saol cnm bende öyleyim inan herkesi çok seviyorum burdaki
ısınamadıklarım da oluyo illaki onlar gelip geçip gidiyolar ztn
inş. bu sefer son olsun ne diyeyim burcu saolsun
gerçekten genç ama çok güleryüzlü çok arkadaşça birisi ve çok gzl motive ediyo insanı
onunla konuşunca pes etmek mümkün değil yani
salı günü gittim kontrole o günden beri gayet gzl gidiyo çok şükür allaha
merhaba kızlar..nasılsınız
ben diyet yapmaktan sıkıldım sanki artık..2 aydır diyetteyim..karnım doysa bile gözüm doymuyo sanki kıtlığa girmiş gibiyim herşeyden yemek istiyorum sınırsızca ayy nasıl dur diycem içimdeki canavara anlamadım gitti..kendimi zor tutuyorum resmen..1 hafta oldu kilom hala aynı kilo almamamışım ama vermemişimde..bakalım yarın farkedermi..
Bu arada yeni tickerım nasıl? Binalar arasında koşan o sarışın fit hatun ben oluyorumyani olucam inşallah kendimi öyle hayal ediyorum her baktığımda.Şu avatara da bir el atıyım ben tickerıma benzer bir şey bulup koyıyım da baktıkça azim gelsin...
Oyyyy sen 2 ayda bıktıysan bizler napalım tatlım ya.Ben ağustos başından beri diyetteyim kızların çoğuda en az 5-6 aydır diyetteler.Bazen arada sıkılıp diyet yerine niyette de oluyoruz bizde ama sonra toparlıyoruz.Reglin mi yakın acaba bana o dönemde çok oluyor öyle iştah patlaması.Bir de moralim bozukken abuk subuk şeyler yiyorum.Yaza az kaldı salma kendini,salmayalım hiç birimiz.Ben 1 aydır salmıştım daha yeni toparlanıyorum.Bol bol su iç,içine de limon sık.Benim midem de sorun var ben yapamıyorum ama yapanlar çok memnun.
Kitabını aldım canım ama alana kadar netten faydalandım özellikle burdaki diyet yöntemlerimiz bölümündeki karatay diyeti deneyimlerimiz adlı topikten çok faydalandım.Orda gül63 diye bir arkadaşımız 40 kilonun üstünde verditickerın güzel canım..inş hepimiz ineriz istediğimiz kilolara..benimde avatarım zıplayan şişko tavşan yani 2 hafta öncesine kadar beni ifade ediyodu spor yapıyodumya sıkıldım başka bişey yapayım avatarımı :)
geçen cuma reglim bitti canım..sanırım moralle alakalı spor bile yapamadım 2 haftadır.belimde ağrıyo bu hafta oğlumda hastaydı bugün biraz iyi şükürler olsun.bırakmak istemiyorum diyeti..her hangi bi diyet listesinede bağlı değlim kafama göre ayarlıyorum yediğimi..sanırım bi liste bulsam iyi olacak kendime.ilk başlarda suyu iyi içiyodum ama şimdi içince midemi bulandırıyo..benimde midede hassas ama limonluyuda bi deneyeyim..karatay diyetini uyguluyosun sanırım canım kitabını aldınmı yoksa nettenmi bilgileniyosun
Kitabını aldım canım ama alana kadar netten faydalandım özellikle burdaki diyet yöntemlerimiz bölümündeki karatay diyeti deneyimlerimiz adlı topikten çok faydalandım.Orda gül63 diye bir arkadaşımız 40 kilonun üstünde verdi
karatay diyeti topiğinede giriyorum arada..sanırım en uygun diyet o benim için.en kısa zamandada kitabını almak istiyorum..2 tane kitabı nette hangisini alıcam..biri ince diğeri kalın ikiside diyeti içinmi geçerli kitaplar sende hangisi var canım
aslında bende mi gitsem diyorum ama şu sıra hem maddi açıdan zor hem de motive açısından öyle çok alengirli bir diyeti yapamam gibi geliyor.sen maşallah çalışırken yapıyorsun en zoruda bu valla.helal olsun ve maşallah nazarım değmesin
Canım sorması ayıp bu burcu nerde ve şartları nasıl?
cnm burcu zeytinburnu surp pirgiç ermeni hastanesinde
fiyatı 70 lira ayda 2 kere gidiyosun
şimdi ararsan 2 ay sonraya falan alırsın sanırım randevu eskiden çok yoğundu
ben 3 ay beklemiştim randevu için şimdide öylemi bilmiyorum cnm
Ben de ilk kitabı var canım 2. yi henüz ben de almadım yeni çıktı sayılır o zaten.1.Yİ AL SEN DE ONLA BAŞLA.
slm arkadaşlar ben geldim:))) çocuklar gelmeden bi gireyim dedim.bugün arkadaşlarımla buluştuk ancak zaten aramın çok iyi olduğu iki iyi güzel insanla buluşabildik.asıl laf sokan arkadaşların işleri çıktığı içni gelemediler.ama bu 2 can dostum da çok şaşırdı beni görünce manken gibi olmuşsun neler yapıyorsun dediler.lesliyi fln anlatmıştım zaten telde bi daha anlattım.dengeli beslendiğimi herşeyi yediğimi kaçamak yaptığımı ama sonrasında dengelemeye çalıştığımı anlattım.sakın alma bi daha böyle çok iyi dediler.kendileri de vermek istiyor (özellikle bir tanesi tombiş ve aşırı tatlı düşkünü .tahlil yaptırması için ne zamandır ikna etmeye çalışıyorum ama çok yoğun hasta anneside var onada bakıyor fırsat bulamıyor)
kahvaltılık bişi yoktu gittiğimiz yerde kebap tarzı ve pasta vardı.iskender yedim onlara uydum ve sonrasında profiterol diye tutturdular.illa çok istiyorsanız alıp 3 e bölelim dedim kabul etmediler.o zamn ben almasam kzıarmısnız dedim bizimkinden yersen olur dediler.onlar aldı bende biraz onlarınkinden tırtıkladım...şaşırdılar yavaş yiyorum fln yaa sen işi kapmışsın işin sırrı yavaş yemek herhalde diyorlar.benim en sevindiğim nokta eskiden bu tür buluşmalarımızda ben onları yoldan çıkarır tatlı vs yer daha da doymazdım.bugn canım bile istemedi.hatta şimdi inanın midem bile bulanıyor.sizler sayesinde ben bu işi öğrenmişim.yani kaçamak bile yapsak dozunda olmayı öğrenmişiz.eskiden bu arkadaşlarla açık büfe gün oluyordu bi cafede oraya giderdik.inanın kaç pasta ,kaç börek, kaç kısır üstüne meyve suları vs yediğimiz hatırlamazdık bile...ben şimdi daha mutlu ve huzurluyum.ortanca kuzuma barbi bebek aldım (3 yaşı bitiyor ama reklamlarda nasıl seviyor barbiyi inşallah sevinir )doğum günü için.işte böyle.akşama yumurta haşlayıp salatyla veya pırasa yemeğiyle yiyeyim diyorum ama hala midem bulanıyor
2 kitabı olduğunu görmüştüm nette hepsi burada.com.da kitapların tam adını bilmiyodum karatay diyeti ve Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık kitaplarıymış..internetten alayım ikisinide..saol canım.
slm arkadaşlar ben geldim:))) çocuklar gelmeden bi gireyim dedim.bugün arkadaşlarımla buluştuk ancak zaten aramın çok iyi olduğu iki iyi güzel insanla buluşabildik.asıl laf sokan arkadaşların işleri çıktığı içni gelemediler.ama bu 2 can dostum da çok şaşırdı beni görünce manken gibi olmuşsun neler yapıyorsun dediler.lesliyi fln anlatmıştım zaten telde bi daha anlattım.dengeli beslendiğimi herşeyi yediğimi kaçamak yaptığımı ama sonrasında dengelemeye çalıştığımı anlattım.sakın alma bi daha böyle çok iyi dediler.kendileri de vermek istiyor (özellikle bir tanesi tombiş ve aşırı tatlı düşkünü .tahlil yaptırması için ne zamandır ikna etmeye çalışıyorum ama çok yoğun hasta anneside var onada bakıyor fırsat bulamıyor)
kahvaltılık bişi yoktu gittiğimiz yerde kebap tarzı ve pasta vardı.iskender yedim onlara uydum ve sonrasında profiterol diye tutturdular.illa çok istiyorsanız alıp 3 e bölelim dedim kabul etmediler.o zamn ben almasam kzıarmısnız dedim bizimkinden yersen olur dediler.onlar aldı bende biraz onlarınkinden tırtıkladım...şaşırdılar yavaş yiyorum fln yaa sen işi kapmışsın işin sırrı yavaş yemek herhalde diyorlar.benim en sevindiğim nokta eskiden bu tür buluşmalarımızda ben onları yoldan çıkarır tatlı vs yer daha da doymazdım.bugn canım bile istemedi.hatta şimdi inanın midem bile bulanıyor.sizler sayesinde ben bu işi öğrenmişim.yani kaçamak bile yapsak dozunda olmayı öğrenmişiz.eskiden bu arkadaşlarla açık büfe gün oluyordu bi cafede oraya giderdik.inanın kaç pasta ,kaç börek, kaç kısır üstüne meyve suları vs yediğimiz hatırlamazdık bile...ben şimdi daha mutlu ve huzurluyum.ortanca kuzuma barbi bebek aldım (3 yaşı bitiyor ama reklamlarda nasıl seviyor barbiyi inşallah sevinir )doğum günü için.işte böyle.akşama yumurta haşlayıp salatyla veya pırasa yemeğiyle yiyeyim diyorum ama hala midem bulanıyor
Ohhh avatarı da değiştim,inşallah hepimiz ilk başladığımız elbiselerimizin içinde böyle döneriz,offf düşünmesi hayal etmesi bile harika
Afiyet olsun canım evde varsa limonlu soda ya da bi sade türk kahvesi iç mide bulantına iyi gelir.Kutlarım seni maşallah ne güzel tutmuşsun kendini.Bir ömür böyle sürer inşallah.
Bebişlerinin doğum günüde kutlu olsun şimdiden nice güzel yaşlara sağlıkla inşallah.Barbiyi seviyorsa gördüğünde havalara uçcak desene oy oyyy nasılda tatlı olur şimdi o ya.maşallah kuzucuklara
Ohhh avatarı da değiştim,inşallah hepimiz ilk başladığımız elbiselerimizin içinde böyle döneriz,offf düşünmesi hayal etmesi bile harika
banu ebru ve ayşecik burda
kbb ye gittiler şimdi
ultasonda çekildi birazdan sonucunu göstericez dr.
inşallah allahın izniyle bişey çıkmayacak
ece masallah ne kadar kararliymissin diet yapmakla helal olsun,ben olsam galiba profiterole dayanamzdim :)
keske senin gibi yapsaydimda verdigim 40 kiloyu almasaydim
ortanci kuzunada cok güzel bir sürpriz olcak barbi bebegi
bende dün az yememin cezasini sabaha kadar acliktan üsümeyle cektim :)
bugün daha düzenlimi yedim bilemiyorum..aksam yemeginden sonra bir yazarim bakarsiniz insallah
Leslie ´ye basladim bugün harika birseymis hic fark etmeden 1 mil yürüyüs oldu
insallah aksama tekrarlamayi düsünüyorum
Bravo sana.Olayı benimsemiş ve uygulamaya başlamışsın maşallah...
Kızının yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun..nice yıllara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?