HAFTANIN 1.si _______ - 2.5 kg. _____________ ejje89:81:
HAFTANIN 2.si _______ - 2.2 kg. ________ Dalokaysmom
HAFTANIN 3.sü ______ - 1.7 kg. _____________ Mmery
..........................................
AYIN 1.si _______ - 5.4 kg. ________ ejje89
AYIN 2.si _______ - 3.5 kg. _______TozToprak
AYIN 3.leri _____ - 2.7 kg. _____ akabe&YENA
HAFTANIN BİRİNCİSİ....................ASUMANZEYNEP...................500 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.....................EJJE89................................315 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.................BUTTERFLYELF......................310 DAK
Kilo veren ve spor yapan herkesi gönülden kutluyorum;veremeyenler biliyorum ki çok gayret ettiler,onların da gayretini kutluyorum...Artık herkes kilo versin ve çok mutlu olsun istiyorum...
YENACIĞIM;
Seni çok çok kutluyorum;haftalardır gösterdiğin başarın ve bu haftaki listeye girişin nedeniyle...
Kilo veren diğer arkadaşlar;sakın ola ki sadece Yena'yı kutladığımı ve takdir ettiğimi sanmayın.Biz ikimiz uzun zamandır bocalamalar içindeydik ve artık başımızı dikip hedefe kilitlendik.Yenanın başarısını bu nedenle iki kez kutlamam gerekti;yoksa sizlerin başarıları gözden kaçacak gibi değil....Hepinizi kutluyorum..
YENACIĞIM;
SENİ KİM VEYA NE ÜZDÜ İSE İNŞALLAH ÇOOOOOOOKKKKK KİLO ALIR DA ZAYIFLAYAMAZ.....
HAFTANIN BİRİNCİSİ....................ASUMANZEYNEP...................500 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.....................EJJE89................................315 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.................BUTTERFLYELF......................310 DAK
Kilo veren ve spor yapan herkesi gönülden kutluyorum;veremeyenler biliyorum ki çok gayret ettiler,onların da gayretini kutluyorum...Artık herkes kilo versin ve çok mutlu olsun istiyorum...
YENACIĞIM;
Seni çok çok kutluyorum;haftalardır gösterdiğin başarın ve bu haftaki listeye girişin nedeniyle...
Kilo veren diğer arkadaşlar;sakın ola ki sadece Yena'yı kutladığımı ve takdir ettiğimi sanmayın.Biz ikimiz uzun zamandır bocalamalar içindeydik ve artık başımızı dikip hedefe kilitlendik.Yenanın başarısını bu nedenle iki kez kutlamam gerekti;yoksa sizlerin başarıları gözden kaçacak gibi değil....Hepinizi kutluyorum..
YENACIĞIM;
SENİ KİM VEYA NE ÜZDÜ İSE İNŞALLAH ÇOOOOOOOKKKKK KİLO ALIR DA ZAYIFLAYAMAZ.....
[COLOR="#0000CD"]Herkesi tebrik ediyorum canı gönülden. Umarım ben de 1 mayısta guzel sonuclar alırım. Dün rüyamda kendimi yaz tatilinde incecik gördüm. Bacaklarımdan çok şikayetcıyım ya onları zayıf gordum.16 temmuzda tatile gidiyoruz ondan öncesinde de 13 temmuzda ankarada arkadasımızın nıkahına gıdıcez. Gerçi kpss sınavından sonra olcak moralmen nasıl olurum bılmıyorum ama 60lı kılolara gelebılırmıyım acaba. 69 olabılsem o zamana super olur. sonra tatıl donusu 2 ay daha devam eder ıdela kıloma ınerım ama sankı hep sısman kalıcakmısım gıbı gelıyor cok ılgınc[/COLOR]
Özlemcimm olacaksın Allahın izniyle , sen hiç kafanı yorma , ben sana sonuna kadar inanıyorumm , sende bu istek , azim olduğu sürece 60 larıda 50 leride göreceksinn , ve rüyan gerçek olacak kuzumm
KIZLLARRRRR bana müsadeee , 8 günlüğüne memleket beni beklerrrr , görüşemeyiz muhtemelenn , hepiniz Allaha emanet olunn , dikkat edin kendinize , bbollll eksili haftalarr diliyorummm
herkesssleriii öpüyorrummmm
beysuş bugün hastane rendevum vardı giremedim sporum 330 dakikaHAFTANIN SPORCULARI
TOKSİN.................70 DAK
ASUMANZEYNEP....500 DAK
EJJE89.................315 DAK
NURGU66..............150 DAK
YENA...................140 DAK
NEVZAMANSIZ.......230 DAK
DERMANABLA_7......300 DAK
TOZTOPRAK...........130 DAK
BUTTERFYLYELF......310 DAK
LUNAAZUL..............230 DAK 250 DAK DOLAŞMA KONUSUNDA KARASIZ KALDIM CANIM....
SEMİRAN................210 DAK
ECE78.....................45 DAK
UMUTTT.................190 DAK
İyi kilo vermişsin tebrikler ama kilonu neden yazmadın..
Listeye eklemem için kilonu yazman gerek..
sabah evden çok erken çıkıyorum aceleden unutmuşum
2 hafta önce:114.5
bugün:112.4
boy:1,79
beden:48 başka eklemem gereken bilgi varmı bilemedim
haydi........
mutlu sende çok güzel kilo verdin canım azmin elinden bir şey kurtulmazmış.....
maşallah mutluma
havanı yesinler
evet tatlerime göre ve manyak dr göre insülün direncim de var. ama yapım bu benim. zar zor ama kurtulucam...kılo veremıyorum dıye uzuluyodun canım 1 haftada 2.2 kılo ne demek ben sımdıye kadar hıc o kadar veremedım nazar degmesın sana
evet elif azimle savaşmak zorundayız.. yoksa olmuyor hiç bişey...
mutttluuuuuu ayyy kendimden geçtim 8 gördüm sadece hemen cevap yazıyım dedim
arkadaşım kırdın şeytanın bacağını hadi bakalım yola devam
mmaaaaşşşaaalllaaahhhh
bundan sonra incele incele gidiyoruz artıkın kim tutar bizlerii
canım beni yakalayıp geçeceğinden benim şüphem yok. ben öndeğim sen öndesin derken biz bu rekabetin sonunda sağlığımızı ve güzel bedenleriizi kazanacağız.ohhhh.merhabalar nasılsınızzz herkese hayırlı cumalar Allahım ne dileğiniz varsa gerçeklerştirsin inşben de kilo bildirimimi yapayım ne kadar uğraştıysam anlamadım bu hafta yerimde saymamın sebebini yanlışlarımı bilemedim ama neyse pes etmek yok yola devam
geçen hafta 91.300
bu hafta 91.100
spor 210 dk az olmuş sanırım hareketsizlikten oldu:26::26::26: neyse devammmm
mutlumm naberr iyisin havanı sevsinlerr harika kilo vermişsin vermiyorum vermiyorum derken çok güzel bir bildirim olmuş her ne kadar beni sollayıp geçsende ben memnunum 8 leri görmenden kendim kadar sevindim arkidişimmm çokkkk öptm tebriklerr
yumurta yalışmıyo da soğanı kavururken biber salçası çay kaşığıyla katınca lezetli oluyo
eksilerdeyim çok şükür 7 leri göremedim ama
valla günün bombası oldu valla sen veremedikce topilce bunalıma girmiştik devamı gelir inşallah
kızlar okuldan geldim , tok olmama rağmen 88im şimdi , ben anlamadım gitti bu işi , neyse şu kırmızılar gitsin , sağlığım normale dönsün ondan sonra belli olur
ama bugün Mersine anneciime gidiyorummhaftaya cumartesiye kadar yokummm , haberiniz olsun , inşallah Mersinden dahada +larla dönmem
buarada herkes harika kilolar vermiş ,aayyy valla kendim vermiş gibi sevindim
MUTLUcumm 80lere hoşgeldin bebişimmm
sormaa ben kayboldumm bayadırr....sınavlar var diye eve net almamıştım şimdide eşimin yanındayımm... bendede aynııı göbişte de bişi yok yaglar gitsin yerine bebek gelsin diye uğraşıyorum ama ne gelen varr nee gidennnnçok güsel kilo vermişsin tebrik ediyorum... .bendede giden kilolar var amaa nerden gidiyor anlamadım..hala bıngır bıngırımm şaka gibi hele göbekim erimiyor sankiii...ne çok kilommm varmışş ver ver bitmiyorr yaaaa....
HAFTANIN 1.si _______ - 2.5 kg. _____________ ejje89:81:
HAFTANIN 2.si _______ - 2.2 kg. ________ Dalokaysmom
HAFTANIN 3.sü ______ - 1.7 kg. _____________ Mmery
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?