Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

salam sucuk sosis çok seviyorum ve eve de sürekli alıyordum haftasonları kahvaltıda hepsinden de olurdu ama artık eve de almamaya karar verdik sonuçta zararlı oldugunu biliyoruz ama lezzetli işte
meyvem vardı dalopta birileri yemiş önümde duran bayat bisküvilere gözü diktim o yüzden

protein eksik mi hmm ne yesem ki acaba ?

bende çok severim ama almıyorum canımız çok isterse ayda yılda bir sucuk :) ona dayanamıyorum helede acılı olursa :) hımm o zaman alacak yerinde yoksa süt-ayran o zaman aç kalma meburen yiyeceksin bisküvileri....

Olur tabi olmaz mı :))) sen yaparsın arkadaşım ben sende o azmi görüyorum maşallah :)

Canım tatlı yeme bence yani o bisküvilerden vazgeç :)) tatlı yersen insülin direnci başlatıyor özellikle göbek çevresindeki yağlardan veremiyorsun onun yerine kuru kayısı,incir,üzüm filan ye.Süper bastırıyor şeker isteğini.

bende kendimde o azmi görüyorumda ya zamanla yağlarım isyan ederde yoooooo gitmiyoruz derlerse diyede ödüm kopuyor :)))) sağol canım benim.......

Yok yok öyle kötü şeyler getirme aklına bu yağları sen yaptıysan yine sen verirsin canım.Yağlardan güçlüyüz işte o kadar

bugunku menum;

sabah; 1 kucuk ekmekcik ve 1 kk tahin helva 1 bb cay

ara; 1 bb yesil cay iki incir

ara; 1 bardak sut 1 muz bir ceviz

kacamak; 1 neskafe 50 kal. cikolata

öglen; 1 tabak karnibahar 1 porsiyon yogurt
(ekmek yok oleyyy aferim bana)

aksama da 1 porsiyon yogurt bir ceviz belki 1 meyve

60 dk yuruyus 1,5 l su ama daha icerim

elimden geldigi kadar dengeli beslenmeye calisiyorum gerci gercek hayatta bi o kadar dengesiz olsamda
var mi bir hata? yau bunlar 1000 kalori bile etmezkine yani veremezsem yuh bana

(iki baslik birden takip etmek ne zormus yau ama menuleri tekrar tekrar yazamam di mi )

ara 2 adet eti fınger bıskuvı yedim (5 tane yemedim)
2 litre suyumu da içtim akşamı da atlatabilirim umarım

kızlar arada girip okuyorum, pek de bi şeyler yazamıyorum nedense, buluşma fotoğraflarınızı gördüm çok güzeldi, eğlenceli geçtiği her halinizden belli, bu fotoğraflar da buradaki arkadaşlıkların paylaşımların ne kadar sahici olduğunu gösteriyor, ben iyiyim, iş ve ev arasında gidip geliyorum, biumutun mesajını okuyunca hemen yazayım dedim, biumut canım herşey çok daha güzel olacak inşallah, hepinize öpüyorum, kendinize iyi bakın...

kızlarrr burası yeri değil ama bayram tatilinde denemk isteyen olur belki dedim.ben geçen de bi kısır yaptım ilk defa bu kadar güzel oldu tabi benim damak tadıma uygun.hatta etsi çiğ köfteye daha çok benzedi
bakın denemek isteyen olursa tarifi şu linkte

Ceylandan: TÜRK GECESİ : İŞTE KAYINVALDEMİN MEŞHUUUR KISIRI !

ben az olacak diye baya büyük bir çay bardağı kullandım ve kuru soğanı rondoda çektim elimde küçük küçük güzel doğrayamıyorum zaten.suyu çok çıktı sanırım buda daha çok çiğ köfteye benzemesine neden oldu.yani elimle şekil versem resmen çiğ köfte olacaktı:))) kızmayın güzeller olurmu? ben ilk fırsatta deneyeceğim tekrardan bir kısır canavarı olarak.zaten dozunda tüketirsek sorun olmaz heralde.çba ben hem ara öğünde 2-3 kaşık hem öğle yemeğnde tükettim akşamıda meyveyle geçiştirdim sorun olmadı

nihayet kapılarımı sildim ayyy sil sil bitmedi 10 tane kapı valla ter attım şimdi bebişi yıkayıp evi süpürüp sileceğim :) azcık mola vereyim dedim :)))

ara 2 adet eti fınger bıskuvı yedim (5 tane yemedim)
2 litre suyumu da içtim akşamı da atlatabilirim umarım
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşş
eskiden çok severdim kısırıda ,mercimek köftesinide ama kötü bir olaydan sonra yemek içimden gelmiyor ,midem bulanıyor resmen adını duyunca ((( halbuki ne severdim ya.......

dilek çok az yiyorsun canım başlangıç için bence tabii az yemek de kilo vermeye engel oluyor dengeli ve yeterli yemek gerekli
kilon azaldıkça aldığın kaloriyi azaltacaksın şimdi 1000 kaloir bile almıyorsun daha sonra ne yapacaksın uyarmak istedim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…