Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar alinti yapip cevap yazinca neden böyle oluyor anlamadim gitti :26::26::26: Yetkililere duyurulur

iyi akşamlar zeynep abla...
çok geçmiş olsun rahatsızmışın yazdığına göre.
üveid ataklarını hiç duymamıştım, nasıl bir rahatsızlıkki bu acaba?? :44:

beni tanıdın değilmi ayrıca??:))

incir fazla geldi bana da muzu da yarım yiyip yanına süt içsen daha iyi olurdu sanki ama menü kötü değil
ilknur senin menü az olmuş bugün ama dünü dengelersin acıkmazsan tabii acıkırsan da ayran iç bence
ben de bugün 80 dk leslie yaptım yoruldum ama iyi geldi yarın da yürürüm

Bu gün coştum vallahi az önce 1 saat daha leslie yaptım bu gün yediklerimi yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek - 1 kk peynir - limon sıkılmış roka - şekersiz çay
öğlen
6 kaşık yer elması - 1 kase yoğurt - 1 dilim ekmek - bol salata
ikindi
yağsız tost - 1 bardak ayran - 1 trabzon hurması
akşam
3 köfte kadar somon - 4 dilim patates - bol salata
2,5 litre su içtim tüm gün 2 saat leslie yaptım

Az önce avuc ici kadar da fistik yedim Esim citliyip duruyodu zaten acim Aklim mutfaktaki dolmalarda ama yemiycem Esimde sagolsun psikolojik iskence yapiyo
Birazdanda yesil cayimi icerim sonrada dükkani kaparim

Az önce avuc ici kadar da fistik yedim Esim citliyip duruyodu zaten acim Aklim mutfaktaki dolmalarda ama yemiycem Esimde sagolsun psikolojik iskence yapiyo

ben de acıktım şimdi leblebi ve üzüm yedim 1 avuç kendimize çok da işkence yapmayalım değil mi ama

ben bir de sütlü nescafe içmek istiyorum ama içsemmi

maşallah çok gayretlisin ama spor konusunda çok zorlama kendini ilerde kilo vermen durursa artırısın sporu

Cecoooooooooooooommmmmmmmm,
yarismamiza katilanlara baktim . Söyleki ;
BEn
Sen tabiki
WAW,
mmery,
dermanabla-7,
fadime02,
tomurcukkk,
ayse-c52,
yst38
atlamadiysam bu kadar cnm

kızzzzlarrrrrrrrrrrrrr benn saçlarımıı kestirrrrdimmmmmmmmmmmmm......ama inanın güzell olduuu....omuzlarda küt kestirdimmm...arkası kısaa önlerii uzunnn....değişik güsell olduu....bide boyattımmm saçlarıı sarıı röfleee....ohhhhh boyayınca saçlarımın gittiğine üzüntümm kalmadııı...ama iyi olduu keşke gösteripp fikirlerinizi alabilseydimm ama inannınn güsell oldu

İyi akşamlar Zeynebim;

Kusuruma bakma canım;mesajını görmeden çıkmışım galiba....

Allah hayırlı haberler duymak nasip etsin inşallah...Geçmiş olsun canım...

bu arada canım sen az önce anaaa dedin aynı benim gibide dikkatimi çektin.
anaaa kelimesini genelde konyalılar kullanır, sende konyalımısın yoksa??? hemşeriyizdir belkim??

yokk canımm yaaa ben konyalı değilimm...BALIKESİRLİYİMM...

tomurcukkkkk hiç sormaa yaaaaaaa...bende şimdi şampuanımın içine sarımsak at dediler bir kaç tane onu denicemm....uzundu benim saçlarımdaaaa.... ama kestirdimmmm...güzell olduu..

benide alın aranıza tam 100 kilo olmayı başardım neyapcam ben nasıl yapacam da zayıflıyacagım

canım hoşgeldinnn birlikte vericezz inşallahhhh......

kızz one öyle menemen yapar gibi yumurta yağğğğ... ama eczaneden dediğini alıcammmm..

bende aynını dedimm vur makasıı....artık gitti....harbidenn seninle çoğu şeyimizz benziyorrrrbizim evede net geldi geleli benim kocişşş rahattladııı..neti aldınn beni unuttunn diyorrr...

bendede var ama saçlarım öyle dökülmüyor ama seninkiler uzunmuş belki ondandır benim omuzlarımda saçlarım ve çok etkisi oluyor bence.
artıkkk uzunnn değill canımm bende öyle düşündümm ve kesdidimmm...

bencee süperr bi listee olmuşşşş hedii bakalımmm cuma verir meyvelerinii...

bu ne kızzz şimdide hiçbişiiii yememişsinnnn ...allah seni netmesinn gece dayanabilicenmiii?erken yat bariiiii..

sen bilirsin asucum benim kahveyle pek aram olmaz aramam pek ama sanki gec oldu gibi :26:
ayyy kahve içilmez miiiiiii bayılırım hele türk kahvesine helede sütlüyse :)))
ablaım sen girmişsn ben çıkmışım sanırım... çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sizede...
valla yaparken kızların muhabbeti aklıma geldi ama benim onu yedikten sonra kötü bir deneyimim oldu o nedenle adı bile geççtiğinde midem bir tuhaf olur ,bir yönden iyi değil mi :)

güzel görünüyor inşallah işe de yarar bizde kopya çekeriz senden :)
ah bu eşler yok mu benimkide açım diyor akşam yemekte dünyayı yedi ama açmış ya ben ne yapayım ölmeyecek kadar yiyorum :)
makarna yedim,çorba içtim ,kurufasülye yedim valla akşam çok yedim ya
makarnayıda özlemişim 4 kaşık falan yedim hemde tereyağlı yapmıştım ohhhh mis gibiydi valla ama tartıda ne yapacağım cumaya bilmiyorum hayır korkuma çıkamıyorumda ama hissediyorum azda olsa gitti bugün eksiye :) dün parmaklarım çok şişti regl yaklaştıkçca balon gibi oluyorum ya gözkapaklarım bile şişiyor nasıl bir şeyse artık
ben de acıktım şimdi leblebi ve üzüm yedim 1 avuç kendimize çok da işkence yapmayalım değil mi ama

ben bir de sütlü nescafe içmek istiyorum ama içsemmi

afiyet olsun tabi canım ya nefsimizi zaman zaman köreltmemiz gerek ama abartıya kaçmadan sonra pişman oluyorsun şekil-a ben :)))

bence şekersiz olursa sorun olmaz eğer uyku problemin yoksa tabi

canım güle güle kullan saçlarını inan daha rahat edersin ,kısa saçın bakımı daha kolay ... inşallah dökülmeside azalır bu vesileyle. fotonu çek buraya albümlere yükle sadece arkadaşların görür :) bizde bakalım değil mi yani hazır şimdi fönlüdürde çek güzel 1-2 foto yükle :)

sen bilirsin asucum benim kahveyle pek aram olmaz aramam pek ama sanki gec oldu gibi :26:

ben de vazgeçtim canım yarın gündüz içerim artık
özlemcim şekersiz ve sütlü içiyorum canım ben türk kahvesini de nescafeyi de
bazen 1 tane tatlandırıcı atıyorum tek kötü tarafı yanında çikolatayla çok güzel gitmesi

asuman sımdı kalkıp turk kahvesı yapacam canım cekıyo

iyi gecelerr kızlarr

türk kahvesi sütlüyse ben bol şekerli seviyorum ,nescafede aramam ama o da şekersiz gitmiyor :) sende çikolatayla içiyorsun demek bende eskiden her nescafeyle mutlaka albeni yerdim ne bileyim ikisinin bileşimini seviyordum hala öyle miyim bilmiyorum :) uzun zaman oldu denemeyeli öğrenciydim o zamanlar :) hiç aklımada gelmedi açıkçası şimdi sen yazana kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…