canımmmm gecen sene bu zamanlardamı diyetteydin yasık kısskocişşşş izinn vermiyorrr canımmm...ama anlattım yaa siz gözünüzde canlandırın artıkk...
merrryyy tahminimdenn güsell oldu kısssss....bende kestane yapmıştım en sonn....şimdi röfle sarı attım yani haftaya acık daha atıcazzz sapsarıı olucammama saç modelim değişik ilk defa yaptımm yanaklarıma gelen yerler uzun omzuma doğru kafamın arkası kısaa acayip bişi işte alışıcam artıkınn ayy ne çook güldümm bakk bugünn aç değilim ağlamıyorumm gülüyorumm..saçların etkisi heraldee..bide yarınn doğum günümmmm birazdaa ondannnn yaşlanıyorumm kızzzz....pastada yiyemicemmm...gecen sene doğum günümdede diyetteyydimm yaaa yine yiyememiştimmmmm...ama olsun çıtır olucammm inş bidahaki seneyee...
teşekkürlerrr bıdıkımmmmm....
olsun canim bugün bilerek böyle yaptim dünün acisi cikmali bi yerden dimi ama
Askolsun meryemsim ben hic satasirmiyim cok konusuldu ya ondan seyettimdi
Kocislerde rejime baslamali bence yoksa yazik bizeSözde benim ki baslamisti erken pes etti
hııı bileyim yaniii
adanalı tarafım mı kabardı neekavga etcek adam arıyorum..eşimde hiç bulaşmıyor..
maviye kırmızı desem he diyor adam
açlıktandır sanırım
sakın yeme sakın yat hemen süt yada ayran içof offffffffff hakikaten aclik krizindeyim suan ve seytan kalan dolmalari hüplet diyor
direniyorum ama az kaldi sanirim yiycem[/B]
uykum geldi nedense
ben gidiyim herkese iyi geceler
Hadi kızlar bende çıkıyorum artık sabah erken kalkıyorum uykumu alayım bari
kızlarr bende kaçar iyi gecelerr allah rajatlık versinnnnn...öptümmm
erkek olmak var onların metabolizmaları hızlı off
eşimin yediklerini yesem kilo alırım kesin üstelik o da diyette bu hafta
Hele türk kahvesini hic sevmem
Benimde aklimda kisir var ama cok yerim diye korkudan yapamiyorum. Sen takma kafaya özlemcim halledersin ben sana güveniyorum
Demekki eslerimizinde hepsi aynni yiyip aciz diye geziyorlar
öyle yaparsin artik asucum gerci masallahin var bu saatte icsende sana bisi yapmaz
bizimkide rejimde güya nası rejimse hakkaten bze yazıkkk canımızı çekittiriyolarrrrAskolsun meryemsim ben hic satasirmiyim cok konusuldu ya ondan seyettimdi
iyi geceler canimcim tatli rüyalarrr...
Kocislerde rejime baslamali bence yoksa yazik bizeSözde benim ki baslamisti erken pes etti
inşallah canım umarım bir şey çıkmaz
komikmiş
geçmiş olsun canım geçmedi şu dişlerinin acısı
valla ne iyi kaynanan varmış yat kalk dua et
aman senin kaynanaya iyi dayanıyorsun valla
ne sabır var sende maşşallah
sen nasılsın
bu resimdeki emir sanırım maşşallah paşana
idrar yoluna fitilide duymamıştım doğrusu
sütü akıcı muhallebi gibi yapsan daha tutar midesini
of offffffffff hakikaten aclik krizindeyim suan ve seytan kalan dolmalari hüplet diyor
direniyorum ama az kaldi sanirim yiycem
kızz delllennmmeee kakk kız yat yerinee sabah kahvaltı yerine 2 tane yersin
canımmmm gecen sene bu zamanlardamı diyetteydin yasık kıss
ben sanırım en son eşimle ilk tanısştıgımız 5yıl önce falan yapmıstım en son diyet
adamı tavladım eskı halimde döndüm
yine pasta yok demekben bu dogmgünümde agladım resmen...pastasız d.gnümü olur die..
tüm pastamı da saolsun 2 gnde eşim yediinşallah seneyede hepsini biz yeriz
Hehehehe benimde zonguldakli tarafim kabarinca ortalikta kimse kalmiyor. Ne zaman tartissak esime bi bakiyorum giymis ceketi vinnnnnnnnolsun canim bugün bilerek böyle yaptim dünün acisi cikmali bi yerden dimi ama
hııı bileyim yaniii
adanalı tarafım mı kabardı neekavga etcek adam arıyorum..eşimde hiç bulaşmıyor..
maviye kırmızı desem he diyor adam
açlıktandır sanırımBen genelde regl öncesi cok sinirli olurum ve tabiki cok aciktiysam
sakın yeme sakın yat hemen süt yada ayran iç
iyi geceler kızlar
Yemiycem yemiycem hele bu saatte yersem yandigimin resmidirAma gercekten desteginiz büyük cok sagolun kizlar yoksa kendimi kaybedebiliyorum. Ya ben sizi gercekten cok seviyorum
Asu bir sen ikisin canim hayranim zaten sizebende sütlü kahve içtim sonrada 60 dk lesli yaptım sauna eşofmanımla her yerim ter oldu.yarında eksiye geçmezseeeemmm devam edeceğim diyete napim başkavalla yedikçe kaçamkları hepten yiyesim gleiyor en azından böyle daha huzurluyum.aklım kalmıyr.yedikçe herşeyde aklım kalıyor.karnım şişiyor davul gibi oluor.3 bebk gördü bu koca göbiş insede tekrar büyüyor şişiyor.bende regl olsam sizlere özeniyorum olamıyorum diye.olsam belki doğum sonrası şişliklerim gider nerdeyse yaşında girecek 24 ocakta doğum günü kızımın.ama bende tııık yok tıkk.dr um iyi böyle diyo ilaç vermiyor sökülmesi için.ama ben şiş olduğumu biliyorm.uzun zamanrı bu kiloya inemediğim halde daha önce olan yüzüklerim oluyor bazen ama genelde şişiyor ellerim ayaklarım ve takmıyorum yüzüklerimi halaaa
Benimde aklimda kisir var ama cok yerim diye korkudan yapamiyorum. Sen takma kafaya özlemcim halledersin ben sana güveniyorum
öyle yaparsin artik asucum gerci masallahin var bu saatte icsende sana bisi yapmaz
bizimkide rejimde güya nası rejimse hakkaten bze yazıkkk canımızı çekittiriyolarrrr
tamam cnm tamam yemiycem sözkızz delllennmmeee kakk kız yat yerinee sabah kahvaltı yerine 2 tane yersinbgünde cok uyudum hic uykum yok aksi gibi :18:
afiyet olsun gulmacım
ben sütsüz sevmiyorum kahveyi o yüzden iştahımı yarına sakladım
bende sarışındım şimdi kumral :)
bende mi gelsem yaaaaaaaa :)))
gel kuzum yaa zaten fazla olmus ..
tebessum cnm saol kızım ıyılestı cok sukur tam gaz yaramazlık pesınde
canavayları uyuttum sukur bugun ıyı gectı dıyetısyenın verdıg eskı lıstemı uyguluyorum
aksamda yemekten sonra abur cubur yemedım 2 bardak ayran ıctım gunduz yoğurt hakkımı ayranda kullandım
neyse hepinize iyi geceler...tatlı rüyalarr
acı oluyor bıraz ama cok severım kahveyı kulakları cınlasın annecıgım kuru kuru yer kahveyı bazen bende yıyorum
gel kuzum yaa zaten fazla olmus ..
tebessum cnm saol kızım ıyılestı cok sukur tam gaz yaramazlık pesınde
canavayları uyuttum sukur bugun ıyı gectı dıyetısyenın verdıg eskı lıstemı uyguluyorum
aksamda yemekten sonra abur cubur yemedım 2 bardak ayran ıctım gunduz yoğurt hakkımı ayranda kullandım
neyse hepinize iyi geceler...tatlı rüyalarr
Sanada iyi geceler cnm Allah rahatlik versinnn...
Iyi geceler kizlarrr...
Kocisle biraz tv bakiyim sonrada yaticam.
Size hos sohbetlerrr...
Asu bir sen ikisin canim hayranim zaten sizeinsallah bende 70leri ucundan kiyisindan görebilirim ama cok zorlaniyorum . Regl olman icin bence bisi kullanman lazim. Bende 6 7 ay olmadigimi bilirim. Ben sinirden evlere sigamiyordum sen dayaniyorsun canimcim . O da bir ihtiyac gibi olman lazim yani . Bence bu is icin bir kere daha baska bir doktora git derim
bizimkide rejimde güya nası rejimse hakkaten bze yazıkkk canımızı çekittiriyolarrrr
tamam cnm tamam yemiycem sözbgünde cok uyudum hic uykum yok aksi gibi :18:
bu akşam eşmde dedi sen sporun hakkını veriyon aferin sana dedi..kendi kıpırdamaya üşenir.leslideki 70lik dedeyi gösteriyorum bak neler yapıyor adamcık ölecek lesliye yetişeyim derken sen oturup duruyon diyom ama dinlemiyo malesefben ibatum gibi yemekten kesemeyince asu gibi spora düşüyorum işte bi de mutluluk hormanı salgılanıyormuş ya spor yaparken eğer yaparsam kendimi huzurlu mutlu hissediyorum ama yapamazsam çok gergin oluyorm.regl için başka dr amı gitsem yoksa soğan kürü mü yapsamki??bende bazen çok sinir oluyor acaba sebep bumu???
İnşallah yenacım bir türlü çocuk nörolojisinden randevu alamadık bir götürsek içim rahatlıycak.Günaydınnn hatun kişiler..
Banucum naılsın.?
Umarm ayşenin önemsiz bir baş ağrısı vardır..
Dışarıda olunca dengesiz ve düzensiz besleniyor insan...
Evet bu gece erken olsun hadi..
Ben bunları yazarken sen sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyorsun şimdi..:))
Geçmiş olsun canım.günaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...
idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...
İnşallah canım öyledir.Benim sonuç: OLDUKÇA Şişman! Evet oldukça :)))
Canım Semirancığım, hayat sıkınca paylaşmak -isteksiz olsak dahi- iyi gelir, hayatın pençeleri gevşer hafiften. Sen de sssiz olma lütfen. Zaten uzun süre de sessiz kalabileceğini sanmıyorum, o bıcır bıcır tabiatına ters çünkü :)
Ahahaha, iyi güldüm okuyunca. Dün yemek yaparken "turuncu kulenin arkası boooş, pembe kulenin arkası boooş, peki nerdeleeer?" diye şarkı söylerken buldum kendimi ben de.
Meraklısına not, müziklerini Kıraç yapıyor Pepe'nin; zaten yaratıcı (daha doğrusu esinlenici) ekibin başı da eşi. Esinlenici dedim çünkü çok sevilen İspanyol çizgi karakter Pocoyo'nun birebir kopyası olarak başladı Pepee, zamanla hikayelere özgünlük kattılar...
Derinciğim, eğer geçen sene benim çocukların kaptığı virüsten kaptıysa, 2 gün sonunda daha iyi oluyor. Tekrar geçmiş olsun. Kusma ayrı sebepten, idrar yolu ayrı değil mi? İkisi beraberse zayıf düşmüştür canımFitil rahatsız etti demek yavrucağı, ben çocuklarda hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadım ama bu kadar minik çocuğa vajinal fitil de duymamıştım hiç? Acaba alternatifi yok mudur?
Muayenelerinde bir şey çıkmamasına sevindim, umarım nörolojide de bir şey çıkmaz. Başının ağrıdığına emin misiniz Banucuğum? İlk seferinde ceryan vb. sebeple ağrımış, sonra sizin ilgi gösterdiğinizi görünce ağrıdığını söylemiş olabilir mi?? Umarım bu tip bir sebebtir.
Bebek gelince bu kıskançlıklar çok oluyor maalesef. Biz aştık çok şükür, ama hala dedesini kardeşinden kıskanır.
Ay geçmiş olsun canım.benimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gecekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...
Hala başı ağrıyomuş ayşecim bugün gezdirdim arkadaşı geldi oynadılar onun yanında ağrıdı öyle olunca korkuyor insan...banucum nasıl oldu ayşe
Maşallah canım nicee uzun aylara yıllara inşallah.oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
Sağol meyracım.tamam tatlım
memnun oldum canım:)))
bak bunları senin için araştırdım, beğensende beğenmesende
Eki Görüntüle 320922
Eki Görüntüle 320923
senin panik atağınmı var canım??
canım çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bi durum değildir...
akıllı kız
maşaallah ne kadar akıllı bi kızsın:)
yazılarından çıkardım bu kanımı. akıllı kişileri çok severim ben gerçekten.
maşaallah
Geçmiş olsun zeynep abla sanada.iyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
ilbatum.ilknur83 iyi akşamlar..
Asu bir sen ikisin canim hayranim zaten sizeinsallah bende 70leri ucundan kiyisindan görebilirim ama cok zorlaniyorum . Regl olman icin bence bisi kullanman lazim. Bende 6 7 ay olmadigimi bilirim. Ben sinirden evlere sigamiyordum sen dayaniyorsun canimcim . O da bir ihtiyac gibi olman lazim yani . Bence bu is icin bir kere daha baska bir doktora git derim
bu akşam eşmde dedi sen sporun hakkını veriyon aferin sana dedi..kendi kıpırdamaya üşenir.leslideki 70lik dedeyi gösteriyorum bak neler yapıyor adamcık ölecek lesliye yetişeyim derken sen oturup duruyon diyom ama dinlemiyo malesefben ibatum gibi yemekten kesemeyince asu gibi spora düşüyorum işte bi de mutluluk hormanı salgılanıyormuş ya spor yaparken eğer yaparsam kendimi huzurlu mutlu hissediyorum ama yapamazsam çok gergin oluyorm.regl için başka dr amı gitsem yoksa soğan kürü mü yapsamki??bende bazen çok sinir oluyor acaba sebep bumu???
sinir olur adet olmayınca soğan kürü işe yarar diyorlar ama sen hala emziriyorsun aslında normal diye biliyorum emziriken olmaması
Rica ederim ne demek :))) Şimdiden eline sağlık. Senin için zor gerçekten, keşke getirseler; belki çevrendekileri örgütlesen, daha fazla, ne bileyim, 20 lt filan alacak olsanız getirmeye razı olur? Uzak bir ihtimal mi olur?Teşekkür ederim canım yordum seni...Ben yine sirkeyle olanı tercih edeceğim. En az uğraştıran o.:)
Devletşah bloguna baktım lor peyniri tarifi var..Limon suyuyla yapılmış..
Yarın sabah süt almaya gideceğim deneyip söylerim nasıl olduğunu..:)
Zor Bayağı gidip almak.. keşke daha yakın,ulaşımı kolay bir yer olsa..Yada onlar getirse..
Beyzuşş gelince onada soracağım.:))
TeveccühünüzSüper anlatmışsın UMUTCUĞUM;
Senin elinden bir kaçan ;bir uçan kurtuluyor MAAŞALLAH.....
Evet canım, sirke ile olan işlemin aynısı limon suyu ile de yapılıyor. Senin uyguladığın işlemin aynısı yani, daha fazla karışmasın diye limondan bahsetmemiştim ben, bir de bana biraz daha ekşimsi (ekşimik dene cins gibi) gelmişti limonla yapılan.bende lor limonsuyuyla yapıyorum hemde 4 güne bir bebişe ama acaba onların yaptığı gibi mi yapıyorum:26: kaynayınca 1 litre süte 1 çay bardağı limonsuyu koyup biraz daha kaynatıyor kapağını kapatıp 1 saat dinlendiriyor ve süzgeçten geçiriyorum komşumdan öğrenmiştim ,arzuya göre tuzda ilave ediliyor ama asıl lor peyniraltı suyundan olanmışta nerden bulacağız onu değil mi?.....
Dilerim tüm tetkikler iyi çıkar, kolaylık diliyorum.iyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
ilbatum.ilknur83 iyi akşamlar..
....ay pepeyi bizde seviyoruz kızım özellikle bu ara bebeye bayılmaya başladı anne bebe gibi bir kız kardeşim olsa ben ona oyuncaklarımı gösteririm diyor.....
mrb hanımlar ben geldim kiii
çok berbat ve aşırı derecede yoğun bi gündü ayaklarım o kadar şişti ki ayakkabı baya bi acıttıacaba ben mi insanlara ters davranıyorum yoksa onlarda mı bi sorun var diye sordum çevreme. herkeste sorun var dediler
evettt gelelim menüme
sabah kahvaltı olarak
5 adet form bisküvisi
yarım top kek
1 büyük bardak şekersiz çay
1 büyük bardak yeşil çay
---------------------------
akşam yemeği
yemekte püreli rosto köfte vardı sadece köftesini yedim onun büyüklüğüde yemek kaşığı büyüklüğündeydi 1 cm bile yoktu kalınlığı
çok azcık spagetti napoliten yedim
veee tatlı olarak supangle (sırf bunu yiyebilmek için diğerlerini az yedim)
ara öğünde 5 tane fındık ve 1 portakal
iş çıkışı yaklaşık 23:30 dada 6-7 tane badem götürmüşümdür
şimdide 1 bardak yeşil çay içiyorum
nasıl ilk gün için fena değil dimi?:26:
Sevsinler onu, kardeş istiyor demek, böyle mesajla iletiyor yavrucak.
Benim oğlanın çok ilgisini çekiyor ama birkaç gündür 10-15 dk seyrettikten sonra koşarak gelip "anne Pepee'yi tapaaat" diyor. Karakterlerden birine sinir oluyor ama hangisi anlayamadım :))
diğerlerinden azda yesen supangle zaten kalorili
birde sabah top kek var
geçmiş olsun dilekleriniz içn çok teşekkürler arkadaşlar alıntı yapmadım çünki daha önce okumuştum kızım uyanıktı yazamadım...
umutçum yenacım vajinal değil fitil popodan ama kendisi kutum acıyor diyor ...hatta bu gece çok korkuttu bizi fitili koyduktan sonra 1 saat ağladı çığlık çığlığa çıkarın onu acıyor acıyor diye mahvetti bizi .kvyi aradım o korkuyla hemen buraya getirin dedi aldığımız gibi çocuğu kvye gittik, altında bez bile yoktu bağlatmadı orada sustu artık oynarken , gerçektenmi acıyordu yoksa korktumubilemiyorum ama yırtındı resmen...yarın birtane daha var koymıyacağım....
wawww bende ayvalıktan sen balıkesirin içindenmisin...
ilbatum seninde yavruna geçmiş olsun kıyamam...
tebessüm canım sütten başka hiçbirşey içmezki muhallebi hiç ağzına koymadı tatlıyı hiç sevmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?