Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENAcımm ellerine sağlık canımmmm

dizim nedeniyle spor yapamasamda yapanları sonsuz tebrik ediyorum , valla olimpiyatlara gideriz kızlar biz bu azimle

BEYZUŞcumm ellerine sağlıkk

Herkesi tebrik ediyorum canı gönülden. Umarım ben de 1 mayısta guzel sonuclar alırım. Dün rüyamda kendimi yaz tatilinde incecik gördüm. Bacaklarımdan çok şikayetcıyım ya onları zayıf gordum.16 temmuzda tatile gidiyoruz ondan öncesinde de 13 temmuzda ankarada arkadasımızın nıkahına gıdıcez. Gerçi kpss sınavından sonra olcak moralmen nasıl olurum bılmıyorum ama 60lı kılolara gelebılırmıyım acaba. 69 olabılsem o zamana super olur. sonra tatıl donusu 2 ay daha devam eder ıdela kıloma ınerım ama sankı hep sısman kalıcakmısım gıbı gelıyor cok ılgınc

Son düzenleme:

harikasınız kızlar
Havalar artık ısındığına göre bende artık şu regl biter bitmez totoşumu temiz havaya atıp az da olsa hareket etmeye başlasam iyi olur yoksa erimez bu totoş
Pazartesi inşallah başlarım bende spora yoksa yerimde saymaya devam ederim ve sonunda yine pes etmeye niyetlenirim ki pes etmek istemiyorum bu kilolar ya gidecek ya gidecek

Özlemcimm olacaksın Allahın izniyle , sen hiç kafanı yorma , ben sana sonuna kadar inanıyorumm , sende bu istek , azim olduğu sürece 60 larıda 50 leride göreceksinn , ve rüyan gerçek olacak kuzumm

Özlemcimm olacaksın Allahın izniyle , sen hiç kafanı yorma , ben sana sonuna kadar inanıyorumm , sende bu istek , azim olduğu sürece 60 larıda 50 leride göreceksinn , ve rüyan gerçek olacak kuzumm

Canım umarım hepımız goruruz. Ben 65 ıstıyorum canım ya da 63 felan 50lerde gozum yok:)) Hayatımda bır kez 60 olmustum o da unıversıteye gıtmıstım 2 yıllık bı okuldu sonra bıraktım orda bazı sorunlar yasadım yemek yıyememıstım fecı gunlerdı. Iste o zaman 60lı kılolardaydım cok zayıflamıstım. Bızım kemıkler ırı canım annemden dolayı benım de öyle. Bakalım 13 kg felan kadı hedefıme ama sınav stresı de bastı 2.5 ayım kaldı canım ıkısını bırden nasıl atlatcam bakalım

KIZLLARRRRR bana müsadeee , 8 günlüğüne memleket beni beklerrrr , görüşemeyiz muhtemelenn , hepiniz Allaha emanet olunn , dikkat edin kendinize , bbollll eksili haftalarr diliyorummm

herkesssleriii öpüyorrummmm

KIZLLARRRRR bana müsadeee , 8 günlüğüne memleket beni beklerrrr , görüşemeyiz muhtemelenn , hepiniz Allaha emanet olunn , dikkat edin kendinize , bbollll eksili haftalarr diliyorummm

herkesssleriii öpüyorrummmm

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağ sağlım gidip gelin
İnşallah çok güzel vakit geçirip kilo almadan geri dönersin

beysuş bugün hastane rendevum vardı giremedim sporum 330 dakika
kilom aynıydı

Bi haber okudum milliyette ama link veremıyorum Tokatta yaşanan bir olay ensest ilişki ile ilgili, kanım dondu resmen nasıl bir sapıklıktır, o çocuklar hayat boyu atamazkı o izleri ruhlarından.

bende geldim ama kızlar görmemişsin ben yenacım ayın son bildirimleri olduğu için mi almadın acaba listeye neyse önümüzdeki haftakine girerim inşallah..
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum bende ...
şimdiden söyliyim de kilo 111,6le başladım 110 oldum haftaya 110dan daha da düşerim inşallah:)

haydi........

mutlu sende çok güzel kilo verdin canım azmin elinden bir şey kurtulmazmış.....

evet resmen azmettim bu hafta. inşallah bu zor 15 kg gider ve 5 sene öncesine dönerim. diyetisyen yaşım 49...

maşallah mutluma

havanı yesinler

sağol asucum... devamı gelir inşallah

kılo veremıyorum dıye uzuluyodun canım 1 haftada 2.2 kılo ne demek ben sımdıye kadar hıc o kadar veremedım nazar degmesın sana
evet tatlerime göre ve manyak dr göre insülün direncim de var. ama yapım bu benim. zar zor ama kurtulucam...

evet elif azimle savaşmak zorundayız.. yoksa olmuyor hiç bişey...

[
canım beni yakalayıp geçeceğinden benim şüphem yok. ben öndeğim sen öndesin derken biz bu rekabetin sonunda sağlığımızı ve güzel bedenleriizi kazanacağız.ohhhh.

sokarım bunalıma okadennnn. kız kendim girmedim bunalıma... ama gerçekten geçen hafta bozuldum umut ve leah fibi hem diyetisyene git hem ustune kilo al çok kızdım kendime... şukur gitti o hain artılar. umarım bir daha 9 ları görmem hepimiz de kurtuluruz 9 lardan, 3 basamaklılardan ve asla dönmeyiz.

sabah baskülde 92.3 ü görünce delirdim....ben ne yapmısım ama yarın sabahtan itibaren herşey bambaşka olacak inş. bugün beni ziyarete gelen bir arkadaşımla sözleştik...haftalık yarışlarımız olacak...az kilo verene cezalar var :)) bakalım bu formül işe yarayacak mı

7 leri de en kısa zamanda kutlarız inşallah.

bir 10 kilo daha azaltmak lazım kiloyu ben hem fazla kilo ile hamile kaldım hem de çok aldım ama çok zor oluyor hamilelik şişmanken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…