bende sarışındım şimdi kumral :)herkes derkennnnn sataşmamı var ilknurummm
hdi bakalım hayırlı olsun.. eminim yakısmıstır sarışın bomba mı oldun kıss
önceden ne renkti..benmde sarıydı yaza kadar yaz sonu kestirince onuda kumral yaptım
asuman sımdı kalkıp turk kahvesı yapacam canım cekıyo
iyi gecelerr kızlarr
bende mi gelsem yaaaaaaaa :)))
inşallah canım umarım bir şey çıkmazİnşallah tek sebebi ilgi çekmek olsun diyorum tedirgin oluyor insan işte.
Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
:
geçmiş olsun canım geçmedi şu dişlerinin acısıYok yok rahat olbak ben mesela gündüz kızlarımla ( biri 11 yaşında diğeri 17 aylık ) gündüz daha yoğun olduğum için genelde akşamları giriyorum nete hatta bazen iki gündür olduğu gibi gece de gelen olunca bu sefer ya geç geliyorum yada erken cıkıyorum
Aramızda çalışıp şirketteen giremeyenler var yada sadece bir hal hatır sorup cıkanlar varo yüzden sakın aman ne derler deme sonuçta hepimiz hayatımıza göre ayarlıyoruz mecbur saatlerimizi
Kız hiç gülesim yoktu benimdesen çok yaşa emi.
Benimde bu gece yine dişim tuttu :26: cenemin altında buz kalıbı oturuyorumuyuştuda yoksa kesin bende sana eşlik etmeye kalkışırdım
valla ne iyi kaynanan varmış yat kalk dua ethahahaha banı sen cok yaşa:1
aynen benm gibi gelinmişş..bak sana ne anlatcam..
gecen yıl bu zamanlar ev almaya karar verdk eşimle..kayınvalidem istemıyor çünkü bizim küçük diye oturmadıgımız eşimin bekarken aldıgı evde kaynım ve eltim oturuyordu.bizde o evi satıp üzerine dügündeki takıları koyup yeni ev alacagız yani kaynımların keyfi bozulca
ama kayınvalidem bize borca girmeyin daha yeni evlisiniz falan diyo destek vermıyo..neyse biz begendgmiz evi bulduk,kaynımın oturdugu evimizi sattık onlarda cıkmak zorunda kaldı..vee ev daha yeni bitmişti ve mutfagı yapılmamıst..eşyaları evin odalarına koyduk.. çantamızı alıp kayınvalideme gittik..5 6 aylık evliyim daha.kadının huyunu suyunu bilmem..
valla aynen o gelin gibi hiiçç bulaşmadım yine gece gec yattık eşimle..öglen 12ye kadar yataktan cıkmadım..
bir iş varmı diyordum allah var yaptırmıyordu sonra yine ya netin basına geçiyordum ya da kitap alıp elime yatagıma gdiyordum..
2ay öyle geçti.bizimkide gülünü neresine isterse orasına taktı
aman senin kaynanaya iyi dayanıyorsun vallaKız ben öyle yapsam kadın kesin beni yollardı
Ben evlendiğimden beri onlara gittiğimde mutfakta geçiyordu çoğu zaman ki evde bekar görümce vardı ilk zamanlar ama o yapmazdı hatta bir kere eşim kalk yengene yardım etsene bulaşık yıkamaya dediğinde aman ne var okadar bulaşıkta bıraksın ben yıkarım sonra dediğini bile duymuştum.
Benim direk evim ayrıydı zaten ama ilk kızımı doğurmaya almanyaya gitmiştim daha doğrusu rahmetli KP çocuk parası alırsınız hesabı zorla yollamıştı beni o zaman. Ben giderken kombi petek herşey hazır annemin yolladığı parayıda eşime bırakıyorum bak annem bununlada doğalgaza abone olun dedi diye. Benim hımbıl kalk abone olma rahmetliye parayı ver oda bir güzel vergi borçunu ödemişmi o parayla.
sen nasılsınGünaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
şimdi geçmişe bi bakınayım önce inşallah mutlu gelmiştir :18::
idrar yoluna fitilide duymamıştım doğrusugünaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...
idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...
geçmiş olsun canım çok zorhadi bakalım hayırlısı
canım bu 2. diyet listemdi 68-70 falandım ...
desin ablammmmmmm ne güzel olmuşsun sen diye :)))
hımmm nasıl olur ki acaba?
bende siyah zeytine kekik,nane,pulbiber,limon ve yağ koyarım öyle seviyorum bol limonlu; yeşile sadece limon ve yağ koyarım başkada birşey eklemem var mı şöyle güzel olur dediğin bir tarifin canım?
çok güzel olmuş hep eksiye inşallah :)
offf offff bende 3 gün yedim 1er dilim hala artıdayım bu hafta aynı kalsam ya da 200 gram versem razıyım tek tesellim düne göre biraz inişteyim ama yinede yetmiyor
gerçekler acıdır :))))
ama sen geç yatma o zaman canım ya, yoksa hep kazanan miden olur.
çok geçmiş olsun canım ya, bizimkide 2-3 gündür kabızlık yaşıyor hep müdahele ile yaptırdık ama nasıl acıyorsa artık ağladı dayanamıyor insan ,dr getirin boşaltalım dedi eşimde ben yaparım dedi gitti eczaneden lavman gibi birşey aldı bebekler için çıktı şükür, dört gözle bekliyorum ki kakasını yapsın allahtan sabah kendi çıkmış, seninki anlatıyor acıyor diye benimki daha anlatamıyor bilekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam. hiçbir kuzuya kıyamam ya çok geçmiş olsun tekrar.
çorbasının üzerine zeytinyağı ekle yedirmeden iyi gelir
ay pepeyi bizde seviyoruz kızım özellikle bu ara bebeye bayılmaya başladı anne bebe gibi bir kız kardeşim olsa ben ona oyuncaklarımı gösteririm diyorBenim sonuç: OLDUKÇA Şişman! Evet oldukça :)))
Ahahaha, iyi güldüm okuyunca. Dün yemek yaparken "turuncu kulenin arkası boooş, pembe kulenin arkası boooş, peki nerdeleeer?" diye şarkı söylerken buldum kendimi ben de.
Meraklısına not, müziklerini Kıraç yapıyor Pepe'nin; zaten yaratıcı (daha doğrusu esinlenici) ekibin başı da eşi. Esinlenici dedim çünkü çok sevilen İspanyol çizgi karakter Pocoyo'nun birebir kopyası olarak başladı Pepee, zamanla hikayelere özgünlük kattılar...
Muayenelerinde bir şey çıkmamasına sevindim, umarım nörolojide de bir şey çıkmaz. Başının ağrıdığına emin misiniz Banucuğum? İlk seferinde ceryan vb. sebeple ağrımış, sonra sizin ilgi gösterdiğinizi görünce ağrıdığını söylemiş olabilir mi?? Umarım bu tip bir sebebtir.
Bebek gelince bu kıskançlıklar çok oluyor maalesef. Biz aştık çok şükür, ama hala dedesini kardeşinden kıskanır.
yok avrupada büyüklerede ağrı için fitil veriyorlarmış kuzenim söylüyor burda büyük fitili yok oysa biz orada alıyoruz iyi geliyor diyorDerinciğim,umut'un dediği gibi yokmu alternatifi..?
ben şaşırdım açıkçası çünkü 2 yıl öncesine kadar kızım hemen hemen her deniz,havuz mevsiminde geçirirdi idrar yolu enfeksiyonunu geçen seneden beride kulak ağrısı oluyor artık silikon bişey kullanacağız bundan sonra kulağına..
Diyeceğim hiiç fitil kullanmadık şurup yeterli geldi hep. ki yoğun yaşıyordu mide bulantısı,yüksek ateş..
birde fitil bana çok ilkel gelir nedense.sanırım avrupada kullanılmıyor artık yanılıyormuyum acaba..:26:
Canım bende senin yaptığın gibi hazırlıyorum ..
maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhoğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
bebeğin nasıl iyleştimimerhabalarr
ben geldım karıştırıştırdım sayfaları sımdıde gıdıyorum yürüş yapmaya dun 40 dk yurudumm
bugunde en az 40dk olmak uzere yürümeyi düşünüyorum:
hoşgeldinbenide alın aranızatam 100 kilo olmayı başardım neyapcam ben nasıl yapacam da zayıflıyacagım
saç böreğine bizde bükme deriz biz uşaklıyızceco gecmis olsun cnm insalah simdiye kadar gecmistir
ben sac böregini biz bükme deriz tam tahil undan yapip yiyorum yiyorumhe anaaaaaaaaaa konyalilar der dedin ya ben cok SIK kullanirim az önce okurken dikkatimi cekti benim kiz anaaaaaam anaaaaaaaaaaaaam diye diye oynuyor bu gün rahatim görümcemin cocuklari burda 8+6 yaslr 8 yasindaki büyük kiza makyaj yapiyor ufagida minikle oynuyor
cnm
hamarat hatunlarsınız maşşallahGeçer Semirancığım, yeter ki sağlık olsun. Umarım yoluna girer en kısa zamanda.
Geçmiş olsun canımsabah aç karnına 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı önermişti bize doktorumuz, belki veriyorsundur. Eğer tekrarlarsa pirinç-pirinç unu, patates-havuç, elma vb. kabızlık yapan gıdaları kesip; ıspanak, pazı, armut, yulaf vb. laksatif etkili gıdalar ve bol sıvı ile beslemen faydalı olur. Umarım gerek kalmaz...
Ölçülerimiz aynı Yenacığım, damak tadımız da. Ben de mercimeği daha fazla severim, adı üzerinde mercimek köftesi değil mi? :))))
Peynir konusunda fazla deneyimli değilim ne yazık ki; sebebi de şu: Bir sene kadar önce çok şiddetli ürtiker (kurdeşen) döktüm, kortizon tedavilerine rağmen 15 gün yatırdı beni. Neyse o gece lor peyniri yemiştim; doktor kesin sebep bu diyemeyiz ama taze peynirde üreyen bir çeşit bakteriye bazı kişilerin aşırı duyarlılığı vardır demişti. stres de ikinci sebepmiş. O günden sonra tırstığım için ne taze peyni aldım ne de yaptım. Ama çocukla için 2 defa yapmıştım önceden ikiside iyi netice vermişti.
Şimdiiiii gelelim tariflere: Süt grubumda yapan çok, onlardan almıştım ben tarifleri: Şirdenle/Yoğurtla/Sirke ile 3 alternatif tarif vardı. Dördüncü bir alternatif de aktardan hazır maya almak, o daha yapay olduğu için en sondaki tercih tabii)
Peynirin hası koyun şirdeni ile hazırlanan mayadan yapılırmış aslında (eski Türkler de böyle yaparmış), eğer bunu tercih edersen ayrıca tarifini iletirim. Sakatatla aram olmadığından "şirden beni aşar abi" demiş ve sirke ve yoğurtla olan tariflerde karar kılmıştım.
Yoğurtla olan tarif de sirkedeki gibi kaynayan süte ekşimemiş yoğurttan 1 bardak katarak kestiriyorsun, 1 gece bekliyorsun, süzdürüyorsun (Bunu deneyeceğim dersen detayını yazarım) Ama herkes sirkeyi tavsiye edince ben onda karar kıldım.
Burada sirke önem taşıyor, ev sirkesi yoksa organik sirke almanı öneririm. 1 lt süt kaynamak üzereyken (kaynamadan) 1,5 çorba kaşığı sirke döküp karıştırıyorsun. 1-2 dk. karıştırıp altını kapatıyorsun. Zaten hemen üstte pelteler toplanmış oluyor. 15-20 dk bekleyip tekrar ocağa alıyorsun, kısık ateşte 15 dk kaynatıyorsun ve altını kapatıp soğumaya bırakıyorsun. Soğuyunca 1 çay kaşığı kadar tuz ilave edip tülbente alıyor ve iyice suyunu sıkıp çıkarıyorsun. Bu suyu tabii ki atmıyorsun, çocukların içeceği herşeye karıştırıyorsun, olmadı poğaça-ekmek vb. yapıyorsun :))) Dünyanın enbesleyici şeylerinden biri peyniraltı suyu :)) Peynirin hazııır. Unutmadan bu işlemler sırasında tencerenin kapağını hiç kapatmıyorsun :)))
Son notlar; hazır maya ile yapacaksan Rumeli markayı önermişler. Bir de tariflerimin yanına Devletşah yazmışım, sanırım onun sitesinde de güzel bir anlatım varmış? Bir de işi ilerleteceğim dersen, Artun Ünsal'ın "Süt Uyuyunca" isimli kitabını öneriyorlar. Ben de alacağım en kısa zamanda...
Bence bu mevzuda Beyzuş'un ekleyecekleri vardır. Bir hatam varsa düzeltir :))
bende mercimek köftesini mercimeği bol yaparım banada daha lezzetli geliyor öyle
2 kuru incir bir meyve yapıyorayşe canım bugun yoğunluktan hiç yazamadım.kaçamaksız diyebilirim günüme menümü paylaşıcam
ece ben senden fikir edincektim ama pek olumlu değil sanırım açıkcası bende çok kilo verenleri görmedim ne bileyim gül dışında. sen bilgilendir bizi ama.ben merak ediyorum kilo verebilecekmisin istediğin gibi.ayrıca 3 çocukla spor yapabildiğin için sana +10
bugün ki menümü paylaşıyım ben ayşecim söz verdiğim gibi
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
2 çatal menemen
şekersiz çay
öğle
5kuru incir 3 ceviz
saat 15 te ( toplantımız vardı geç kaldım)
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk ızagara (100) g edermi bilmiyorum
3 kaşık pilav
sonra 1 tane kurabiye kaçamağım oldu::
saat 16,30 te
1 tane muz
akşam
saat 18:30 da
1 adet küçük akdeniz ekmeği arasına 1 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay ( canım pişmiş yemek istemiyor hastalıktan zaar::)))
veee az önce şekersiz enerji içeceği içtim (100 kalori) çok halsizim diyee. sınav zamanları işe yarardı.ayy yazınca neler yemişim ben öle yaa.benim menümüde yorumlayın nolurrr...
gözlerimin altı mosmor oldu halsizlik hat safhada. kadın doğum uzamanına gidicektim bayadır erteliyorum bi kaç aydır sancılı adet dönemlerim oluyor diye. regl 3,4 günü hormon testı yapılıyordu dıye biliyorum yarın önce gidip kan testi yaptırıcam haftayada muayene olucam smear aldırıcam yılda bir kez yaptırmak lazım.yorucu bir gün daha geride kaldı.görümcem hastalanmış onu ziyarete geldim iş yerime çok yakın.bu gece burdayım doktorumda burda sabah burdan gidicem.ee bana şimdilik müsade eşim geldi.yine uğramaya çalışıcam. herkese sevgiler
az olmuş sonra acıkırsınBende bugünkü menümü yazayim bari
SABAH:
Misir gevregi sütle birlikte
ÖGLEN:
Meyveli diyet yogurt
AKSAM:
1 dilim tahilli siyah ekmek
1kase mercimek corba
1 porsiyon brokoli Diyet kola
Bugünde cokmu az olmus nedir cabucak bittiBen bu isin bi ortasini bulamiycam sanirim
iyi yapmışsın ablacım bu arda kendinede bak yaptır tün tahlilleriniiyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
ilbatum.ilknur83 iyi akşamlar..
ay bende içeyim canım çektiben de acıktım şimdi leblebi ve üzüm yedim 1 avuç kendimize çok da işkence yapmayalım değil mi ama
ben bir de sütlü nescafe içmek istiyorum ama içsemmi
kızzzzlarrrrrrrrrrrrrr benn saçlarımıı kestirrrrdimmmmmmmmmmmmm......ama inanın güzell olduuu....omuzlarda küt kestirdimmm...arkası kısaa önlerii uzunnn....değişik güsell olduu....bide boyattımmm saçlarıı sarıı röfleee....ohhhhh boyayınca saçlarımın gittiğine üzüntümm kalmadııı...ama iyi olduu keşke gösteripp fikirlerinizi alabilseydimmama inannınn güsell oldu
güle güle kullan
bende sarışındım şimdi kumral :)
bende mi gelsem yaaaaaaaa :)))
şekerim baksana gulma kahvesini içip yatacak ii geceler demiş...
bence sen bana gel.. yaparız kahveleri otururuz cam kenarına kaynatırız
hem istersen bitter çikolatam da var
ne yedin ne yedin..yazmamıssın yine senmidem çok kötü bugün ay çok mu yedim ben ya((
gidip şu dişlerimi fırçalayım ben
kızlar herkese iyi geceler ben çıkıyorumçok konuşmayın ha zor oluyor bebişle okuması sonra :)))
canım güle güle kullan saçlarını inan daha rahat edersin ,kısa saçın bakımı daha kolay ... inşallah dökülmeside azalır bu vesileyle. fotonu çek buraya albümlere yükle sadece arkadaşların görür :) bizde bakalım değil mi yani hazır şimdi fönlüdürde çek güzel 1-2 foto yükle :)
herkes derkennnnn sataşmamı var ilknurummm
önceden ne renkti..benmde sarıydı yaza kadar yaz sonu kestirince onuda kumral yaptım
güle güle kullan
valla ettim heee millet hep 2.den sonra kilo kalıyo yerleşiyo diyolar acep ondanmıdırki zor veriyorumm bilmem 2. kızımı doğurmadannazar ettin kendine her hafta 1 kilo diye ,regl yakınmı yoksa ben gibi...
:))))
sorma eşim görevden yeni geldi kızarmış ekmekle çay istedi üstünede tereyağğ sürdü tulum peynirini doldurdu içine 1 ekmek yedi ammann bende yesem yesem killo almasam bende 2 ıssırık aldım ne güzel kokuyo mübarek te yawwww neyse alşam tarhana çorbası içmiştim 1 tabak 1 de galeta şimdide 1 elma 1 portakalla tükanı kapattımmmmmAz önce avuc ici kadar da fistik yedimEsim citliyip duruyodu zaten acim Aklim mutfaktaki dolmalarda ama yemiycem Esimde sagolsun psikolojik iskence yapiyo
Birazdanda yesil cayimi icerim sonrada dükkani kaparim
türk kahvesi sütlüyse ben bol şekerli seviyorum ,nescafede aramam ama o da şekersiz gitmiyor :) sende çikolatayla içiyorsun demek bende eskiden her nescafeyle mutlaka albeni yerdim ne bileyim ikisinin bileşimini seviyordum hala öyle miyim bilmiyorum :) uzun zaman oldu denemeyeli öğrenciydim o zamanlar :) hiç aklımada gelmedi açıkçası şimdi sen yazana kadar :)
valla ettim heee millet hep 2.den sonra kilo kalıyo yerleşiyo diyolar acep ondanmıdırki zor veriyorumm bilmem 2. kızımı doğurmadan
önce sanki daha hızlı veriyodum hoş sene senyi aratır oldu yaşlandımmı neeee
sorma eşim görevden yeni geldi kızarmış ekmekle çay istedi üstünede tereyağğ sürdü tulum peynirini doldurdu içine 1 ekmek yedi ammann bende yesem yesem killo almasam bende 2 ıssırık aldım ne güzel kokuyo mübarek te yawwww neyse alşam tarhana çorbası içmiştim 1 tabak galeta 1 tane şimdide 1 elma 1 portakalla tükanı kapattımmmmm
annammm ende rejimden önce bu saatlerde nescafe 3ü 1 arada 1 pakette biskrem yata tutku götürüyodum neler etmişim kendimee
olsun canim bugün bilerek böyle yaptim dünün acisi cikmali bi yerden dimi amayokk canımm yaaa ben konyalı değilimm...BALIKESİRLİYİMM...
tomurcukkkkk hiç sormaa yaaaaaaa...bende şimdi şampuanımın içine sarımsak at dediler bir kaç tane onu denicemm....uzundu benim saçlarımdaaaa.... ama kestirdimmmm...güzell olduu..
canım hoşgeldinnn birlikte vericezz inşallahhhh......
kızz one öyle menemen yapar gibi yumurta yağğğğ...ama eczaneden dediğini alıcammmm..
bende aynını dedimm vur makasıı....artık gitti....harbidenn seninle çoğu şeyimizz benziyorrrrbizim evede net geldi geleli benim kocişşş rahattladııı..neti aldınn beni unuttunn diyorrr...
artıkkk uzunnn değill canımm bende öyle düşündümm ve kesdidimmm...
bencee süperr bi listee olmuşşşş hedii bakalımmm cuma verir meyvelerinii...
bu ne kızzz şimdide hiçbişiiii yememişsinnnn ...allah seni netmesinn gece dayanabilicenmiii?erken yat bariiiii..
Hele türk kahvesini hic sevmemayyy kahve içilmez miiiiiii bayılırım hele türk kahvesine helede sütlüyse :)))
ablaım sen girmişsn ben çıkmışım sanırım... çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sizede...
valla yaparken kızların muhabbeti aklıma geldi ama benim onu yedikten sonra kötü bir deneyimim oldu o nedenle adı bile geççtiğinde midem bir tuhaf olur ,bir yönden iyi değil mi :)
güzel görünüyor inşallah işe de yarar bizde kopya çekeriz senden :)
ah bu eşler yok mu benimkide açım diyor akşam yemekte dünyayı yedi ama açmış ya ben ne yapayım ölmeyecek kadar yiyorum :)
makarna yedim,çorba içtim ,kurufasülye yedim valla akşam çok yedim ya
makarnayıda özlemişim 4 kaşık falan yedim hemde tereyağlı yapmıştım ohhhh mis gibiydi valla ama tartıda ne yapacağım cumaya bilmiyorum hayır korkuma çıkamıyorumda ama hissediyorum azda olsa gitti bugün eksiye :) dün parmaklarım çok şişti regl yaklaştıkçca balon gibi oluyorum ya gözkapaklarım bile şişiyor nasıl bir şeyse artık
afiyet olsun tabi canım ya nefsimizi zaman zaman köreltmemiz gerek ama abartıya kaçmadan sonra pişman oluyorsun şekil-a ben :)))
bence şekersiz olursa sorun olmaz eğer uyku problemin yoksa tabi
öyle yaparsin artik asucum gerci masallahin var bu saatte icsende sana bisi yapmazben de vazgeçtim canım yarın gündüz içerim artık
özlemcim şekersiz ve sütlü içiyorum canım ben türk kahvesini de nescafeyi de
bazen 1 tane tatlandırıcı atıyorum tek kötü tarafı yanında çikolatayla çok güzel gitmesi
Askolsun meryemsim ben hic satasirmiyim cok konusuldu ya ondan seyettimdiherkes derkennnnn sataşmamı var ilknurummm
iyi geceler canimcim tatli rüyalarrr...kızlar herkese iyi geceler ben çıkıyorumçok konuşmayın ha zor oluyor bebişle okuması sonra :)))
Kocislerde rejime baslamali bence yoksa yazik bizevalla ettim heee millet hep 2.den sonra kilo kalıyo yerleşiyo diyolar acep ondanmıdırki zor veriyorumm bilmem 2. kızımı doğurmadan
önce sanki daha hızlı veriyodum hoş sene senyi aratır oldu yaşlandımmı neeee
sorma eşim görevden yeni geldi kızarmış ekmekle çay istedi üstünede tereyağğ sürdü tulum peynirini doldurdu içine 1 ekmek yedi ammann bende yesem yesem killo almasam bende 2 ıssırık aldım ne güzel kokuyo mübarek te yawwww neyse alşam tarhana çorbası içmiştim 1 tabak galeta 1 tane şimdide 1 elma 1 portakalla tükanı kapattımmmmm
annammm ende rejimden önce bu saatlerde nescafe 3ü 1 arada 1 pakette biskrem yata tutku götürüyodum neler etmişim kendimeeSözde benim ki baslamisti erken pes etti
inşallah canım umarım bir şey çıkmaz
komikmiş
geçmiş olsun canım geçmedi şu dişlerinin acısı
valla ne iyi kaynanan varmış yat kalk dua et
aman senin kaynanaya iyi dayanıyorsun valla
ne sabır var sende maşşallah
sen nasılsın
bu resimdeki emir sanırım maşşallah paşana
idrar yoluna fitilide duymamıştım doğrusu
sütü akıcı muhallebi gibi yapsan daha tutar midesini
geçmiş olsun canım çok zor
çorbasının üzerine zeytinyağı ekle yedirmeden iyi gelir
ay pepeyi bizde seviyoruz kızım özellikle bu ara bebeye bayılmaya başladı anne bebe gibi bir kız kardeşim olsa ben ona oyuncaklarımı gösteririm diyor
yok avrupada büyüklerede ağrı için fitil veriyorlarmış kuzenim söylüyor burda büyük fitili yok oysa biz orada alıyoruz iyi geliyor diyor
maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebeğin nasıl iyleştimi
hoşgeldin
saç böreğine bizde bükme deriz biz uşaklıyız
hamarat hatunlarsınız maşşallah
bende mercimek köftesini mercimeği bol yaparım banada daha lezzetli geliyor öyle
2 kuru incir bir meyve yapıyor
az olmuş sonra acıkırsın
iyi yapmışsın ablacım bu arda kendinede bak yaptır tün tahlillerini
ay bende içeyim canım çekti
güle güle kullan
of offffffffff hakikaten aclik krizindeyim suan ve seytan kalan dolmalari hüplet diyor
direniyorum ama az kaldi sanirim yiycem
inşallah canım umarım bir şey çıkmaz
komikmiş
geçmiş olsun canım geçmedi şu dişlerinin acısı
valla ne iyi kaynanan varmış yat kalk dua et
aman senin kaynanaya iyi dayanıyorsun valla
ne sabır var sende maşşallah
sen nasılsın
bu resimdeki emir sanırım maşşallah paşana
idrar yoluna fitilide duymamıştım doğrusu
sütü akıcı muhallebi gibi yapsan daha tutar midesini
of offffffffff hakikaten aclik krizindeyim suan ve seytan kalan dolmalari hüplet diyor
direniyorum ama az kaldi sanirim yiycem
Sakın yeme o dolmaları istersen kalk bir an önce yat böylece yemek düşüncesi aklından çıkar
ilknur yeme sakın
sözümü dinle kalk suyu bol yoğurdu az bir ayran iç hem şişersin hem uykun gelir uyrusun sabah da güzelce kahvaltını yaparsın
uykum geldi nedense
ben gidiyim herkese iyi geceler
Hadi kızlar bende çıkıyorum artık sabah erken kalkıyorum uykumu alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?