Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım.Umutla bekliyorum güzel haberi.....

Hep böyle şeyleri ham yapmaktan bu hale geldik maalesef canım...(Rumeli tatlısıdır kendisi)

Sorumsuz da seni şapır şapır öper...

Hayirli aksamlar arkadaslar ,
dün yazacaktim nasil 40 kilo verdigimi uykuluyum diye yazamamistim simdi yazayim insallah,yillardir sürekli her cesit dieti denedim ve her defasinda 20-30 kilo verip aldim sonrasi ise beslenme piramidini iyice inceledim ve yediklerimi hep not aldim
sonra farkina vardim ki saglikli beslenerek daha da cok doyuyorum ac kalmadan zayiflayabiliyorum
gün icinde 2-3 porsiyon sebze,iki porsiyon meyve,
haftada 2-3 yumurta,haftada 2 defa balik,süt ürünleri (peynir v.s hergün 1 porsiyon )
et haftada 2-3 porsiyon (her bir porsiyon bir avucun ici kadar )
ve ara ögünleri kaldirdim sadece 3 ögün düzenli yemege dikkat etmeye calistim
yag da günde tüm yediklerimde 30 gram yagi gecirmemeye calistim
sebzeleri buharda pisirdim et balik tavuk v.s firinda pisirmeye calistim kisabildigim kadar yagi kistim,makarnayi dahi kara olanini aldik..

aslinda yagi sadece 1 kasik salatalara kattim

sabahlari hep ayni saatlerde kahvalti yaptim ve cavdar ekmegini muhakkak en az 2 tane yemeye calistim ki az tok tutsun ve metabolizmami calistirsin diye
öglenleri piramidden sectim
aksamlari ise genelde salata +yogurt
bu sekilde piramidde karma birseyler cikardim ve her yedigimi not aldim

yavas yavas spora basladim en son haftanin 3 günü fitnese + 2 günüde yüzmeye + 2 günde jimnastige gittim ,Allahtan bayanlar arasi böyle spor imkanimiz vardi da zayiflamamda cok güzel oldu..hemen hemen her sabah namazin ardindan esimle en az 5 km yürüyüs yaptiki
hersey cok güzeldi ama özel bir rahatsizligim sebebiyle sporu birakmak mecburiyetinde kaldim ve yavas yavas bir güzel verdiklerimi aldim

simdi yine basa döndük ve hicte kolay olmadi ama ümidimi yitirmedim ,bu sayfanin.. sizlerin bana ümid verdigini düsünüyorum
birbirinizi güzel motive edebiliyorsunuz baya kilo verenler olmus aranizda hepinizi tebrik ediyorum ,Allah hepimize kolayliklar versin insallah

sabah:
peynirli omlet(1 yumurta ile)
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
125 ml light yoğurt
5 adet badem

öğle:
3 adet köfte domates rendesiyle
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
1 adet elma

akşam:
1 tabak kapuska yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
2 adet kivi

iyi akşamlar
menüm
sabah
tost 2 bardak çay
öğlen
3 parça kıymalı pide
akşam
1 dilim ekmek
6 köfte
yarım patates fırında
1 kase yoğurt
ara
1 küçük kase patlamış mısır
son bir kaç gündür hiç spor yapmıyorum

Son düzenleme:
sen ve kötülük cok zit iki kelime hayatta inanmammm
canim benim bugün nasilsin insallah cabuk toparlanirsin

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
meryem pcosendromu nedemekki pco dan farkı ne?
iyi aksamlar canım..
aslında pco ve pcos aynı hastalık ama pco ilerlememiş halii...
pco sendromu yani pcos ta hastalıgın sendroma girmiş yerleşmiş hali..

yüzünde,göbek altında falan tüylenme varmı?öyle belirtisi.

cnm evet özel mesele malesef üzgünüm zamanla düzelecek tabiki de söyleyipte kimseyi de sıkmak istemiyorum işte böyle geçecek inş :))
semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

öpüyorummmm çokkk 15 gün tatilde göbeğimi göstericem muhtemel gelicen di miiiiiii
mutluuu ben çok üzgünüm erkek arkadaşımdan ayrıldım pek hoş olmadı kötü günler geçiriyorum istanbula gelmeyeceğim günler insana neler gösteriyor nelerrrrr neyse ben de senş özledim göbeğine de bakarızz facedenn benimkide büyüdü merak etme 2 kiloda ben almışım diyet falan kalmadı dağıldım ((( çok öptmmm seniiii

cnm evet malesef özel meseleler sıkıntılı günler yaşıyorum sizi de sıkmak istemiyorum yazmıyorum okuyup çıkıyorum geçececek inş :))
semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

öpüyorummmm çokkk 15 gün tatilde göbeğimi göstericem muhtemel gelicen di miiiiiii

mutluuuuuuuuuuu ben de seni çokkkk öptm 15 tatilde gelemiyorum erkek arkadaşımdan ayrıldım kötü günler geçiriyorum günler neler getiriyor insana hayat bazen acımasızca çarpıyor üzgünüm ama düzeleceğim arkadaşlarımdan uzak kalmamak için direniyorum benim de göbüş büyüdü 2 kilo almışım ben de maaleseff göbüşlerimizi faceden gösteririz olmaz mı:))

Bahar mutlu olduğuna sevindim her zaman daim olsun hemen evlen ama mutlaka olur mu uzatma Allahım hep mutlu etsin
Banucum ayşecik iyi olsun sonuçları güzeldir ben eminim Allahım çocuklarımızın acısıyla sınamasın inş(
Derincim senin miniğede geçmiş olsun cnm Allahım bir daha göstermesin
başka atladığım kim varsa geçmiş olsun kızlarrr sizleri seviyorum

yok canım reglim biteli bir kaç gün oluyor ama diyet ve spor olduğu halde neden kilo alıyorum anlamadım

geçer şişlik meraklanma
aman iyi beslen çabuk atlat
çok güzel kilolar vermişsin sağlıklı bir beslenmeyle
yine verisin eminim

üzüldüm ayrılmana
ama hayırlısı diyelim öyle olsun
ne olduki aslında naltsn rahatlarsın tabi yinede sen bilirsin

allah allah ya neden alıyorsun acaba o kadar sporda yapıyorsun çok ilginç acaba vücut karşı mı koymaya başladı?
inşallah şu hastalığımda şişliğimde geçer çok sıkıldım valla. yemek yemek istemiyorum midem bulanıyor hemde boğazım ağrıyor sanki yırtarak geçiyorlar ya (( aslında adam gibi yesem dediğin gibi çok daha rahat atlatırım ama yiyemiyorum, biri beni durdursun demiştim gerçekten durdum ya :)
sen ve kötülük cok zit iki kelime hayatta inanmammm

canim benim bugün nasilsin insallah cabuk toparlanirsin

inşalah bitanem artık geçsede kurtulsam çok fena ya hele bebişle daha zor allahtan eşim akşamları ilgileniyor, gündüzde anneannem bakıyor bazen iyi oluyor, dinleniyorum en azından

ASU ve İLKNUR kızlar maşallah size ne güzel yürümüşsünüz ,benim bel düzeldi ama hastalık başladı ya ama şu var ki bel ağrısına yeğlerim yani o daha fena ya allah kimseye göstermesin..

BANU canım güzel haberlerle geldin inşallah

ilknur çocuklarıyın resinlerini gördüm
kızın sana benziyor maşallah pek güzeller allah esirgesin
yaşları birbirine yakın galiba ikiz gibiler
rabbim banada nasip etsin dileyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…