Ne olcak canım elbette yedim ama çoğunudu anneme kızkardeşlerime götürdüm.İnşallah yarın sabah itibari ile diete tam gaz başlıyorum...geçmiş olsun çocuklara bişey olunca hayat duruyooo dyette tabbiii
bakalım daha fazla ilgilenicez eşimlee
çokk sevindim allah yardımcıları olsunnn
,inşallah iyi çıkar meraklanma kendini strese sokup yeme şu mis giibii kokan böreklerle kekler ne olduuuuu acep bahsetmed,in:)))))))))
Güle güle kirlet canım iyi olmuş dinlen ya yarın yaparsın ütünüde.bugün giremedim temizlikti ,duştu derken . öğleden sonrada bebeğe bakacak teyzemiz bize geldi haberim yoktu ama iyide oldu dinlendim yoksa ütülere başlayacaktım .şimdi yapsam mı bilemiyorum canımda istemiyor
Geçmiş olsun d vitaminine başladınmı parat hormonunda düzelicek.bu arada bugün d vitamini sonucumda gelmiş.zaten düşük demişti 13,9 idi 5 ,6 ya düşmüş.gerçi yazın ölçülmüştüm ilk yaz ve kış referans değerleri farklı ama kışın olması gerekn değer 10-60 imiş...yazın 20-120 imiş bu değer
yst38 kayserilisin galiba:26:
canım sne tane karabiber kullanmadın mı yoksa? ben kaynattım rengi değişip elmalar dağılınca hemen içinden aldım süzerek sürahiye koydum daha çok limon tadı geliyor gibi ekşi ama lezzetli ben sevdim, fazla kaynatma içindekileride soğutmadan alYa Özlem canım sen bir ara onun tadı güzel oldu demiştinacaba ben yaptığımda bir yerde bir yanlışmı yaptım tadı benimkinde iğrençti zar zor içmiştim bir iki bardak sonra dayanamayıp dökmüştüm yoksa fazlamı kaynadı da acıdı :44:
ahh bir bilsem banucum tamam artık kaçamak yok kolay mı veriyorum sanki diyorum sonrada lüp lüp götürüyorum yaNescafe banada çok iyi geliyor canım sakarin kullanıyosan muhakkak koy şeker yerine daha iyi olur.
Hangisini kullanıyosun fadime bende kullanıyorum lus..l.
Hadi az kalmış tamamenmi dönüyor gidicekmi tekrar.
Afiyet olsun arad kaçamakta lazım nursena.
Özlem ne oluyor bize yaaa sende bende dağıttık valla.
Olurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.
Dimi ya bende ne sevinirdim tatil olunca...
kov gitsin eşek sıpalarını :))))Kızlar benim içime kocaman bir obur fil kaçtı ne güzel iştahsızdım ne oldu anlamadım valla.
sakın hergün tartılma canım ya insanı strese sokuyor ,cumaya kadar bekle :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu gün tartıda +400 çıktım anlamadım kaçamak yapmadım niye böyle oldu bilemedim moralim bozuldu sabah sabah keşke tartılmasaydım
sıkı tutalım canım ya o kadar zor veriyoruz 2 dklık zevk için verdiklerimizi alıyoruz ne gerek var ,kilo vermenin ve güzel sözlerin değeri daha kıymetli olmalı değil mi? inşallah gireceksin canım . bende seni öptümmmmmmmGünaydın herkese,mutlu ve iyi haftalar dilerim.Pazartesi sendromundayım çabuk atlatırım umarım...
Meryemcim çok dikkat ettim valla.Aslında bende anlamadım nasıl verdim ama ilk haftada zaten 3 kilo gitmişti.Akşam 6-7 den sonrada hiç bişey yemedim.Hergün 1,5 saat yürüdüm yağmur çamur demeden.Çok da terlerim ben.7 Aralıkta 103 ile başladım 15 şubat itibariyle 85 tim.Bende inanamadım ama öyleydi valla.Bak altta alıntı yaptım Özlemde nerdeyse 17-18 kilo vermiş kısa sürede.İsteyince oluyo sanırım...
İnşallah Özlemcim.Bugün itibariyle bende çok sıkı tutucam.Artık dank etti.Nereye kadar kaçamaklar hep aynı şeyler.Leslieye başlayamadım hafta sonu gezdik eşimle.Bugün işbaşı yaptı hayırlısıyla.Artık bu akşamdan itibaren başlıcam bende.Çok güzel bildirimlerde buluncam.Spor listesine de gircem inşallahhhhh.... Öptüm seni fıstıkkkkkk
canım rica ederim ne demek çok daha farklı şeylerde var aslında ama öğretmeninin öğrenmede problem yaşayan herkese birşeyler yapması nasıl öğreniyorsa ona uygun ortam hazırlaması gerekir, orada hep genç ve idealist öğretmenler olur ama sizinki tembel mi ne :)haklısında öğlenci benim kız zaman yok 11 de çıkıyo 5 buöukta geliyo belki birazda yorgunluktan yapıyo huysuzlluk
yemedim valla hemen yattım yoksa dolapta bekleyen cizkeek vardıı oturur yerdim aman hep kandimize yapmıyomuyuz zaten adama kız ye kaynanaya kkız ye cocuklara kız ye ne hale geldik
daha 1 hafta oldu matemetiğe başlayalı çokkk saol eşimede okudum çok yardımcı oldun hemen karton falan alayım dedi teşşekkür ederim
maşşşallahhh darısı bizeeeee
inşallah desteğiniz için saolun
sabır evlat doğurmak doğum acısı falan hiç bişey valla
yemekten önce içiyorum bende yemekten sonramı içilecek kaçırmışım orayı
çok geçmiş olsun ablacım allah şifa versingünaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr...
hayırlı haftalar olsun herkese...
pazartesi sendromu üstüne hastalık birde regl eklenince varın halimi siz düşünün....
megakentimiz istanbulda cumartesi günü o soğukta lapa lapa yağan karda elektriksiz ve susuz kaldık...gidecek sobalı evi olan akrabalarda evde olmayınca mecburen günü ve geceyi battaniye altında geçirdim...
sonuç şiş bademcikler nefes aldırmayan bir öksürük ve halsizlik:2::2::2:
çok sevindim inan rabbim hepsini korusun.Size bahsetmiştim bir ara görüşmediğim eski bir arkadaşımın oğlu lösemiydi diye...
Dün haberleştim onlarla oğlanın durumu iyiye gidiyormuş nakile gerek yokmuş henüz çok başında oldukları için tedaviye fevkalede cevap veriyormuş...
Çoook şanslılarmış doktorların söylediğine göre kesin iyileşirmiş bu gidişle...
Çok sevindim ben paylaşmak istedim sizinlede....
güle güle kullan olur arada verirsin
evet canım haklısı zor geldi artık bitiyor
yapınca banada bildir bende yapmak istiyorum canım
o büyüyene kadar kimbilir hangi yöntemler çıkar ,her yıl değişiyor çeşitleniyor :)tebessum77 Allah evladini korumus cocuk iste ne yapacaklari cidden belli olmuyor demekki..
sağol canım
daha çok yeni
ama dikkat çekmek içinde yapıyor olabilir özlemin önerileri süper dene bakalım
süper bunlar aklımda kalsın lazım olur ilerde
hoşgeldin
ayy süper insan nasılda mutlu oluyor
geleince beraber gidecez orada yaşıyacaz birkaç yıl
ayşenin durumu seni strese soktu o zaman başladı farkındasın dimi
geçmiş olsun baya uzun sürmüş kesinti
hayırlı olsun bağışıklığını kuvvetlendirici birşeylerde ver ekstradan içinde çinko olan ve c vitamini olan şurup çabuk hastalanmasını önler
geçmiş olsun sevindim daha iyi olmasına
tekrar hoşgeldin
güzelmiş valla
çok iyi haber sevindim yavrucağa
pazı yı mücver yapabilrsin
ben pazı pırasa varsa biraz kabağı fırında mücver yapıyorum üstünede susam süper oluyor
sağol canım
ay öcü nerden duymuş ama biliyor çocuklar birinden duymuştur işte
hımmm çok güzel fikirler bende deneyeyim bunu :)ben tüm sebzelerden yapıyorum mücveri
ıspanank havuç pazı kabak fırında susamda mükemmel gidiyor
kızım sebze yemeğinden daha çok seviyor mücveri bende birazda ondan evde ne vars karıştırıyorum
inşalah çok güzel çıkacak canım rahat olKızlar bugün hastahanede tahlilleri tekrarladı ayşenin sadece yine ldh yüksek çıktı ötekiler güzel birde yarın bir tahlil var ayşe doktora göstermiş enfeksiyon demiş inşallah yarınkide çıksında bakalım kendi doktorumuzada göstericez inşallah önemli bişey değildir Allahım tüm yavruları korusun.
[
canım senin insülin direnci nasıl tespit edildi?burada bana homa denen bi test yapmışlardı ve 4 ün üzerinde çıkmıştı.inşallah senin de azalır ve tamamn kurtuluruz
çok kibarsın canım teşekkür ederimama oğlumun doğumundan 3 yıl sonra 78 e kadar düşmüştüm ve 1-2 ay içinde karnım da düzleşmişti.ama sonra kızıma hamiş kalıp verdiğim kiloları aldım malesef.sonra kızım 13 aylıkkne diyete girdim ve 14-15 aylıkkne 79 a düşmüştüm ve sadece 1-2 aylık yürüyüş vs gibi basit sporlarla (günde 1 saat hergün) karnım gene dümdüz olmuştu ve sonrasında gene hamiş kaldım şimdi daha aşağılardayım ama karnım baya göbekili herhalde daha toparlanamadım 3 gebelik geçirdim 5,5 yıl içinde.şuan karnım bunca lesliye rağmen hem şiş,hemyumuşak,hem midem göbişim büyüyor baya zaman zaman artıyor hatta
aa yok canım niye döveyim inşalah işe yarayacak ben çok güvenerek içiyorum çünkü :)iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım
kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa[/QUOTE ]
en azından kilo almazsın :)))
hadi bakalımmmm inşallah olumlu sonuç gleir yoksa beni dövecen bu gidiişlekarışımagüvenip güvenip yedin çünkü bazı yerlerde yemek öncesi 1 fincan içenler ve düzenli kullanıp iyi kullananlar var.ben başarı öykülerinde trendy nin açtığı bi yerde görmüştüm 1 ayda 8 kg verelim gibi bişeydi.ordaki kızlar yemek sornası 2 bardak içiyorlardı ama yeşil elma kullanıyorlarıd.ben kırmızı elma ve 1,5 bardak denedim .her türlü işe yarıyor sanırım
canım biz burda herşeyi paylaşıyoruz elimizden geldiğince bak özlem ne güzel çözüm yoları da söylemiş gurbettesin zaten...benim oğlumda 1 .sınıf ve özel okulda.bayadır matematik yapıyorlar geri geri sayma, 2 şer 5 er 10 ar sayma,takvimi öğrendiler,tam saatleri öğrendiler(ben okula gitmeden saatleri öğretmiştim hepsini),toplama yapıyorlar ,toplama problemleri yaptılar en son.fikrin olsun diye söyledim.15 tatil için internette veya kırtasiyede kitap bakabilirsin canım.bi de bazı çocuklar ebeveynle çalışmak istemz inat eder.çalıştırabilecek bir arkadaşınız veya bir genç fln olsa dikkat çekmek için mi yapıyor yoksa dikkat dağınıklığımı var anlayabilirsiniz gibi geldi bana
oybeni de gören yok okula gideceğim en sonunda kendimi göstermeye en son geldiklerinde benden büyük olan arkadaşım aynı halama benzemişsin demişti çok bozulmuştum sonra halasının da kendisiyle yaşıt olduğunu anlattı ama ben hala kendimi toplayamadım
toz karabiber fln katmadın dimi öyle çok acı olmuştu.ben lahana suyu,soğan suyu bile denediğim içni eskilerden bu karışım bana şerbet gibi geliyor
ben çocukları yollmadım ankaradayım.3 üyle uğraştım sabahtan beri hepsi küçük
ibatuma yazdım yukarıda alıntı yapıp oraya bak istersen
çok geçmiş olsunnn
bende kırmızı elmayla yaptım tadı gayet güzel oldu valla ben sevdim. bende senin gibi her yemekten sonra 1 bardak içiyorum :)
okula git göster bacım kendini :))) aaa senin o arkadaşında neyse söylemeyeyim daha neler denir mi ya aaaa kızdım bak, neyse git gösterde kapak olsun ,burası küçük yer canım istesende istemesende görüyorsun :)
hani şu umutsuz ev kadınlarında bir tipleme var ya 4 çocuklu ama oğlanlar fena bazen sen anlattıkça seni ona benzetiyorum mesela bugün onun gibi olmuşsun :) allah sana kolaylık versin canım gerçekten işin çok zor ,ben birine yetemezken sen 3 taneye maşallah valla.bugün çocukları okula göndermedim hem soğuk hem buz hemde oğlanın karnı ağrıyordu dün sabahta ağrıdığını söyledi.kızımada kıyamadım.ama onlar bana kıydılar:)))sabahtan beri onlarlayım.evde bebek varken 2 yaramaz çocuğu zaptetmek ne kadar zor bilseniz ama bebeğin de uyuması gerek...çok zorlandım evde küçük seside duyuor benim bebiş o uyurken salonda tel ile konuşsam ağlardı zaten.halbuki ilk 6 ay o kadar iyyidiki herşey bebeğim çok usluydu ama şimdi hem çok hareketli hemde uykusu hafif ikide bir uyanıyor.15 tatilde evde kalsam zorlanacam akarda kışta ne edeceğiz belli değil hala..
bu arada gözler benim üstümde meşhur karışımdan dolayıstrese girdim bende toparlanamadım bi türlü....cuma misafirler,ctesi dışarda yemekler,pazar ilk regl şiddetli karın ağrıları derken bugün tam gaz devam edecekken çocuklar evde .diyet miyet yalan oldu bunügnde..az önce bi arkadaşım pbe gelmek istedğini söyledi zaten 40 ı yeni çıktı.mama yapmasam olmaz yemesem hiç olmaz..bu hafta benden ümidinizi kesin bayanlar geçen haftayı koruyabilsem keşke yeter.
eeee sen yersin artık mamalardan :) olmaz olmaz ye sen :)))) bence korursun sihirli iksirle :) ay ben çok güvendim nedense :)
Ne olcak canım elbette yedim ama çoğunudu anneme kızkardeşlerime götürdüm.İnşallah yarın sabah itibari ile diete tam gaz başlıyorum...
Bu arad yaptığım keki tavsiye ederim.
1 fincan yağ 2 fincan şeker 3 yumurta ceviz tarçın koydum üzüm ve yabanmersinide ekledim en azından normal kekten sağlıklı oldu.
Güle güle kirlet canım iyi olmuş dinlen ya yarın yaparsın ütünüde.
Geçmiş olsun d vitaminine başladınmı parat hormonunda düzelicek.
sağol canım ,aslında kirlenmese daha iyi olurda :) ütüyü yapsam iyi olacak aslında ,çok birikti çünkü
Size bahsetmiştim bir ara görüşmediğim eski bir arkadaşımın oğlu lösemiydi diye...
Dün haberleştim onlarla oğlanın durumu iyiye gidiyormuş nakile gerek yokmuş henüz çok başında oldukları için tedaviye fevkalede cevap veriyormuş...
Ben nedense diğer sebzelerin mücverini fazla yapmam, bazen havuç da rendelerim kabak yaparken o kadar. Gerçi taze soğan, dereotu vb. oluyor ama gene de sebzeli sayılmaz. Ama iyi aklıma getirdin, ben de diğer sebzelerden ilave edeyim, hem daha besleyici olur, hem de farklı bir lezzet.ben tüm sebzelerden yapıyorum mücveri
ıspanank havuç pazı kabak fırında susamda mükemmel gidiyor
kızım sebze yemeğinden daha çok seviyor mücveri bende birazda ondan evde ne vars karıştırıyorum
Evet ilk çocuk sendromu da olabilir :) Bizde de ailelerin ilk torunu, çok şımartıldı. Babam hala aşırı şımartıyor kızımı. Ben de büyüdükçe sakinleşen örnekleri düşünüp sıkıyorum dişimi. Kızımda eski takıntılar kalmadı gibi bir şey. Bu arada hayırlı olsun sen de okula başlatmışsın ufaklığı. Ben de 15 gün tatil sonrası oğlanı başlatmaya karar verdim. Nihayet bir yer seçtim, anneli grup ben getirip götüreceğim bir süre :)sanırım kız değilde ilk çocuklarda daha fazla macera oluyor. ablamın ilk oğlan neredeyse tüm sülaleyi hizaya sokmuştu. sabaha kadar uyumuyor kucakta sallatıyor yemek resmen işkence oluyor, hele kreşe başladığında 3 yaşındaydı tüm okulu sarsmıştı. ağlama krizleri falan. annem bakarken sabah ablam çıktığından eve girene kadar yaklaşık 10 saat boyunca kapının etrafından ayrılmıyor aralarda yaslanıp yaslanıp ağlıyordu. şimdi 12 yaşında dünyanın en sakin çocuğu 5 yaşında kardeşi oldu zamanla sakinleşti.
bugün çocukları okula göndermedim hem soğuk hem buz hemde oğlanın karnı ağrıyordu dün sabahta ağrıdığını söyledi.kızımada kıyamadım.ama onlar bana kıydılar:)))sabahtan beri onlarlayım.evde bebek varken 2 yaramaz çocuğu zaptetmek ne kadar zor bilseniz ama bebeğin de uyuması gerek...çok zorlandım evde küçük seside duyuor benim bebiş o uyurken salonda tel ile konuşsam ağlardı zaten.halbuki ilk 6 ay o kadar iyyidiki herşey bebeğim çok usluydu ama şimdi hem çok hareketli hemde uykusu hafif ikide bir uyanıyor.15 tatilde evde kalsam zorlanacam akarda kışta ne edeceğiz belli değil hala..
bu arada gözler benim üstümde meşhur karışımdan dolayıstrese girdim bende toparlanamadım bi türlü....cuma misafirler,ctesi dışarda yemekler,pazar ilk regl şiddetli karın ağrıları derken bugün tam gaz devam edecekken çocuklar evde .diyet miyet yalan oldu bunügnde..az önce bi arkadaşım pbe gelmek istedğini söyledi zaten 40 ı yeni çıktı.mama yapmasam olmaz yemesem hiç olmaz..bu hafta benden ümidinizi kesin bayanlar geçen haftayı koruyabilsem keşke yeter.
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr...
hayırlı haftalar olsun herkese...
pazartesi sendromu üstüne hastalık birde regl eklenince varın halimi siz düşünün....
megakentimiz istanbulda cumartesi günü o soğukta lapa lapa yağan karda elektriksiz ve susuz kaldık...gidecek sobalı evi olan akrabalarda evde olmayınca mecburen günü ve geceyi battaniye altında geçirdim...
sonuç şiş bademcikler nefes aldırmayan bir öksürük ve halsizlik:2::2::2:
Günaydın ve yeniden merhabalar herkese kızlar :)
yeniden diyet çabalarıyla karşınızdayımfazla söze gerek yok utancımı aşağıdaki çizelgeye yansıttım geçen sene ramazanda 90 kiloyu görmüş biri olarak başımı nerelere vurmalıyım bilemiyorum ama olan oldu. Özledim hepinizi
sonuç olarak işte geldim burdayım ben bu işte ustayım...
merhabalar hepinize kucak dolusu sevgiler ve bu topicte bulunma kararı alarak kilo verme kararını alabildiğiniz için tebrikler.Nereden başlasam bilemiyorum ben hep tombiş oldum hiç çok zayıf olmadım en zayıf göründüğümde 40 beden giyerken 75 kiloydum küçük yaşta evlilik zamanla sorumlulkların artması hayat şartları vs..derken her boşluğumu yemekle doldurmaya başladım ve baş alınamaz hale geldim diyetleri çok denedim istedikçe de verdim.Nemi oldu beyinde bitiyor kilo vermek bunu öğrendim çünkü her diyetim yarıda bölündü ya sıkıldım düzenli yemeklerden yada güzel bir yüze sahip olduğum için ay sen bölede çok tatlısın sana kilo yakışıyor gibi cümlelerin arkasına sığındım .2010 şubat ayında bu topicle tamda şuan bulunduğum kiloda 118 le tanıştım kilo vermek istedim heveslendim başarı hikayelerini okudukça bende yapabilirim dedim ve paylaşımlarında verdiği keyifle başladım kilo vermeye sağlıklı beslenip aç kalmadan 4 ayda 106 düştüm 2 beden küçülmüştüm sonra nemi oldu?
O yaz karneler alınınca memlekete kayın validemlere gittim evet yine eskisi gibi çok yemiyordum ama aç kalıyordum çünkü kendi evimin rahatlığı yoktu yemek bana uygun olmayıncada açkalıyordum dengem şaştı şaştıkçada kilo almaya tartıda alınan kiloları gördükçede umudum kırıldı netede giremiyordum.sonra verilen kilolar bir ikiderken geri geldi ...
evet yine aynı kilodayım ama aynı halley değilim kimin ne düşündüğünü umarsamıyorum sadece kendi sağlığım ve psikolojim için zayıflamak istiyorum ...ben zamanında istedim yaptım yine yapıcam bu güne kadar yediklerim bana ne kazandırdıki bunu biliyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var.benide aranıza alırmısınız biliyorumki burada paylaşımların çok etkisi var kilo vermede.
:118:
Size bahsetmiştim bir ara görüşmediğim eski bir arkadaşımın oğlu lösemiydi diye...
kızlar burayı takip etmeden bu iş olmayacak sanırm bundan böyle her gün burdayım inş hepimize kolay gelsinnnnn
Kızlar bugün hastahanede tahlilleri tekrarladı ayşenin sadece yine ldh yüksek çıktı ötekiler güzel birde yarın bir tahlil var ayşe doktora göstermiş enfeksiyon demiş inşallah yarınkide çıksında bakalım kendi doktorumuzada göstericez inşallah önemli bişey değildir Allahım tüm yavruları korusun.
Yağmurgözlü sanada geçmiş olsun canım,elektrik kesintisi o gün herkesi mahvetti ve dondurdu malesef.
Ceco geçen parmağını kesmiştin nasıl oldu canım geçmiş olsun diyim ama geç oldu biliyorum( okurken yine aklımdaydı sonra uçtu gitti özür.
hasta olan,hastası olan herkese şifa diliyorum.
Olurmu güzelim geçte olsa hatırlaman yeter
Eh en azından şu anda parmağımı kullanmaya başlayabildim. Baya derindi kesik aslında her gören dikişlikmiş bu filan dedi ama tabi korkudan gitmedimBugün kız kardeşim ilk kez gördü ki hala baya kötü görünüyor :26: ay berbat görünüyor dedi
Valla ağrı olmasında o görüntüde düzelir nasılsa sonuçta o aralık kalan yerde yeni deri oluşmaya başlamış galiba. En azından poşetlemek zorunda kalmıyorum banyo yaparken
Amin inşallah canım.Selam kızlar ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Geçmişide bir cırpıda okudum geldim. Bugün sabah 7 bucukta uyandım ve çok iyi geldi gerçekten erken kalkmak. Bundan sonra çok geç yatmamaya karar verdim cünkü ömrümün yarısı uykuda geciyor sayılır. Ne kadar geç yatarsam okadar geç uyanıyorum ondan sonrada gelsin metabolizma çalışsın işte :26:
Sabah balkonda derin derin nefes aldım acık camda sonrada hazır kızım uyurken akşamlık yemeğimi bile yaptım :122:
Gecede yatmadan evvel salonu topladığım için hiç ıvır zıvır işim yoktu ve rahat rahat kahvaltımı yapıp keyif çayımı ( yeşil çay ) içtim.
Küçük kızım uyandığında mutfak dahil her yer hem tertemiz di hemde ona tamamen vakit ayırabildim.
Öğleden sonra Kız kardeşime gittim ve birlikte yemek yedik sohbet ettik. Akşamda hiç acele etmeden rahat rahat evime döndüm ve eşim gelene kadar kendime vakit ayırıp biraz bakım yaptım
Eşim bile şaşırdı ya hem okadar işini bitiriyorsun hemde bir güzel bakımını yapıp beni güzel karşılıyorsun diyeBundan sonra böyle dedim oda tabiki sen böyle ol bir dediğini iki etmem didi :122:
Yemeğimizi bir güzel yedikten sonra bulaşıklarımıda hallettim size koştum :122: YOk yok ben inanıyorum bundan sonra hem Aile hayatımız hemde kilolarımız çok daha iyi yönde değişecek :122:
Ablacığım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Bizdede vardı kesinti hatta ben kız üşümesin diye hazır mayışmışken yatak odasına yorgan altına soktum hastalanmasın diye. Hayır hem üşüdük hemde canımız sıkıldı. Benim kesin pilli bir radyo almam şart şimdi kış geldi ya karlarda bastırınca sık sık kesilir elektrikler :26:
Tekrar aramıza hoşgeldinİnşallah yine güzel kilolar verirsin ama bu sefer kalıcı olması ümidiyle
Birlikte cıtır adaylığına yol alırız umarım ... Aminnnnnnn
Aramıza hoşgeldinUmarım kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın. Hepbirlikte inşallah çok güzel kilolar vereceğiz
Çok sevindim inan inşallah çok daha güzel haberlerini alırıız yani sağlığına tamamen kavuştuğunu.
Rabbim bütün çocuklarımızı hastalıklardan ve kötülüklerden korusun... Aminnnnn
Eeee o zaman aramıza hoşgeldin
İnşallah çok daha güzel haberlerini alacağız Ayşeciğin
merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim
açıldı ki ne açıldı ama yoooooook bu kez onu dinlemeyeceğim yeniyıl hezimetini unutmadım daha o hatayı yapmasam 75in altınıda görmüştüm şimdiyeAnammmmm geçmişi anca okudum süpersiniz kızlar valla maşallah kalabalığız.
Yalnız ben de sanırım alzermır başlangıcı var aklımdan çoğu uçtu gitti sanırımaklımda olanlarda uçmadan hemen cevaplandırıyımda aman...
Ayşecim emirciğe büyük geçmiş olsun,sen de diyetine ne güzel başlamıştın eminim yine öyle gidecek.Kışın en soğuk günlerindeyiz olur bu dönemde kaçamaklar hepimiz yapıyoruz emir düzelsin sen de düzeltirsin durumunu sana da geçmiş olsun depresyonunu en kısa zamanda atlatman dileğiyle.
Umut valla ben de BGK yım ama bahara kadarda KGk olsam hiç fena olmaz en azından kilo almasam yani azcıkta versem.Çok saldım çok abur cubur vs.Gerçi bir kaç gündür toparlamıştım ama yine dağıldım bu gün tostları hüplettim valla.İdrar yollarımda sancı oldu adetten dolayı ilaç filan içcem diye sabah zorla kahvaltıya üşendiğimden süzme mercimek içmiştim yarım kase.Eee sonra acıktım tabi hüplettikçe hüplettşm.
Ececim ben de senin formülden yazın yapmıştım ama tek elma atıyordum ben.Bu karışım işe yarıyor biliyorum çünkü kullanıp kilo veren birini tanıdım.Selahattin Dönmez var ünlü bir diyetisyen onun formülü bu.Ben de en kısa zamanda tekrardan yapcam.Yeşil çayada başlıycam yakında tekrar.Midemin korkusundan yeşil çay bile içemiyordum şöyle limonlu limonlu ama başlasam iyi olacak.
Mutluuu ayy ne heyecanlanmışsındır daloki için şimdi.Oyy oyyy küçük yakışıklı büyümüşte kreşe mi başlamış maşallahnasıl gidiyor bu arada projen canım?Ayrıca büyükçekmece kar altında dedin ya içim sızladı çok özlemişim oraları ya off havalar düzelsede deniz kenarı yürüyüşlerime başlasam.Ayy hatta akşam üzeri gelsem birlikte yürüsek eşimde gelip alsa sonra beni onlada yürürüm azcık sonra dönerim.Ne güzel olur tanışmışta oluruz hem.
Özlemcim canım benim iştahın açıldı seninde dimi ama öyle güzel verdinki sakın alma geriye.Bak maşallah gören herkes şokta valla darısı bizimde başımıza inşallah.
erken kalkan erken yol alır hesabı her işini halletmişsin maşallah. eşinde destek eee neyi bekliyorsun sen daha kuzum :)Selam kızlar ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Geçmişide bir cırpıda okudum geldim. Bugün sabah 7 bucukta uyandım ve çok iyi geldi gerçekten erken kalkmak. Bundan sonra çok geç yatmamaya karar verdim cünkü ömrümün yarısı uykuda geciyor sayılır. Ne kadar geç yatarsam okadar geç uyanıyorum ondan sonrada gelsin metabolizma çalışsın işte :26:
Sabah balkonda derin derin nefes aldım acık camda sonrada hazır kızım uyurken akşamlık yemeğimi bile yaptım :122:
Gecede yatmadan evvel salonu topladığım için hiç ıvır zıvır işim yoktu ve rahat rahat kahvaltımı yapıp keyif çayımı ( yeşil çay ) içtim.
Küçük kızım uyandığında mutfak dahil her yer hem tertemiz di hemde ona tamamen vakit ayırabildim.
Öğleden sonra Kız kardeşime gittim ve birlikte yemek yedik sohbet ettik. Akşamda hiç acele etmeden rahat rahat evime döndüm ve eşim gelene kadar kendime vakit ayırıp biraz bakım yaptım
Eşim bile şaşırdı ya hem okadar işini bitiriyorsun hemde bir güzel bakımını yapıp beni güzel karşılıyorsun diyeBundan sonra böyle dedim oda tabiki sen böyle ol bir dediğini iki etmem didi :122:
Yemeğimizi bir güzel yedikten sonra bulaşıklarımıda hallettim size koştum :122: YOk yok ben inanıyorum bundan sonra hem Aile hayatımız hemde kilolarımız çok daha iyi yönde değişecek :122:
Ablacığım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Bizdede vardı kesinti hatta ben kız üşümesin diye hazır mayışmışken yatak odasına yorgan altına soktum hastalanmasın diye. Hayır hem üşüdük hemde canımız sıkıldı. Benim kesin pilli bir radyo almam şart şimdi kış geldi ya karlarda bastırınca sık sık kesilir elektrikler :26:
Tekrar aramıza hoşgeldinİnşallah yine güzel kilolar verirsin ama bu sefer kalıcı olması ümidiyle
Birlikte cıtır adaylığına yol alırız umarım ... Aminnnnnnn
Aramıza hoşgeldinUmarım kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın. Hepbirlikte inşallah çok güzel kilolar vereceğiz
Çok sevindim inan inşallah çok daha güzel haberlerini alırıız yani sağlığına tamamen kavuştuğunu.
Rabbim bütün çocuklarımızı hastalıklardan ve kötülüklerden korusun... Aminnnnn
Eeee o zaman aramıza hoşgeldin
İnşallah çok daha güzel haberlerini alacağız Ayşeciğin
Ben nedense diğer sebzelerin mücverini fazla yapmam, bazen havuç da rendelerim kabak yaparken o kadar. Gerçi taze soğan, dereotu vb. oluyor ama gene de sebzeli sayılmaz. Ama iyi aklıma getirdin, ben de diğer sebzelerden ilave edeyim, hem daha besleyici olur, hem de farklı bir lezzet.
Kulakları çınlasın Leah (Beyza) da farklı sebzelerden mücver yapıyordu sürekli :) Bu konudan bahsederken aklıma geldi.
Evet ilk çocuk sendromu da olabilir :) Bizde de ailelerin ilk torunu, çok şımartıldı. Babam hala aşırı şımartıyor kızımı. Ben de büyüdükçe sakinleşen örnekleri düşünüp sıkıyorum dişimi. Kızımda eski takıntılar kalmadı gibi bir şey. Bu arada hayırlı olsun sen de okula başlatmışsın ufaklığı. Ben de 15 gün tatil sonrası oğlanı başlatmaya karar verdim. Nihayet bir yer seçtim, anneli grup ben getirip götüreceğim bir süre :)
Kolay gelsin canım. Ben de kızımı göndermedim bugün, sabah ateşi vardı. Gün boyu ateş devam etti, ateş düşürücü ile düşüyor, sonra yükseliyor geneYarın da gidemez sanırım, şu an ateşi var yine (38.5-39 civarı). Kendi kürlerimden uyguladım, izliyorum, yarın da düşmezse babam da bir görür de sonra karar veririz. Bu arada tüm gün oğlum çıldırttı beni. Kızım halsiz zaten, yatarken gidip elindeki traktörle kafasına vuruyor, uyurken suratına şak diye tokat atıyor. Battaniyesini çekiyor. Durmadan "pis abla dit burdan, sevmiyorum seni" diyor. Kız da zaten mızmız başlıyor ağlamaya "anne beni sevmiyormuş kardeşim" diye. Halbuki oğlum çok düşkündür ablasına, bugün canavarlığı tuttu. Bayılttılar beni sabahtan beri. Allahtan dün 22.30'da uyuyakalmışım, sabah 06.30'dan beri dayanamazdım yoksa.
Senin 3 numara daha ufak değil mi? Karın ancak toparlanır, sporcusun da zaten, seneye karnın da dümdüz olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?