Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz fazla olmamış mı sencede yarın telafi edersin diye düşünüyorum

İlknur cuğum,netden değişim listelerine bakabilirsin...

Örneğin 1 kase çorba=1 dilim ekmek yerine geçiyor..
1 patates= 1 dilim ekmek
1 su bardağı mısır-leblebi=1 dilim ekmek
ÇEyrek simit=1 dilim ekmek
2 kestane=1 dilim ekmek

Ben 3 ayrı doktor+diyetisyene gittim üçünün verdiği liste aynıydı hemen hemen..
En son devlet hastanesiin diyetisyeni çok aydınlatmıştı beni demiştiki örneğin 1 kase sütlaç yedin, 1 ekmek 1 süt birde meyveni eksilt gün içinde..
1 poaça yediğimde 2 dilim ekmek yenilmeyecek o gün..
1 hamburger= 2 dilim ekmek 2 köfte gibi düşün..
böyle işte canım..

Son düzenleme:
kızlar bende artılardayım malesen ctesi bende kekler poğçalar çerezler götürdüm 6 hafta yarışında sanki hiç bozmamışım arada gibi o günü serbest gün ilan ettim ama pazar sabahıda kendimi toplayamadım tabi.pazar günü lesli fln dengelemeye çalıştım ama dün bugün karatay yapıyorum ama çerezleri abartıyorum kendime hakim olamıyorum
bu akşam hiç çerez yemeyecektim güya doğal gazımız bitti ve pırasamı pişiremedim sadece çorbaylada doymadım.bende çerez yedim gene.offf offf.aslında bitek göbişim biraz indi eskiye göre kilom artsada buna seviniyorum.
yani karatay için beni örmek almasın arkadaşlar ben çerez işini abarttım biraz.aslında normal kilo sınırına inmek beni şımarttı sanırsam.eskiden 82 ye inince şımarırdım şimdi biraz daha indim şükür ama almak o kadar kolayki....karatayda bi kız yılbaşı günü yediklerini yazmış cipsler hamburgerler 15-20 bardak kola ama tık değişmemiş kilosu ama genç.....bizler 1 gün sapıtınca hemen +1-2 görüp moralmanda çöküyoruz özellikle 30 yaş üstü ve pko vs sorunu olanlar....

Mery cim ben kırmızı mercimeği bulgurdan daha fazla ekliyorum daha lezzetli oluyor..:)

Nursena ,
Trabzon hurması 275 kalori diyor google amca.:))

ay çokmuş dün ve bugün 1 er tane yedim neyseki 2 tane almıştım da bitti
ama mercimek köftesi de çok güzel görünüyor acı ekşi off
cuma yine kahvaltıya gideceğim keşke mercimek köftesi olsa arkadaşın doğumgününü kutlayacağız da ben mi yapıp götürsem ki

leblebi 1 çay bardağı biliyorum ben yanlışmı biliyorum??
yenacım listeni yazdın benim de canım çekti sütlü kahve izin de var tam malzemeleri karıştırdım aklıma geldi doğal gaz bitmiş....neyse bende çaycının elektrikli kısmında yaptım biraz uzun sürdü ama çok güzel olduuu

Cok tesekkürler YENAcigim sanada zahmet oldu
Ekmek yemiyorum diye sevinirken benim yaptigim ise bak bundan sonra dikkat edicem kesinlikle

ağzından bal damlıyor ablacım aminnn

ilknurcum yalnız değilsin fıçı çok malesef.

Vay be demek Canan Karatay'a bile örnek oldu...

başarı hikayelerinde bir üye 50 kg. vermiş fotolarını gördüm resmen evrim geçirmiş arkadaş..

sen peki veriyormusun kilo.?
yena o kızı bende okudum ne kadar güzelleşmiş ama çok spor yapmış...ah ahh o azim bizede uğrasa...

yena ben yapamıyorum karatay felan yaaa
hiç yemiyceksem de meyve yiyesim geliyor dün trabzon hurması aldım özel kendime meselaçok güzeldi
meyve yenebiliyormuş ama azccıkkk

arkadaşım zaten hepimizin hatası bu oluyor akşama kadar dikkat ediyoruz kan şekerimiz iyice düştüğü için gözümüz dönüyor.helede tatlıyla geçiştirdiğimiz bir öğünden sonra içimizden kurt çıkıyor resmen.seniçok iyi anlıyorum.ben akşam asla böle yemiyorum daaa öğlen sonrası ikindiden sonra illa işyerinde gözüm dönüyor...

EWETTT canımm hemde kötüü inatımdırrrr sevmesemde bu huyumuu geçmiyorrr.....olan eşime oluyor en yakındaa.....oda akrepp...düşün bizim evdeki halimiziiii
aynen öle bnde d,yorum kendime bu kadar inat etcek ne var..
yapmamam gerektigini bile bile yapıyorum
benim eşim aslan-dı.. evlendigimizde amma şimcik bir kediii

yaa ben demiyormuyum burda böyle şeyler paylaşmayın ağzımızın suyu akıyor sonra bi de foto koymuş yapan hamarat hatun ohhh missscumaya yapsammiki

evet hatunda hamaratmış... yap canm eşim için yapmıstım zaten az olsun diye yarım ölçekten..
bende 5-6 tane yedim.. bişey olmaz sanırım

Aynen canim ben bide ara yapmiyorum niye yapmiyorum bende bilmiyorum ama aksama kadar idare edip edip dedigin gibi gözüm dönüyor bazen. Yalniz bugün evde yemek yapayim dedim herkesten cok ben yemisim Cok moralim bozuldu :18::18::18:

afiyet olsun canım
ben de akşam içtim yanında da azcık çikolatayla

bende gelirim bak ona göree

Kizlar ben cikiyorum.Biraz ütüm var onlari halledeyim. Sonrada Lesliemi yapayim bari.
Patlamak üzereyim . hareket etsem iyi olacak siginamiyorum
gec vakit gelirim belki yine. Öptüm hepinizi. Iyiki varsiniz. Hepinizi cok seviyorum...

tebrıkkk ederımm sizi bunu nasıl başardınız paylaşırmısınız ? 65 kılodan 75 e geldım ve hızlada alıyorum sankı yakında 80 olmakdan korkuyorum

ne bileyim hayatım kepçe deyince aklıma hiç o dediğin kaşık gelmedi tabi :) neyse çok değil o zaman ama gün içinde dengelemeye çalış akşam çok yeme inan çok daha etkili oluyor kendimden biliyorum ben :)
canım o zaman benim ilk hedefim gibi yap her ay 5 kilo gibi sende her ay bir sınır belirle :)
sen bırak düğünü falan gerçekçi hedefler koy. atıyorum çocuğunun veli toplantısı için ne bileyim bir dahaki altın günü için vb işte :)))
Nursena ,
Trabzon hurması 275 kalori diyor google amca.:))
ayy ne çokmuş ya onun yerine kaç tane şeftali yenir :)
offf offffff yeter ama o kadar okudum yorum yapmayayım dedim ama illa yaptırdınız ,ne severim bendeeeeeeeeee
Bu arada ben 45 dk leslie yaptım iyi geldi
harikasın keşke bende yapabilsem
canım çerezi abartma bence sonuçta çok kalorili değil mi?
nasıl almamış ya maşallah eee biz niye aldık ,o zaman bende karataya terfi mi etsem şubat diyordum ama bilemedim şimdi
Mery cim ben kırmızı mercimeği bulgurdan daha fazla ekliyorum daha lezzetli oluyor..:)
bende öyle seviyorum
bende senin gibi biliyorum canım
afiyet olsun canım
ben de akşam içtim yanında da azcık çikolatayla

afiyet olsun hakkın senin yeniyıldada yemedin biz kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…