Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım takma kafana olur öyle şeyler inşallah önümüzdeki hafta daha güzel geçer ınşallah

Son düzenleme:

nursena, bugün bende seni düşündüm inan..
ne oldu işe.?çok önemli bişey yoktur inşallah..
Allah yardımcınız olsun..

gözün aydın canım rabbim ayırmasın bir daha

mutfaktan uzak durmaya çalışarak bir gün geçirdim yemek yememe rağmen hala kurt gibi açım, canım sütlü tatlı istiyor ama yaparsam kendimi durduramam diye korkuyorum ahh ahhh şu ağzımı bir tutabilsem dal gibi kız olucam

menümü yazayım hemen:
- kahvaltı:
2 dilim uno denge light ekmeği arasına tost + 3 bardak şekersiz çay
öğlen:
-1 kase tarhana çorbası + yağsız nar ekşili bol yelşillik salata ve çörek otu koydum içine+ 1 kepekli etimek
ara öğün:
-3 adet limonlu eti form+ 4 bardak şekersiz çay
akşam:
-patlıcanlı kıyamlı hafif yemek denemeden 1 tabak (4 yemek kaşığı) + bol yeşillikli yağsız nar ekişili ve çörek otlu salata + 1 dilim uno denge light kepekli ekmek
ara öğün:
-şu anda bu öğün için çok kararsızım; ya 200 gr sütle 1 elma üzerine tarçın dökücem ya da sütlü tatlı yapıcam ki biliyorum bir tepsiyi yerim bu halimle, o yüzden elma süt yaparım büyük ihtimal

1 saat yüeüyüş + 3 lt su
en azından kaçamaksız bir gün geçirdim

1 haftada 1.2 kg bence süper bir sonuç maşallah diyelim hep böyle gitsin inşallah

Umutcum benden sana tavsiye perma yaptıracaksan da su dalgası şeklinde yaptır yani kalın olsun dalgaların sürekli maşalı gibi duruyor o zaman saçlar bir de benim ablamın saçları da çok düzdür su dalgası istemişti merinos koyununa çevirmişlerdi ablamı kalın sardır saçlarını aman saçın çok düz tutmaz falan fistan derlerse de yine de kalın sardır tabiii su dalgası düşünürsen

Çok sevindim Allah ayırmasın inşallah

Ne alakası var sekerım kendı kacmamıs ya curuk vermısler. Benım esım de 3 kez gıttı muayne olmaya 3.cude curuk verdıler.

Kilodan dolayımı çürük verdiler özlem :26: Onur bu sene 4.ye gidecek hala çürük vermediler ( kilosundan ötürü yani ) çürük alsa da evlilik hazırlıklarına başlasak biran önce

İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım

Uyanınca
3-4 ceviz
Sabah
1 kk peynir,1 domates,1 salatalık,5 zeytin,2 dilim kepek ekmek
Ara
1 elma,1 çb süt
Öğle
yumurtalı ıspanak,yoğurt,2 dilim kepek ekmek
Ara
7-8 çilek
1 dilim kepek ekmek,1 tatlı kaşığı bal
Akşam
Yarım tabak makarna,üzerine beyaz peynir
Ara
elma,1 çb süt

2.5 litree su, 100 dk yürüyüş + egzersiz

baharcım süper gidiyorsun maşallaahh

Evet canım kılodan dolayı. gözlerı de bozuk 6.5 numara felan ama kılodan curuk aldı. Onur kac kılo. belkı sınırdadır o yuzden vermıyolardır. bızımkı o zaman 120 kıloydu. boy 1.76 felan.

herkeslere selamlar.....
şuan kimler var kimler yok burada???
ben geldim çok zorda olsa...
yahu netim bağlandı sonra bi sorun çıktı bugün düzelecek yarın düzelecek derken hala çözülmüş değil internetteki problem( ama sonunda düzelecek bunu biliyorum...
komşudanda haber edemedim kusuruma bakmayın, sizleri çok özledim ben yaaaa(( en yakın zamanda tekrardan rahatca görüşebilmek ümidiyle diyorum şuan....
ben şuan ailemin yanındayım, bir müddet ailemin yanına ziyaret amaçlı geldim yeni....
burada internet olduğu için burdan girebiliyorum şuan, ama ne yazıkkı burasınıda kapatıcaklarmış yarın falan((
hayırlısı diyelim artık.
kardeşimin okulundan dolayı ailem 1-2ay önce karadeniz tarafına taşınmıştı hatırlayanınız olursa, o yüzden ben şuan karadeniz tarafındayım kızlar:)))
gerçekten yeşilliği çok çok güzel..... insanı büyülüyor dağlardaki o ağaçlar....
biraz burda kalıp sonra evime döneceğim, eşim işinden dolayı evde kaldı gelemedi benimle.
hayatımda da bi yaramazlık yok çok şükür, iyiyim Allah a şükür.
sizler nasılsınız??? neler yapıyorsunuz?
benim kusuruma tekrar bakmayın vede beni sakın unutmatayın anacım....
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....

çok sevindim canım daha geçen gün şafağa epey vardı
gerçekten zor evliyken benim eşim de evli ve 2 çocukluyken gitti neyseki kısa dönemdi ama yine de çok zordu
Allah bir daha ayırmasın
rahatsızlığı da önemli değil anladığım kadarıyla geçmiş olsun

Gozunaydin Cnm Allah ayirmasin br daha

Ne alakası var sekerım kendı kacmamıs ya curuk vermısler. Benım esım de 3 kez gıttı muayne olmaya 3.cude curuk verdıler.

gözün aydın cnm hayırlı olsun inş Allahım ayırmasın bir dahaa

Aaaa süper hadi gözünüz aydın..

gözün aydın canım rabbim ayırmasın bir daha

sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun:)
hala şoktayım şaka gibi ne ağlayabildim nede gülebildim çığlık atmak istiyorum deli gibbii
benim eşiminde 3. gidişi sonunda aldı:) rabbim sevenleri ayırmasın ömür boyu ayrı olanlarıda birleştirsin inşşş:)):119::119:

meyracım seni görmek ve iyi olduğunu öğrenmek güzel
bizler buradayız hala sen de müsait olunca gelirsin canım

sağolasın canım şaşkına döndüm ya:)
bizim bebiş yok ama çok zor geçti
amin cümlemizi ayırmasın inşallah:)
gözünde yüksek astigmat vardı canım zaten amelıyat olacaktı neyse inşşlh gelınce olur:)

meyracım seni görmek ve iyi olduğunu öğrenmek güzel
bizler buradayız hala sen de müsait olunca gelirsin canım

saolasın canım benim....
ve hayırlısı ile inşaallah diyorum canım...
annemgile gelirken ankaranın içinden geçtik otobüsle, kkdan kim vardı ankarada dedim kendi kendime ve aklıma sen gelmiştin bi kaç kişiyle birlikte:))

gözünaydın:)

.....................................

merhabalar ben geldim öğlen 2 kaşık pilav yedim sen misin yiyen yaa bu nedir nasıl açlıktır ya öyle ki fili mandayı bütün hayvan alemini yiyesim var uyudum olmadı kalktım küçük bir şeker yedim bakalım nasıl olacak bu açlığıma sanki hiç bişey fayda etmeyecek gbiiii tarçın falan hak getireeeeee

Son düzenleme:

aksam yemegını yedın mı canım. valla cok açsan evde varsa bır avuc leblebı yıyebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…