canım bende geçen hafta öyleydim bak bu hafta gitti şükür. ebrucum sende vereceksin haftaya ben inanıyorum sana canımGünaydın,
Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun...
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 89,00
Bu hafta : 89,30
Artık kaçamaklardan dolayı ne kadar artıya geçtiysem +300 ü yapışık vaziyette hala.Neyse bunada şükür.Bu hafta sonu leslieye başlıyorum zaten.İnşallah toparlıcam...
canım benim nasıl sevindim senin adına ya ,demek 84ün altına indin bravo sana, eşin içinde hayırlısı neyse o olsun canım benimama resmen dün ac gezdim diyebilirim.
bu arada bir sürü alıntı yaptım hepsi uctuiş görüşmesi eşimin güzel geçti ama nafile. cunku resmen elektrik mühendisi arıyorlarmıs kriterleri yanlıs yazmıslar ilana. olmadı yani. neyse kısmet diyorum. Allah'ım zamanını bilir. Bekliyoruz. Sizler nasılsınız? Hepinizi özledim. günlerdir deli gibi sokaklardaydım hep. bugun yerime geldim oturabildim.
harika canım ya maşallahkilo billdirimi:
geçen hafta:106.9
bugün:105.0
giden kilo:1.9 :))
spora gelecek olursak hiç gelmeyelim aslında yok denecek kadar az sadece mekik ve toplasan 1 saati geçmeyen yürüyüş var.bu hafta sınavlarım vardı ama önümüzdeki hafta bitiyor.tatilde bu sporsuzluğumu telafi edicem inşallah :))
canım kusura bakma ben gözden kaçırmışım sanırım çok geçmiş olsun ,allah şifa versin...Nursena - tebessüm77 - umutthepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızım bugün daha iyi eşimde az önce işine gitti düzeldiler şükür kızım biraz iştahsız sanırım hastalığın etkisi bu kadar düzeldi ya o da düzelir
sağol bitanem sende öylesinSüpersin... Maşallah arkadaşıma...
ay bu hafta kızlar süper ya maşallah sanada canım ,bu arada ben senin adını bilmiyorum, derman değil değil mi?Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta : 93.4 kg
Bu hafta : 92.1 kg
giden :1.3 kg
spor : 350 dk
sağol canım benim sende süpersinnnnnnnnnnnnnnn :))) vereceksin sende ben inanıyorum sanasüpersin. bak oldu işte. süper süper süperr tebrik derim canım :)
süperrrrr :) tebrik ederim asucan :) benim diyetisyenin adıda asuman :)
cok gecmis olsun dermanablam :)
kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. önümüzdeki hafta daha dikkatli olacagım olmak zorundayım. 82 leri görerek gitmezsem eger benim asucan dediki yeşimcim artık korumaya alırız mevcut kilonu 2 ay kadar cunku cok sıkı tutmaya basladı vücudun dedi. bende mutlaka bu hafta kacamaksız bir hafta gecirmeliyimki en azından 75 olana kadar bir koruma dönemi girmesin :)
kız ne yaptın sen maşallah sana valla, ne çayı bu ya bende istiyorum tarifini ,fazla spor benide koruyor az yapınca daha kıymet biliyor vücut :)))) bravo sana ya ......bildiirmi yapıp geçmişe dalayım yeni açabildim bilgisayarı evi temizledim bi arkadaş gelebilirim dedi bakalım ne etçem bebişi ancak uyutabildim .neyse
geçen hafta:78
bu hafta:75,7
Giden:2300gr
spor:85 dkcık
bu kadar az spora bu kadar çok gitti ama neden sır gibi sakladığım karışım inanın başka özel bişi yok.her zaman beslendiğim gibi beslendim hatta hsonu baya sapıtmıştım yani pazar günü 78 den fazlaydım valla
sağol canım benim :)ellerine sağlık aysenin
çiğ köftede etki etmiş olabilir
bravooo
o çayı içerken benimde canım tatlı istemiyor
evet gençken metabolizma daha hızlı oluyor
ohh bavuldan fazl vermişsin
bende canım senin sohpetini seviyorum
ohh güle güle kullan güzelmiş tunik
öp öp sonra büyüyünce hiç lisede falan öptürmüyorlar kızımda babasına baba ıslak öpme diye yanağını siler
sıcacık yapın nede hoşmuş
iyi kararlar vermişsin
,
umarım fazla zorlamaz dişleri
tartın bozulmuş yenisini al bence
umarım iyi çıkar sonuçlar
olsun kaçamağa ramen vermişsin
bravoooo
umarım kısa sürede bulur iş işsiz olmak zor helede erkek için
bravooooo ne yaptın kız bu hafta
süper canım ya sende 7leri gördün maşallah sanakilo bildirimi
geçen hafta 80.1 hatta 2 hafta sürdü bu kilo
bugün 79.2
fark 900 gram
spor 120 dakka
yaşasın 8li rakamlardan kurtuldum artık
80 81 arasında ben 1 sene kalmıştım o yüzden inat etti baya
bende istiyorummmmmmmmmmmNe çayıymış o bakalımben de istiyommmm
maşallah sanadagecen hafta: 100.7
bu hafta: 99.5
spor yok
inşallah sende göreceksin ebrummmmmmmmmTebrik ederim canım.Maaşallah Özlemle sen 75 i gördünüz.Darısı başımıza artık.
Karatayı bıraktıktan sonra gitti kiloların iyi ki bırakmışsın
aferin sana maşallah ...geçen hafta:71
bu hafta: 70
spor:90 dk
ÖZLEM;
Kutlarım canım Maaşallah...
Hedefe ulaşacaksın yakında inşallah.....
sağol beyzuş ablam ,inşallah ulaşacağımda hedef çok uzak
ben 57 olmak istiyorum yani şu an olduğum kilonun tam tersi :))))
hepimiz hedefimize ulaşıp buradan öyle ayrılacağız ,sonra başka bir topikte buluşuruz mesela giyim kuşam topiği :))))