hadi şekerim sende gel biran evvel yanımıza
hatta hep beraber biran önce 6lara
ya evet 7 ler benim için zaten buyuk bir gelişme olacak diyetisyen 68 olman gerekiyor ama 75 altına inelim önce dedi. 13 kg. temmuz 15 kadar baya yol alırım inşallah. hepimiz ideal kilolarımızı bulsakta bu derdimiz bitse en azından.
ikimizinde ideal kilosu aynı canım
65 benim hayal ürünüm
75 lere gelsen süper olursun 80 lerdeyken bile çok iyiydin çünkü
olmayacak bir şey yok ama ağır ağır kalıcı olarak gitmesi daha iyi olur
umarım herkes dilediği hedeflere kavuşun
bende 13 senedir görmediğim 6 ları görürürüm inşallah
yarın duyune gideceğim foto koyayım 88 lik mutlu. birşey uydurucam giyicem çunku iyi hıssetmıyorum giyinmek süslenmek insan içine çıkmak istemiyorum. ama çok da zaman oldu bir yere gitmeyeli. özetle olabildiğim kadar duzgun olup yarın gideceğim. sıkıldım özlemcim gerçekten kendimden halimden...
yarın duyune gideceğim foto koyayım 88 lik mutlu. birşey uydurucam giyicem çunku iyi hıssetmıyorum giyinmek süslenmek insan içine çıkmak istemiyorum. ama çok da zaman oldu bir yere gitmeyeli. özetle olabildiğim kadar duzgun olup yarın gideceğim. sıkıldım özlemcim gerçekten kendimden halimden...
aaaa nneden öyle diyorsun çok güzel bir kadınsın
böyle ümitsiz , bezgin olma
birkaç kilo fazlamız var diye dünyaya küsmek mi lazım....
halimize şükredelim mutlucum
senin yerinde olmak isteyen, sana imrenerek bakan insanlar vardır mutlaka
böyle düşün
arada böyle bıkkınlıklar yaşarsın bende çok yaşadım
iş dışında evden dışarı adım atmazdım ama hepsi geçecek bunu sende biliyorsun
bugünleri sonra hatırlayıp kendime çok haksızlık etmişim diyeceksin
aaaa nneden öyle diyorsun çok güzel bir kadınsın
böyle ümitsiz , bezgin olma
birkaç kilo fazlamız var diye dünyaya küsmek mi lazım....
halimize şükredelim mutlucum
senin yerinde olmak isteyen, sana imrenerek bakan insanlar vardır mutlaka
böyle düşün
arada böyle bıkkınlıklar yaşarsın bende çok yaşadım
iş dışında evden dışarı adım atmazdım ama hepsi geçecek bunu sende biliyorsun
bugünleri sonra hatırlayıp kendime çok haksızlık etmişim diyeceksin
Lafı ağzımdan aldıntamamen sana katılıyorum.
Mutlucuğum senin gibi sağlam birinden böyle sözler duymak şaşırttı beni o bir kaç kilomu gözünü korkutacak
Valla en güzel halinle gidip mutlunun ne kadar güzel olabileceğini göster. Bu seni son balık etli görecekleri düğünbir sonrakinde eminim çok daha güzel ve zayıf olacaksın
Canlarim nekadar ince ve destekleyicisiniz. Ama bilmiyorum bugun acaip moralsizizm sikintiliyim . Yarin icin de nebilyim boyle iyice kasvet doldu icim. Gecer eminimbu sikintili ruh halimMutlu demek düğüne gidiyorsun, çok da güzel olacağına eminim. Kilolu olan hiçbir zaman güzel olamaz düşüncesinde değilim ben (senin de bunu demek istemediğini biliyorum, özgüvenle alakalı duygularını aktarıyorsun). Tabii ki normal ölçülerde çok daha estetik oluruz, Dilediğimizi giymek özgürlüğümüz olur en başta. Ama şimdi de bakımla ve saçtığımız enerji ile girdiğimiz ortamın en güzeli olabiliriz. Sen zaten şanslısın bu konuda, eminim çok iltifat alacaksın.
Canlarim nekadar ince ve destekleyicisiniz. Ama bilmiyorum bugun acaip moralsizizm sikintiliyim . Yarin icin de nebilyim boyle iyice kasvet doldu icim. Gecer eminimbu sikintili ruh halim
GÜNAYDINLARRR..
Yena ve beyzuş ablam ellerinize sağlık dün yazamadım yoğunluktan bakıp çıkmıştım...dereceye girenlereinşallah bende girerim listelere...
kızlar bilgisi olan varmı??? ben regl olmadığım için adet söktürücü vermiştiya doktor 1 gün içtim regl oldum şimdi ilacı bırakmam gerekirmi?? karnımda ağrıyor bugün fena...
anlamıyorum dün 90,5 gösteren tartı bugün 89,9 gösterdi. aynı saatte sabah aç karnına wc sonrası kıyafetsiz tartılmıştım. neyse 80 leri gördüm ucundan kıyısından. bu da birşey...
moralim çok bozulmuştu. biraz daha iyiyim. 600 gr için saçma ama bu bile itici güç oldu.
bu hafta 120 dk yürümüştüm hemde. tartıda 100 gramı görünce çok kötü hissettim.
"duygularını yemek" adında bir kitap okudum bu hafta. ne kadar doğru. duygularımı yiyorum ben. uykusuzluğumu, yorgunluğumu, işsizliğimi, eve tıkılıp kalmamı yiyorumsonra kilo alıyorum ve aynadaki görüntümü seyredip mutsuzluğumu yiyorum
galiba doğum sonrası depresyondan da tam olarak çıkamadım. umarım herşey düzelir...
herkese tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?