merhabalar ben geldim öğlen 2 kaşık pilav yedim sen misin yiyen yaa bu nedir nasıl açlıktır ya öyle ki fili mandayı bütün hayvan alemini yiyesim varuyudum olmadı kalktım küçük bir şeker yedim bakalım nasıl olacak bu açlığıma sanki hiç bişey fayda etmeyecek gbiiii tarçın falan hak getireeeeee
yedim yedim çorba içtim 1 dilim ekmekle sonra 9 gibi elma yedim yokkkk
kızlar bugün düşündümde benim oğlum haziranın 6 sında 1.5 yaşında olacak bende doğum yaptıktan hemen sonra bu diyet işlerine başladım egerki haziran onbeşte 65 kiloya düşersem bir buçuk yılda 30 kilo vermiş olucam (birde sporsuz üstelik hareketsiz olduğum halde yine çok iyi veriyorum) tabi kışın diyet felan yapmadım oda ayrı bi konu ama olsun yinede 1.5 yıldır bu meret kilolarla ugraşıp duruyorum ne kiloymiş ver allah ver bitmedi gerçekten çok zor bi olay bu zayıflama işi sabır emek fedakrlık herşeyi gerektiyo allah hepinizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere çok zor bi olayı başarıyoruz bu süreçte insan yıpranıyo gerçekten sinirsel anlamda ama sonucunada değiyo çektiğin onca sıkıntının şuanki kilomda bile kendimi inanılmaz hafiflemiş güzel hissediyorum kıyafetlerim artık rahatlıkla oluyo simitlerim bayağı bi azaldı çıkmıyo bile sayılır 70 kiloya düşünce resimde eklicem yorumlarınız benim için önemli öyle işte arkadaşlar inşallah verdiğimiz kiloları muhafaza etmeyide becerir bu yolda hepimiz galip çıkarız
kızlar bugün düşündümde benim oğlum haziranın 6 sında 1.5 yaşında olacak bende doğum yaptıktan hemen sonra bu diyet işlerine başladım egerki haziran onbeşte 65 kiloya düşersem bir buçuk yılda 30 kilo vermiş olucam (birde sporsuz üstelik hareketsiz olduğum halde yine çok iyi veriyorum) tabi kışın diyet felan yapmadım oda ayrı bi konu ama olsun yinede 1.5 yıldır bu meret kilolarla ugraşıp duruyorum ne kiloymiş ver allah ver bitmedi gerçekten çok zor bi olay bu zayıflama işi sabır emek fedakrlık herşeyi gerektiyo allah hepinizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere çok zor bi olayı başarıyoruz bu süreçte insan yıpranıyo gerçekten sinirsel anlamda ama sonucunada değiyo çektiğin onca sıkıntının şuanki kilomda bile kendimi inanılmaz hafiflemiş güzel hissediyorum kıyafetlerim artık rahatlıkla oluyo simitlerim bayağı bi azaldı çıkmıyo bile sayılır 70 kiloya düşünce resimde eklicem yorumlarınız benim için önemli öyle işte arkadaşlar inşallah verdiğimiz kiloları muhafaza etmeyide becerir bu yolda hepimiz galip çıkarız
Kızlarrrrrrrrrrrr canım çok sıkıldı yaaa :26::26::26:
Biraz önce fark ettim bende dış basur oluşmuş yaaa
Kaç gündür zaten bağırsaklar çalışmıyor diyip duruyordum çalışmaya başlayıncada yeni fark ettim netten ney acaba diye bir baktım dış basur cıktı
Totoşum çok ağrıyor üstelik fena halde taktım meğer uzun süreli kabızlık neden olabiliyormuş :26:
Ne yapıcağım ben şimdi yaa hangi doktora gitmek lazım ki böyle bir durumda birde ilaçla geçermi yoksa ameliyatlamı alıyorlar :26:
Yan yan oturuyorum resmen
öğle yemeğimle akşam sanki yakın oldu acıkmamıştım çorba yemek geldi içimden 1 dilim ekmekle ama bugün kü açlık pilavdan olsa gerek değişik bir açlık dayandım yemedim bişeydayan semirancığım akşam yemeğindede bi tek çorba yemişsin acıkırsın tabi tatlım neyse yarın tartı günü bugün idare etcan artık sakın şeytana uyma bir fincan nescafe iç hemen kesiyo iştahı bende şuan açlık hissediyorum bi nescafeye hayır demezdim ama şuan yataktayım kalkıp yapmayada üşeniyorum valla
az oldu ama julyete anlattığm gibi yakındı yemek istemedim özlemcim pilav kan şekerimi hareketlendirdi sanırım çokkkk acıkmama sebep olduama cok az olmus aksam ondan acıkıyo olamaz mısın?
zor bir yolda pes etmeden devam ediyoruz inş sonunda başarıyı hak edeceğiz özlemcim hayırlısı olsunkızlar bugün düşündümde benim oğlum haziranın 6 sında 1.5 yaşında olacak bende doğum yaptıktan hemen sonra bu diyet işlerine başladım egerki haziran onbeşte 65 kiloya düşersem bir buçuk yılda 30 kilo vermiş olucam (birde sporsuz üstelik hareketsiz olduğum halde yine çok iyi veriyorum) tabi kışın diyet felan yapmadım oda ayrı bi konu ama olsun yinede 1.5 yıldır bu meret kilolarla ugraşıp duruyorum ne kiloymiş ver allah ver bitmedi gerçekten çok zor bi olay bu zayıflama işi sabır emek fedakrlık herşeyi gerektiyo allah hepinizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere çok zor bi olayı başarıyoruz bu süreçte insan yıpranıyo gerçekten sinirsel anlamda ama sonucunada değiyo çektiğin onca sıkıntının şuanki kilomda bile kendimi inanılmaz hafiflemiş güzel hissediyorum kıyafetlerim artık rahatlıkla oluyo simitlerim bayağı bi azaldı çıkmıyo bile sayılır 70 kiloya düşünce resimde eklicem yorumlarınız benim için önemli öyle işte arkadaşlar inşallah verdiğimiz kiloları muhafaza etmeyide becerir bu yolda hepimiz galip çıkarız
Kaç gündür zaten bağırsaklar çalışmıyor diyip duruyordum çalışmaya başlayıncada yeni fark ettim netten ney acaba diye bir baktım dış basur cıktı
Totoşum çok ağrıyor üstelik fena halde taktım meğer uzun süreli kabızlık neden olabiliyormuş :26:
Ne yapıcağım ben şimdi yaa hangi doktora gitmek lazım ki böyle bir durumda birde ilaçla geçermi yoksa ameliyatlamı alıyorlar :26:
geçmiş olsun banucum sıcak tut kendini ve kabız olmamaya özen göster genel cerrahlar alıyorlar hemen tabiki muayene ol öncelikle cnm Allahım dermansız dert vermesin cnm
canım dur sakın ol. ben de var. uzun suren kabızlıktan dolayı oldu benım de. canım sımdı wcye cıktıgımda tuvaletını yaparken mı agrıyor yoksa tuvaletten cıktıktan sonra mı???
Evet canım kılodan dolayı. gözlerı de bozuk 6.5 numara felan ama kılodan curuk aldı. Onur kac kılo. belkı sınırdadır o yuzden vermıyolardır. bızımkı o zaman 120 kıloydu. boy 1.76 felan.
Canım onurda 1.78 ve 125 kilo ama geçen sene de alamadı çürük bu seneyi bekliyoruz işte gözleri de 3.5 sanırım lens kullanıyor Onurda ama veremediler gitti çürüğü zaten bu askerlik işinden kurtulsa ilk iş benimle kilo verme yarışına girecekBu sene olur inşallah diye dua ediyoruz yine de Allah hayırlısını versin tabi
Canım zaten ben bazen diyorum kabızlık sonrası tuvalete gideceğime gidip normal doğum yapayımbazen gözlerim bile kararıyor o denli yani.
Daha evvel yaparken ağrıyordu ben kabızlığa yoruyordum ama bugün sonrasında da yanma oldu :26:
Içte olması daha kötüymüş diye okudum ama ne kadar doğru oda belli değil. Peki ilaçla geçen birşeymi çünkü nette okuduğum kadarıyla önem alınmazsa baya ilerleyip büyüyebilirmiş :26:
ayyy kızlar kusura bakmayın çok totoştan bir muabbet oldu ama kafama takıldı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?