Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm gecen sene bu zamanlardamı diyetteydin yasık kıss
ben sanırım en son eşimle ilk tanısştıgımız 5yıl önce falan yapmıstım en son diyet
adamı tavladım eskı halimde döndüm
yine pasta yok demek ben bu dogmgünümde agladım resmen...pastasız d.gnümü olur die..
tüm pastamı da saolsun 2 gnde eşim yedi inşallah seneyede hepsini biz yeriz

bende sütlü kahve içtim sonrada 60 dk lesli yaptım sauna eşofmanımla her yerim ter oldu.yarında eksiye geçmezseeeemmm devam edeceğim diyete napim başka valla yedikçe kaçamkları hepten yiyesim gleiyor en azından böyle daha huzurluyum.aklım kalmıyr.yedikçe herşeyde aklım kalıyor.karnım şişiyor davul gibi oluor.3 bebk gördü bu koca göbiş insede tekrar büyüyor şişiyor.bende regl olsam sizlere özeniyorum olamıyorum diye.olsam belki doğum sonrası şişliklerim gider nerdeyse yaşında girecek 24 ocakta doğum günü kızımın.ama bende tııık yok tıkk.dr um iyi böyle diyo ilaç vermiyor sökülmesi için.ama ben şiş olduğumu biliyorm.uzun zamanrı bu kiloya inemediğim halde daha önce olan yüzüklerim oluyor bazen ama genelde şişiyor ellerim ayaklarım ve takmıyorum yüzüklerimi halaaa

of offffffffff hakikaten aclik krizindeyim suan ve seytan kalan dolmalari hüplet diyor
direniyorum ama az kaldi sanirim yiycem
[/B]
sakın yeme sakın yat hemen süt yada ayran iç
uykum geldi nedense
ben gidiyim herkese iyi geceler

Hadi kızlar bende çıkıyorum artık sabah erken kalkıyorum uykumu alayım bari

kızlarr bende kaçar iyi gecelerr allah rajatlık versinnnnn...öptümmm

iyi geceler kızlar

erkek olmak var onların metabolizmaları hızlı off
eşimin yediklerini yesem kilo alırım kesin üstelik o da diyette bu hafta

Asu bir sen ikisin canim hayranim zaten size insallah bende 70leri ucundan kiyisindan görebilirim ama cok zorlaniyorum . Regl olman icin bence bisi kullanman lazim. Bende 6 7 ay olmadigimi bilirim. Ben sinirden evlere sigamiyordum sen dayaniyorsun canimcim . O da bir ihtiyac gibi olman lazim yani . Bence bu is icin bir kere daha baska bir doktora git derim

afiyet olsun gulmacım
ben sütsüz sevmiyorum kahveyi o yüzden iştahımı yarına sakladım

acı oluyor bıraz ama cok severım kahveyı kulakları cınlasın annecıgım kuru kuru yer kahveyı bazen bende yıyorum

İnşallah yenacım bir türlü çocuk nörolojisinden randevu alamadık bir götürsek içim rahatlıycak.
Geçmiş olsun canım.
İnşallah canım öyledir.
Ay geçmiş olsun canım.
banucum nasıl oldu ayşe
Hala başı ağrıyomuş ayşecim bugün gezdirdim arkadaşı geldi oynadılar onun yanında ağrıdı öyle olunca korkuyor insan...
oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
Maşallah canım nicee uzun aylara yıllara inşallah.

Sağol meyracım.
Geçmiş olsun zeynep abla sanada.

mrb hanımlar ben geldim kiii

çok berbat ve aşırı derecede yoğun bi gündü ayaklarım o kadar şişti ki ayakkabı baya bi acıttı acaba ben mi insanlara ters davranıyorum yoksa onlarda mı bi sorun var diye sordum çevreme. herkeste sorun var dediler

evettt gelelim menüme

sabah kahvaltı olarak
5 adet form bisküvisi
yarım top kek
1 büyük bardak şekersiz çay
1 büyük bardak yeşil çay

---------------------------
akşam yemeği

yemekte püreli rosto köfte vardı sadece köftesini yedim onun büyüklüğüde yemek kaşığı büyüklüğündeydi 1 cm bile yoktu kalınlığı

çok azcık spagetti napoliten yedim

veee tatlı olarak supangle (sırf bunu yiyebilmek için diğerlerini az yedim)

ara öğünde 5 tane fındık ve 1 portakal

iş çıkışı yaklaşık 23:30 dada 6-7 tane badem götürmüşümdür

şimdide 1 bardak yeşil çay içiyorum

nasıl ilk gün için fena değil dimi?:26:

Rica ederim ne demek :))) Şimdiden eline sağlık. Senin için zor gerçekten, keşke getirseler; belki çevrendekileri örgütlesen, daha fazla, ne bileyim, 20 lt filan alacak olsanız getirmeye razı olur? Uzak bir ihtimal mi olur?
Kefirler, yoğurtlar, peynirler kızına oğluna can olsun, yarasın, değiyordur gene de zahmete :))

Süper anlatmışsın UMUTCUĞUM;

Senin elinden bir kaçan ;bir uçan kurtuluyor MAAŞALLAH.....

Teveccühünüz Sizler kadar olamasak da :))))
Evet canım, sirke ile olan işlemin aynısı limon suyu ile de yapılıyor. Senin uyguladığın işlemin aynısı yani, daha fazla karışmasın diye limondan bahsetmemiştim ben, bir de bana biraz daha ekşimsi (ekşimik dene cins gibi) gelmişti limonla yapılan.
Peyniri süzgeçten geçiriyorsun ya, (tülbent öneririm bu arada), alta süzülen suyu peyniraltı suyu işte. Bu sudan lor yapıldığını ben bilmiyorum, ama çok faydalı olduğunu biliyorum ekmeklerde süper sonuç veriyor. Ben ayranlarına da karıştırıp içiriyorum.
Dilerim tüm tetkikler iyi çıkar, kolaylık diliyorum.
....ay pepeyi bizde seviyoruz kızım özellikle bu ara bebeye bayılmaya başladı anne bebe gibi bir kız kardeşim olsa ben ona oyuncaklarımı gösteririm diyor.....

Sevsinler onu, kardeş istiyor demek, böyle mesajla iletiyor yavrucak.
Benim oğlanın çok ilgisini çekiyor ama birkaç gündür 10-15 dk seyrettikten sonra koşarak gelip "anne Pepee'yi tapaaat" diyor. Karakterlerden birine sinir oluyor ama hangisi anlayamadım :))

diğerlerinden azda yesen supangle zaten kalorili
birde sabah top kek var

geçmiş olsun dilekleriniz içn çok teşekkürler arkadaşlar alıntı yapmadım çünki daha önce okumuştum kızım uyanıktı yazamadım...
umutçum yenacım vajinal değil fitil popodan ama kendisi kutum acıyor diyor ...hatta bu gece çok korkuttu bizi fitili koyduktan sonra 1 saat ağladı çığlık çığlığa çıkarın onu acıyor acıyor diye mahvetti bizi .kvyi aradım o korkuyla hemen buraya getirin dedi aldığımız gibi çocuğu kvye gittik, altında bez bile yoktu bağlatmadı orada sustu artık oynarken , gerçektenmi acıyordu yoksa korktumubilemiyorum ama yırtındı resmen...yarın birtane daha var koymıyacağım....
wawww bende ayvalıktan sen balıkesirin içindenmisin...
ilbatum seninde yavruna geçmiş olsun kıyamam...
tebessüm canım sütten başka hiçbirşey içmezki muhallebi hiç ağzına koymadı tatlıyı hiç sevmez...

sıkılıyor evde sürekli yanlız çok sıkılıyor sanırım ondan
okulada gidemiyor çok istiyor
bir ara gitmişti tabi yine hastalıktan bıraktık orada bale dersi vardı anne ben yine bale okuluna gitmek istiyorum diyor ben büyümedimmi nezaman okula gidecem diyor

tam benim kız gibi canım benimkide muhallebi hiç yemedi sonra anladım sorun pirinç unuydu
buğday nişastası ile 1 su bardağına 2 çay kaşığı kadar koyup içne 1 tk şeker koyup yapıyordum biberon kıvamında biberonla veriyordum
emadur fitil sanırım bulantı için anladım canım geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…