Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi şekerim sende gel biran evvel yanımıza

hatta hep beraber biran önce 6lara

ya evet 7 ler benim için zaten buyuk bir gelişme olacak diyetisyen 68 olman gerekiyor ama 75 altına inelim önce dedi. 13 kg. temmuz 15 kadar baya yol alırım inşallah. hepimiz ideal kilolarımızı bulsakta bu derdimiz bitse en azından.

Bu ne ya iki dakika başka yere daliyorum bir bakıyorum siteden biri yine tepik atıyor giriş yapmaktan fenalık geldi

Ya reglden midir nedir bu gece inanılmaz ateş basıyor bana
bütün camları açtırdım banamısın demedi
Havalar iyice ısınınca düşünemiyorum halimi

Bu gece eşimle yine hayallere daldık. Can sıkıntısından evlere baktık biraz şudur budur derken inanılmaz güzel bir Rum Evi bulduk akçayda
İlerde öyle bahçeli müstakil bir evimiz olsa akçayda yaşasak hatta o hayal ettiğimiz cafeyide orada açsak ya diye düşünürken bulduk kendimizi
Karı koca hayal dünyasında yaşıyoruz ama tabi Rabbim ilerde neyi nasip eder belli olmaz.
Oyyy oyyy benim Tatilim geldi herhalde biraz tuvaletim geldi gibi oldu ama ne yapayım şu haziran gelsede şu piskolojiden cıksak

ikimizinde ideal kilosu aynı canım

65 benim hayal ürünüm

75 lere gelsen süper olursun 80 lerdeyken bile çok iyiydin çünkü

olmayacak bir şey yok ama ağır ağır kalıcı olarak gitmesi daha iyi olur

umarım herkes dilediği hedeflere kavuşun

bende 13 senedir görmediğim 6 ları görürürüm inşallah

yarın duyune gideceğim foto koyayım 88 lik mutlu. birşey uydurucam giyicem çunku iyi hıssetmıyorum giyinmek süslenmek insan içine çıkmak istemiyorum. ama çok da zaman oldu bir yere gitmeyeli. özetle olabildiğim kadar duzgun olup yarın gideceğim. sıkıldım özlemcim gerçekten kendimden halimden...

aaaa nneden öyle diyorsun çok güzel bir kadınsın

böyle ümitsiz , bezgin olma

birkaç kilo fazlamız var diye dünyaya küsmek mi lazım....

halimize şükredelim mutlucum

senin yerinde olmak isteyen, sana imrenerek bakan insanlar vardır mutlaka

böyle düşün

arada böyle bıkkınlıklar yaşarsın bende çok yaşadım

iş dışında evden dışarı adım atmazdım ama hepsi geçecek bunu sende biliyorsun

bugünleri sonra hatırlayıp kendime çok haksızlık etmişim diyeceksin

valla 88 lik mutlu bir sürü 55lik 60lığı cebinden çıkarır

çok güzel giyin süslen git

milletin ne düşündüğünün ne önemi var

insanın içi kötü olduktan sonra 36-38 beden insanlara bile kulp takarlar

önemli olan kaç beden olduğu değil öyle insanlar için

eminim yarın giyeceğin şey çok güzel olacak , sana çok yakışacak ve sen çok güzel olacaksın

ayyyyhhh lütfen topikte kimse böyle bezgin olmasın

yanımda olsan sana bir çimdik atardım

Son düzenleme:

Lafı ağzımdan aldın tamamen sana katılıyorum.
Mutlucuğum senin gibi sağlam birinden böyle sözler duymak şaşırttı beni o bir kaç kilomu gözünü korkutacak
Valla en güzel halinle gidip mutlunun ne kadar güzel olabileceğini göster. Bu seni son balık etli görecekleri düğün bir sonrakinde eminim çok daha güzel ve zayıf olacaksın

Kızlar size güzel sohbetler diliyorum ve yatağıma doğru marş marş yürüyorum

Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Kocaman öpüldünüz

İyi geceler arkadaşlar, üzgün büzgün bir haldeyim Akşam yemeğinde diyetin için ettim resmen Daha doğrusu zorla ettirildim. Normal şartlarda gayet başarılı bir akşam yemeği olarak görürdüm ben yediklerimi ama hep yazıyorum ya, şu haftalar neyin ne olduğunu göreyim diye harfiyen uymaya niyetliydim. Ama olmadı

Eşim birkaç gündür balık yemek istiyordu, bugün akşam gitmeye karar verdik. Konuşurken ani bir kararla her zaman gittiğimiz balıçı yerine şık bir balık restoranına gittik. Eşim çok nadir içer, bugün de bir kadeh içeceği tuttu. Balıkları ve mezeleri o seçti gidip. Ara sıcaklardan benim için de ısmarlamış. Gelince ben geri çevirdim, o da bozuldu. Tabağımdakileri ona aktarırken açıklamaya çalıştım, "biliyorsun disiplinli gitmeye çalışıyorum" dedim ama epey tavır yaptı. "Tek başıma oturup yiyip içeceksem ne anlamı var buraya gelmemizin" dedi, çocuklar da süper bir oyun odası bulmanın neşesiyle yanımıza bile uğramadılar, karı koca güzel bir yemek yiyecek ortam da vardı Baktım o da tabağına dokunmuyor, eşlik ettim mecburen. Ortam çok güzeldi, çocuklar çok uysaldı, güzel sohbet ettik filan ama bozmuş oldum işte

Yediklerimi de yazayım;
Izgara balık, 2 dilime eşdeğer kepekli ekmek, bol salata (Bu zaten normal akşam öğünümdü)
Ekstralar: İri bir adet kaşarla doldurulmuş mantar, 2 parmak genişliğinde kalamar ızgara, 3 parmak kalınlığında rulo böreğin üçte biri (avcı böreğine benzer içi karides-kaşar-yeşilliklerle dolu bir şeydi), baklava diliminden daha küçük bir parça sebzeli mısır ekmeği
Bardak bardak su

Gece öğünümü yemedim, sadece süt içtim 23.30'da. Normalde hafta sonu yürüyüş yapmıyorum, yarın yapmaya karar verdim. Sekteye uradım ama sonraki günler değiştirmeden devam edeyim diyorum?

*Yemeğe gittim, bunları bunları yedim filan yazınca da görgüsüzlük gibi oluyor ama burada yediklerimizi paylaştığımız için yanlış anlayan olmaz diye düşündüm :26:

Mutlu demek düğüne gidiyorsun, çok da güzel olacağına eminim. Kilolu olan hiçbir zaman güzel olamaz düşüncesinde değilim ben (senin de bunu demek istemediğini biliyorum, özgüvenle alakalı duygularını aktarıyorsun). Tabii ki normal ölçülerde çok daha estetik oluruz, Dilediğimizi giymek özgürlüğümüz olur en başta. Ama şimdi de bakımla ve saçtığımız enerji ile girdiğimiz ortamın en güzeli olabiliriz. Sen zaten şanslısın bu konuda, eminim çok iltifat alacaksın.

Son düzenleme:

Canlarim nekadar ince ve destekleyicisiniz. Ama bilmiyorum bugun acaip moralsizizm sikintiliyim . Yarin icin de nebilyim boyle iyice kasvet doldu icim. Gecer eminimbu sikintili ruh halim

Canlarim nekadar ince ve destekleyicisiniz. Ama bilmiyorum bugun acaip moralsizizm sikintiliyim . Yarin icin de nebilyim boyle iyice kasvet doldu icim. Gecer eminimbu sikintili ruh halim

mutlum haftayı süper kapattın yeni haftan da süper olacak başlangıcı da yarın olacak sen hele bi yat dinlen sabah enerjik uyan bakalım güzel mutlucum

umutcum sen de hiç canını sıkma listenden kaymış olsan da çok abartmamışsın ne güzel çocuklar da sizi üzmemiş eşinle güzel bir akşam yemeği yemişsiniz her zaman olan bişey değil
ya bana ne demeli bilmem ama sonuçta yarın yeni bir gün

anlamıyorum dün 90,5 gösteren tartı bugün 89,9 gösterdi. aynı saatte sabah aç karnına wc sonrası kıyafetsiz tartılmıştım. neyse 80 leri gördüm ucundan kıyısından. bu da birşey...
moralim çok bozulmuştu. biraz daha iyiyim. 600 gr için saçma ama bu bile itici güç oldu.
bu hafta 120 dk yürümüştüm hemde. tartıda 100 gramı görünce çok kötü hissettim.
"duygularını yemek" adında bir kitap okudum bu hafta. ne kadar doğru. duygularımı yiyorum ben. uykusuzluğumu, yorgunluğumu, işsizliğimi, eve tıkılıp kalmamı yiyorum sonra kilo alıyorum ve aynadaki görüntümü seyredip mutsuzluğumu yiyorum
galiba doğum sonrası depresyondan da tam olarak çıkamadım. umarım herşey düzelir...
herkese tebrikler...

GÜNAYDINLARRR..

Yena ve beyzuş ablam ellerinize sağlık dün yazamadım yoğunluktan bakıp çıkmıştım...dereceye girenlere inşallah bende girerim listelere...

kızlar bilgisi olan varmı??? ben regl olmadığım için adet söktürücü vermiştiya doktor 1 gün içtim regl oldum şimdi ilacı bırakmam gerekirmi?? karnımda ağrıyor bugün fena...

Bilmiyorum nevin ben yaniltmayim seni

Dogru sanirim ben nezaman yorgunsam, uzgunsrm kizginsam yemege sariyorum. Gecen sene bebegimle neredeyse yapisik yasadigim 10 12 ay oldu. Ne uyuyordu ne baskasiyla duruyordu. Gunde 20-22 saat emziriyordum galiba cok zordu yemk yemekten baska ozgurlugum yoktu. Yedim ictim yedim

günaydın mutlu....ilacı içmicem zaten...inşallah gerek kalmazda rutin olur biter bu ay nasıl sıkıntı veriyor insana...kocaman göbek yaw kiloda veremedim zaten....mayıs sonu 90 lardan kurtulmayı çok istiyorummmAllahımm güç versin bizze...

Günaydın Kızlaaar

Sabah 8de maryporkerla yürüyüşe çıktık tam 1 saat yürüdük 20 dakika da belediyenin spor aletlerinde egzersizler yaptık kan ter içinde evimize döndük bundan sonra hergün böyle Allahın izniyle

Diyetime uygun kahvaltımı da yaptım mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…