşara 2 adet eti fınger bıskuvı yedim (5 tane yemedim)
2 litre suyumu da içtim akşamı da atlatabilirim umarım
eskiden çok severdim kısırıda ,mercimek köftesinide ama kötü bir olaydan sonra yemek içimden gelmiyor ,midem bulanıyor resmen adını duyuncakızlarrr burası yeri değil ama bayram tatilinde denemk isteyen olur belki dedim.ben geçen de bi kısır yaptım ilk defa bu kadar güzel oldu tabi benim damak tadıma uygun.hatta etsi çiğ köfteye daha çok benzedi
bakın denemek isteyen olursa tarifi şu linkte
Ceylandan: TÜRK GECESİ : İŞTE KAYINVALDEMİN MEŞHUUUR KISIRI !
ben az olacak diye baya büyük bir çay bardağı kullandım ve kuru soğanı rondoda çektim elimde küçük küçük güzel doğrayamıyorum zaten.suyu çok çıktı sanırım buda daha çok çiğ köfteye benzemesine neden oldu.yani elimle şekil versem resmen çiğ köfte olacaktı:))) kızmayın güzeller olurmu?ben ilk fırsatta deneyeceğim tekrardan bir kısır canavarı olarak.zaten dozunda tüketirsek sorun olmaz heralde.çba ben hem ara öğünde 2-3 kaşık hem öğle yemeğnde tükettim akşamıda meyveyle geçiştirdim sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?