günaydın canım geçmiş olsun.. Yahu bu görümcenin derdi neymiş allah aşkına??? Boşver gitsin...
selamünnn aleyküm arkadaşlarrrrrrr benn geldimmmmmnasılsınızz görüşmeyeliii geçmişii okumadımmm uzun zaman oldu okumaya cesaretim yokk....gecen cuma kilo bildirimi yapmıştımm...aynıydım sanırımmm şimdi acık kıpırtılar var cumaya vermiş olucam inş..gecen hafta bunalımlardaydımm ondan giremedim pek netee...bu haftada kızkardeşim geldi yanıma iki bunalımlıı çivi çiviyi söker misaliiii iyileştirdik birbirimizii...ama 3 gündürde acayipp hastayımmm ateşimi düşüremiyorummm...hem ruhen hemde fiziken beter durumda olduğum için olsa gerek düşmüyor ateş...toparlayamıyorum kendimi:) akşamları dahada fena oluyorumm yaa salak salak gülüyorumm yada ağlıyorumm saatlerce eşimdee çıldırmak üzere...işin en güsel yanı canımm hiçbişiii yemekkk istemiyorr bana ısrar ediyorlarrr yaaa yesene diye cumayı çok merak ediyorum kaç kiloyla gelicem bakalım...adetim bitti şişlik gitti..hastayım yiyesim yok oda acık kilo alsa...inş güsel olur...
oturma odamda yatak açtılar bana yatıyorumm...kardeşimm gitti bugünnbende pc yi yataga aldım yattığım yerden yazıyorum
Geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum hastalığın da etkisiyle yarın epey eksilerde olursun kanımca ama sağlıklı olda kiloları azar azar verirsin
Merhabalar 2 hafta oldu ama hiç kilo veremedim dikkatte edemedim ve girip yazamadımda.
Nasıl yeniden vermeye başlıycam hiç bilmiyorum
olduğun iyi canım ,ya olmasan o çok daha kötü emin ol geçer sancın 2 güne.Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Canım valla bir yandan iyiki oldum diyorum diğer yandan ağrıdan geberiyorum ama hiç olmamasından iyidir yinede.
İnşallah dediğin gibi metabolizmamı en azından düzene sokar
Yarına ağrı sızı kalmaz herhalde diye düşünüyorum.
Sende inşallah detoksun sayesinde o güne kadar istediğin kiloya düşer o gecede malum fettanlara inat o gece süslenip püslenip tadını cıkartırsın o gecenin
Şükür çok fazla artıda değilim tartıda regl olduğum halde yani cumaya kadar inşallah biter şişliklerde giderse az da olsa eksi bildirim yapma fırsatım olur
Birlikte güzel güzel bildirimler yapar kilolarımızı çatır çatır veririz
bende lahanayı sevmem ama kilo vermek için her yol mübah :))) haftaya cuma yaparım bunu inşallah.:
95 -2000 arası oradaydım.biz önce alsancaktaydık fen edebiyat olarak sonra buca tınaztepeye taşındık...izmiri çok severim ama eşişim ikna edemedim bi türlü.o ankaraya bayılıyor ben sevmiyorum.denizsiz yerde yaşamak eziyet bana .çanakkaleliym ben denize aşığımboyoz da canım istedi ımmmmmm olsada yesem
ya semiztou bi bağ yiyordum ama lahana çok zor yeniyor çiğ çiğ.istrediğin kadar ye ben yarım bile yiyemiyordum fazla gleiyordu.aslı semizotuyla aslında ama lahana ile denediğimde daha güz<el sonuçlar almıştım inşallah sende alırsın
bende çocuk bezi kullandımyoksa uzunlar bile fayda etmiyordu.eşim diyor bebeğin bezini bitiriyon diye
[
canım buluşmuş belkide ayrılmışsınızdır bile şu an ama inan her kıyafet yakışır artık sana inan. cumaya ertelemende iyi olmuş kaçamak günü :) ayrı kalmak çok zor olacak belki ama birazda başbaşa kalacaksınız :)slm arkadaşlarımmm
yarın benim okuldan 3 arkadaşla buluşacağız kızılayda kahvaltı içni sözleştik.bende bu akşam bi sürü şey denedim en iyi hangi kıyafetimle görünüyorum diye...bakalım nasıl tepkiler alacağım.bebişimi görümceme bırakacağım onun da işi varmış biraz apar topar bi buluşma olacak ama hiç olmamasından hiç sosyalleşememekten iyidir.yarınki misafirim cumaya erteledim böylece.cumayada acaba kızlarıma doğum günümü yapsam diyorum bakalım hayırlısı.oğlum ve kızımı hsonu babanneye götürecek eşim 1 hafta fln kalacaklar çok mutlular(doğumgünleri normalde önümüzdeki hafta ama ayrı olacağız büyük ihtimal).ben bi yandan seviniyorum ama bi yandan da içimde çok garip bir hüzün ve huzursuzlukta var.hem 3 çocukla başedemem 15 tatilde diyorum hemde onlardan ayrı şehirlerde olmak beni korkutuyor...herşeye rağmen kayınvaldemde çocuklarla bi hafta geçirmekte istemiyorum çok sıkılırım biliyorum.eşim olunca güzel geçiyor ama izin alamayacağı için o olamaz.çocukların keyfinin yerinde olduğuna inanırsm önümüzdeki hafta bende çkaleye gitmeyi planlıyorum bebişle.ama biraz eşimle başbaşa kalalım(tek çocuklu en azından)..
canım benim zahmet oldu sana ellerine sağlık ,sağolasın :)Zahmet olmaz tabii ki, ama minikler müsade etmediler bir türlü. Diyetisyenin ilk verdiği detaylı listeyi bulamadım ama temel listeyi buldum o da iş görür sanırım. Kendisi buna meyve-sebze detoksu diyordu:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 ince dilim beyaz ya da kaşar peynir, salatalık-domates-bol yeşillik, yeşil çay
(peyniri yarıya indirip 1 yumurta eklenebilir haftada 2 gün)
ara: (2 saat sonra) 1 küçük elma ya da 1 küçük kivi
öğle: (2 saat sonra) 1 kase(koca kaselerden değil) kremasız, ağır olmayan çorba, 6 yemek kaşığı dolusu az yağlı sebze yemeği, 1 su bardağı dolusu yoğurt, 1 yemek tabağı dolusu salata (bol yeşillik), 1 dilim tam buğday ekmeği ya da 2 yemek kaşığı dolusu bulgur pilavı
ara: (2 saat sonra) 1 adet greyfurt ya da 1 küçük elma ya da yarım portakal ya da 2 ince dilim ayva ya da yarım nar (çok tatlı olmayacak) ya da 10 adet böğürtlen
ara: (2 saat sonra) yarım çay bardağı leblebi ya da 6 adet çiğ badem ya da 8 adet çiğ fındık ya da 3 tam ceviz
akşam: (2 saat sonra) 1 kase(koca kaselerden değil) kremasız, ağır olmayan çorba, 6 yemek kaşığı dolusu az yağlı sebze yemeği, 1 kase cacık ya da 1 bardak ayran, 1 yemek tabağı dolusu salata (bol yeşillik), 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: (en geç 21.00'de) Bir porsiyon meyve (yukarıda saydıklaırmdan)
notlar: Öğünlerde çorba yemezsen 1 dilim daha tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Tüm öğünleri yemek gerekiyor, atlamak yok yani. Ekmekler Uno dilimi ebadında olmalı. Günde 3 bardak yeşil çay ve 8 bardak su içmek gerekiyor. Yemeklere uygun miktarda kıyma-et eklenebilir. Yasak sebzeler: Patates, bezelye, havuç, yer elması, enginar, kereviz, turp, kırmızı lahana, mısır
kuzum ya nasıl özlemiş kıyamam, rabbim sizi hiç ayırmasın inşallah. peki sende gideceğim diyordun nasipse ne zamana yolculuk?merhaba eşim geldi kızım havalara uçtu tabi tuvalete giderken bile yanlız bırakmıyor babasını babası birde bebek getirmiş sen dünyadaki en iyi babasın diyor kuzum,
beyzuş canım o içindeki canavarı sustur yoksa emekler eziyetler boşa gider
umutt canım neler yaşamışsın gece gece çok korkmuşsundur insanın aklına hep kötü şeyler geliyor bu durumlarda allahtan ciddi birşey yokmuş oğlanda umarım antibiyotiksiz atlatır
ece çocuklar olmadan bir sömestr tatili sanada iyi gelir biraz rahatlarsın ama insanında aklı kalır tabi arkadaşlarınla buluşmada bakalım ne diyecekler bu fıstık kim derler bence
senindemi yolun izmirden geçti niye hatırlattın kız boyozu offf ben birde kömürde sadviçine bayılırım kumru gibi ama devasa ekmeklerle
leah dönmene sevindim 3 çocuklar zor birde hastalıklar falan eklenince allah kolaylık versin
ayşe 11 haftada 14 kilo verilir neden olmasın
ilbatum 10 günde sen verisin rahat 2-3 kilo vermesende zaten süper kilo verdin herkezin ağzı açık kalacak bence
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar
bugün hiç oturmadım çok yorgunum akşam kızım dediki 4ümüz yatalım beni yatakta sığmayız diyince ben babnın yatağında yatacam 4ümüz yatarız dedi baba ben kızım ve bebeği onlar uyudu ben sıvıştım evi topladım size bir bakayım dedim
oturma odamda yatak açtılar bana yatıyorumm...kardeşimm gitti bugünnbende pc yi yataga aldım yattığım yerden yazıyorum
ben geldimmmmUslu bir çocuk oldum bu gün ve karatay kahvaltımı hazırladım yedim,tam tartı günü öncesi kaçamaksız geçsin diyorum Dün gece yine tatlı abur cuburlar hüplettim vicdanım sızlıyor oyy oyyyy
Kahvaltımı yazıyım
12 tane zeytin (yeşil siyah karışık)
avuç içi kadar b.peynir
1 domates
1 salatalık
2 kayısı kıvamı yumurta
ceviz
1 kupa süt (içinde türk kahvesi ve tarçın var)
omega 3 tabletim
koca bir bardak su
öğlen bir şey yemiycem akşamda çorba,yanında da havucu azcık z.yağında soteleyip sarımsaklı yoğurt ve ceviz ekliycem üstüne o şekilde yiycem inşallah.tabi bol bol da su 3 litreyi bulsun istiyorum artık her gün.rutin yarım saat 45 dk sporumuda yaptım mı tamamdır ...
nasılsın füsüncum uzun zamandır çok fazla ugrayamıyosun sağlık sorunların halloldumu
bende bu saate kadar neler yedim yazayım bari :
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
5 adet lıght zeytin
50 gr. lıght peynir
3 adet çeri domates
1 adet salatalık
5 adet minik sivri biber
ara:
1 adet amasya elması
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon ciğer sote
ara:
2 adet galeta
1 adet activia
akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 kase cacık
1 porsiyon taze fasulye
çoban salata
ara:
2 adet kivi
iyi günler kızlar bu hafta amma hastalanan oldu kış fenz geldi bu sene doğu her zamanki gibi karlar altında
kızlarka kavga dövüş geçiyo zaman hastalara geçmiş olsunnn
sabah eşim simit getirdi 1 tane yedim az peynir ve yarım domates eşliğinde
50 dakika lasly yaptım
öğlen şehriye çorbası içtiim 1 tabak 1 galeta
şimdide canım tatlı istedi 1 k-bar yeşil çayımı yudumluyorum
minik cadıyı uyutayım uğraraım gene
yarına bol kilo verelim inşallah
Canım benim valla midem gayet iyi Allah bozmasın ama her ay adet sonrası idrar yollarımda olan ağrı bu ay azıttı yine.Bir kaç aydır fazla ağrılı geçmiyordu resmen ctesi gününden beri süründürüyor.Dün tam geçti derken alt komşumda ve kv de üşüdü ayaklarım sanırım ondan geceden beri ağrı kesici üstüne ağrı kesici içiyorum.Ama bu günüme buna da şükür ne diyim geçecek elbet.En azından biir kaç gündür biraz daha toparladım kendimi ve iştahımı bir de aradaki şu tatlı kaçamaklarım olmasa tam süper olacak.Sanırım bu hafta tartıda 86 yı görcem Allahın izniyle tekrardan.Ama 85 ve altını görmek istiyorum artık çok heyecanlıyım yaklaştıkça.Ayy hele hele 7 li rakamları görsem oturup tartıyı öpcem valla
Senin diyetisyen olayın çok mutlu etti beni ya valla inanamazsın.Buradaki herkes sanki akrabam kardeşim gibi oldu sevinçleriyle seviniyorum üzüntüleriyle üzülüyorum.Birisi çok kilo verdiğinde kıskanmam lazım dimi belki ama sadece imreniyorum ve hemen içimden maşallah diyorum.El birliği ile kurtulalım istiyorum şu hayat kalitemizi düşüren yağlardan.Ben çok yoruldum kilolu olmaktan,büyük beden yok lafından ve yapılan iğrenç esprilerdenUmarım Allahında izniyle tez vakitte kurtuluruz. (oyy oyy ben de ne doluymuşum bir dokun bin ah işit dimi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?