Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 yemek kaşığı bulgur 1 dilim ekmek yerine geçiyor

inşallah iyi çıkar sonuçlar hadi bakalım sende salıdan itibaren diyete devam edersin

bol bol mekik çekmen lazım birde ,yarım memik ,ayaklar yukarda mekik, yana mekik vs sırt üstü yatarken ayakları yavaş yavaş yerden kaldırıp indirme hareketi varya oda alt karın kasları için özelliklede onu yapman lazım
yanlarda varsa omuzuna sopa alıp belden vucudu dödürme hareketi iyi birde ellere ağırlık alıp yanlara eğilme hareketi
anlatamadıysam tam ayrıntılıda açıklarım canım
hadibakalım hayırlısı
ilk gün ben evde olacam gitmeyecem diye problem çıkartmadı ise korkma
bugün giremedim temizlikti ,duştu derken . öğleden sonrada bebeğe bakacak teyzemiz bize geldi haberim yoktu ama iyide oldu dinlendim yoksa ütülere başlayacaktım .şimdi yapsam mı bilemiyorum canımda istemiyor
oh misler gibi olmuştur
bende dün yaptım kızımda vileda ile yerleri sildi artık küçük bir yardımcım var

geçmiş olsun oğluna
allah kolaylık versin 3 tane zor
meraklanma sen geçen hafta 2 haftalık kilo verdin

kızına geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktuda çabuk atlatır ama salgında var bu ara
mücvre için tavada pişince güzel olmuyor ama mücver fırında ve susamlı güzel oluyor
çok iyi olmuş valla erken kalman iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama kızım tıkırtıda uyanır birde gözünü açıp kontrol eder beni göremedimi diyorki
sen kalmışsın ben kalkmayı unutmuşum diyor erken bile olsa daha uykusu bile olsa bende uyuyorum valla
zor iyleşir fazla oynatma çoksa su gelmesin o nasıl olacaksa
merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim
bizde seni özledik nasılsın

kolay gelsin

merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim özledim sizleri bakayım dedim
Bizde seni özledik nerelerdesin sen kaçak.
İnşallah yarın diete başlıcam diye bugün yine yedim maşalllahhhhh ama yarın evde zararlı madde kalmıcak bende yemicem...

Topiğimin becerikli hanımları size bişey sorucam cumartesi yaptığım ıspanaklı börekten kalmıştı bugün onu buzluğa koydum bişey olmaz dimi?

ablamda söylüyor sana benzetiyoruz diyor(umutsuz ev kadınlarındaki kadına) bende izlemek istiyorum aslında ama hiç izlemedim bi ara baştan başlayıp izlerim ama hangi ara:)))
eşim işten gelince yemek yedirdik ama sanırım 1,5 saat fln sürdü.ortancamın hiç yeme problemi yoktu kreşe gidene kadar.bugnü yeşil mercimek yemeği yaptım ben çok severim daha tadına bakmadan kaka gibi yemem ben bunu dedi.onu yedirene kadar canımız çıktı.yok daha ilk yudumda öğürüyor gibi yapıyor daha tadını bile anlamadan öğürtü sesi geldi yani....neyse bende inat ettim biliyorumki yiyebilir .ama biraz uzun sürdü işte.sonra da güya doymuştu bir tabakta mantı yedi:)))bebişim de çok mızmız o na da yemek yediremiyorum.sütçümüz süt getirmedi bende hazır yoğrut aldırdım eşime. o kadar uğraşıp yaptığım mamaları yemedi ama hazır yoğurt yedi iyimi?sonra tüm gün ödev yaptırdım oğluma daha da bitmedi.kızıma masal okudum.evi hiç temizlemedim desem yeridir sadece dağınıklık toplayabildim bi de yemek yaptım topladım o kadar.offf

ay yenacım bende çok sevindim. rabbim yüzlerine bakmış valla.
ece canım aman dikkat et çocuklar bebek aman aman... bu arada senin lesliye ihtiyacınmı var 3 tane lesli var evde

hem de ne lesli:)))ama ev küçük onların peşinde dolanmak spor sayılmaz canım yaa.keşke sayılsa

çok geçmiş olsun sizede.gerçektn normalde bile aralarını bulmak idare etmek zor iken bide hastalarken çok daha zor oluyor herşey.senin yaramazda ablasını senle paylaşmaya tahammül edemedi demekne güzel okula gidiyordu kızcağız sen tamamen oğlana kalıyordun. kızın gelene kadar da ablasını özlemiş oluyordu doğal olarak.ama bugün işler ters gitti ona göre:)))benim bebişim bile aynısını yapıyor.normalde çocuklar okuldan gelince çok seviniyor özlemiş oluyor ama biri hasta ve evdeyse bana daha bi düşüyor.benim kucağama fln yatmalarına gıck oluyor belli ediyor yani:)))

3 numaram 9 gün sonra yaşını doldurcak teyzesi

midene dokunmuyorsa yapabilirsin ne güzl yazın yapmışsın.yeşil çay bende sevmiyorum yaaa .bide hazırlaması zor geliyor sıcak su ısıt bi de sevmediğin bişi için(

hoş kadınsın yaw.nickin garip kaldı buralarda

teşekür ederim ederim
işte belki yarar bi 15 gün denicem bakalım hayırlısı :)

ayşe emire çok geçmiş olsun 40,6 ateş ne demek canım yaa ne çok korkmuşsundur .inşallah çıkmaz ateşi bi daha bu kadar çok ve hastalanmaz inşallah.

mutlu daloki için hayırlı olsun kreşi.bence ucuz atlatmışsın yoksa yıkabilirdi ortalığı ilk gün önemli gündür .bence tadını çıkar. oda mutlu oalcak evde hep olmaları arkadaş görmemeleri bunaltıyor.zatten 3 yarım gün nedirki?benim şuan kendime ayırabileceğim bir yarım günüm bile yok.olsa ne yapacağımı şaşırırdım herlade.anne de çok önemli.bizler de huzurlu olmalıyızki pozitif olalım moral dolalım onlarada moral verebilelim.ben güvendiğim biri olsa 1-2 yarım gün özgür olmak istiyorum.geçen arkadaşa gittim bebişim dk durmadı orda.bi çift laf zor konuştuk.

yenacım arkadaşın çocuğuna çok sevindim.benim de bir arkdaşım var çokta severim.onun da ortancası lösemi ne yazıkki.aynı benim çocuklarım yaş aralıklarıyla çocukları var.ortancası hasta.ara ara arayıp nasılsın diyordum o benden kıdemliydi çocuk konusunda 6 ay kadar.hep anlatırdı koşturuyorum fln diye.sonra bigün baktım sesi değişmiş üzgün olduğu belli. bu hastalığı söyledi.aniden çıkmış düşmeler sonrası morlukları geçmemiş oğlunun ve sonra öğrenmişler malesef...bebeği vardı o zman 8 aylık bide.(lösemi olanda 2,5 flndı)ankarada eşi doktor kendisi öğretmendi.memlekete taşındılar 3 çocukla zor oldu herhalde.bende aramaya korkuyorum ama arayacağım en yakın zamanda.çocuklardan çok bunaldığımda eşim hemen hatırlatır bende utnaırım kendimden((Allah sevdiklerimize hastalık vermesin çok zor gerçekten

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr yarın akşamki yemeğimide ateşe koydum tam sizlere koşuyordum ki benimki tutturdu tavla oynayalim diye
Eğer çok geç olmazsa tekrar gelirim yine ama şimdilik kendinize iyi bakın

Gelemezsemde sizlere hayırlı geceler diliyor kocaman öpüyorum hepinizi

Allaha emanet olun
Özliycem sizi anacımmmmmmmmmmm

İnşallah yarın diete başlıcam diye bugün yine yedim maşalllahhhhh ama yarın evde zararlı madde kalmıcak bende yemicem...
inşallah zararlı mama kalmazsa kolay olur

,
okulda birinden öğrenmiş olmasın yediği yemeğe böyle tepki vermeyi
sen anlatırken ben yoruldum valla

Coook gecmis olsun canim benim cabucak iyilesirsin insallah
Canimcim yalniz degilsin bende birakir birakmaz aldim geri Simdi yine 5 kilo verdim ama gel sen banasor. Hosgeldin cnm gitme bi daha uzaklara
Offf offf bende +200 ciktim sözde cumaya kadar sabredicektim ama dayanamadim O kadarda dikkat ediyorum 2 haftadir niye böyle oluyo anlamis degilim :18::18::18:
Insallah sende hedefledigin kilolara ulasir ve aramizda kalici olursun cnm. HOSGELDINNN...
Bende cok sevindim cnmcim. Rabbim korusun ve tez vakitte sifasini versin cnm benim
Canim insallah hepsi temiz cikarda sizinde iciniz rahat eder...

Ben 2 cocukla basedemiyorum sen ödüllüksün vallahi canimcim
Gecen hafta verdigin 2 kiloya sayarsin cnm cokta takma masallah harika gidiyosun. Bide bana bak takildim kaldim anlamadim gitti . Arada kaciriyorum dicem ama inatla dikkat ediyorum + var - yok :18::18::18:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızllar acayip yoruldum yarın misolar gelcekk mama hazırladımm inşallah yemem fazla iyigeceler herkeze bu hafta spor mipor yok daha

Şeytanın bol olsun Banucum

güzel bir haber tatlım allah şifa versin inş

Ayşeciğim geçmiş olsun geçen hafta benim küçük kızımın da ateşi yüksekti allahtan evde düşürmeyi başardım doktora götürmedim ama senin 40 dereceyi geçmiş allah şifa versin
Sevindirici bir haber allah sağlık versin
Canım geçmiş olsun sıkma canını inşallah önemli bir şeyi yoktur
Ece sana da geçmiş olsun çok düşük değil mi d vitamini kullanıyormusun

Hoş geldin canım bizlerde seni özledil nasıl gidiyor hayat her şey yolunda mı?
ne olsun fusuncum hayat ien çıka sıka bırakaaa yola devam bu aralar depresyonlu depresyonlu geziyorum sizi de gece okuyorum pek fazla ortalarda görünmeyim cnm sıkkın kimseyi sıkmak istemiyorum oleee işte sizi özledim laf atayım dedimdiiii
Semirannnnnnnn ya nerelere kayboldun bir koptun pir koptun topikten bu ne yaaa :26:
Bir an önce toparlanıp dön artık aramıza ki tecrübelerinden faydalanabilelim
banucum buradayım hem buradayım hem yokum aslında cnm sıkkın diyet modunu da çoktan yitirdim geri gelirsee daha sık uğrayacağım ama sizi de özlüyorum gece gece girip okuyorumm düzeleceğim döneceğim 2 3 kilo arası almışım annem hergün söyleniyor ama bende his ve kuvvet yok ince ince sızlıyoooooo hislerim duygularımmmm
tşk ederim cnm iyi olmaya çalışıyorum kendime bile ifade edemediğim duygular yaşıyorum sadece yaşıyorum sizi özledim bakayım dedimm...

banucum kaçağım evet haklısınız ne desenizzz ama işte elimden gelen bu bu aralarr nasip ne zamansa o zaman döneceğim inş inş inş

Canım gel sen burayı bırakma dertlerini anlat elimizden geldiğince destek olalım sana bizler burda dostuz arkadaşız iyi günde kötü günde evlilik merasimi gibi oldu sanki:)Dietinide çok kaçırma sonra daha çok sıkılabilirsin dimi ama.

Nasılsınız hanımlar ben bu gece korkunç şişim mercimek yedim yanındada soğan yeyince iyice gerildim.Yarın sabah dietime başlıyorum ama sebzemi yapsam etmi diette karar veremedim aslında.

Kızlarrrrr size iyi geceler ve hoş sohbetler ben kaçtım

Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…