Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar hayırlı cumalar kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum 15 gündür leptop tamirdeydi giremedim foruma benimde kilolarda savaşım devam ediyor özlemişim bilgisayarımı valla hee ikimiz bir bütün olmuşuz

malum ygs açıklandı çok yoğunuz bugün.çizelgemi sonra değiştiririm artık bildirim yapıp çıkıyorum.
geçen hafta:113
bugün:112.1
giden:900 gr cık
herkesi tebrik ediyorum.
gece tekrar girerim artık..

Arkadaşlar tebrik ederimmmm. Yena, Beyzuş sizlere de teşekkürler, emekleriniz için :)

Genel gidişat güzel, çok iyi kilo veren arkadaşlarımız var, ne güzel :)

ejje89 listelerin demirbaşısın canım

Yena, sen de sessiz ve derinden ilerliyorsun gözümden kaçmadı. Maşallah diyeyim

Mutlu, sen de altın vuruş yapmışsın, hem çok sevindim hem de umutlandım. Benim akıbetim de benzer olur umarım :)

İyi akşamlarrrrrr :122:

Çok şükür şu ana kadar hasarsız atlattım sayılır
Sadece bu akşam uzun bir aradan sonra çok az makarna yedim cuma kaçamağım sayılsın bari
Değişiklik olsun diye kendi kendime bir sos yaptım eşim bayıldı hatta mutlaka aklındayken bir kenara yazda ilerde bir yer açarsak lazım olur hesabı adam tükkanı görmeden menü hazırlayacak neredeyse

Hafta sonu rehaveti çökmeye başlamış herhalde ki baya tenha buralar

90,5 çıktım.
moralim çok bozuk...

Canım sıkma canını genelde her insan akşamları daha ağır çeker hemde yeterince su tüketmediysen ödem oluşmuş olabilir
Ben genelde tartı gününden bir kaç gün sonra tartıya cıktığımda 2 kilo bile fazla cıkabiliyorum sonrada tartı günü geldimi o artılardan eser kalmıyor tabi fazla kaçırmadıysam
Eğer elektronik tartı kullanıyorsan pilleride zayıflamış olabilir o zamanda kafayı yiyorlar
Bozma moralini bak haftaya eminim 8li rakamlarda garantin var

dereceye giren giremeyn çabalayan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
daha çok eksi daha çok eksi diyorum

Yenacım ellerineee sağlık canım inşşşaallaahh kiloların çabukcak gider eksilerin bol olur arkadaşım ve tabi tüm arkadaşlarımın

Son düzenleme:
beyza ablacım ellerine sağlık
dereceye giren arkadaşlarımı ve kendimi ve tüm spor yapan arkadaşlarımı hepsini canı gönülden kutluyorum
hadi kızlar sporla gidecek bu kilocuklar

İddadaşım hoş geldin
Nasıl geçti günün kaçamak yok dimi

İddadaşım hoş geldin
Nasıl geçti günün kaçamak yok dimi

hb canm...seni görünce hemen söle bir gecmişe göz attım sana koştum
yok bebem kaçamak hatta bişe yiyemedm.aksamda zorla 1 tbak mercimek corbası içtim.

sabah kalkar kalkmaz ac karnıma troid ilacımı içiyorum.sonra biraz beklıorumki açken daha faydalı olur die
azbişe ekmege peynir koydum yanında suyla yedim...diyetsyene gittim..
koşa koşa geldim liste için..tıkandım sanırım..

tüm gün su içtim.karnım açtı ama canım istemedi:26::26::26:
1saat önce artık daha gec olmasn die yedm corbamı..iştah olmayınca da kötü be cecom

benimde pek aklıma yatmadı ama yinede yazdım

fakat benim gibi spora alışık olmayan birisi için o bile spor sayılır

ahhh bu bacaklar ahhhhh

benimde kalın bacaklarım biraz incelseler

hareket falan var mı acaba inceltmek için ?

---------------------------------

listeye ilk üçü paylaşanlarrr

mutluuuuuuuuuuuuuuu harikasın canım

devam devammmmm

-----------------------------------

yena ve beyzuş ablam ellerinize sağlık

sevgili arkadaşlar

menum.

sabah 2 dilim kepek ekmek, yeşillik, 30 gr peynir,
ara yarım simit
öğlen 1 kase çorba 30 gr kaşar salata
ara 2 galeta 1 bardak ayran1 portakal
akşam somon fırında 1 dilim ekmek bol salata.

yuruyemdim bugun. pazar gezdim ama o sayılmaz...
su içtim ama ölçmedim.

ben menümü yazmayacağım akşam cozuttum dün yemediğim elmalı turtaları affetmedim yedim :26:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar

Kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu ayı aldığım 2.6oo gr vererek bitirmişim sevindim

Yarın mirayla yürüyüşe başlıyoruz bugün ona gittim göğüs kalça basen göbek bel kol her biyerimizi ölçtük not ettik hemen hemen bütün ölçülerimiz birbirine yakın beraber zayıflayacağız inşallah Allahın izniyle.

inşallah. 8 lerden kısa zamanda kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…