Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilüfer canım arkadaşının çocuğuna çok geçmiş olsun,çok sevindim ya Rabbim kimseyi çocuğunun acısı ile sınamasın çok zor.Neyseki iyiye gidiyormuş naşallah

Nasılsınız hanımlar ben bu gece korkunç şişim mercimek yedim yanındada soğan yeyince iyice gerildim.Yarın sabah dietime başlıyorum ama sebzemi yapsam etmi diette karar veremedim aslında.
iyiyim ben cnm bide ac olmasam daha iyi olucamda elma yedim üstüne duramadim kitir ekmeklerden yedim hala acim :18::18::18:
Kızlarrrrr size iyi geceler ve hoş sohbetler ben kaçtım

Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Öpüyorum kocaman

Iyi geceler banusssss tatli rüyalarrr...

Bende yatmaya gidiyorum inşallah uyurum eğer uyuyamassam geri gelirim bu arada burası bembeyaz ve hala kar lapalapa yağıyor dışardan seyretmesi hoşta dışardaki tüm canlılara Allah acısın çok soğuk dışarısı kızlar eğer imkan bulursanız dışarı kapta su ve yiyecek bişeyler koyun dışardaki hayvancıklarda aç kalmasın.

iyiyim ben cnm bide ac olmasam daha iyi olucamda elma yedim üstüne duramadim kitir ekmeklerden yedim hala acim :18::18::18:

Iyi geceler banusssss tatli rüyalarrr...
Keşke elma yemeseydin daha çok acıktırır süt yanınada iki galeta yeseydin keşke hala açsan süt iç içinede tarçın koy.

Efsunlu+,
banu145145+,
profit+
iyi geceler kizlar artik bende erken yatip erken kalkmaya basliycam ki metabolizma calissin. Yoka öglene kadar uyuyorum
Öptüm hepinizi Allah rahatlik versinnn...

mrb hnmlarr...
bugün geç girebildim malesef :/
1 kilo verme durumu beni kötü etkiledi açıkçası
yarın diyetisyene gidicem.

bu arada kızacaksınız. 1 haftalık izin istiyorum.yıllık izne çıkan arkadaşların yükünü çekiyorum şu sıralar çok yorgun oluyorum. 1 hafta geçsin çok rahatlıycam

Allah kolaylık versin canım,bozma moralinide verirsin.

selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,

selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,

Canım hoş geldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın bir an evvell.Ben 100 ile başladım şimdi 86-87 arası gidip geliyorum.

surda bir kac saat bakamadim basliga 10´larca sayfa yazilmis :)
ne güzel bir birlik beraberlik var cok hosuma gidiyor ...Allah herkesten razi olsun insallah

aleyküm selam ozlenen hosgeldin Allah kolayliklar versin insallah.

günaydınlar herkese
uzun bir aradan sonra topiği ben açıyorum
çayı koydum
sıcacık çavdar ekmeği salatalık domates beyaz peynir maydonaz da var buyrun:)

günaydınlar herkese
uzun bir aradan sonra topiği ben açıyorum
çayı koydum
sıcacık çavdar ekmeği salatalık domates beyaz peynir maydonaz da var buyrun:)

Günaydın ayşe bende sabah kahvaltımı ettim kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğim bir parça peynir şekersiz çay ile birlikte Emir nasıl oldu umarım iyidir

Günaydın ayşe bende sabah kahvaltımı ettim kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğim bir parça peynir şekersiz çay ile birlikte Emir nasıl oldu umarım iyidir

günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım

günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım

günaydın canım küçükken çok oluyor hastalık benimkide çok öksürüyor ballı zencefil yaptım yarım çay kaşıgı verdim şeker diye kusacaktı bağırıyor sen napıyosunnn diye bıdığım

günaydın erken açılmış topik hazırlık yapıcam kahvaltıda 1 krep 1 yeşil çayy 1 kaşık lor yedim

herkeslere günaydııın..nihayet karı gördük istanbul daaaa.....ayşem geçmiş olsun düzelmiş emir.....

dün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…