Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese iyi geceler ben çıkıyorum çok konuşmayın ha zor oluyor bebişle okuması sonra :)))

İnşallah tek sebebi ilgi çekmek olsun diyorum tedirgin oluyor insan işte.
inşallah canım umarım bir şey çıkmaz

Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
:

komikmiş

geçmiş olsun canım geçmedi şu dişlerinin acısı

valla ne iyi kaynanan varmış yat kalk dua et

aman senin kaynanaya iyi dayanıyorsun valla
ne sabır var sende maşşallah
Günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
şimdi geçmişe bi bakınayım önce inşallah mutlu gelmiştir :18::
sen nasılsın
bu resimdeki emir sanırım maşşallah paşana
idrar yoluna fitilide duymamıştım doğrusu
sütü akıcı muhallebi gibi yapsan daha tutar midesini

kocişşşş izinn vermiyorrr canımmm...ama anlattım yaa siz gözünüzde canlandırın artıkk...

merrryyy tahminimdenn güsell oldu kısssss....bende kestane yapmıştım en sonn....şimdi röfle sarı attım yani haftaya acık daha atıcazzz sapsarıı olucamm ama saç modelim değişik ilk defa yaptımm yanaklarıma gelen yerler uzun omzuma doğru kafamın arkası kısaa acayip bişi işte alışıcam artıkınn ayy ne çook güldümm bakk bugünn aç değilim ağlamıyorumm gülüyorumm..saçların etkisi heraldee..bide yarınn doğum günümmmm birazdaa ondannnn yaşlanıyorumm kızzzz....pastada yiyemicemmm...gecen sene doğum günümdede diyetteyydimm yaaa yine yiyememiştimmmmm...ama olsun çıtır olucammm inş bidahaki seneyee...

güle güle kullan

teşekkürlerrr bıdıkımmmmm....

Son düzenleme:
nazar ettin kendine her hafta 1 kilo diye ,regl yakınmı yoksa ben gibi...

:))))
valla ettim heee millet hep 2.den sonra kilo kalıyo yerleşiyo diyolar acep ondanmıdırki zor veriyorumm bilmem 2. kızımı doğurmadan
önce sanki daha hızlı veriyodum hoş sene senyi aratır oldu yaşlandımmı neeee

Az önce avuc ici kadar da fistik yedim Esim citliyip duruyodu zaten acim Aklim mutfaktaki dolmalarda ama yemiycem Esimde sagolsun psikolojik iskence yapiyo
Birazdanda yesil cayimi icerim sonrada dükkani kaparim
sorma eşim görevden yeni geldi kızarmış ekmekle çay istedi üstünede tereyağğ sürdü tulum peynirini doldurdu içine 1 ekmek yedi ammann bende yesem yesem killo almasam bende 2 ıssırık aldım ne güzel kokuyo mübarek te yawwww neyse alşam tarhana çorbası içmiştim 1 tabak 1 de galeta şimdide 1 elma 1 portakalla tükanı kapattımmmmm

annammm ende rejimden önce bu saatlerde nescafe 3ü 1 arada 1 pakette biskrem yata tutku götürüyodum neler etmişim kendimee

Son düzenleme:
kızlarrrr bugün yediklerimmmm.....

SABAH
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 elma

ARA
1 portakal

ÖĞLEN
1 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık yoğurtlu biber
ıspanak salatası

ARA
3 ceviz

AKŞAM
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ARA
1 medine hurması
5 badem+5 fındıkk..
çay

şükürr bu günüde böle bitirdikkk...herkesii öpüyorummmmmm kızlarrrr....

erkek olmak var onların metabolizmaları hızlı off
eşimin yediklerini yesem kilo alırım kesin üstelik o da diyette bu hafta

olsun canim bugün bilerek böyle yaptim dünün acisi cikmali bi yerden dimi ama
Hele türk kahvesini hic sevmem
Benimde aklimda kisir var ama cok yerim diye korkudan yapamiyorum. Sen takma kafaya özlemcim halledersin ben sana güveniyorum
Demekki eslerimizinde hepsi aynni yiyip aciz diye geziyorlar

öyle yaparsin artik asucum gerci masallahin var bu saatte icsende sana bisi yapmaz

bugün kaynanamı hastaneye götürünce bende yürüdüm kızım gelmemişti dedsiyle kalmayı tecih etti 1 saat yürüdüm hatta 15 dakkası koşma idi yetişeyim diye bu hafta ilk sporumdu
ah eskisi gibi spor yapmak istiyorum ama bir uyşukluktur anlamadım
bir toparlayamadım kendimi diyet bile yapasımda yok bu gün ilk defa diyetime dikkat ettim açım ama mutluyum

ilknur yeme sakın
sözümü dinle kalk suyu bol yoğurdu az bir ayran iç hem şişersin hem uykun gelir uyrusun sabah da güzelce kahvaltını yaparsın

ilknur yeme sakın
sözümü dinle kalk suyu bol yoğurdu az bir ayran iç hem şişersin hem uykun gelir uyrusun sabah da güzelce kahvaltını yaparsın

ama yogurdum yokki asucum
Az bisi vardi bende hepsini sarimsakli yogurt yaptim biraz artti saklama kabiyla dolaba koydum sarimsakli yogurttan yapsam olurmuki ???

kızlarr bende kaçar iyi gecelerr allah rajatlık versinnnnn...öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…