:)) O sorumsuzu bir yakalarsak öperiz, Tarkan'ın şarkısı gibi oldu değilmi.?
Beyzuşum, hangi insan evladı yaptıysa harika görünüyor ve çok güzel resimlemiş. gir monitörden içeri beni bi kerede ham yap diyor..
Banu'yu bende merak ediyorum..Gece gelir güzel haberlerle inşallah...
hoşgeldin canıım..istanbul böyledir işte bir kere gördünmü vazgeçemezsin...
geçmiş olsun canım....
sen ve kötülük cok zit iki kelime hayatta inanmammmGöz süzdüğüne göre demekki iyisin...Çoook sevindim bebek..
Bende diyecektimki yürüyüşle başlasaydın önce, idmandan sonra salona yazılman dahamı iyi olurdu diye düşündüm.:))
Hehe kötüyüm ben kötüyüm..
Haftasonu içimize şeytan giriyor sanki.:))
ben akşam yemeklerini erken yediysem akşam yiyorum meyve. zaten ben yemezsem,hazırlamazsam evdekilerin hiç biri eline alıpta yemez..
İlla hazırlayıp tabaklara koyup servis edeceğimde yeme lütfunu gösterecek benim asilzadelerim..
canim benim bugün nasilsin insallah cabuk toparlanirsinsağol ebuşum valla koşuşturuyorum derken kaptım şifayı. oğluşum iyi allaha şükür ona bulaşmasında başka birşey istemem. ter atmak iyi fikir aslında ,o içtiğim tylolhot mu neyse haddi hesabı yok ama düzelmedi ya
sağol canım zaten sadece sıvı tüketiyorum desem yeridir, katı şeyler boğazımdan geçmiyor takılıyor sanki((
aynen öyle canım eve hastalık uğradıysa yandığının resmidirzaten istediğim hiçbir şeyi yiyemiyorum ,yemekte gelmiyor içimden o da ayrı (((
sağol canım...
inşallah çabuk toparlanırım canım bebişle zor oluyor gerçekten, allahtan anneannem yanımda ....ü
sağol canım inşallah bebişle zor oluyor çünkü...
sağol canım tamam yaparım süt :))) bebişe geçmesin aman amannnn
evet ya cumadan sonra hep öyle oluyor en iyisi cumada sapıtmamak ayda 1 ödül yapmak :) ya da 2 haftada bir cuma bunu becerebilsek ne iyi olurdu
evet canım bebekle iyileşmek zor gerçekten ,kendinden geçiyorsun zaten onun için
ben uyanır uyanmaz su içiyorum ki çıkmayayım diye sende öyle yap çünkü 2 bardak su bile içsen fark ediyor :) bende moralim bozulur diye çıkmıyorum . cumaya kadar çıkma bende çıkmayacağım
regl zamanın falan yaklaşmış olmasın ben bugün oldum ama hala şişlik var.
yok fıstığım benim neden kızayım :) valla başka türlü durmazdı sanırım dualarım kabul oldu. aynen öyle herşeyin başı sağlık hasta olunca yemek bile istemiyorsun.
ederim canım sağol, bebişim çok değerli...
iyi aksamlar canım..iyi akşamlar kızlar
meryem pcosendromu nedemekki pco dan farkı ne?
cnm evet özel mesele malesef üzgünüm zamanla düzelecek tabiki de söyleyipte kimseyi de sıkmak istemiyorum işte böyle geçecek inş :))Semirancığım, nedir canını böyle sıkan, biraz çıtlatsan? Özel meseleler mi? Biz senin monitör başından bile hissedilen güler yüzüne alışmışız, epeydir canının sıkkın olmasına üzülüyoruz
İyi ki geldin canımbirlikten kuvvet doğar demişler, malum :)
Ben sana yazılı görüş, teklifini yazılı ilet demiştim ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)) Şaka bir yana, herşey dört dörtlük olmuyor, olmasını temenni ederiz tabii de, olamıyor çoğu zaman. Gene de sevdiğin bir işle uğraşıyor olman, körelmiyor olman, bir şeyler üretiyor olman çok iyi bence. Tebrik ederim ve de kolaylıklar dilerim.
mutluuu ben çok üzgünüm erkek arkadaşımdan ayrıldım pek hoş olmadı kötü günler geçiriyorum istanbula gelmeyeceğim günler insana neler gösteriyor nelerrrrrsemoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öpüyorummmm çokkk 15 gün tatilde göbeğimi göstericem muhtemel gelicen di miiiiiii
cnm evet malesef özel meseleler sıkıntılı günler yaşıyorum sizi de sıkmak istemiyorum yazmıyorum okuyup çıkıyorum geçececek inş :))Semirancığım, nedir canını böyle sıkan, biraz çıtlatsan? Özel meseleler mi? Biz senin monitör başından bile hissedilen güler yüzüne alışmışız, epeydir canının sıkkın olmasına üzülüyoruz
İyi ki geldin canımbirlikten kuvvet doğar demişler, malum :)
Ben sana yazılı görüş, teklifini yazılı ilet demiştim ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)) Şaka bir yana, herşey dört dörtlük olmuyor, olmasını temenni ederiz tabii de, olamıyor çoğu zaman. Gene de sevdiğin bir işle uğraşıyor olman, körelmiyor olman, bir şeyler üretiyor olman çok iyi bence. Tebrik ederim ve de kolaylıklar dilerim.
semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öpüyorummmm çokkk 15 gün tatilde göbeğimi göstericem muhtemel gelicen di miiiiiii
yok canım reglim biteli bir kaç gün oluyor ama diyet ve spor olduğu halde neden kilo alıyorum anlamadım,
regl zamanın falan yaklaşmış olmasın ben bugün oldum ama hala şişlik var.
yok fıstığım benim neden kızayım :) valla başka türlü durmazdı sanırım dualarım kabul oldu. aynen öyle herşeyin başı sağlık hasta olunca yemek bile istemiyorsun.
ederim canım sağol, bebişim çok değerli...
geçer şişlik meraklanmakızlar ben bugün bu hastalıkla uğraşırken birde regl oldum şişlik hala geçmedi ama
bu arada bebişe bakacak teyzeye gittik o da birşeyler hazırladı getirdi ama ben yemedim sadece 1 tuzlu yedim ,3 fincanda çay içtim ,eve gelincede anneannem köfte yapmış sadece 1 taneyi zor yedim az bir ekmekle 1 tabakta salata yedim ama nasıl ,sırf evdekiler illa ye dedi diye yoksa hiç niyetim yoktu yemeye, yiyecek halimde yoktu ama azda olsa yedim, sıcak şeyler içiyorum sanırım onlarda etkiliyor boş bir şişkinlik ve ben habire lavaboda(((
birazdan ballı süt falan yapayım bari
çok güzel kilolar vermişsin sağlıklı bir beslenmeyleHayirli aksamlar arkadaslar ,
dün yazacaktim nasil 40 kilo verdigimi uykuluyum diye yazamamistim simdi yazayim insallah,yillardir sürekli her cesit dieti denedim ve her defasinda 20-30 kilo verip aldim sonrasi ise beslenme piramidini iyice inceledim ve yediklerimi hep not aldim
sonra farkina vardim ki saglikli beslenerek daha da cok doyuyorum ac kalmadan zayiflayabiliyorum
gün icinde 2-3 porsiyon sebze,iki porsiyon meyve,
haftada 2-3 yumurta,haftada 2 defa balik,süt ürünleri (peynir v.s hergün 1 porsiyon )
et haftada 2-3 porsiyon (her bir porsiyon bir avucun ici kadar )
ve ara ögünleri kaldirdim sadece 3 ögün düzenli yemege dikkat etmeye calistim
yag da günde tüm yediklerimde 30 gram yagi gecirmemeye calistim
sebzeleri buharda pisirdim et balik tavuk v.s firinda pisirmeye calistim kisabildigim kadar yagi kistim,makarnayi dahi kara olanini aldik..
aslinda yagi sadece 1 kasik salatalara kattim
sabahlari hep ayni saatlerde kahvalti yaptim ve cavdar ekmegini muhakkak en az 2 tane yemeye calistim ki az tok tutsun ve metabolizmami calistirsin diye
öglenleri piramidden sectim
aksamlari ise genelde salata +yogurt
bu sekilde piramidde karma birseyler cikardim ve her yedigimi not aldim
yavas yavas spora basladim en son haftanin 3 günü fitnese + 2 günüde yüzmeye + 2 günde jimnastige gittim ,Allahtan bayanlar arasi böyle spor imkanimiz vardi da zayiflamamda cok güzel oldu..hemen hemen her sabah namazin ardindan esimle en az 5 km yürüyüs yaptiki
hersey cok güzeldi ama özel bir rahatsizligim sebebiyle sporu birakmak mecburiyetinde kaldim ve yavas yavas bir güzel verdiklerimi aldim
simdi yine basa döndük ve hicte kolay olmadi ama ümidimi yitirmedim ,bu sayfanin.. sizlerin bana ümid verdigini düsünüyorum
birbirinizi güzel motive edebiliyorsunuz baya kilo verenler olmus aranizda hepinizi tebrik ediyorum ,Allah hepimize kolayliklar versin insallah
cnm evet özel mesele malesef üzgünüm zamanla düzelecek tabiki de söyleyipte kimseyi de sıkmak istemiyorum işte böyle geçecek inş :))
mutluuu ben çok üzgünüm erkek arkadaşımdan ayrıldım pek hoş olmadı kötü günler geçiriyorum istanbula gelmeyeceğim günler insana neler gösteriyor nelerrrrrneyse ben de senş özledim göbeğine de bakarızz facedenn benimkide büyüdü merak etme 2 kiloda ben almışım diyet falan kalmadı dağıldım ((( çok öptmmm seniiii
3 mil leslie yaptım mutluyum
akabe ne güzel vermişsin kiloları aynı yolla tekrar verebilirsin
Bravo asucum sana bravoooooooBizde kizimla 1 saatten fazla yürümüsüz
Banucum geldigini gördüm aysecige ne dediler ???
allah allah ya neden alıyorsun acaba o kadar sporda yapıyorsun çok ilginç acaba vücut karşı mı koymaya başladı?yok canım reglim biteli bir kaç gün oluyor ama diyet ve spor olduğu halde neden kilo alıyorum anlamadım
geçer şişlik meraklanma
aman iyi beslen çabuk atlat
çok güzel kilolar vermişsin sağlıklı bir beslenmeyle
yine verisin eminim
üzüldüm ayrılmana
ama hayırlısı diyelim öyle olsun
ne olduki aslında naltsn rahatlarsın tabi yinede sen bilirsin
sen ve kötülük cok zit iki kelime hayatta inanmammm
canim benim bugün nasilsin insallah cabuk toparlanirsin
iyi aksamlar canım..
aslında pco ve pcos aynı hastalık ama pco ilerlememiş halii...
pco sendromu yani pcos ta hastalıgın sendroma girmiş yerleşmiş hali..
yüzünde,göbek altında falan tüylenme varmı?öyle belirtisi.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?